Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag är en person som verkligen älskar när det händer saker speciellt äventyr . Min dröm har jag haft sen jag var liten att få flytta utomlands någon gång under mitt liv, helst när man är ung & inte har något som binder en hemma. Så jag tog steget att lämna min trygghet, mitt hem, min familj för att istället göra något som jag vill & mår bra av.

Varför nu?
Jag kom nästan precis ut ett förhållande där jag var ganska låst & inte kunde göra sånna här saker. Plus att det var ett väldigt jobbigt förhållande som oftast fick mig att få dåligt psykiskt.. Så detta var mitt sätt att "rymma" ifrån allt.
Sen att äntligen få göra något som faktiskt JAG vill och drömt om, känns underbart !

Varför Dubai?
Jag var här med en kompis i April & bara glassande. Jag blev tooook kär i landet, värmen, stränderna, fest & ja you name it..
Sen har jag min gamla teamleader som bor & jobbar här.

Jobbar du ?
Självklart jobbar jag, detta är ett av världens dyraste länder. Skulle aldrig kunna leva har utan att pengarna rullar in.. haaha
För er som undrar så jobbar jag på ett callcenter, inte de roligaste men ändå ett jäkligt soft jobb.
Jag ville ba ha något som gav mig pengar så jag kan leva här & älskar att de inte tar ngn skatt!

Åkte du själv?
Första gången åkte jag själv, men eftersom de blev så kaos så åkte ja hem en sväng & fick med min bästis Maja . Så nu är det Maja & jag som drog hit tillsammans! Sjukt tacksam att jag har med mig henne på denna resan.

Trivs du?
Trivs är nog bara förnamnet, haha! Jag är helt kär i allt med Dubai faktiskt.. Det är något speciellt med Dubai, känns som man lever i en egen värld, sin egna lilla bubbla här. Man behöver inte oroa sig för så mycket här, utan här tar man allt som det kommer !

Hur länge kommer du bo i Dubai?
Jag kommer vara här 1 år.

Saknar du inte familjen & vänner ?
Jag saknar de hela tiden, men har bra kontakt med både familjen & mina vänner! Saknar speciellt min älskade brorsdotter, tråkigt att missa när hon växer upp..


Kramis

Likes

Comments

Hello!
Det var längesen som jag uppdaterade här, men har tyvärr bara glömt det.. upppssii!

Har iallafall haft det super bra och jag mår prima ballerina. Varit mycket mycket fest & även haft min sjukaste/roligaste kväll någonsin här i Dubai!
Kan göra ett eget inlägg om det med bilder & filmer om det går att lägga upp?

Idag drog vi iallafall till stranden, trots det dåliga vädret.. Vi gick en sväng på stranden, åt på cheesecakefactory & ba tog det lugnt.

Hoppas ni haft det bra !

Likes

Comments