Hej! Så mycket har hänt sedan förra söndagen så jag har helt enkelt inte haft tid till att blogga. Veckan har gått ut på att hålla tre pass träningar till truppgrupperna och en Föreningsuppvisning på det där Cinea visade upp sitt stara- uppvisningsprogram. Sedan har jag haft en riktigt bra vändag med bordspel och lite sånt. Onsdagen gick åt till, det minns jag inte ens längre men förberedande för Vanha som var i fredags har vi sysslat med hela veckan. Under torsdagen inföll penkkis och vi gick runt en "hinderbana" treorna gjort och kollade deras abifilm (som förövrigt var riktigt skojig), sedan deltog jag oxå i tvåornas lag i en tävling och vi tvåor tog hem vinsten för andra året i rad! Resten av dagen var koncentrationen inte den bästa och på kvällen hade jag massvis att göra.
Sedan inföll Vanhadagen som kommer få ett inlägg för sig. Igår, alltså lördag var dagen inget annat än slö. Mådde inte så bra så tog det bara lugnt tills jag åkte iväg till Emma där även några andra var. Vi utmanade varandra i lite bordsspel och så hade jag en riktigt bra kväll!

Inatt började jag må dåligt igen så halva dagen gick åt till att tycka synd om mig själv före jag tog fram engelskaboken och läste några ord före jag somnade i någon timme. Sedan åkte jag iväg och vinterbadade som jag inte gjort sedan lågstadiet någon gång. Resten av kvällen har jag läst på prov. Eller läst och läst, har väl inte kanske varit så bra på de så jag har mest bara bläddrat igenom sidorna och tänkt att de får gå som det går imorgon och att de inte är hela världen om man blir missnöjd någon gång. Nu skall vi äta varma mackor före jag hoppar i duschen och sedan tar natten.

Alltså har jag haft en superbra vecka trots att hälsan inte varit den bästa, men det kanske också reder upp sig den här veckan!

Likes

Comments

Hej! Hela dagen har jag nästan suttit med huvud i finskaboken. Men hade paus för en promenad på isen med pappa några kilometer och så har jag sovit en stund haha. Resten av kvällen kommer oxå gå ut på att läsa på prov och läsa en bok. Imorgon ny skolvecka med mycket roligt och mindre roligt innehåll. Mest ser jag framemot fredagen när Vanha- dagen infaller. Spännande.

Weheartitbilder bara för att jag är såå tatueringssugen

Likes

Comments

I torsdags mådde jag fortfarande dåligt så jag stannade hemma från skolan. Tog det bara allmänt lugnt och på kvällen mådde jag mycket bättre. I fredags, alltså igår var jag tillbaka i skolan och skoldagen gick riktigt bra trots att mataptiten inte riktigt var tillbaka. Senare mot kvällen gick jag iväg till en restaurang för att äta med Elin och Nea. Resten av kvällen bestod i stort sätt av att köra runt och träffa vänner. Kom i säng halv 3 vilket var allt för sent... Men även denna gång gjorde det ingenting.

Idag vaknade jag halv 1?!? Ååh paniken när JAG sovit så länge som brukar vara så morgonpigg och alltid stiga upp relativt tidigt. Tydligen behövde jag få sova längre idag. Hittills har jag läst på prov och varit iväg på en utomhus fika med Nea och Nikita. Nu väntar några timmars till provläsning före jag hittar på något annat.

Likes

Comments

Igårkväll fixade jag ihop lite onsdagsmys åt mig och mamma som vi åt samtidigt som vi kollade Sveriges mästerkock. Bra så.

Likes

Comments

Den här dagen började verkligen inte bra. Började med illamående som gick över till ett sånt magknip som jag aldrig känt förr. Men envis som jag är åkte jag med tårarna i ögon till skolan i hopp om att de skulle bli bättre. Gick till skolhälsovårdaren som tyckte jag skulle åka till akuten men kände att jag inte hade tid med det just då. Ville int stå och inte sitta men lite senare mot dagen kändes magen lite bättre men då fick jag istället tillbaka lite illamående och huvudvärk. Mådde inte alls bra så halv 1 valde jag att åka hem när jag fick skjuts av en vänlig själ. Var nog länge sedan jag har längtat hem så mycket som jag gjorde idag. Hemma har jag bara tagit det lugnt, bara haft de mysigt, sovit och faktiskt fått i mig lite mat. Febertermometern visar 37,5 men jag hoppas det är bättre redan imorgon. Det "jobbiga" i mitt allt det här är att jag trots en dålig dag känner mig ganska lycklig.

Hoppas ni haft en bra dag!

Likes

Comments

Gårdagen gick snabbt. En vanlig skoldag med lite paus för information om kursvalen för nästa år. Efter skolan hann jag slänga i mig lite mat före jag åkte iväg för att hålla träningar åt Cinea. Efter det åkte jag och Angelica direkt på en 40minuters fasciamethod träning som var väldigt skönt och avslappnande. Tips till dig som känner dig stressad! Efter det var det årsmöte som satte igång och höll på någon timme. Resten av det lilla som fanns kvar av dagen läste jag på finskaförhör före jag somnade.

Idag har jag haft skoldag till 16:00 och 17:00 var jag hemma. Sedan dess har jag kollat PH och snart kommer Emma hit. Lite senare åker vi ut och köra. Bra tisdag oxå.

Likes

Comments

Hej! Gårdagskvällen var riktigt bra. Träffade upp lite folk som vi körde runt med ett tag, som snabbt blev några timmar. Sedan körde vi cheyyer runt och sjöng ABBA för full hals före vi lite senare träffade vi upp några andra och hoppade i "Caravellin" före jag stupade i säng halv 3.... Så en tidig natt som jag hade tänkt blev det väl inte men jag hade en så bra kväll så det gjorde absolut ingenting. Faktiskt bästa kvällen på länge.

Idag har jag läst en del i en bok, handlat med mamma, tagit det lugnt och så har jag faktiskt bakat Runebergstårtor dagen till ära. Nu ny duschad håller jag på och dukar fram runebergstårtorna och häller upp te till resten av familjen.

Likes

Comments

Dagen var slö. Jag och Nikita hade en riktigt mysig förmiddag och på eftermiddagen tog jag det bara lugnt tills resten av familjen kom hem och jag pratade med de en stund före jag åkte iväg till Nikita. Resten av kvällen är kanske lite planerad. Mer om det kanske någon annan gång. Tror jag ska ta en tidigare natt idag också för att orka vara mer effektiv imorgon!

Likes

Comments

Godmorgon!
Igår var jag på bra humör i skolan. Vet inte om det var abi som gav mig en otrolig adrenalinkick eller om det bara var för att det var fredag. Kvällen spenderades iallafall hos Emma före vi åkte ett snabbt varv till Närpes. När jag kom hem kom Nikita oxå hit och vi kokade te och bäddade åt oss fint på stora soffan nere. Mysit.
Idag vet jag inte riktigt vad jag skall göra. Fick en otrolig tandvärk igår och känner mig faktiskt lite sjuk. Ska mäta feber lite senare. Ha en bra lördag!

Likes

Comments

Den 24.1 åkte jag iväg till en kompis en stund och sedan när hen skulle åka iväg mot Vasa med en annan kompis valde jag spontant att följa med för att åka och hälsa på Nikita. Vi gick iväg till citymarket och köpte massa gott som vi sedan åt medan vi catchade de upp om allt som hänt och pratade om vad som komma skall. Kollade lite film före vi sedan somnade rätt så snabbt. Dagen därpå kom samma kompis och hens kompis efter mig och vi åkte iväg till skolan vissa tröttare än andra.

Det här är enligt mig lite lyx i vardagen att få komma bort lite å spendera extra tid med de man bryr sig om ❤️

Likes

Comments