God Morgon !
Idag vakande ja runt 9, vet inte varför jag alltid ska vakna så tidigt dagen efter jag druckit.. Det är såååå segt, bara ligga där och ha panik över huvudet som känns som bly och dunkar.. Men nu har jag iallafall tagit en dusch & druckit massa vatten.
Igår spenderades kvällen iallafall på Mahiki, en av mina favvo ställen här i Dubai. Så sjukt mysigt ställe, lite Hawaii tema på att, plus att de är prosecco & cupcakes till alla tjejer.. GOALS

Kramis

Likes

Comments

Ligger just nu och funderar över vad folk tycker är kul att läsa om i bloggar, riktigt svårt.. Jag själv älskar ju bilder, antagligen därför jag nästan bara lägger upp bilder. Men vad vill man se när man klickar in på en blogg ? ALLA tips är välkomna !

Bilderna ovan är iallafall från i somras, midsommar på Öland med fina vänner. 🌸

Likes

Comments

Idag är det en "ligga i sängen hela dagen" dag.. Herregud vilken rolig kväll det var igår, vi dansade, drack och bara hade sjukt kul! Klubbarna här i Dubai är sååå mycket bättre än Sverige. Tycker ni att en kväll leverera i Sverige, borde ni testa en utgång här. WOW!

Haha men här ligger ja och avlider med min huvudvärk, men dumt att klaga .. Känner att det ändå var värt det!
Hörs senare !

Likes

Comments

Är det något som jag saknar här i Dubai är det varma kvällar vid svenska skärgården. Visst är det mysigt här också vid vattnet, men inte alls samma känsla. Här är det mer "overkligt" med det kristallblå vattnet och fina stränderna. Hemma i Sverige känns det mer mysigt och "hemma" haha.. Skit svårt att förklara men saknar iallafall svenska sommar kvällar & fina vänner.

Kramis

Likes

Comments

Blir en lugn fredag i sängen med serie & bästis. Laddar upp inför stranden imorgon, tagga bli brun !
Wihooooo

Likes

Comments

Hur fint är det inte på Dubai Mall ?! Alltså drömmen ..

Likes

Comments

Likes

Comments