Likes

Comments

Att det bara är fyra dagar kvar i mitt fina Karlskrona, kan inte förstå varför tiden kan gå så snabbt.. Hittills har min tid i Sverige varit helt underbar, umgåtts med massa fina vänner och haft super mysigt! Har knappt varit hemma någonting utan nästan alltid varit på språng i stan. Att man t o m kan njuta av att bara ligga helt tyst med sin kompis i soffan och bara finnas utan att vi säger ett ord, hur mysigt? ( för mig som alltid pratar eller är i farten, är de ovanligt).. Känns som man uppskattar allt mycket mer nu när man är hemma! Jag som ALLTID hatat min stad Karlskrona, nu nästan älskar jag stan. Haha!
Tycker allt är så fint, mysigt och charmigt! Känns så "real" och inte fejk för fem öre, utan allt känns så jordnära här. Visst dubai är också super fint, missförstå mig inte.. Men de är fint på två helt olika sätt, här är mer verklighet än där.

Men nu måste jag sova, godnatt !

Likes

Comments

Hallå där!
Då var man tillbaka igen efter ett långt uppehåll igen.. haha ups! Livet här i Dubai rullar på som vanlig med jobb, fest och shopping.. haha
Men nu den senaste tiden har jag mest gått runt och räknat ner dagarna innan jag ska åka hem till Sverige igen, det ska bli så fruktansvärt skönt att få träffa familj och vänner igen. Det är nu när man är iväg så länge som man faktiskt inser hur mycket man saknar alla i sin närhet!! Så på fredag morgon vid 08.20 går flyget till Sverige igen, 2 veckor där jag bara kan vara med familj och vänner ! Men tyvärr går ALLTID tiden så jäkla fort när man är hemma, så mycket stress, ska hinna träffa både den ena och den andra.
Plus denna gången hoppas jag att jag får finare väder, men svensk sommar innebär ju regn varannan dag minst! haha

Ha det bra så hörs vi!Likes

Comments