View tracker

Hej bloggen! Snacka om längesen 🙆🏼

Ja, det har hänt så fruktansvärt mycket på senare tid & jag hade så gärna velat dela med mig av allt! Det är många gånger jag tänkt tanken att "åh! Idag vore en sån perfekt dag att skriva av sig på bloggen!" Men det har inte blivit så.. 💁🏼

Jag tänker dessvärre inte sitta här & beskriva allt som hänt för det orkar varken jag eller ni med, så jag börjar helt enkelt med att ta med er från och med idag igen! 🙆🏼

Jag kan dock skjuta in med lite information, som att jag faktiskt har jobb? Helt sjukt bra trivs jag med mitt nya smeknamn som ääääääär: POSTISFANNY 🙆🏼 ja, jag kör postbil på nätterna & trivs så bra! Ni kommer få mer info om mitt jobb i ett senare inlägg då det nog krävs rätt stor plats på bloggen..

Har dessvärre inte längre min S70 på vägarna.. my babydiamond har tyvärr skjutits åt sidan en tid nu då ett nytt gasspjäll och tid till meck inte funnits.. men detta ska vi ändå på nästa vecka, förhoppningsvis!
För det är ju fruktansvärt töntigt att ge upp 💁🏼.

Men nej, nu måste jag slänga mig i duschen!
Pappa är snart hemma ifrån jobbet & då blir det äventyr till Ljungby för att hämta hem forsa (🐶) som ska till oss på ytterligare lite semester.

puss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Helt sjukt va lite som kan göra så mycket. Tyvärr ser den lite mindre personlig ut, men om ett tag är den precis så mycket "fanny" jag vill att det ska vara!

Nu har toningen åkt från blinkers & bakruta.
Snart införskaffas ny blinkers till höger front & efter det helt ny toning på bakrutorna. Förmodligen bättre kvalité & bättre monterat! 👏🏼👌🏼

Listan är lång på saker som vill göras men det bästa är nog att det inte finns något på min pärla som "måste" göras. Han är ju trots allt mannen i mitt liv 😍👏🏼

Med tonade blinkers:

Efter borttagning av toningen:

Likes

Comments

View tracker

Ja det var ett tag sen jag hörde av mig senast, men eftersom jag har haft fullt upp med student, studentaktiviteter, födelsedag & nytt jobb så har det helt enkelt inte funnits någon direkt tid över. Jag kommer berätta lite mer om alla händelser i ett annat inlägg då detta kommer handla om alla medarbetare där ute i världen.

Majoriteten av vår befolkning är idag arbetande, vilket betyder att vi är varandras medarbetare. Jag är just nu stolt lokalvårdare, vilket betyder att jag ser till att andra inte skitar ner eller förstör lokalerna samt att jag alltid håller det rent och fräscht. Detta betyder inte att jag jobbar FÖR någon annan eller städar ÅT någon, detta betyder att jag ser till att "mina" lokaler inte förstörs av andra som använder lokalerna.

Jag jobbar i ett nyrenoverat hus, där det till största del finns kontor, mötesrum, besökscentrum & korridorer. Runt mig har jag underbara kollegor, och mindre underbara kollegor. För det är inte bara lokalvårdarna som är mina kollegor utan det är ALLA som använder lokalerna som arbetsplats.

Det jag lärt mig under min uppväxt är att alla är lika värda & att alla ska behandlas ungefär lika. Jag har även lärt mig att om jag tappar ett glas saft eller en kopp kaffe, gör det samma som det är hemma eller ej, så plockar jag upp & torkar upp efter mig. Då ingen annan ska behöva städa upp efter mina misstag. Detta är något jag trodde alla hade i sig, alltså att respekt var något som de flesta växt upp med? Jag var i vilket fall som helt säker på att majoriteten av de som är en eller fler generationer äldre bar det med sig. Men idag fick jag se precis raka motsatsen.

Så snälla kollegor, medarbetare & övriga individer oavsett ålder, var ni än befinner er, tänkt efter innan ni gör något eller låter bli att göra något, tänk på att det kan drabba andra.

Jag är en av de lokalvårdare som fyller på toalettpapperet när det mystiskt försvunnit 9 rullar på några få timmar.
Jag är en av de lokalvårdarna som tömmer soporna på våningarna & tvättar rent era kaffemaskiner och fikaplatser. Jag är en av de lokalvårdare som ser till att ni har det fint, inte bara i korridorerna utan inne på era kontor & ser till att ni alltid möts av ett fräscht ställe att arbeta på.

Men varken jag eller någon annan lokalarbetare på arbetsplatsen tänker "mamma" er. För som jag förklarade innan så är det inte så att vi städar ÅT er. Vi tar hand om lokalerna, vilket betyder att om vi gör allt detta, som dessutom underlättar ert arbete. Så kan ju ni snälla visa lite respekt och underlätta vårt arbete genom att smått hjälpa till med att hålla det fint.

För något som gör mig arg, ledsen och samtidigt häpen är när ni har mage till att till exempel tappa ut en hel kopp kaffe på golvet & sedan endast täcka det med några bitar papper. Eller som när ni missar toastolen utan att torka upp? Eller som när ni missar papperskorgen och låter det ligga? Eller droppar kaffe längs hela korridoren utan och låter det ligga så andra går i det? Listan är lång mina vänner.

Men det är saker som dessa som får mig att undra, delvis hur det egentligen ser ut i ert hem? Delvis hur lite respekt ni bär på? Men också, vad tänker ni? & varför?

När jag börjar jobba 06,00 för att hålla mina lokaler rena är inte jag supersugen på att mötas av detta. Så snälla, börja visa varandra respekt. Inte bara respekt mot oss lokalvårdare utan respekt för alla medarbetare.

// en i vanliga fall glad fanny.

Likes

Comments

hello darlings! 🙆🏼
Hoppas ni mår toppen för det gör jag! Det är bara några få veckor kvar tills allting händer & dagarna är bokade!

🍷 SKATTJAKT
🍷JOBBA PÅ BRÖLLOP
🍷BAL
🍷KARNEVAL
🍷19-årsdag
🍷STUDENT

Där emellan ska jag hinna fixa med bilen (poleringsmani), fixa naglar, sola, shoppa, festa & bara älska livet och stressa lagom! Ja, jag har nu insett att jag kommer att få studenten, alltså att mina poäng är klara för att jag ska kunna springa ut i mina lite för höga klackar! (yolo?)

Sommaren är här & de motgångar som uppstår i vardagen stiger jag över utan problem just nu 👏🏼

Jag hör av mig senare om dagens aktiviteter för just nu ska jag försöka lägga över bilderna från min mobil till datorn då minnet är fullt! Hoppas dock att datorn och mobilen kan börja sammarbeta igen innan jag blir tokig. Vi hör snart igen cuties, puss! 💁🏼/F

Dagens slapp outfit:

Gårdagens jagisar :

Hade även världens bästa dag igår med bästavännen EMMA, då glass, energidricka, pizza & munkar stod på schemat! Hon hör mina dagar till guld & efteråt träffade jag en "speciell person" som gjorde kvällen guld värd. Dock att denna person somnade när vi pratade i telefon, men det gjorde inget då det kändes som att vi fick somna bredvid varandra, ❤️

lite bilder på gullisar i veckans solsken:

Likes

Comments

Världens bästa Emma har gjort underverk med mitt hår! Lite kortare, mycket fräschare & utväxten är borta! 🙆🏼 känner mig som ny 💁🏼

kärleken för denna tös är obeskrivlig. 👭❤️

Likes

Comments

splitter nya fälgar + splitter nya däck samt numera röda bromsar. Allt för min babydiamond 🚙💦

Likes

Comments

Hej gullisar!

Igår tillbringade jag en hel del timmar åt insidan av min älskade diamant! Då jag gav sätena och inredningen en ordentlig tvätt och sedan en ordentlig polering! Men medan jag stod där och väntade på att inredningen skulle torka tillräckligt mycket för att kunna polera öppnade jag nyfiket motorhuven för att se hur pass skitigt där var.. och det var hemskt..

Så jag kunde inte hålla fingrarna i styr. Det tog mig några timmar, gav mig torra, sletna och såriga händer men det var sååå värt det! Bästa pappa ska köpa hem "back to black" samt polering så kommer den skina sen! Nästa steg är att ta av lite delar under motorhuven så att jag kan ta fram svinton och få fram lite krom 😍

massa pill, men ska det vara fint får man lida pin!


före: efter:


Igår fick jag faktiskt mycket gjort, dels med bilen vilket jag är väldigt nöjd över! Men också att klassen lyckades sammarbeta i över en timme! Det är rekord sen i 1an! Vi satte oss nämligen i arbete med att måla på lakanen till flaket åt studenten! Så fint! Visst, alla var nog lika nervösa över hur vi som klass skulle kunna reda ut detta, man jag måste säga att jag är sjukt stolt! Det handlar inte om att vi inte fungerar ihop. Alla har alltid pratat bra om just SAM13, men de senaste veckorna när alla är som mest stressade så går det inte riktigt att kommunicera och irritationen är väldigt lätt att nå hos alla. Men vi klarade det, fick lakanen klara och även om det inte var meningen så fick skolan lite permanent minne av oss då vi "typ" glömde att lägga någonting under lakanen innan vi började måla!

Här är lite bilder!:


Nu ska jag fortsätta kötta lite extra i skolan, för satan vad tiden går snabbt!
Vi hörs snart igen!

Likes

Comments

Hej mina fina.
Ja, idag är jag iförd klänning vilket är ganska ovanligt för att vara mig! Men det har sina anledningar & jag försöker bära upp outfiten med en gnutta tuffhet. 👌🏼

Allt är hat just nu, eller egentligen kanske inte hat? Men magen vrider sig & irritationen är väldigt lätt att locka fram just nu. Varför? På grund av skolan. Jag går som sagt samhälle beteendevetenskap årskurs 3, alltså är jag en av de personerna som springer ut på en stentrappa med en vit mössa halvlullig på champagne. Och jag kan ärligt talat säga att jag aldrig kommer låta mina barn välja en linje som denna om inte mitt barn är 110% säker på vad hen går in på. För detta är ett rent ut sagt helvete, om inte värre.

Dessa underbara inlämningsuppgifter, presentationer, prov, diskussioner, gymnasiearbetet & all press som lärarna bygger upp som stora tyngder på ens axlar är verkligen hemskt & det är inget jag önskar någon.

Nu är det inte så att JAG är den som ligger bak i klassen & borde ta mitt shit together, utan det är den stora delen av klassens åsikter jag talar utifrån. Om vi säger såhär, det är 29 av oss i klassen som inte har lämnat in sitt gymnasiearbete än, det arbete som skulle vara inne i julas ungefär.

Men med lite för hårt krigande, några hinkar tårar och lite för mycket arga ord så kan vi klara detta. För sam13 klarar allt & även om allt vi vill är att ge upp, så tänker varken jag ge upp eller låta någon annan i klassen ge upp nu. Så alla ni där ute som känner igen er gällande det jag skriver? Allt kommer bli bra & allting löser sig alltid.

Som min underbara pappa sa imorse:
"Om båten börjar gunga? Då är det dags att sätta sig ner."

Likes

Comments

Lite bilder från idag & lite avslöjande 😳🙄👫

Likes

Comments

150kr, runt en timmes hårt slit & lite för många svordomar men nu är det klar & jag kan nu vara stolt över mitt engagemang! Jag har byggt en klädställning som passa perfekt in bland mina vita möbler & som så rart håller upp mina så lätt skrynkliga kläder. 🙆🏼👌🏼

Byggarbetare är kanske det rätta yrket för mig? Eller Ikea möbel byggare? 💁🏼

Likes

Comments