Header


En liten tripp till luleå med min favorit fick förgylla mitt liv denna torsdag. käkade fantastiskt goda hamburgare och shoppade gröna växter. ikväll flyttar jag soffa och säng och gör om allt går som det ska (ångest över att möblerna inte ska gå upp haha) min första natt i läggis! mysigt som bara den.

Likes

Comments

RUM21 | HEMTEX

Muuto, Globen lighting och Pholc, tre av mina favoriter vad kommer till lampor. dör lite smått för alla dessa ovan! belysning är verkligen någonting som jag förstått vikten av. det kan påverka ett rum väldigt mycket. jag läste att 6-8 lampor rekommenderas för ett normalstort vardagsrum. är inte det himla många fler än man tänker sig behövs? om jag hade haft mycket pengar hade det absolut varit någonting jag hade prioriterat mer.

Ikväll hängde pappa sista våderna och jag och mamma gardiner under tiden. nu är det bara soffa och säng som saknas! längtar så mycket till dess min soffa är på plats. jag har beställt en superfin 3-sits från EM som jag tror kommer att göra sig så bra. jag trodde aldrig att jag skulle hitta en soffa som både var skön, fin och billig. men det gjorde jag! den heter alice om ni vill kolla in den.


Likes

Comments


| ASOS |

Varför inte köra all in på rosa tänkte jag, också gjorde jag det. sjukt nog tror jag att rosa är en av mina favoriter i färgskalan just nu. inte alla toner men åtminstone dessa två.


Likes

Comments

ellos | h&m | rum21 | lagerhaus | nordicdesigncollective | fotografiska | ikea

Jag har sovalkov i min lilla etta, vilket jag inte tycker gör så mycket utan det känns mest lite mysigt. jag har bestämt mig för att lägga mycket energi på att inreda den så att det blir en del av lägenheten och inte bara någonting jag vill dra ett draperi framför för att dölja. jag äger rätt mycket av grejerna i collaget så det kommer att se ut ungefär såhär, minus bordet och några andra grejer. mysigaste sovalkoven i stan är målet haha.


Likes

Comments


Kolla in denna prickiga skönhet. längtar till dess jag kan gå runt i den med en bikini under, bara ben och birken men till dess fungerar den fint såhär också. ikväll har jag ätit scones och pratat om allt mellan himmel och jord med några favoriter. bästa tänkbara söndagssysselsättning


Likes

Comments


Vilken jäkla helg matmässigt. denna tryffelpasta med färsk pasta, champinjon, tryffelsalami, machésallad, parmesan och valnötter slängde jag ihop efter jobbet i fredags. dog lite vad god den var. hade sedan en riktigt skön kväll ensam, uppskattar verkligen sådana ibland. igår tapetserade jag och bar lite möbler på dagen och sedan träffade jag isabell och gjorde middag. sötpotatis, tryffelbea (ja jag gillar tryffel) och en god sallad. sedan såg vi bio vilket var himla längesen och himla mysigt.


Likes

Comments


Lite fredagsinspiration sitter väl sällan fel. förresten, om ni kommer på någonting ni vill se mer av här i bloggen, skriv för sjutton. det skulle vara superkul att veta! mer mode? inredning? collage? träning? vardagsbilder? osvosv.


Likes

Comments


SKJORTA / BYXOR - NA-KD | SKOR - STAN SMITH | SPETSTOPP - LINDEX


Så roligt med lite nytt och fräscht i garderoben. jag har velat ha en vit skjorta länge men inte kommit mig för att köpa en. jag älskar de vida ärmarna. extremt smutsgrannt men väldigt snyggt haha. adidasväskan är förövrigt förra årets bästa köp. jag har inte använt en annan väska sedan jag köpte denna. jag använder den till och med när jag går ut haha. ingen liten partyväska här inte.


Likes

Comments


Min inte så lilla lillebror. tänka sig att det blev människa av honom också, tillslut. det hade nog ingen trott för några år sedan, loppet kändes liksom kört. haha skämt åsido (fast lite så var det). jag längtar faktiskt till dess han blir ännu lite äldre så att vi kan dra till barcelona och kolla fotboll eller till london för att shoppa och dricka öl.


Likes

Comments