Under fredagskvällen satt vi hela halva kvällen hos Richard. Badade bastu och simmade i poolen om vart annat. Pratade länge och fixade oss innan vi åkte ut. Jag och Elias for ut och köra med André medan resten av killarna gick till tältet. Senare mot natten åkte vi tillbaka Lålby och somnade sedan där.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej! Köpte inte jätte mycket igår, dels för att jag tänkte att jag kan shoppa mer nästa vecka när vi åker iväg till Åbo och dels för att spara pengar såhär inför eventuellt bil osv. Men skall FÖRSÖKA visa det jag köpte någon dag eftersom det inte var mycket. När jag kom hem åkte jag iväg och höll träning åt Cinea tillsammans med Elin. Träffade sedan upp vännerna och var i princip ut och körde hela kvällen.

Idag har marknadshelgen börjat. Träffade upp Benni, Wille och Elias och gick runt med dem några timmar. Fikade på Elias terass hann vi också med. Sedan åkte jag och Wille på lite ärenden före Richard hängde på och vi åkte för att äta. Mer om kvällen i ett annat inlägg.

Likes

Comments

Hej! Igår spelade vi monopol före vi åkte in till stan för lunch på gastro. Sedan var det dags att säga hejdå till kusinerna för denna gång. Åkte efter 10L jordgubbar och läste sedan lite hälsokunskap före jag som vanligt somnade. Ringde upp en vän och pratade med h*n en ganska så lång stund. Efter det var jag på bättre humör än tidigare. Tog en dusch och sedan kom lite släktingar till Thomas till oss så då blev det hemgjorda hamburgare. Blev upplockad av Nea&Nikita och vi träffade upp Elin. När Elin åkt iväg åkte jag, N&N på lite nattäventyr som vanligt haha. Fastnade i sumpmark med sniglar i skorna och tog ett midnattsdopp. Mer skriver jag inte om det. Bilder från igår har jag tyvärr inte.

Likes

Comments

Hej! Steg upp runt halv 10 och åt frukost före vi avslutade gårdagens monopolmatch, vinsten gick tyvärr inte till mig. Efter det satte jag och Alexandra oss i kanoten för att paddla en stund inne i viken och kolla på villorna. Vår teknik blev riktigt bra på slutet. Sedan åt vi lax till lunch före det var dags att åka till Kråsin för ett dopp. Fikade och så småningom var det dags för hamburgarmiddag. Förstås var vi i bastun och tog några dopp i havet nu på kvällen före det var dags för kvällsfika och allsång på Skansen.

Likes

Comments

Ligger nedbäddad i sängen nu och skall snart sova men tänkte först uppdatera er om dagen. Jag sov faktiskt till halv 11 idag vilket var riktigt skönt. Hade dock mycket huvudvärk när jag vaknade men det gick om så småningom. Prissatte lite kläder som skulle föras iväg på loppis och sedan åkte vi iväg mot villan där även kusinerna var. Så vi har idag spelat monopol, hälsat på kossor, simmat och bastat, ätit plättar osv. Vi har som sommartradition att alltid komma vi kusiner till villan med mommo&moffa för att sova några nätter här och hitta på kul saker tillsammans. Detta har vi gjort sedan vi var små och tänker inte bryta det än!

Likes

Comments

Åkte på mat till familjebekanta före jag gick iväg till Nikita för att fixa oss klart före vi gick till bussen som tog oss till fagerö. Kvällen där var över förväntningarna så det var ju bra. Tog bussen till grillen och sedan gick jag, N,E,T och R vidare till mig. Somnade gjorde vi någon timme efter vi kom hem. Blev väckt runt 10 men vi somnade sedan om lite till. Sedan steg vi alla upp runt halv 12. När alla åkt hem åkte jag iväg mot Lålby. Där tog vu det bara lugnt, njöt av solen (:läs jag), jag plockade även årets första smultron för min del. Sedan träffade vi upp lite andra vänner för mat vid vonnela förstås. Åkte vidare till Kråsin för att simma med simfötter och sedan tillbaka till Riku för att ha filmkväll där. När filmen var slut fixade vi igång min skoter som jag äntligen fick hem haha. Slutar alltid med att den lämnar hos någon när jag kör den... Väl hemma bäddade jag ner mig i sängen och la på en serie.

En riktigt bra helg!

Annars så fick jag av R:s familj min favoritchoklad (vilket dom kanske inte visste) och en söt kortärma som jag tyckte jag måste visa upp så ni får se den, passar mig perfekt.

Likes

Comments

Hej! Bloggen blir inte jättebra uppdaterad nu just. Men jag har heller inte gjort mycket speciellt. Igår jobbade jag och sedan kollade jag bara film eftersom vädret var så dåligt. Åkte sedan iväg till Nikita&Nea och åt mat där före vi åkte en sväng till Åminne. Resten av kvällen körde vi bara runt och när jag kom hem pratade jag i telefon med en vän i någon timme före jag somnade.

Idag har jag jobbat sista dagen på simskolan för denna sommar och tar nu ca. 2 veckor sommarlov. Men blir ändå att börja läsa på studentskrivningarna så mycket jag orkar. Nu har jag bara legat i solstolen i någon timme och skall så småningom börja fixa mig inför kvällen..

Likes

Comments

Idag har jag jobbat och efter det tog jag en powernap före jag åkte iväg och höll träningar åt Cinea som nu börjat med sina sommarträningar. For ut och åkte ut och körde. Sedan bestämde jag och några killar oss för att åka iväg till Andrés villa. Så där har vi haft det riktigt mysigt, spelat kort och skrattat. Kul med sådant på en vardagskväll.

Är påväg hem nu och direkt jag kommer hem skall jag sova så jag orkar med jobb imorgon igen.

Likes

Comments

Hej sötisar! Ville bara kika in och berätta att jag har det bra. Lite saker jag skulle behöva ta tag i och som jag skall göra. Har övningskört idag och tränat backstartar, vilket var kul och gick ganska bra. Borde även börja läsa på teoriprovet och STUDENTSKRIVNINGARNA(!!!!). Annars skulle jag vilja träffa en vän jag inte träffat på länge men om det blir denna vecka eller nästa vecka jag gör det beror väl oxå på h*n. Igår bokade förresten jag och tjejjerna hotell i Åbo för en liten resa dit. Att boka var inte det lättaste men det skall bli riktigt roligt att få åka iväg bara en natt. Annars har jag det ganska så bra! Hejdå

Sötiiis

Likes

Comments