Postad i: Bilder, Wanties, Skor!

​Hejsan sitter och kollar runt lite på nike air max för har velat ha ett par så länge men har alltid fått en sån beslutsångest på viken jag ska köpa. Så tänkte att ni kan ju få hjälpa mig lite så här är bilder på skorna jag skulle kunna tänka mig ha. Även två olika modeller men tycker nästan air max 90 är snyggare till vardags eller vad säger ni? Så ni får jätte gärna kommentera ett nummer på vilken ni tycker är snyggast så jag får ett litet hum om vilka jag ska välja mellan. Men ha det så bra så länge så :) 

Likes

Comments

Postad i: Bilder, Vardag

Några bilder från snap efter en helg men flyttande och packande. Men nu är jag och min syrra äntligen inflyttad i huset. Så nu väntas en veckas jobb,träning och tid för att göra nya naglar. Men kommer nog mera inlägg senare i veckan. Så vi hörs mera sen!

Likes

Comments

Postad i: Bilder, Vardag, Kost & Träning

Här kommer lite bilder från min snapchat som får summera varför jag är borta härifrån. Har dels jobbat hela sommaren så har ju en bidragande orsak. Menmen ska försöka börja om igen efter flyttandet är klart så ha det så bra så länge :) 

Likes

Comments

Postad i: Bilder, Naglar!

Hejsan, ja som sakt i onsdags så var jag ju och gjorde om mina naglar och kan bara säga att jag är så grymt nöjd. Ja ni ser ju själva hur grymt snygga dom blev eller vad tycker ni? Men ajja ska dricka mitt morgonkaffe nu så ha det så bra :)

Likes

Comments

Postad i: Bilder, Naglar!

Hejsan i morgon kl 12 ska jag på återbesök hos linda för att fixa mina nagalar och är mer än taggad för att göra om dom. Men vet inte riktigt vad jag ska göra än men har lite ideer. Annars då har det inte hänt så mycket jobbet flyter på och träningen går väl sådär, men blir nog bättre då vi blir inflyttade på byn. Ska nog ta och försöka sova lite nu så gonatt sov gott!

4,5 veckor utväxt!

Likes

Comments

Postad i: Bilder, Frukostar!

God morgon idag började jag dagen med ca 30 min morgon promenad vilket var grymt skönt. Direkt jag kom hem så gjorde jag havregrynsgröt med blåbär och hallon i och lite frön på och blev super mummsigt. Men ska dricka upp mitt vatten nu och göra lite nytta ha det så bra :)

Likes

Comments

Postad i: Bilder, Frukostar!

Sitter just nu och mummsar i mig min frulle som idag bestod av en chiapudding gjord på soygurt och ett glas vatten. Chiapuddingen blev verkligen god, toppade den även med lite banan och passionsfrukt. Men ska fortsätta mummsa i med detta så hör vi mera sen!

Likes

Comments

Postad i: Bilder, Vardag

God morgon har precis ätit upp min grötfrulle och håller på att få i mig min kaffe kopp. Börjar jobb idag 7:30-16 efter det vet jag inte vad som händer. Vädret är då mycket bättre idag än igår nog för att gårdagen också var bra. Började med att klockan ringde kl 8:00 så då var det bara på med gymmkläderna och gå ner för att äta lite grötfrulle innn det bar iväg till gymmet. Efter gymmet vart klart for vi till centrum och åt lunch jag tog en supergod halloumi sallad och då lunchen var uppäten så gick vi och kollade på 2xu tights men inga inköpta änn. Sedan vidare till coop för veckans handling och inn på ica för att skicka tillbaka ett paket till hm med saker jag inte kunde ha. Resten av gårdagen spenderades framför datorn och inte ute i rengnet. Menmen ni får ha det så bra så länge så hörs vi!

Likes

Comments