Ååh tyvärr ligger jag hemma idag med ingen ork i kroppen alls. Hostar, snorar och har huvudvärk. Får egentligen skylla mig själv lite när jag åkte till simhallen fast jag kände på mig att det inte kändes bra i kroppen. Hoppas bara nu att jag mår bra till helgen och orkar hela helgen med simlärarutbildningen. På nåt vis skall det väl gå iallafall. Hela dagen har jag legat under täcket och kollat serier, sovit lite och bara försökt vila kroppen. Resten av kvällen ser antagligen ut så oxå.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Rolit va med första gästbloggningen? Jag tycker iallafall det! Elin var ju som sagt först ut på tur och jag hoppas ingen av er missar det inlägget. På torsdag kommer nästa gästbloggning, men av vem får ni se då. Tog det lugnt i simhallen idag eftersom jag tyvärr gått och blivit förkyld :(. Nåja, städat rummet gjorde jag inte idag heller haha. Så kan det va ibland. Nu kollar jag Parnevik och sedan skall jag så småningom gå och sova.

Likes

Comments

Elin heter jag, först ut med gästbloggningen. 17 år, född den 5 November. Bor i en liten by utanför Kristinestad. Jag studerar andra året till närvårdare på yrkesakademin, i Vasa. På fritiden tycker jag om att umgås med mina vänner, pojkvän osv.. annat jag gillar är sol & värme, att få sitta i frisörstolen och bli ompysslad *hjärtögon* samt myyyycket mera.

Idag har jag fått vara ledig från skolan, tog en rejäl sovmorgon och vaknade först vid 10:00, behövdes verkligen och det var så skönt. Därefter har jag städat huset hemma, fixat undan några skoluppgifter, länkat med hundarna och nu ikväll tänkte jag klicka hem lite kläder eftersom Nelly påbörjat sin stora Rea.

Något jag ser framemot för tillfället, om man tänker kortsiktigt. Är väll främst sommaren, & allt vad den har att bjuda på (fester, sommarjobb & pengar, att jag får åka till Grekland tillsammans med min familj och pojkvän, små utflykter med mina vänner) och förstås att få fylla 18 år, körkort.. osv.

Framtidsplaner.. är alltid en svår fråga för mig. Jag har fått för mig att leva i nuet och inte planera så mycket längre i förväg, eftersom livssituationen bara plötsligt kan ändras sådär om det vill sig. Däremot har jag en dröm, och det är att en dag bli diabetessköterska, att få ta hand om barn & ungdomar som varit i samma situation som mig, såja.

Vad som känns viktigt i livet för mig är att alla runtomkring mig, nära & kära, vänner & familj ska få ha det bra, må bra, vara friska.. osv. Och sådär allmänt också att alla ska ha rätt till en vän, som kan lyssna och hålla ens hand när tiden är svår. Kärlek och vänskap är viktigt!

Och sista biten, hur jag lärde känna dig underbara Fanny. Om jag kommer ihåg rätt så lärde jag känna dig via truppgymnastiken, och därefter fortsatte vänskapen när vi började högstadiet. Fortfarande är vi varandras stöttepelare, jag kan berätta allt för henne och Fanny är en underbar och mycket viktig vän jag vill hålla kär. Alla borde ha en vän som Fanny!

Likes

Comments

Och Dubai bilderna fortsätter. Denna gång med några bilder på raketer.

Likes

Comments

Hej! Jag har redan skoldagen avklarad. Bussen går 1 och tills det tänkte jag göra undan lite läxor och annat skoljobb. Idag väntar ett simhallsbesök och så borde jag städa upp i rummet som jag inte gjorde igår. Var inte lika tungt att stiga upp idag heller som det var igår. Senare idag kommer även första gästbloggningen, av vem får ni se senare! ;)

Likes

Comments

Hej! Kommer nyss hem efter att jag har träffat Rasmus, William och Felix en stund. Sällan vi tillbringar tid med varandra utanför skolan nuförtiden så det var kul att träffas. Nu äter jag lite kvällsmat och ska snart gå och sova. Kommer nu framöver komma lite inlägg med gästbloggningar av några kompisar som jag hoppas ni kommer gilla. Jag tycker det kommer bli jättekul iallafall! Hörs mer imorgon, natinati.

Likes

Comments

Måndagens skoldag är avklarad vilket är skönt eftersom jag inte visste varken upp eller ner vad som hände när alarmet ringde denna morgon. Hade två håltimmar mitt i skoldagen så då gick jag till farmor&farfar som jag brukar. Resten av dagen tänkte jag fixa lite skolarbete, rada in papper i mappar, gymma och så har jag en del kläder jag borde gå igenom hos pappa. Byter nämligen till pappavecka idag!

Bjuder på bilder av en liten Fanny.

Likes

Comments

I fredags slapp jag hem med en vän från skolan, vilket var såå skönt så jag slapp bussen en dag. Vi åkte på lite ärenden före jag sedan åkte hem och började fixa mig inför tjejmiddagen som ni kan läsa i ett inlägg jag publicerade igår. Åkte iväg mot Närpes och blev avsläppt där. Gick för att köpa det sista med Ellinor före vi åkte till henne en stund före vi gav oss iväg. Nea var sötis och kom efter mig och landade i sängen runt 2. Vaknade tidigt på lördag morgon och tillbringade en stor del ute i det fina vädret. Mot kvällen åkte jag till Lappfjärd en stund och sedan till Josse med Elin.

Idag vaknade jag också rätt tidigt och hela halva dagen har jag spenderat med en kompis. Hade det riktigt bra och nu känner jag mig redo inför måndag efter en bra söndag!

Likes

Comments

- Satsat mer på skolan som verkligen syns. Blir så glad när allt jobb lönar sig :)

- Börjat träna mer regelbundet.

- Tagit bättte hand om min fysiska och psykiska hälsa.

- Förändrat mina syner på olika saker

- Växt och blivit en starkare person

- Lärt mig att stå på mig

- Kommit fram till vilka mina riktiga vänner är.

- Lärt mig att prioritera mera "rätt"

- Blivit en mycket bättre människa!

Jaa man får "skryta" om sig själv! Och nu en del bilder från det senaste halvåret!

Likes

Comments

24.03.2017 - De flesta flickorna i klassen samlades hos Jessica (tyvärr var det 3 som inte kunde komma..) Tillsammans fixade vi ihop pizza och sedan efterrätt. Vi satt i timmar och pratade, berättade och skrattade. Känns otroligt bra att gå i en klass med dessa flickor. Dom är otroliga och kan inte ha annat än kul med dem. Tack för kvällen. Minne.

Likes

Comments