Header

Behöver en oversize jeansjacka. Gärna med så mycket krimskrams och slitningar som möjligt; more is more i detta fall! Dessa är ett gäng favoriter från pinterest, där jag spenderar cirka 99 % av min vakna tid. Om man ändå kunde göra något vettigare än att fantisera om kläder man inte har råd med!?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

*me pretending 2 sleep while takin' pic*

Det är SOL. Och det är varmt. Relativt. Har suttit med altandörrarna helt öppna och låtit mitt lilla bleka ansikte få lite sol. Förhoppningvis kan några försiktiga fräknar kika fram.

Jag fortsätter att förneka historiaprovet som närmar sig lite för snabbt, och tänkte istället spendera några timmar med att skriva (fick världens pirr i fingrarna), kanske rita lite och dricka te. Sedan får jag se om jag orkar vara duktig senare ikväll.

Likes

Comments

Let's play a game called the classical ortenpose. Sträcken på byxorna finns ju där också, som hittat. Dock! Gillar dessa byxor, hittade de undanstoppade i mammas garderob. Synd att Asics-märket sitter mycket olägligt placerat på låret. Men den kanske går att dölja med en lång tröja! Vill matcha med sneakers, håret i slarvig tofs och bomberjacka.

Hur som helst! Frånvaron har berott på x antal faktorer, tyvärr mest lathet. Och plugg (som ändå inte lönade sig, jag förstår inte varför mina betyg dippat så mycket den senaste tiden). Håll tummarna för mer regelbunden uppdatering!

Likes

Comments

Vi är lika viktiga idag som igår.

Vi är lika viktiga nu som för alltid.

Vi har blivit nedtrampade, förminskade och stämplade som oviktiga så länge att vissa ser det som normalt.

Vi har haft tejp över våra munnar så länge att vi nu river av den och skriker. Vi skriker för att höras men framförallt så skriker vi för att ni ska lyssna.

Vi står upp för varandra; för våra syskon och för våra systrar. Vi står hand i hand och när ni kastar eld och vi väjer inte undan. Vi backar inte.

Vi strider.


Likes

Comments

Denna otroligt sköna polotröja från BikBok köpte jag häromdagen, då den var på rea. Vissa plagg dras man omedvetet till, och jag och Alicia (som var med mig) insåg att jag hade ett par tights när jag var liten i nästan ett identiskt mönster. Så jag var helt enkelt tvungen - av sentimentala själ - att köpa denna. Eftersom den var nedsatt 70% så blev köpet inte heller det minsta dyrt; 60 kronor fick jag ge! Jag hittar den inte på hemsidan längre, utan den finns nog bara kvar i vissa butiker.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Bildresultat för tommy hilfiger

Har suttit och kollat in cirka alla snygga kläder hos Tommy Hilfiger den senaste timmen. Finns en hel del som jag tycker är rätt tråkigt, men så har man även guldkornen. Som kläderna ovan! Hade mer än gärna haft allt i min garderob till svala sommarkvällar och longboardturer. För övrigt så vill jag bara ha sommar, egentligen. Eller åtminstone varm vår så att man kan få användning av 99 % av sin garderob, som faktiskt inte är vinterkläder.

Likes

Comments

Topp - Gammal klänning från H&M som jag klippt av vid midjan.
Jeans - Second hand. 15 kronor.
Skärp - Second hand. 5 kronor.
Halsband - Kedja i vitt guld som jag fått av pappa.

Med lite fantasi, en sax och ögon för 2handfynd är det faktiskt inte så knepigt att klä sig i nya konstellationer. Outfiten ovan har inte kostat mig mer än 20 kronor om man bortser från halsbandet som jag fått, och från toppen som tidigare var en ärvd klänning. Det är gynnsamt både för din ekonomi och för miljön att fynda och inte alltid köpa nytt (HJÄLP vad jag är tjatig på denna front känns det som). Men allvarligt; konsumtionen och produktionen i västvärlden är värre än någonsin. Och det är inte vi i väst som betalar det verkliga priset för kläderna vi köper - det är kvinnorna och barnen i länder som Bangladesh och i huvudstäder som Dhaka. Där hittar vi företagsjättarnas fabriker som knappt betalar minimilöner till sina anställda. Jag tycker själv att det känns jobbigt att "offra" sitt intresse för mode och kläder helt och hållet, så varför inte tillåta sig själv att konsumera miljövänligt? Och även mer människovänligt?

Det finns så många bra ställen att fynda på, och jag tänkte knåpa ihop ett inlägg om mina favoritställen lite senare. Det är alltid roligt att testa nya affärer!

((Är ju långt ifrån 100% clean när det gäller klädinköp, men jag tycker det är värt att i alla fall tänka på det. Vi kan om vi vill hörrni!))Likes

Comments