Sov tyvärr ganska dåligt inatt, längtade antagligen så mycket till morgon och VM. Åt iallafall en god hotellfrukost före vi tog det lugnt på rummet och fixade oss några timmar före vi checkade ut från rummet. Skulle börja gå mot arenan men blev en promenad på ca. 3km extra eftersom GPSen på telefon inte riktigt funkade. Men tillslut hittade vi och träffade upp Emma&Emma för lite fotografering och chillande i solen före vi gick iväg mot arenan om VM!!! Men om det skriver jag mer i nästa inlägg. Efter VM tog vi oss in mot centrum efter lite problem med att hitta den rätta spårvagnen. Åt en baguett var före vi hoppade på tåget. Har nyss lagat klart en labbrapport och börjat på en annan. Byter tåg i Tammerfors och då tänkte jag läsa på prov tills vi nästan är hemma. Borde landa i sängen runt 1 inatt och imorgon åker jag iväg med psykologigruppen på studiebesök.

Har haft det riktigt bra i Helsingfors med världens bästa sällskap, sötis Elin är alltid den bästa ❤
Synd att det redan tar slut för jag skulle gärna stannat längre.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Sov sista biten i tåget före vi var framme. Shoppade gjorde vi sedan i flera timmar fast vi inte hittade så mycket. Köpte underkläder, Finlandsflagga, examenspresent och ögonbrynsfärg. Tog spårvagnen tillbaka till hotellet och träffade Emma och Emma. Slöade på en stund före vi gick iväg och äta tillsammans. Nu sitter vi nere i lobbyn och imorgon väntar en spännande dag!

Likes

Comments

Igår välkomnade vi en ny familjemedlem till familjen, Tilda . En liten sötiskaninunge.

Godmorgon!
Det var tidig väckning idag eftersom jag och Elin åker iväg till Helsingfors över helgen. Som ni märker blir det en hel del flängande runt omkring till olika ställen nuförtiden med lite större och mindre resor. Men det gör mig ingenting. Tycker om att göra lite andra saker och uppleva nya saker. Vi sitter nu i tåget påväg mot Helsingfors och när vi kommer fram väntar shopping. Anledningen till varför vi egentligen skall iväg till Helsingfors är truppgymnastik VW. Vi är båda så taggade och att få se detta imorgon kommer att vara ett minne för livet. Finns ingen finare å mer underbar sport än truppgymnastik och för er som inte visste är Finland bland de bästa i världen på truppgymnastik och vi har även kammat hem guld tidigare. Att få vara på Finlands hemmaplan och hejja känns roligt.

Men jag och Elin kom hit en dag tidigare för att inte behöva stressa imorgon och för att få komma bort lite till. Sover på hotell inatt så imorgon får vi avnjuta hotellfrukost. Ha det bra så hörs vi senare ikväll!

Likes

Comments

Vaknade runt 10 igår, skönt att få sova längre! Åkte som sagt iväg till Storholmen och var en sväng och kollade till farfars tidigare mormors hemgård. Stannade i Lappfjärd, städade bil, skruvade, tvättade osv. På kvällen när jag kom hem gjorde jag inget mera vettigt före jag gick och sova.

Idag är det fredag och slutade skolan kvart före 12 när jag lämnat in modersmål. Fick skjuts till Nikita där jag nu intagit soffan och tydligen somnade jag en stund. Skall så småningom ta mig hemåt och senare ikväll åker vi antagligen ut.

Längst ner till vänster ser ni tröttisen som trott det varit måndag hela dagen

Likes

Comments

25.5.2017- Packade picknick korgen och åkte iväg till Storholmen med familjen och farmor&farfar. Kollade på den fina naturen och njöt av varandras sällskap

Likes

Comments

Åkte till vår villa. Åt pizza i solen, frös och gick in, gick i bastun, försökte doppa oss, tog ut det sista av solen med kall dryck, pratade om allt som hänt och åkte sedan hemåt. Perfekt kväll

Likes

Comments

Provveckan har som sagt satt igång! Vilket också betyder att det inte är några vanliga dagar kvar i skolan. Hade inget prov i biologikursen jag gått denna period så istället för tre timmars prov idag laborerade vi mitos. Sedan hade vi modersmålsprovprepp före jag slutade. Åkte iväg hemåt med William och Felix. Kollade en sväng i Naturstigen före vi åkte iväg till jungman för att sitta på uteterassen för lite dricka. Fick skjuts av dem hem före de åkte. Nu skall jag så småningom börja packa ihop lite saker före det är dags för Cineas sista träning före vi tar någon månads sommarlov. Sedan blir jag upplockad och vi åker iväg till Härkmeri för att tillbringa kvällen där med tjejjerna. Härligt

Likes

Comments

Godmorgon! Bloggade inget igår eftersom vädret var så fint så jag ville spendera all tid utomhus. Under skoldagen satt vi flera lektioner och skötte inlärningen ute och skrev inlämningar i solen. Johanna sötis bjöd på glass också. Var hemma lite över 3 och bytte då lite kläder före jag gick iväg och träffade upp Nikita. Vi tog en långpromenad på flera timmar men paus för mat på terassen och en drink i solen. Träffad upp två killar och åkte iväg på glass före vi bara körde runt och ha de det bra! Känns som jag lever på moln just nu och allt känns bra trots att jag snart kommer dras tillbaka till den riktiga verkligheten. Men nu just tänker jag leva på lite moln och ha det bra!

Likes

Comments

Efter att jag somnat runt tjugotvånollnoll igårkväll var deg inte jätte jobbigt att stiga upp halv 8 idag. Skoldagen gick långsamt idag men jag hade faktiskt min sista psykologilektion under min gymnasietid eftersom jag gick klart alla psykologi kurser detta skolår. Men får se om jag väljer att gå om någon nästa år för att höja något vitsord som jag är lite halv missnöjd med. Efter skolan fixade jag på en labbrapport till biologi och kämpade på med att få min telefon att fungera som börjar ge upp. Men vill verkligen inte byta bort min iPhone 6 riktigt än. Åkte sedan till simhallen med Elin i någon timme. Riktigt skönt att få simma igen och även skönt att prata om allt med den där tjejen ❤
Har spelat badminton och nu skall jag snart bädda ner mig under täcket.

Likes

Comments

Likes

Comments