View tracker
View tracker

vardag.

Igår bakade jag, mamma och min bror så sjukt goda chocolate chip cookies! Det är svårt att hålla fingrarna i styr och inte äta upp alla själv (har tagit två från fatet på bilden already) men dem är verkligen så goda! Har tyvärr inget recept för det var min bror som hade det plus att vi finjusterade det så det finns inget exakt recept på just dem här kakorna!

Sitter just nu och äter snabbnudlar (på riktigt ett beroende för mig...) och fördriver tid, om ca en timme ska jag på möte hos arbetsförmedlingen. Ni som följer min blogg vet nog att jag skrev om detta för en vecka sen för jag hade tagit fel på datumen! Men idag vid 13 ska jag vara där. Efteråt ska jag nog gå till röda korset och kolla runt efter något fint. Inte varit där på ett tag nu. Borde egentligen låna kurslitteratur på biblioteket men det får nog bli imorgon! (Kanske gör det idag vem vet).

Hoppas ni får en fortsatt trevlig torsdag!

Likes

Comments

View tracker

vardag.

Idag är jag bara så himla trött.

Min kropp är helt utmattad och jag behöver mer än typ 9h sömn för att ens klara mig. Larmet gick vid 9 efter jag somnat runt halv 1 inatt och jag kunde inte förmå mig att ens röra mig. Somnade om och sov nästan fram till 11. Just nu sitter jag i skolan och försöker mitt allra bästa med att försöka hålla ögonen öppna. Har inget kaffe med mig men drack en stor kopp innan jag gick till skolan och har precis druckit upp min drickkvarg.

Kollade lite på lakidoris mukbang hon la upp där hon pratade om PMDD, premenstruell dysforisk störning. Det är som pms fast, ja, mycket värre. Och jag kunde känna igen mig i så mycket av det hon sa och även i det jag läste på nätet. Sen vet jag inte ifall min extrema pms beror på min depression eller om det kan vara PMDD för mår verkligen pissdåligt när jag har pms. Vill både dö och döda, har så svårt att kontrollera känslor, svinhög ångest, är trött hela tiden och mina matvanor är åt pipsvängen. Mår verkligen svindåligt.

Menmen, kanske inte är så, kanske bara är lite grövre pms typ. Snart är rasten över och jag mår sjukt illa, tyvärr, ont i bröstet också. Och kan vi uppmärksamma min hy!!!! Asså fyfan är så trött på den, inte haft någorlunda okej hy sen långt innan jul. Det gör mig så jävla osäker och nojig tyvärr. Går ändå runt utan smink för att inte göra det värre.

Nu tillbaka till lektion om statistik, bara 2 timmar kvar.

Likes

Comments

View tracker

vardag.

Hej!

Idag var första mattelektionen sen innan jul! Nu är det bara 2 lektioner och sen ett slutprov kvar av denna kurs sen är jag klar! Kommer med största sannolikhet inte klara den tyvärr men jag försökte i alla fall. Det är lite huvudsaken ändå.

Var så fruktansvärt trött, men det är jag alltid på torsdagslektionerna, även fast jag hade en termos kaffe och en drickkvarg så var det svårt att hålla ögonen öppna under lektionen. Var en liten stund i mitten jag kände mig pigg, sen gick det ner igen och höll nästan på att nicka till varje gång jag blundade.

Skulle sedan (vad jag trodde) på möte hos arbetsförmedlingen kl.13, men jag hade tagit fel dag! Var där på rätt tid men fel datum, skulle egentligen dit nästa vecka. Då var det bara att gå hem igen, tur att jag har gångavstånd till det mesta ändå. Nu är det 2 minuter till mitt larm ringer och det betyder att maskinerna nere i tvättstugan är klara och redo att hänga upp. Så det har varit en ganska händelserik dag hittills, och jag är SKITTRÖTT.

Hoppas ni har en fortsatt bra torsdag alla fina

Kram

Likes

Comments

listor och andra sammanfattningar., sådant som är vackert.
+ Ta hand om min hy

Har aldrig riktigt haft en hudvårdsrutin och på senare tid har min hy blivit ganska jobbig att ta hand. Den är oljig, har ganska mycket outbreaks runt hak-och kindområdet och känner mig tyvärr ganska obekväm. Tanken är att lägga lite extra på bra produkter från t.ex. Lush eller andra naturliga/veganska/cruelty free:a märken. Detta är också bra för min psykiska ohälsa för när jag är i en riktigt dålig period så kommer min personliga hygien verkligen i andra hand.


+ Försöka Vara mer kreativ

Vill börja göra videor på youtube igen! Även börja skriva igen. Jag skrev hela tiden förut, noveller, dikter, ett försök till böcker, allt möjligt! Det var min dröm att bli författare, och det är det fortfarande! Har även en "dagbok" som jag typ.. inte bara skriver i utan gör lite allt möjligt i. Kommer göra en så kallad journal flip-through (sök på youtube!!) när jag är klar med min. Ska även läsa så mycket som möjligt.


+ Ta mer bilder

Jag måste lära mig att dokumentera mina dagar bättre! När jag kollat igenom bilderna på min telefon är det mest selfies och screenshots på saker jag ska komma ihåg. Finns så mycket jag missat för jag inte tagit bilder. Har nån grej att jag inte vågar ta bilder bland folk nästan? Men ska försöka ta så mycket bilder som möjligt i år, både med mobilen och med kameran. Ska även försöka filma när det händer roliga grejer för att sedan göra någon form av film recap att lägga upp i slutet av året! (inspo från grymaste Josäfin !!)


+ Säg ja mer 

Ångest suger sjukt mycket och är sjukt svår för mig att hantera till och från. Den har fått mig att tacka nej till saker ca 95% av saker jag blivit "inbjuden" till. I vissa fall så har det varit det bästa valet att säga nej för det varit för stora ångestmoment, men många gånger är det verkligen inte så. Men eftersom jag kan få ångest av "småsaker" (som andra anser) såsom att lämna lägenheten, åka kollektivtrafik och träffa människor så blir det mycket lättare för mig att tacka nej till saker. Men ska verkligen försöka att säga ja mer, ja till att göra saker, ja till att träffa människor, ja till livet.


+ Minska mina fast fashion köp

Ni som inte vet vad fast fashion är och vill läsa in mer på det så är det bara att söka på eller se dokumentären "The true cost" på netflix! Wikipedia säger kort och gott "Fast fashion är ett segment för modekedjor där man har låga priser, konstanta nyheter och hög omsättningshastighet". Fast fashion påverkar både miljön negativt och även så har de som arbetar med att sy kläderna för dessa stora företag jättedåliga arbetsförhållanden. Ska försöka att handla de mesta av mina kläder på second hand eller begagnat. För att inte mata pengar till massföretag utan istället handla miljövänligt och mer "recyclable".


+ Ta hand om mig själv

Jag ska ta hand om mig själv, sätta mig själv och mitt mående i första hand. Inte böja mig ner för andra som inte förtjänar det, inte ursäkta mig för hur jag mår, inte acceptera mindre än det allra bästa för mig. Jag ska lyssna på mitt hjärta, men även lyssna på min hjärna. Inte bry mig om vad andra tycker och tänker om mig, vara the queen of my own life och älska mig själv, för den jag är. "Det finns en relation som varar livet ut; den till dig själv"

Likes

Comments

listor och andra sammanfattningar.
Oktober

Astrid kom hem till mig den sista september (som ni såg i förra recapen) och dagen efter, alltså den första november, spiller hon nästan en liter nykokat tevatten på benet och skållar benet!!! Vi hänger på akuten ett tag och chillar, verkligen vem är med om sånt här om inte Astrid. Ändå hann vi med mickelsmäss tillsammans med min bror och bara hade en allmänt bra dag. Jag och Laura var på fest och åt popcorn. Hösten visade sig med all sin jävla prakt och jag rakade av mig håret igen. I slutet av månaden fick jag se mitt absoluta favoritband och jag grät så satans jävla skitmycket och FYFAN va bra det var.

November

Oj oj november var en händelserik månad ser jag! Var på en sjuukt bra halloweenfest utklädd till blurryface och var skitfull. Började plugga matte2b på komvux och insåg att jag verkligen inte är bra på matte. Hade bebismys deluxe då mammas bästis födde barn (hon är bara 1 dag gammal här!!!!). Jag och Laura var på fest... igen.. Laura var skitfull det var skitkul, jag fick hångla. Träffade många från gamla klassen för en catch-up och alkohol, alltid en bra kombo med dessa människor! Såg Kent för sista gången och enligt bilden kan man tro att jag var glad men ärligt jag skrek inombords. Mer mys med barn, denna är dock lite äldre, vi firade Hannas fina son August i förtid då dem skulle åka utomlands, så mysig dag! Såg Silvana i Uppsala och drack öl med mamsen. Avslutade månaden med att vinna biljett till ett vip-event med little mix som jag bjöd med min kompis Karin på!

December

December rullade in och mådde tyvärr jättedåligt. Fick dock både se och träffa Dan & Phil vilket är mina favorityoutubers. Så bra show bjöd dem också på! Musikhjälpen drog igång och det var på nästan 24/7 alltså, kändes som jag hade sällskap om dagarna då jag bara låg i soffan hela tiden pga depression u know. Julafton kom och jag hade en otroligt fin dag med min fina familj. Dagarna där emellan var nog ganska sega då jag blev JÄTTESJUK! Sen var det nyår och helt ärligt så har jag 0 bilder därifrån?? Hade med mig en engångskamera men har bilder kvar i rullen så har ej kunnat framkalla dem än!

Så det var det året, ganska dåligt år, med vissa höjdpunkter såklart! Nu kliver jag in i 2017, ny fräsch, singel och the queen of my own life.

Likes

Comments

Instagram@fannyauroraa