Halloj godingar!
Babydiamond kom igenom besiktningen med blanka papper! Som vi förväntat oss dock, men alltid lika kul när det går bra!
Testade ett nytt ställe i stan & det var verkligen bra service & toppenpersonal! Förutom att min bil behandlades bra så bjöd dom även på kaffe! Helt i min smak! 🤘🏽

Märta ville med ut på äventyr idag, så vi drog på oss kläder och körde in till farbror tobbelito som förhoppningsvis bjuder oss på kaffe & en lika trevlig kväll som alltid.
Måndag = soffläge! 😎
Hoppas ni alla har en toppenmåndag! /F

Likes

Comments

Halloj godingar & happy söndag!
Toningen på framlyktorna är nu borta, lika så ögonlocken. Har även letat fram varningstriangeln (stor bas, liten skuff..) & nu börjar ni nog förstå vad jag antyder? Jo det är bessdags!
Imorgon eftermiddag ska nämligen babydiamond in på besiktning! Och vi är reeeedddoooo! 🤘🏽
Klart att jag är nervös då hon alltid gått igenom med blanka papper.. men samtidigt så ska det inte vara några problem alls imorgon heller!

Dock får ja stå ut med ett fruktansvärt gubbigt utseende nu några dagar.. men men. Snart ska nya lyktorna på plats ändå så! 😍
Önska oss lycka till! /f

Likes

Comments

Hej godingar!
Fick hem mitt paket ifrån Glossybox idag!
Glossybox är en prenumeration som skickar ut ett paket i månaden med 5 olika skönhetsprodukter. Helt enkelt så fyller du i en enkät om hur du är som person, vad du tycker om inom skönhetsprodukter, vad du använder etc. Efter det så överraskar Glossybox dig med 5 överraskningar! Så kul! 🌸

Det flesta personer som känner mig, vet om att jag inte är så tjejig av mig. Men ibland har även jag mina stunder och även jag kan behöva låta min tjejiga sida glänsa ibland!

Denna månaden fick jag "The lovebox" som innehöll:
1, mudmasky, facial detox, purifying recovery mask.
2, jeanne arthes, L'Eau de Rose (perfym).
3, pick and pinch, eye lash curler in rose copper.
4, garnier respons, respons shower (mynthic olive).
5, beauty made easy, lip balm.

Och utöver detta fick jag ett presentkort på Mockberg, rabatter på "mymuesli" och allting kom i världens sötaste Box med en rosett! 🎀

Så Tack Glossybox! Vill ni också låta er överraskas? Så finns det både manboxes (för män) & glossyboxes tillgängliga för ett superbra pris som passar alla! Gå bara in på glossybox.se fyll i er enkät, bestäm ett betalningssätt som passar er bäst & låt er själva glänsa! 💁🏼 /F

Likes

Comments

Hej godingar & hoppas ni har en bra början på denna Lördag!
Igår blev jag överraskad med en efterlängtad XC-grill till min lilla babydiamond. Har länge letat efter en med svart emblem istället för det blåa & nu har jag en! LYCKLIG!
Kommer bli så otroligt fint till mina nebula när sommarn väl vill komma!💎😍💦

Nu väntar jag spänt på att klockan ska bli 5, så att jag kan duscha, slänga på mig teamtröjan & köra på årets första bilträff! Hoppas verkligen detta blir en bra kväll. Vilket jag nästan kan garantera då jag kommer vara omringad av fina bilar & underbara personer! 🎀 Självklart ska jag även lyxa till det med en Lördagstvätt till min lille töbu.

Förhoppningsvis hinner jag knäppa lite bilder ikväll, men kan tyvärr inte garantera något! /F

Likes

Comments

Hej godingar och jag hoppas att ni har en bra Fredag!
Innan jag börjar berätta kvällens händelse, så vill jag bara meddela er
att ingen person kom till skada. En av våra bilar fick ett antal repor men det är redan polisanmält.

En Fredagskväll, lik alla andra helger så drar jag och mina vänner in till stan och träffar andra bilintresserade personer ute på ett industriområde. En annan rutin vi brukar ha när vi samlar om helgerna är att vi kör bort och äter på Max, snabbmatsrestaurang, vilket vi skulle göra även idag innan allt gick åt skogen. För när vi kör in mot Max besöksparkering kommer det ett gäng ungdomar (13-16 år) med utländsk bakgrund och börjar kasta IS-bollar på våra bilar (Jakobs 944 D24 & Richards 944). Vi ställer oss på parkeringen med förhoppningen att dom skulle sluta när dom insåg att vi inte "flydde" eller gav energi på deras dåliga beteende men ack så fel vi hade.

För det första som händer när jag stiger ur bilen är att en av ungdomarna har slängt upp sin väska på Richards motorhuv och ett gäng av dom står och skriker i mun på varandra åt oss, mestadels tomma hot. Jag har en ganska kort stabin och jag har även rätt mycket kunskap om hur provocerande småpojkar fungerar. Av erfarenhet vet jag även att ungdomskillar med utländsk bakgrund har en obeskrivlig respekt när det kommer till tjejer! När nästa isboll kommer till att träffa Richards bil och det även kommer några isbollar nära mitt huvud så går jag bestämt fram till de mest högljudda pojkarna och ifrågasätter deras syn på respekt och ifrågasätter även vad de håller på med.

Vid detta lager har det även sprungit ut en man i 30 års ålder ifrån Max och ställer sig vid vår sida, vilket dessa pojkar väldigt snabbt reagerade på då det var en "pappa" i deras ögon. Det blir lite munhuggande, tomma hot som "vill du ha stryk eller?", "varför kollar du på mig?", "vad ska du göra?" osv. Efter en stunds käftande förstod dessa pojkar att det kanske var bäst att backa. Så vi gick tillbaka till våra bilar och ska köra iväg. Richard kör ut först och efter kommer jag och Jakob. En av pojkarna ställer sig mitt i vägen och börjar skrika, så jakob stannar lugnt, vevar ner rutan och pojken skriker "Drifta nu då!!" där jakob lugnt skrattar till och säger "Haha, nej den töjar inte".

Vi hinner nog inte mer än 5 meter till innan en ny isboll kommer flytandes rätt i bakrutan på bilen och där rann det över. Mitt tålamod var över. Jag slängde upp bildörren innan Jakob hunnit stanna helt. Går fram till killen som fortfarande har lite snö i handen och ställer mig 5cm ifrån hans ansikte, utan att röra honom. I denna situation frågar jag honom med en hög och allvarlig ton "Är det detta du kalla respekt? Hade du mått bra om jag hade förstört din bil i framtiden?" Jag var väldigt noga med att försöka hålla ögonkontakt med pojken som nog tyckte det var intressantare att kolla i marken eller på mina skor. Så jag röt till "Vart fan är respekten? Kolla mig i ögonen när jag pratar med dig!", nu kommer hans killkompis fram och frågar argt varför jag skriker på hans vän, åter igen går jag så nära jag kan och frågar "tycker du det är respektfullt att han inte vågar kolla mig i ögonen när jag talar med honom?" Pojkarna backar. Några av pojkarna säger "Hallå? Det är en tjej! Ge er nu! Vi drar!". Och vi kan till sist köra ifrån Max parkering utan att få några mer isbollar efter oss.

Som tur är blev ingen skadad och jag är så otroligt glad över att Richard och Jakob lyssnade på mig. Hade de börjat skrika tillbaka så hade det slutat helt annorlunda. Vi hittade Richard på en parkering lite längre bort på industriområdet, där han bestämde sig för att ringa polisen och göra en skaderapport då hans bil fick ett bar rejäla repor. Och stort tack till den okända "pappan" som vågade gå fram och stötta oss inatt!"

Varför jag berättar detta på min blogg är delvis för visa hur vi bilägare kan bli behandlade, delvis hur mycket en liten tjej på 19 år kan göra för skillnad, men även för er som bor i Kristianstad eller bestämmer er för att köra där att ni snälla får hålla ögonen öppna så att era bilar inte också blir förstörda! Dagens samhälle är verkligen KAOS.

Nu ska jag byta om, koka kaffe och bege mig till jobbet.
Imorgon är det en ny dag och en bilträff i Kristianstad står på schemat, det är det jag får fokusera på nu när adrenalinet äntligen har lagt sig..

Hoppas ni är rädda om er! / F

Likes

Comments

Hej godingar & glad torsdag! 🎀
Slutar gör man, ändå dör man. Jag kommer ändå inte kunna sluta helt med mitt rökande, just nu. Eftersom att viljan inte finns där! Jag trivs med att röka. Sure, jag skulle gärna kunna leva ett rökfritt liv, där allt luktar gott & man får behålla konditionen! Men jag samtidigt har är det inget jag tänker "kämpa för".

Det jag där emot jag kommer att kämpa för är att röka mindre! Mest för ekonomin, men även för att jag kanske mår lite bättre med så många få "måsten" i mitt liv som möjligt. Till hjälp med mina nedskärningar har jag nu en ny e-cigg! Har inte hunnit testa den än, men det känns lovande!

Var jag har köpt min e-cigg & smaker står på bilden nedan. Håll nu tummarna för mig! Så håller jag er uppdaterade! 🌸
/F

Likes

Comments

God kväll godingar!
& Glad alla ❤-dag i efterskott!

Hoppas ni alla hade en bra Tisdag & har en bra Onsdag, för det har jag. I måndags kväll lämnade jag in min älskade turbo för lite nya bromsar & hjullager, bättre sent än aldrig, och igår hämtade jag hem henne friskare än någonsin!
Ja, det är saker jag kunde fixat utan hjälp ifrån en verkstad, men mina kära vänner hade varken tid eller lust att stå ute i snön & byta delar. Eftersom tiden började ticka ut och jag behövde ha min bil till jobbet, så var detta den snabbaste & bästa lösningen för min lilla diamant.

Tisdagen började med att jag körde hem till bästavännen tobbelito med ett nytt mini lego ifrån star wars & nutella semlor, eftersom att fika är något av det bästa som finns. Synd att jag inte filmade när han kom hem, för den minen hans ansikte framhävde när han hittade mig diskandes i hans kök var obeskrivlig. Haha, helt ärligt får han skylla sig själv när han ger mig nyckel till lägenheten 😎.

Efteråt blev jag överraskad med 3 vackra rosor & favoritchoklad, även ett nytt bäddsett. Underbara människor. Och kvällen spenderades framför tv'n i Åhus med black ops & svordomar, precis i min stil! 🎀

Nu ska jag lyxa till det med en dusch, lite hårinpackning, kanske en ansiktsmask & en renbäddad säng. Kanske ska försöka damma fram mitt 360 & spöa jakob i lite tv-spel.
Vi får helt enkelt se var kvällen tar vägen! 🌸

/F

Likes

Comments

Hej godingar!
Om det är något jag har lärt mig under mina snart 20 år, så är det att man måste gå vidare. Man mår långt ifrån bra av att älta saker, fundera vidare på saker och gräva ner sig själv.
Jag har personligen många människor i mitt liv och många av dessa personer är mig varmt om hjärtat. Men ibland kan det hända att man växer ifrån varandra eller hamnar i en konflikt som inte går att lösa under stundens hetta. Då är det inte värt att gråta över att det är över, det är då man ska le över de stunder man har haft tillsammans. Och vem vet? "Stundens hetta" har kanske ett slut som kan åstadkomma en ny start?
Allting händer av en anledning, så enkelt är det bara./ enligt mig. 🎀

Prinsesstårta, ja det var precis det jag blev bjuden på igår, inte bara tårta utan en hel pizza, godis, god dricka & trevligt sällskap. Igår var nämligen jag & Jakob hemma hos Jakobs mamma för att fira hennes födelsedag. Jakobs äldre bror med flickvän, Jakobs mamma med sambo & Jakobs morföräldrar var också närvarande. Och vet ni? Jag fick i mig en HEL pizza! Jag kanske ändå kan klara av att gå upp lite i vikt ändå? 💪🏼
(Jag är den som kan äta hur många gånger som helst utan att lägga på några kilon, som jag egentligen behöver..)

Efteråt körde vi ut med D24an för att lära oss Tollarp utantill, följeslagarna till detta projekt var 740 Ida (ifrån #busligan) med 2 vänner, BMWn med 2 gymnasie-vänner & vi träffade även på en annan D24a med några pojkar ifrån "my town" Huaröd! 🙌🏼 Vi "plogade" rent lite på vägarna några timmar som vanligt och sen var det hemfärd. Snö & sju/nioförti är en väldigt kul kombo. 💪🏼

Nu ska jag fokusera på att bli klar för att sedan åka in till stan, träffa min pingla Emi & sedan får vi se vart kvällen tar oss! 🎀

Glöm aldrig bort att ni är värdefulla! 🌸

Likes

Comments

Hallå godingar & hej vintern!
Över två dagar har vi nu fått en helt ny vinter med mer snö än förra gången moder natur försökte. Vilket bara är underbart!

Igår fick jag hem de efterlängtade dekalerna till teamet, vilket vi firade med ett temamöte, där vi applicerade lite fler dekaler! Nu ska bara 2-3 bilar till få sin dekal sen är vi klara! Än så länge 😎

Förutom det, så fick vi feeling & firade att vi är ett officiellt team genom att ströga till Hörby! Vilket gick sådär. Mycket snö, dåliga däck osv. Men med väldigt mycket envishet och hjälp av varandra, så kom vi fram! Hemvägen var dock ännu mer spännande då vi inte ens såg vägen. 🤘🏽
Resultatet var i alla fall en 740 av vägen (helt oskadd med 10 cm till godo ifrån en mur) & en 944 lite för nära ett staket och förlorade en baklampa, hur det gick med resterande bilar som var ute och busade i Hörby vet jag dock inte!

& eftersom vi blev officiella igår? (Tjat,tjat,tjat..) så har vi även öppnat upp vårt instagramkonto! Så in och följ "busligan" så får ni veta lite mer om vad som händer i värt team! 😎

Ni får ha det toppen!
Lite bilder:

Likes

Comments