Hej! På senaste tiden har jag börjar läsa mycket horoskop och läsa på mera om mitt stjärntecken. Vet inte riktigt ännu och jag tror på allt som står när man läser veckohoroskop till exempel men en del saker stämmer faktiskt in på mig.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej! Bloggen har fått vilat ett tag precis som jag har gjort. Jag har funderat och funderat över saker, gråtit och pratat. Släpat mig till skolan och samtidigt haft underbara vänner som stöttat mig. Nu är allt mer eller mindre löst och faktiskt denna morgon efter ca. 1 veckas tid känns det som att jag kan vakna och vill stiga upp. Livet skall ha sina upp och nedgångar och det är jag fullt medveten om. Men när man får nedgångarna känns det inte alltid kul. Nu känns allt iallafall lite bättre och jag vet att allt kommer bli bättre och bättre för varje dag som går.

Likes

Comments

Vi är igång med en ny vecka och hittills rullar det på helt okej.
I söndags efter jag gjort klart alla läxor kollade jag och R Narcos före vi somnade. På måndagen vaknade jag redan med sjukt vid mina revben så efter många om och men släpade jag mig till skolan i hopp om att orka klara av dagen. Jag klarade iallafall skoldagen just och just och när jag kom hem gosade jag ner mig i soffan bredvid R en liten stund. Sedan gjorde jag lite läxor före jag och mamma sådär spontant kom på att vi skulle åka på bio. Så en liten stund före filmen började startade vi iväg och kollade filmen Bridget Jones's baby. Filmen var riktigt bra enligt mig. Hemma fixade jag bort resten av läxorna före jag gick och sova.

Idag hade jag skoldag till 4 och jag har inte alls känt av något ont i magen vilket har varit skönt. Efter skolan kollade jag TVD och var med R en stund. Nu kollar jag TV och ska så småningom gå och sova så jag är pigg imorgon eftersom vi åker iväg till Tammerfors.

Likes

Comments

Hej påer! Min söndag har varit lite av en blandning. Har både varit väldigt slö och aktiv.

Kom hem vid halv 3 förra natten vilket kanske inte var så bra men tiden bara flög iväg och jag hade en bra kväll. Meen att jag kom hem så sent är ingen ursäkt för att sova bort hela söndagen så halv 9 steg jag upp och åt frukost för att sedan fara iväg och fiska med pappa. Vid halv 10 gav vi redan upp haha och åkte till kaskö på strömmingsmarknad för att köpa fisk där. Sedan åkte vi till farmor och farfar före vi åkte hemåt igen. Jag har nu både fredagskvällen och lördagsdagen fått sjukt i mina revben ännu en gång. Det känns ungefär som att nån trycker hårt på mina reven. Brukar ha det här ibland men har aldrig kommit fram till varifrån det kommer? Fick iaf sjukt även idag igen så resten av dagen har varit väldigt slö och jag har inte orkat mycket annat än lagat läxor och legat i sängen. R var hit en stund på dagen men han somnade så sött medan jag läste högt ur boken jag läser nu. Kollar som bäst fotboll och senare kommer R.

Imorgon är det ännu en ny vecka som jag hoppas skall gå supersnabbt så jag snart får höstlov. Mina höstlovs planer är fortfarande inte planerade men jag hoppas på att få hitta på nåt kul med både vänner, pojkvän och familj. Känns ändå som den här veckan kommer vara bra och på onsdag åker jag och några andra till Tammerfors för att träffa våra finska vänner. Spännande.

Likes

Comments

Skoldagarna har gått snabbt och min förkylningen sitter fortfarande i. En skoldag fick jag knappt något ljud ur mig men igår kändes det lite bättre. På kvällarna har jag hunnit spela monopol, fira pappa och göra läxor.
Slutade redan 13:20 igår så lite över 2 åkte jag hem till R. Sedan åkte jag till simhallen med pappa och Wilma före Nea,Nikita och Elin kom hit en stund. Vi åkte så småningom till Lappfjärd och runt lite över 11 åkte jag och R hem till honom.

Idag vaknade vi runt 9 och jag kollade TVD medan R åkte iväg på jobb någon timme. Sedan åkte jag med Angelica till Börombergen för lgf fotografering. Åkte sedan tillbaka till R och var där några timmar. Kom nu just hem och snart kommer Nikita hit så får vi se vad vi hittar på ikväll.

Likes

Comments

Hej! Har nu tyvärr dragit på mig äcklig hosta och sjuk hals som säkert kommit efter fagerö i lördags när det var så kallt. Dumma mig som aldrig lär mig att ha tillräckligt med kläder på. Nåja så inatt sov jag då kanske inte så bra som jag velat med alla hostningar men ändå steg jag upp vanlig tid och åt frukost före jag åkte med R till skolan. Skoldagen var lite lättare eftersom vi hade både provutgivning och sedan en konsert vi kollade på. Runt 3 åkte jag hemåt med R och på hemvägen skaffade jag en födispresent åt pappa. Hemma tog jag det lugnt en stund före det blev jobb i några timmar. Efter jag var klar på jobbet gjorde jag läxor och nu skall jag så småningom ta natten.

Ååh alla lönnar är så fina nu❤️

Likes

Comments

Lördagskvällen var riktigt lyckad. Men 2 när bussen startade hemåt var jag ändå nöjd att åka hem. Runt lite över 3 steg jag och R av bussen vid honom och kröp genast till kojs.

På söndags morgon eller rättare sagt dagen eftersom klockan redan var 12 när vi orkade oss upp... lekte vi med gullevovvarna och bara tog det lugnt före vi åkte iväg till marknaden för att köpa lite godis och äta mat. Senare gick vi några kilometer på naturstigen. Sedan fick jag skjuts hem och då sov jag någon timme före vi åt hemlagad pizza och jag lagade läxorna.

Har märkt att Skrollan gillar när jag sakta masserar hennes tassar?

Idag var det ny skolvecka vilket kändes riktigt bra! Efter skolan åkte jag snabbt hem före jag åkte till R där vi städat akvariet som tog flera timmar, men ändå var roligare än läxor. Lite senare åkte vi till mig efter våra fiskar som han skulle få av oss. Nu har jag gjort undan alla läxor och skall ta natten. Natinati ❤️

Likes

Comments

Hej! I onsdags började som sagt ny period. Inga håltimmar denna period heller men ändå lite "lättare" ämnen. Utom kanske genetik kursen i biologi som sägs vara riktigt svår och besvärlig. Men det skall väll gå bra i alla fall hoppas jag. Avslutade skoldagen i onsdags med gymträning och ännu nu i skrivande stund känner jag träningsverk i mina ben. På kvällen minns jag faktiskt inte vad jag gjorde. Började läsa lite på prov, träffade R och skrev på en labbrapport.
I torsdags hade jag skoldag till 3 och åkte sedan till mormor&morfar med R. Där läste jag på prov före jag åkte iväg för att hålla träningar. Hemma läste jag på psykologiprov och sedan kom R till mig och vi somnade ganska direkt.

Igår hade jag skoldag till 13:20 och efter det skrev jag det sista provet för förra perioden. Alltså 6/6 provet var skrivet. Och sammanlagt har jag under förra perioden skrivit 18 essäer, STOLT! Efter skolan åkte jag hem med R. Tog det bara lugnt tills jag åkte iväg till Lappfjärd. Var hemma runt 1 igen och kröp då ner i sängen bredvid R och somnade sött.

Idag har jag varit på marknad med Richard och Elias. Åkte sedan till Elias och var där någon timme före jag åkte hem. Nu ska jag ta de lugnt och senare ikväll åker jag iväg till årets sista fagerö.

Likes

Comments

Hej! Igår skrev jag historiaprov som gick helt okej och efter det slutade jag. Gick då till farmor&farfar och var där tills R slutade och åkte då hem med honom. Han var hos mig en stund och vi kollade en serie och bara myste i soffan. Resten av kvällen läste jag sedan på prov men 10 gav jag upp och tänkte det var lika bra att sova.

Idag åkte jag till skolan med R. Skrev prov 5/6 som var samhällslära vilket gick super dåligt. En hel essä fråga missförstod jag så där miste jag massa poäng. Usch är så himla arg och besviken på mig själv... Nåja, 10 var jag klar och då började jag på en labbrapport och sedan åkte jag för att luncha till citybrasserie med Ellinor. Kvart över 12 var R klar och vi åkte då hem till mig. Kollade serier och åt kaka. När han åkte hem skrev jag lite till på labbrapporten och sedan åkte jag iväg och jobbade. Hemma anmälde jag mig till två kurser och ligger nu nyduschad i sängen och skall börja sova.
Natinati.

Likes

Comments

Helgen har gått allt för snabbt ännu en gång. I fredags efter jag skrivit prov klart stannade jag i skolan på provprepp och 1 tog jag bussen hem. Önskade pappa lycka till och sedan åkte jag till butiken med R för att handla det som behövdes inför helgen eftersom jag varit ensam hemma. Han var hos mig en stund och efter det hoppade jag i duschen före Ellinor kom hit och vi fixade ihop tacos och på det daimkaka till efterrätt. Vi pratade i några timmar tills det var dags för henne att åka hem och R kom hit. Vi kollade lite film före vi tog natten.

På lördagen efter vi kollat lite film och ätit frukost åkte vi iväg till R där vi tillbringade tiden utomhus i den friska luften i flera timmar. Skötte om hönsen, kaninen och var ut på promenad och lekte med hundarna. Super kul och mysit. Vid 6 åkte vi iväg mot mig där jag fixade ihop middag och efterrätt åt oss två. Sedan åkte vi mot Lappfjärd och när vi var hemma igen kollade vi film före vi tog natten.

Idag har jag hittills bara läst på prov och kvällens planer kommer inte heller att vara roligare. Imorgon skriver jag historiaprov som redan nu på förhand känns som det kommer gå mindre bra eftersom mitt intresse för historia inte är det största.

Likes

Comments