Header

Att jag ska hit!! Till Aten och till den lilla (hålan/staden) Navarino. Jag är lite pirrig. Övertaggad. Och självklart lite har-jag-glömt-packa-ner-något-stressad. Men vi är å andra sidan trettio personer som ska ner tillsammans, så någon lär ju ha det som jag har glömt.

Imorgon skjutsar Gabriel mig till Arlanda och sen bär det helt enkelt av. Endast några timmar kvar, woho!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Denna vecka har jag prioriterat plugg över cirka allt annat. Det tråkiga är att jag, såhär i efterhand, inte ens är säker på att det lönade sig. Om jag tänker bort resultatet så är jag i alla fall glad att historian, engelskan och fysiken är avklarade. Den stressen är borta, men den har i princip bytts bort mot en annan stress - som dock inte stör mig särskilt mycket. Imorgon (???!!!!) åker jag och min kära klass till Grekland! Att jag är stressad beror på att:

1) Jag är ett kontrollfreak och har absolut noll koll på läget
2) Jag har inte ens börjat packa?
3) Hur ska jag ta mig till Arlanda haha?? Tips till mitt framtida jag: planera bättre.

Likes

Comments

Ja eh, tar många selfies // Fika!! // Ytterligare fika på Edenviks altan, där jag i princip spenderar 80 % av min sommar

Bil bil bil // Cykeltur på Saltarö // Iskaffe och skvaller

Likes

Comments

Jag beundrar folk som lyckas inspirera. Jag beundrar folk som alltid tycks vara igång, som startar projekt och faktiskt slutför dem, som värdesätter sina intressen på ett sätt som ändå aldrig blir egocentriskt. Jag förstår inte hur de lyckas kombinera allt ovanstående; hur de faktiskt kommer till skott. Jag är omringad av en drös sådana här människor - i olika grad - och som trots krossade hjärtan, stressig skola, komplicerade familjeförhållanden etc. etc. jobbar som fan. Och jag vill bara att alla som sliter ska veta att någon, någon dag, kommer ge dig cred för det du gjort. Hang in there. 

Likes

Comments

Anna och jag (okej, ska ej ta åt mig minsta cred, det var helt Annas beslut och initiativ) bokade biljetter till Social Media Party som var i lördags! Det är ett event med diverse föreläsningar, live-poddar, gratis sminkningar och en stor FET bloppis. Vi vandrade omkring i de fina lokalerna några timmar, och köpte båda två lite saker för endast några hundralappar. Jag fick med mig ett par himmelska Acne-jeans MEN DE VAR FÖR SMÅ OCH JAG VILL GRÅTA UT MIN SJÄL. Det fanns nämligen ingen möjlighet att få prova jeansen på plats. Jag låter överdramatisk, men jag har typ aldrig varit så ledsen över ett materiellt ting. I princip. Anna ska få testa dem, och om de passar henne får jag väl nöja mig med att ha kvar dem i vänskapskretsen.

Likes

Comments

Fyra stycken mobilbilder från de senaste veckorna/veckan. Mobilbilder i all ära; men snart kommer en drös lite mer högupplösta bilder att få synas också.

Två stycken saker som jag ser fram emot:
Grekland med klassen. Två och ett halvt års nedräkning har nu blivit ynkliga två veckor.
Nästa månads löning. Lite trist att tänka på att det är cirka tjugofem dagar kvar, men jag är redan i behov av pengar efter lite för många onödiga inköp (läs: fika och mat). 

Likes

Comments

Gabriel på Bråvalla // Blommor innan Ylvas födelsedagsmiddag // Hanna och Stinas 18-årsfest

Jag och Felicia på Håkan // Bråvalla 2.0 // Vattenskidor

Nästa årstid stavas höst. Jag har inget emot hösten generellt, men är inte ett superfan av cirka fem månaders mörker. Å andra sidan så finns värmeljus, te, kaffe, pussar, kramar och kyssar och mys. Så jag överlever väl detta också! Jag bestämde mig hur som helst för att kolla igenom mina mobilbilder från denna sommar; här får ni en drös favoriter. 

Likes

Comments

Med en begränsad budget får man återanvända gamla kläder tusen gånger om, men för att inte spy på sin egen spegelbild (let's face it, alla blir vi alltför snabbt trötta på våra outfits) får man testa lite nya kombinationer. Barndomens mode är numera dagens mode - lager på lager har aldrig varit mer rätt. Jag hade svårt för det i början - här är man ingen nytänkande fashionista direkt - men nu erkänner jag att jag känner mig väldigt bekväm i det. Leta upp en gammal t-shirt (eller sno en av er mor/far/partner) och leta fram ett linne. Det funkar.

Likes

Comments

​Jag är uppenbarligen inte den enda som fastnat för trenden med kaktusar. Fördelar med kaktusen som växt i rummet är väl, enligt mig, främst att den inte behövs vattnas särskilt ofta (läs: alla mina växter dör buhu). Sedan är de ju balla och de smälter liksom in som en del av inredningen. Vet att det finns några små minivarianter på IKEA, men är nästan lite sugen på att införskaffa mig en större! Men å andra sidan, 49 kronor för 3 stycken är svårt att inte motivera. HÄR finns IKEA:s kaktusar :-))

Likes

Comments

Likes

Comments