Det här är min nya hobby! Började med att jag kollade på youtube på folk som gjorde olika halloween sminkningar och ville också prova. Alltså måste bara säga att det är en av det roligaste sakerna jag vet !

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Eftersom jag inte bloggat på ett bra tag tänkte jag börja lite smått igen. Här kommer en bildning från förra veckan i Rhodos, vill tillbaka !!!

Likes

Comments

Hejsan nu är jag tillbaka igen efter ett uppehåll eller En liten blogg paus. Det har varit sportlov och har inte orkar bloggat. Har inte jämnt någon lust till någonting ! Men nu är sportlovet över och skolan börjar igen idag. Börjar 09:50 vid brandstationen, vi ska ha studiebesök där i medicin kursen, inte för att jag vet vad det har för koppling menmen... :)

Likes

Comments

Och nu sitter den i tungan för andra gången. Gjorde betydligt minde ont än sist! 😍

Likes

Comments

Imorgon får jag äntligen min lön. Och idag ska jag ta hål i tungan för andra gången haha.. Hoppad det inte gör lika ont denna gång 🔫

Likes

Comments

Kom precis ifrån gymnastiken, gick jätte bra! Har verkligen saknat att göra någonting på fritiden. Träning på söndag också. Efter träningen gick jag och mötte sampa vid bussen. Och sen när vi hade gått en bit stannade han och gav mig detta halsband ni ser på bilden nedanför. Hur underbar och söt pojkvän har jag egentligen?! Man kan verkligen inte ha någon bättre. Älskar han så mycket min finaste ❤️

Likes

Comments

Godmorgon !
Just nu sitter jag i skolan och väntar på att få börja lektionen. Idag slutar vi runt 13:00. Och sen ikväll ska jag på gymnastik, ska bli så skönt att börja träna igen. Slutade för fyra år sedan så kanske inte kommer att gå lika bra som det gjorde då. haha, men man lär sig nog. Gymnastiken och Cheerleading va typ det bästa jag visste när jag var liten. Så idag så ska jag äntligen börja igen och få någonting vettigt gjort om dagarna. Va till och med på vattengympa igår. Känner mig som en gammal tant när man hoppade runt där i vattnet.

Bjuder på en gammal bild på mig & mamma

Likes

Comments

Jag va nyss och hämtade ut mina två paket ifrån wish. Klänningen passar och sminket var jätte bra 😍

Likes

Comments

Godmorgon, just nu sitter jag och har medicin.. Herregud vad mycket det är att ta in !

Likes

Comments

Hejsan, jag har inte bloggat under helgen men det har varit full fart hela helgen! Jag har jobbat lördag och söndag och sen på söndag fyllde Maja och Wilma år. Så i fredags bakade jag tårtor, en tårta till Maja och en till Wilma😊 Sampa var på AIK match i lördags så jag var hemma och hade mys med Wilma och Maja.

Likes

Comments