View tracker

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Min helg har varit toppen, körde en utgång med jobbet och kvällen kunde inte blivit bättre !

Likes

Comments

Igår hade jag och Maja fixat en liten julfest hos oss med hela paketet! Vi hade det faktiskt jätte mysigt & det var kul att lite folk från jobbet kom, då man fick lära känna de bättre.
Sen var det kul eftersom alla som vi bor med här i Dubai, kom även ut en sväng och firade jul med oss. Så vi spelade svensk julmusik, bjöd på svensk julmat och körde julklapps leken. Haha ni skulle se deras miner när vi dansade kring granen.. herregud !

Hoppas ni hade en trevlig lördag !

Likes

Comments

Hahhaa vet inte varför men jag bara älskar dessa söta katt diademen.. oklart när man ska använda, men kunde inte låta bli att inte köpa iallafall.. hihi!

Likes

Comments

Kastade med en bikini jag köpte i april som jag aldrig använt. Kan inte bestämma om den är sjukt ful eller cool? Dock känns den lite för liten & för "utstickande" för mig..

Vad tycker ni?

Likes

Comments

Nu är klockan 15:34 här i Dubai och jag kom precis hem från några timmar på stranden. Träffade kollegorna från nya jobbet, så la mig med dom och snackade lite !
Skönt att de är så "välkomnande" och öppna, eftersom man är ny i staden och inte känner så många. Men alla är super snälla så tror detta kommer bli toppen!
Annars brukar de bara svårt att komma in i gruppen när man är 2 eftersom då är man "automatiskt" med sin kompis. Hade man varit själv hade man fått "kämpa/tvingats" mer att försöka komma in i gruppen.

Men hoppas ni får en toppen dag !


Kramisar

Likes

Comments