Godmorgon finisar!

Jag har haft en rätt så bra helg fast jag inte hunnit med allt jag borde.
I lördags på morgon höll jag simskola som vanligt på lördagar. Åkte sedan på några ärenden med mamma före jag och Elin åkte iväg till Björneborg och Puuvilla för lite shopping. Hittade det jag behövde så är riktigt nöjd. Åt på Pancho villa före vi startade hemåt. Åkte via Elin efter hennes saker och sedan till mig för att fixa oss lite. Resten av kvällen spenderades med vänner.

Igår (söndag) hade vi Mistral träning igen. Lika kul som förra gången och det gick bra även denna gång. Hann läsa lite på hälso och träffa mommo&moffa före det var dags för Cineas träningar. Som avslut på helgen åkte jag, Nikita och Nea på bio. Vi kollade filmen IT och jag kan helt ärligt säga att jag aldrig sett en läskigare skräckfilm, dock har ju jag inte kollat många skräckfilmer. Men IT var mycket bättre uppbyggd och annars bara bättre än vad Annabelle var som vi kollade några veckor tillbaka.

Jag kan också redan nu på förhand säga att bloggningen den här veckan kommer vara väldigt dålig. Har provvecka som sätter igång och två studentskrivningar denna veckan + lite jobb. Så vi hörs kanske först på helgen. Ha en bra vecka!

Suunnittele blogisi - valitse Nouwin monista malleista tai tee omasi, "osoita ja napsauta" - Napsauta tästä

Likes

Comments

I onsdags hade jag skola till 4 och sjuk mage gick jag även med hela skoldagen så när jag äntligen fick sitta mig in i bilen och köra iväg från skolan kändes det bra. Svängde via simhallen för att lära mig kassasystemet och när jag väl var hemma åt jag en snabb middag före det var dags för att åka och kolla kusins fotbollsmatcher. Svampskogen väntade så före vi kom hem tillbringade vi någon timme i skogen jag och pappa.

I torsdags hade jag skoldag till tre. Test skrev även på datorn så vi säkert kan allt till skrivningarna. Kollade även när killarna spelade skolfotboll. Efter skolan åkte jag hem och bytte om före det var dags för Cineas träningar. Träffade sedan upp Nikita för en promenad före jag åkte hem och duschade. Resten av kvällen kom en vän hit och vi kollade filmen vi redan börjat kolla.

Igår var det äntligen fredag!! Jobbade till halv 10 igår kväll och när jag var färdig plockade jag upp Elin och vi spenderade kvällen hos mig. Pratade ikapp osv före det var dags för mig att sova.

Jag har faktiskt helt ärligt inte mått så bra de senaste dagarna. Har haft huvudvärk och magont. Fortfarande känner jag mig super besviken på mig själv över engelskan och nää jag mår faktiskt inte bra. Därför kände jag heller ingen vits att åka ut igår. Men det är okej att inte må superbra hela tiden!

Likes

Comments

I söndags läste jag på hälsokunskap före jag sedan åkte iväg på Cineas balett träning. En riktigt duktig tränare fick vi och flickorna var så duktiga. Efter deras träning åkte jag iväg till Lålby för att lugna ner mig inför måndagens skrivning. Vi började kolla en film "Alien vs. Predator", den första.

Igår kväll när jag bara var på dåligt humör ringer det i telefonen och han kom hit så fortsatte vi kolla filmen och började även på den andra. Blev på mycket bättre humör när jag fick lite sällskap.

Likes

Comments

Hej! Jag vet inte ens vad jag ska säga om dagen. Har varit på dåligt humör och bara varit allmänt besviken på mig själv. Hade engelska hörförståelse idag och därmed första skrivningen. Jag var faktiskt taggad och kände att det här kommer gå bra! Tyvärr gick det inte som tänkt och jag kände mig bara värdelös efter skrivningen eftersom det inte gick så bra som jag trodde. Nu när de även släppt svaren känns det ännu värre. Nåja nu lämnar vi det eftersom hela engelska skrivningen är ännu inte klar och om jag vill kan jag höja under vårensskrivningar.

Vi hade även suit up tema idag i skolan eftersom vi idag hade endast 100 skoldagar kvar. Jätteroligt att nästan alla klätt upp sig. Efter skolan tog jag en powernap före jag åkte till pappa. Pratade med lite vänner i telefon och åkte sedan för att plocka lingon med pappa. Medan vi gick där hittade vi massor med svamp ännu en gång så det gjorde allt bättre. Ikväll ska jag äta svampsmörgås!

Likes

Comments

Hej! Som ni kanske märkt har jag tagit en liten "bloggpaus" i några dagar. Men jag hade faktiskt inte några minuter extra över för att blogga när jag prioriterar andra saker så kändes bra att ta en liten paus.

I torsdags hade jag skoldag till 3 med paus för information för de kommande skrivningarna. Efter det hann jag inte mycket före det var dags för Cineas träningar. Efteråt åkte jag till simhallen och resten av kvällen var det läxor som gällde.

Fredagens skoldag blev kortare än tänkt så slutade redan 12:15. Hämtade Victor från förskolan före jag åkte hem. Tog det lugnt i någon timme som jag längtat efter i flera dagar före det var dags för koreografi möte med gymnastikföreningen. Åkte ut för att träffa vänner och for och köra till Närpes och kaskö. Körde Rs bil hem från Kaskö och det gick också bra. Vi åkte ut och köra lite med Opeln när vi fick igång den och sedan åkte jag hem.

Gårdagen började med att jag höll simskola för invandrarkvinnorna och det gick riktigt bra även denna gång. Sedan hämtade jag Axa och vi åkte till lappfjärd för att träffa upp resten av Mistral för att fixa ihop en dans till jubileumsshowen. Ååh vad jag saknat det där truppgänget. Hann vara hemma en stund före jag åkte till Nikita och Nea där vi var före vi åkte på förfest och sedan vidare till fagerö. Kvällen var bra, fick prata med en person som jag borde pratat med för länge sedan och träffade många människor jag inte sett på länge. Men åkte dock hem före bussen för att orka vara effektiv idag.

Likes

Comments

Igår hade jag skola till 14:20 och hämtade sedan Victor från förskolan före vi åkte till mormor och morfar. Plockade krusbär och gjorde sylt som nu är nedfryst och ska användas i vinter. Sedan åkte jag till svampskogen med pappa för att plocka svamp. Vidare hem och där stod läxor på tur och lite jobb.

Idag hade jag skola till 4 och efter det åkte jag och Ellinor hem till mig. Pratade ikapp och åkte på mat till jungman för att fira min födelsedag lite i efterskott. Sötis Ellinor bjöd på maten och efterrätt. Mätta och belåtna åkte vi iväg till kanonviken för att kolla solnedgången. Nu ligger jag nedbäddad i sängen redo att så småningom börja sova för att orka med en lång skoldag imorgon också.

Likes

Comments

Godkväll på er! Har tänkt blogga hela dagen men har inte kommit någon vart tyvärr. Nu ligger jag i sängen redo att sova. Dagen har bjudit på skola, jobb, 45 minuter redskapsgymnastik med lillebror, eller jag tittade på medan han hade passet. Gjorde läxor och tog en dusch före vi åkte en sväng till mormor&morfar. Imorgon har jag lite sovmorgon så tänkte kolla ett avsnitt PH före skolan. Ha det bra och Natinati!

Likes

Comments

Igår vaknade jag halv 9 och en timme senare åkte jag till simhallen för att hålla simskola. Efter det åkte jag iväg för att träffa Angelica och fixa klart Cineas showprogram. Åkte hem och fixade mig och åkte iväg en sväng till Lålby före jag plockade upp André och vi åkte till Elias där en del andra pojkar också var. Spelade spel och hade det allmänt trevligt före vi sedan åkte på bar. Hemma var jag allt för sent men vad gör det.

Idag sov jag länge före jag tog en promenad i det fina vädret. Åkte ett varv till butiken för att kunna baka ihop en silviakaka. Fixade undan lite läxor och sov en stund före en vän kom hit. Vi åkte till grillen efter mat och började kolla nyaste säsongen av Narcos. Bjöd på silviakakan och pratade ikapp.

Helgen blev inte som tänkt eftersom jag egentligen hade en kurs jag skulle gå på men den blev flyttad till senare helg. Men en bra helg hade jag iallafall.

Var även en snabb sväng på gammaldagstorgdag igår och kollade då brandkårsparaden.

Likes

Comments

Äntligen helg! Så skönt att få ta det lugnt, eller så lugnt som möjligt.

I torsdags hade jag en vanlig skoldag om jag minns rätt. Efter skolan höll jag träning åt Cinea och efter det plockade jag upp Nikita för att åka till gymmet. Före jag åkte hem blev det lite kvällsmat hos Nikita med Nea och deras mamma. Tog sedan en dusch före det var dags att sova.

I fredags gick vi en parad i Närpes med 1000 andra elever för att fira Finland 100år. Riktigt kul var det och ååh vad jag gillar mina vänner. Vi missade alltså 3 lektioner och efter det hade jag finska före det var dags för att sluta. När jag kom tillbaka till stan var jag på en massa ärenden före jag, Nikita och Nea slapp iväg till villan. Vi gick på en 6km promenad tills resten av tjejerna kom och vi fixade då ihop en kräftskiva och satt sedan i badtunnan före det var dags för efterrätt och sedan hemfärd.

Likes

Comments

Kan ni förstå att vi redan går in i september månad? Inte jag iallafall...

Hur har denna månaden varit då? Jaa helt bra faktiskt skulle jag säga. Jag har hunnit med lite ett och annat. Men det har ni redan läst om så nämner inte så mycket mer om det. Men höjdpunkten var ju nog ändå min 18års dag och festen under lördagen. Frågan är vad jag skall vänta på nu när jag väntat på att bli 18 så länge.

Nåja, mitt mående har varit riktigt bra denna månad. Jag har känt mig självsäker och stabil. Mitt liv har faktiskt känts mest stabilt denna månad än vad det gjort sedan förra hösten. Dock var jag lite orolig över hur allt skulle bli nu när jag började skolan igen men det går riktigt bra och jag tar en dag i taget. Synd är det att jag inte kan tillbringa lika mycket tid med vissa vänner men trivs bra i skolan. Vet inte vad jag mer ska säga om denna månad? Livet har rullat på och det har varit en bra månad!

Likes

Comments