Header


Hur glad blir man inte när man hittar grejer man glömt bort? som den här jackan, min favorit som hängde hemma hos mamma och pappa. från clwr i en så fin orange färg. lyckades förövrigt matcha mina kuddar rätt bra ser jag nu haha. hur som, startade min dag på bästa sätt med att lyssna på favoritpodden och nu sitter jag på bussen på väg till luleå för ännu en heldag på universitetet.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Gult i alla de former är en favorit just nu. denna kunde jag därför inte lämna i butiken. jag köpte den i xl bara för att höja mysfaktorn ännu några snäpp. den lär rädda många kalla dagar. h&m, 199. har förresten gjort en liten deal med mig själv, inga fler svarta plagg in i garderoben.


Likes

Comments


I lördags kom mina bästisar till mig. kolla vad fina! elin bar sin nya röda tröja som vi tvingade henne att köpa för att hon passade så bra i den. hon är en EXTREM motståndare till allt vad färg heter haha.Vi drack lite vin och åt en massa gott och pratade om allt möjligt. favoritsysselsättning!


Jag såg ut lite såhär, i en ny grön och blommig klänning från gina. inte någonting jag vanligtvis har på mig men lite variation skadar ju aldrig.

Likes

Comments


Alltså lilla älsklingen. det finns ingen som gör mig lika varm i hjärtat som denna! jag har spenderat förmiddagen på banken, gymmet och flängt runt lite. men nu har jag äntligen landat här i soffan bredvid henne med en kaffekopp och en ny bok som jag just hämtade ut. mysfredag


Likes

Comments


En favoritfrukost som intas de flesta dagarna. turkisk yoghurt med nötter och frukt eller bär. jag tröttnar aldrig! nu - buss mot luleå för en tredje och sista dag i skolan. än så länge tycker jag riktigt bra om det här universitetslivet. att jobba känns så avlägset trots att det bara var några veckor sedan jag gjorde det sist. ha en fin torsdag!

Likes

Comments


Som jag sa flyttas det grejer hejvilt i lilla läggan. bytte ut lite posters, och hängde vimpeln tvärs över vägen istället. det blev fint tyckte jag! ska förresten göra ett litet collage på hur jag tänker att jag ska göra höstfint. jag är sugen på färger, många och starka. härligt va? helt tvärtom som det ser ut nu, då det mesta går i svart/vitt/grått/beige.

Likes

Comments


Alltså denna fick jag just sjuka cravings på. himlen i en jäkla skål! jag fick promenera i nära en timma i ett ubud lika fuktigt som en ångbastu för den. det var det dock värt, hundra gånger om. jag åt så många olika bowls på bali men den här var outstanding. yellow flower café om ni råkas ska dit någon gång. nu ska jag göra mig redo för att hoppa på bussen till luleå. konstnärligt skrivande tror jag stod på schemat idag. spännande!

Likes

Comments


Det är farligt det här plugglivet. jag går hemma mycket och får hela tiden nya ideér på hur jag kan flytta, ändra om och köpa nytt. jag önskar att jag ibland kunde nöja mig och känna mig klar men det är helt enkelt inte jag. allt ska vara i ständig förändring och det kreativa måste ta uttryck på något sätt. ikväll ritar jag i perspektiv tills handen krampar, dricker te och tänder ljus. inte alltför dumt ändå

Likes

Comments


Jag hade helt glömt bort att jag hade pysslat ihop ett sånt här inlägg. så ni får det nu, aningen försenat. jag gjorde mitt bästa för att kräma ut det sista av sommaren men det var svårt så jag jobbade mycket kvällar. lite roligheter hann jag dock med.

- Hade kräftskiva med bästisar i vanlig ordning

- Jag och hanna hade picknick på gläntan, spelade strandtennis och skådade den vackraste av himlar

- Åt lunch på beas rökeri med mamma och pappa en varm dag

- Firade alva och hade en sista härlig kväll med favoriter innan hälften av dem begav sig till umeå. saknar!!!

- Gick på garden gig på pensionatet vilket var det mysigaste

- Köpte höstkläder, klippte lugg och började universitetet


Likes

Comments


Det är onsdag och jag ser inte ut genom fönstret. trots det är jag glad. jag har börjat dagen på bästa sätt med att lyssna på min favoritpodd, josefine och vanja. den ger mig så mycket härlig energi och pepp. förutom det har jag klätt mig i prickigt, ätit dadelbollar och druckit livets dryck. nu ska jag strax iväg för en dag på universitetet bestående av en massa skissande. utmanande för mig som mest ritat extremt noggrant och detaljerat. ha en fin onsdag hörni! det har jag tänkt att ha

Likes

Comments