Header


Jäklar vad jag har snyggt i mitt badrumsskåp just nu. allting i rosa ton! jag shoppade loss på apoteket hjärtat häromdagen då jag hade en hel del rabatt. shower foamen tror jag minsann är favoriten. den doftar så gott och blir riktigt skummig och härlig! denna måndag har jag sovit ut, pluggat, promenerat, lagat saffranspasta och nu väntar sverige-italien med familjen.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Denna plats gör en aldrig besviken. lika vacker under alla årstider! jag, mamma och polly tog oss en promenad här igår och det var den absolut bästa starten på dagen. aldrig känner man en sådan ro i kroppen som när man går längst stranden. vårt lilla piteåparadis

Likes

Comments


Inte varje dag man går runt med haj på huvudet hörni. kände att min outfit var lite tråkig för party så jag kände för att liva upp det hela lite. haha nej, jag ska på hattfest och det gör man ju inte alltför ofta så jag slog på stort och valde hajhatt. känner mig faktiskt väldigt bekväm så det kanske är någonting jag ska börja med annars också. hur som tror jag på en riktigt bra kväll med haj och vänner

Likes

Comments


Ni har inte fått se så många bilder från min hall. varför vet jag inte riktigt, då den egentligen är rätt fin. kanske för att det alltid är grejer överallt. därför passade jag på att ta några bilder när jag just hade städat. jag är dock sugen på en ny byrå, då jag tycker denna malmbyrå är så trist. vi får se om jag hittar någonting fint att ställa dit istället, synd bara att allting är så dyrt.


Likes

Comments


Kolla in dessa fina från rimmel. jag har testat båda och färgerna är verkligen snygga. det roliga med dessa är att jag fick dem av min kusin, som knappt använder smink. själv använder jag det men är väldigt ointresserad och skulle aldrig ha kunnat leta upp någonting så bra som dessa.


Likes

Comments


Att duka fint är verkligen så roligt tycker jag. det gör en middag väldigt mycket härligare! jag fick en linneduk i favoritfärgen i födelsedagspresent och så köpte jag själv rosa linneservetter så jag tänkte att jag skulle ge er lite inspiration på en fin höstdukning. jag tyckte att färgerna gjorde sig så bra tillsammans!

Denna dag blev inte alls som planerat. jag missade bussen med cirka 7 sekunder och när nästa buss inte skulle vara framme förrän klockan 12.30 bestämde jag mig för att stanna på hemmaplan. det blev trots en dålig start en bra dag. den kommer dessutom bara att bli bättre! hemmagjord ceasarsallad, ett vinglas eller två, stranger things och en massa mys står nämligen på schemat.

Likes

Comments


Såhär tjusig är jag tyvärr inte riktigt idag, utan slängde bara på mig det första jag hittade. jag ska strax cykla iväg mot bussen med josefin och vanja i lurarna, men först - kaffe.


Likes

Comments


Det blev en liten bloggpaus för mig vilket ni kanske har märkt. jag behövde det kände jag! det är ju dock alldeles för roligt för att sluta med helt så nu har jag samlat på mig en massa bilder som ni ska få ta del av. under veckan som gått har jag hunnit till luleå några vändor, jobbat, tränat, yogat, haft myskväll med jenny och fastnat för stranger things bland annat. hoppas att allt är bra med er och att ni haft en fin måndag! det har jag haft förutom stunden när jag öppnade träningsväskan på gymmet och insåg att min matlåda spridit ut sig i den och över alla träningskläder haha. sånt händer bara mig


Likes

Comments


Jag är sämst på att få i mig vätska, verkligen sämst. därför blev jag superglad när jag fick denna. en supersnygg flaska från sagaform som man kan stoppa ner lite vad man vill i. vattnet blir ju faktiskt aningen godare när det smakar någonting. idag har jag suttit i buss i två timmar för att sedan inse att ingen lärare skulle dyka upp så då fick jag ta bussen hem igen. kanske den mest bortkastade dagen någonsin. en bra sak var dock att jag tog pb i mark. det var inte alls tanken men jag blev taggad och drog upp 110. inte i närheten av vad jag skulle vilja orka men en god bit på vägen åtminstone. så roligt att börja bli stark på riktigt!


Likes

Comments


Jag hade en sån bra lördag med mina favoriter. vi karvade pumpor, åt tryffelpasta och gick till tages för ett glas bubbel. rätt bra klass på pumporna va? vi var extremt belåtna med vår insats.

Likes

Comments