Header
View tracker

Tillsammans vinglar vi självsäkert förbi grupper med män, och deras blickar rinner obemärkta av oss.
Tillsammans räddar vi varandra på gator, på klubbar, i affärer och på bussar.
Tillsammans går vi inte att stoppa; det är högklackat mot asfalt, det är sneakers mot dansgolv och det är utlåning av läppstift på toan.
Tillsammans ser vi till att ingen någonsin ska få förstöra våra utekvällar, inte igen, det är vi mot världen nu. Vi mot världen.

Tiden att ta plats är nu.

Välkomna.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Det är intressant hur ens humör kan vända på två sekunder. Jag har varit stressad som aldrig förr den senaste veckan, mest inför de kommande veckorna med prov prov prov. Nu när jag väl tillåter mig själv att stanna upp så inser jag dock att jag redan bockat av en hel del. Idag lyckades jag till och med känna mig relativt nöjd med mina prestationer; ett prov och ett tal. Hur det egentligen gick försöker jag att inte lägga alltför stor vikt vid, eftersom att jag inte har någon aning.

Ytterligare något: jag började läsa en bok jag lånade av Philip idag - som jag sagt att jag ville läsa och som han råkade ha hemma. "The Sell" av Fredrik Eklund. Jag har endast hunnit läsa cirka tjugo sidor, men ÅH jag är redan nöjd och inspirerad. Just nu återföds kreativitet i min hjärna som legat död en stund. Jag vill i princip satsa sönder på allt jag tycker är roligt, Älskar motiverande böcker och motiverade tankar.

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon!

För första gången på väldigt länge satte jag inte något alarm igårkväll. Jag vaknade vid nio (haha, är något av en morgonmänniska om man jämför med vissa andra pik pik) men låg kvar i sängen en stund. Nu sitter jag med en kopp kaffe och pepparkakor och ska sätta igång och plugga! Det är lite av några helvetesveckor fram till jullovet; det är i princip minst två prov/vecka. Let us cry together.

Igår hängde jag på TV4 och idol-inspelning, spelade trombon (eh, låtsades spela), och hängde backstage. Faktiskt väldigt roligt, och trots att vi var lite nervösa till och från - tempot var så jäkla högt och alla var stressade - så var det skönt att inte känna något direkt press. Det var ju inte så att något hängde på vår prestation haha. En liten glimt i tv-rutan blev det nog, men då var man tvungen att kolla noggrant ;-))


Likes

Comments

Den här dagen började av någon okänd anledning ganska dåligt; jag ville bara krypa ner i min säng igen när jag vaknat. Fysiken kröp fram i snigelfart, matten var sådär pga fick tillbaka ett resultat jag inte var helt nöjd med och lunchen var lite väl kort. MEN. Dagen slutade två timmar tidigare eftersom jag har mitt engelskatal nästa vecka - och jag mötte upp Anna och shoppade lite på 2hand. Som vanligt med andra ord.

Idag var inget undantag gällande fynd. Fick hem x antal plagg (bland annat kläder för partaj vilket verkligen behövts) för ynka 96 kronor. Nittiosex kronor. Ja, ni läser rätt. Galet.

Morgondagen bjuder inte på skola, trots fredag, utan på frånvaroanmälan + idol. Spännande? Haha, ja. Jag och my friends ska typ dansa/låtsatsspela bakom Rebecka på hennes nummer. Det ryktas ju om idol-strejk men vi får se hur det blir. Jag känner spontant att hela dagen imorgon kan resultera i kaos. Men äsh! Let's do this.

Likes

Comments

Har uppenbarligen fått upp ögonen för blåa skor. Gärna i något fint material. Gärna med klack. Ursprungligen kärade jag ner mig i ett par från A Pair, men jag lyckades tappa bort länken (haha, låter som en pensionär) och orkar verkligen inte söka upp dem igen pga det tog sjuttioelvatusen år. Ja. Precis så.

Så googlade runt och hittade dessa skönheter istället! Alltså?? Vill ha ALLA. Behöver faktiskt ett par lite finare festskor till utgångar nu när det är kallt ute. :-))

Klicka på bilderna för att komma till länkarna!

Likes

Comments

Skål för en HEKTISK vecka! Jag tror aldrig att jag varit på så många firanden (aka druckit så mycket champagne) under så få dagar.

I onsdags startade allt med Ellies 18-årsdag (!) då vi var ett gäng som samlades i hennes lägenhet för att äta god efterrätt, dricka bål och få champagne. Hur mysigt som helst. Resten drog ut efter det, men jag var faktiskt smart nog att avstå då jag hade haft feber under dagen. Kände mig väldigt mogen när jag tog det beslutet, haha.

I fredags fortsatte temat med Alicias firande! Alltså, tänk att hon har stått ut med mig i så många år. Och att vi som "gäng" (haha, det låter så fult) lyckats hålla ihop i 12 år nu? Utan ett enda bråk? Vi äger. Hos Alicia bjöds det också på champagne, på snittar och på vääääärldens godast mat. Hon flög till Barcelona dagen efter, så utgången sparar vi tills alla vi fem är arton, det är en av oss kvar, och kan leva livet tillsammans.

Slutligen rundade jag av allt i lördags med pompa och ståt hos Vilma. Bål och champagne igen, snittar, och sedan utgång på WKND. Älskar att dansa med mina tjejkompisar, alltså det finns inget bättre. Tyvärr jobbade jag dagen efter vilket inte var sådär jätteroligt när man varit ute, men äsh, ibland får man stå ut. :-)))

Likes

Comments

Man ska alltid lyssna på offret. Lyhört och noggrant. Därför jag har jag nu för tiden VÄLDIGT svårt för Johnny Depp. Jag har inte koll på ryktena angående honom och hans senaste flickvän (ex?) Amber Heard, men misshandel har nämnts och det får mig att vilja spy. På honom. Ramlade dock över dessa bilder på Pinterest och kan ju inte låta bli att tycka att han och Kate Moss var ett så jäkla snyggt par back in the days. Men allvarligt Johhny, skärp dig.

Likes

Comments

OJ vad glad och OJ vilken dålig hållning?

Folket. Hej.

Kan en kalla det för en bloggpaus? Jag tappade totalt suget där i cirka en vecka men jag inser ju att jag faktiskt tycker det är roligt att ha en liten blogg att uppdatera då och då. Jag inser att det är något jag antagligen alltid kommer att ha till och från (jag menar, har inte det redan bevisats genom de sjuttioelva bloggar jag haft genom åren?). Och jag måste strunta i att känna någon press i att uppdatera regelbundet eller att endast publicerade genomarbetade inlägg, för i ärlighetens namn finns det inte en själ som bryr sig. Utom kanske min.

Så med det sagt; heja mig och heja min lilla blogg! Och heja Anna (klick!) som också bestämt sig för att sätta igång "igen". Vi är alltid extremt synkade i våra upp- och nedgångar. Så kan det gå när man känt varandra alldeles för länge.

Likes

Comments

EVERY DAY I SPEND MY TIME, DRINKIN' WINE, FEELIN' FINE...

Jag önskar mig glas i julklapp. Vinglas, champagneglas - u name it. Jag känner mig nästan lite vuxen då detta toppar min önskelista (som jag för övrigt lyckats skapa detta år, för första gången på länge? Hatar egentligen att önska mig saker, då det känns som att folk tror jag kräver materiella ting från dem), men glas är ju så fint.

Dilemmat är ju dock om man ska satsa på att önska sig stilrena glas från exempelvis Riedel eller om jag vågar satsa på Carolina Gynnings lite mer udda versioner. Jag gillar Gynnings extremt mycket, de känns mer som "jag", men å andra sidan vill jag ej önska mig något som kommer gå ur tiden om några år? Hjälp, någon?

Likes

Comments

Hej jag heter Fanny och alla bilder jag publicerar är på fika och på mat. Heja mig.

Nej men allvarligt; på bilderna ser ni världens godaste - och världens mest lättlagade - mat. Det förenklas ytterligare om du redan har kokt ris hemma. Du steker helt enkelt upp riset, och adderar diverse ingredienser. Skippa gärna köttet guys :-)) I denna hade jag ris, ägg, champinjoner, lök, ärtor och halloumi. Salta och peppra lite (sötsursås eller Rhode Island är gott att ha till!) och njut. Åh, nu blev jag jättesugen. Fasiken.

Likes

Comments