Header

Klädd i nästan bara second hand, förutom svart bomber från Monki, skor från Stockholm Design Group och tygkasse från KTH. Visst är den fin??

Likes

Comments

Här sitter jag och tittar roat in i kameran och har ingen aning om att fokuset inte alls ligger på mig

Idag ska jag:

Försöka plugga lite, trots att det känns lugnt i skolan just nu. Med tanke på att jag är ledig idag (igen) så bör man liksom utnyttja det innan alla lärare är tillbaka, och heldagar åter står på schemat.

Gå till tandläkaren. Fick reda på igår att jag hade en tandläkartid idag - väldigt passande då den inte krockade med någon viktig skoldag. Den dåliga framförhållningen skyller jag på mina skilda föräldrar; får min post till pappa men har bott hos mamma i en månad. Har för övrigt inte varit hos tandläkaren since forever känns det som. Hjälp.

Fota. Ska möta upp Irma inne i stan för pluggdejt (läs: fika), men ska ta med mig kameran och utnyttja tillfället när man träffar en vän som faktiskt kan fota lol. Ingen press Irma. Ingen press. ;-))

Planera outfits för resten av veckan. Okej, hur ytligt låter inte detta. Men! Jag har gått och blivit världens tidsoptimist. Jag kutar liksom till bussen varje dag, och har aldrig varit så innan. Den största anledningen till att jag gör det är för att jag byter kläder cirka tjugo gånger varje morgon. Så nu ska jag ändra på det. Önska mig lycka till, det lär behövas haha.

Likes

Comments

Nedan har jag samlat ihop diverse inspirationsbilder (vänster) och sedan lyckats hitta någorlunda lookalikes på vanliga budgetsidor (höger). Jag tror att detta kan bli nästa hype, ungefär som linne-över-t-shirt var för ett tag sedan!

H&M, 299 kronor.

Asos, 625 kronor.

Asos, 340 kronor (på rea!)

Håll pilen på bilden för att kunna klicka på länken!

Detta är egentligen inte "nytt" så att kalla det en trend är väl att ta i. Men. Affärer, forum (här syftar jag framförallt på instagram och pintetrest) och tidningar är fulla med broderade klädesplagg. Jag måste säga att jag tycker det är riktigt, riktigt snyggt. Det är väl något som man tröttnar på efter ett tag, men det gör man å andra sidan med det mesta. Om man är riktigt tålmodig kanske man till och med orkar ta ett par gamla jeans och brodera själv?

Likes

Comments

Kvällen startade: På en bänk i Tyresö.

Trivdes bra där. Med världens finaste sällskap; efter en dag som bestått av powernaps, för mycket sojafärs och frustration av att inte känna sig snygg trots ansträngning. Detta glömdes dock bort när vi anlände till festen; när vi drack lite för mycket, när vi fick hybris, när vi fuldansade och när vi deeptalkade, Vi grät och vi skrattade och vi pussades och vi njöt av att vara unga och dumma. Och onyktra.

Kvällen slutade: I en säng i Skärmarbrink,.

Med falafel och pommes i magen. Med armar som kramade mig och med lugna röster som sedan väckte mig morgonen efter. Kaffe (med andra ord koffein) satt fint då.

Likes

Comments

Lagom dryg tjej på bilderna, absolut!

Vänner! De senaste dygnen har bestått skolstart, invänjning av att sätta larm tidigt och gå och lägga sig i tid. Dock så har denna skolvecka varit minst sagt oklar, då majoriteten av mina lektioner varit inställda på grund av lärare som antingen varit sjuka eller bortresta. Detta innebar exempelvis att vår fredag var helt fri från lektioner, något jag utnyttjade genom att äta lunch med Edenviks och sen masa mig iväg till Tyresö. Där väntade fix (= sminkning och klädkris) och sedan hemmafest! Jag hade hur roligt som helst verkligen, och kom hem vid fyratiden.Likes

Comments

Gick faktiskt och klippte mig igår! Blev en liten lugg trots allt, och jag blev faktiskt riktigt nöjd. Det är ingen massiv förändring, men en uppfräschning och något som gör att det blir lite mer "frisyr-likt". Jag ska bli bättre på att gå och klippa mig regelbundet (så säger jag dock efter varje gång jag klippt mig), för mitt hår är så torrt och slits så snabbt. Så ska hasa mig iväg till frisören minst en - helst två - gånger innan studenten!

Likes

Comments

Detta mål är ganska (läs: jätte) lätt att uppnå. Och det är nästan löjligt att ens benämna det som ett mål - men jag ska försöka dricka ett stort glas vatten varje morgon till frukost. Varför? För att jag dricker alldeles för lite. Jag minns att jag i ettan alltid hade en vattenflaska med mig på alla lektioner, vilket gjorde att jag automatiskt drack åtminstone en flaska om dagen. Av någon anledning slutade jag med det och somnar i stort sett alltid med huvudvärk.. Ett glas till frukost känns vettigt då, haha. Sedan ska jag införa vattenflaskan igen!

Likes

Comments

Sammet. Lyx. Pastelltoner och naturfärger. Högt i tak, väggdekorationer, kakelugnar. Just nu är det allt jag vill ha.

Likes

Comments

Hur fint satt inte detta fynd? Väldigt fint skulle jag säga. En Vera Pelle väska, relativt liten men ändå såpass stor att det mest väsentliga (dagbok, bok, pennor, laddare, hörlurar) får plats. Köpte den på Humana i Skanstull, som är någorlunda nyöppnad. Trots att jag kanske föredrar den på Mariatorget så måste jag säga att lokalen var fräsch och att sortimentet var bra! Så där lär ju mina pengar hamna framöver.

Väskan gick på 200 kronor, vilket egentligen är lite pengar. Jag har dock blivit så pass snål att jag anser att det är mycket pengar när man har 2hand i åtanke, men för att vara en bra väska så ÄR det löjligt lite. Jag tänker mig att den kommer passa perfekt i vår när man kan ha trenchcoat eller en tunnare tjocktröja till, då inget är snyggt till vinterjackor.

Likes

Comments