Idag är det bara 21 dagar kvar till jag lämnar värmen för fira jul i mysiga men framförallt kalla Karlskrona. Tänk att gå runt i sin stora mysiga vinterjacka och glittrande snö på träden, rosiga kinder och möta sina vänner för en fika med varmchoklad och en nybakad kanelbulle.
Haha fast.. vänta lite nu fanny, stopp i lagens namn. Sen när började du gilla snö, kyla, varmchoklad eller ens vistas ute under vintern? Haha aldrig någonsin.
Vet inte vem jag försöker lura men hur i hela fridens namn kan jag ens sitta och längta till saker jag i vanligtvis hatar ?
Måste vara för det är så långt ifrån vad har här i Dubai, 35 graders varmt i slutet av november. Men då fryser jag redan här på kvällarna, haha. Sverige kommer ju ta död på mig totalt, kommer få gå i overall om de ens finns för vuxna ? Haha

Aja sitter iallafall och räknar ner varje dag till Sverige nu, Hejja Hejja !!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

En tyst minut för förra fredagens paaaart(äää)y!!
Vi stack till en stor festival som heter Sensation White i Dubai. Många stora dj var där och spelade, min favorit är Steve Angelo. För att komma in är alla tvungna att va helvita, hur coolt? Alltså det bara lyste vitt om folk där, sen skit skön musik.
Vi kom hit fick vår VIP band med exclusive table, det finns olika band och olika ställen man kan vara på. Antingen golvet med alla andra eller högre upp bland Vip bord. Så sjukt tacksam att man får chansen att få gå på Vip borden istället för golvet, dock är det jävligt skevt. I Sverige hade man blivit döööö glad att bara få komma in och stå golvet och dansa med sina vänner och ha kul! Men nu är man så sjukt bortskämd att aldrig behöva betala inträde, dricka osv ! Haha
Men när vi kom in så fick man åka varsin golfbil till festival området sen visade de oss till vårt bord. Det blev en kaosad kväll men tusan vad roligt det var om man bortser från allt annat som skedde!

Kram

Likes

Comments

Nu börjar tiden dra ihop sig och jag måste snart bestämma om jag ska flytta hem till Sverige i jul eller om jag blir kvar i Dubai. Alla dessa tankar som snurrar runt i min lilla skalle, haha..
Åhh som jag saknar familjen och vännerna där hemma och en riktig lägenhet med sina saker osv. Men självklart är Dubai ett super mysigt o roligt ställe att vara på. Men känner mig stressad över allt som sker där hemma i verkligheten. Nästan alla mina vänner har förhållande, barn, hus och pluggat klart.. Medans en annan går på beachclubs, nattklubb, och pratar om vilka Vip bord man ska gå på i helgen.. Stressens morsa när jag tänker på vilka olika liv vi lever och i vilken bubbla jag faktiskt lever i. Detta är egentligen så jäkla overkligt och jag märker hur jag verkligen rymt från verkligheten när jag ser alla snaps och instagram på folk och deras mysiga lugna kvällar hemma. Nu låter det nog som jag klagar över mitt liv här i Dubai, men absolut inte!
Snarare tvärt om, är så jäkla glad att jag drog hit och speciellt i denna delen av mitt liv, skulle jag inte dragit skulle jag antagligen ångra det hela mitt liv eftersom jag alltid velat bo utomlands.

Vill givetvis hem och skaffa ett jobb som passar mig bättre och träffa familj o vänner. Börja ett "riktigt" liv igen från ny kula.
Samtidigt vill jag bara vara kvar i denna bubbla, leva mitt "goals" liv här i Dubai. Haha kunna få världens finaste instagram flöde haha.. skojar.. eller nää faktisikt inte! Nej men skämt och sido, jag älskar allt som är "glitter och glamour" så finns nog ingen stad som passar mig bättre.

Aja långt och antagligen världens tråkigaste blogg inlägg i världshistorien.

POK

Likes

Comments

Likes

Comments

Förstår inte hur tiden kan gå så snabbt, i slutet av sommaren förra året satte jag mig på planet till Dubai för att börja mitt nya äventyr!
Kommer ihåg hur nervös och samtidigt taggad jag var på att äntligen få lämna Karlskrona och ut i världen och "leva lajf". Att bara kunna dra iväg utan att ha något att oroa sig för hemma, lämna allt och börja om på en ny kula.
Är så jääääkla glad att jag tog beslutet och lämnade jobb, vänner o familj för att göra något för min egna skull. Idag är jag fortfarande kvar i Dubai och har nog aldrig varit gladare & stoltare över något beslut. Har lärt mig så himla mycket och känner mig starkare än någonsin.
Så är ni sugna på att jobba utomlands eller bara att resa , jag säger bara: KÖÖÖÖR!!
Tro mig allting kommer att lösa sig och din familj och vänner kommer alltid finnas kvar och stötta dig.

Kramis

Likes

Comments

Likes

Comments