Header

Nu har hösten kommit. Det börjar bli kallare och det ligger mer och mer löv på marken. Snart fyller mamma år ( hon fyller den 10 ocktober, på måndag). Fast vi får fira henne på söndag för mamma jobbar på måndag. Det ska bli kul för då ska jag, Alex (min bror) och mormor fixa ett "kalas" till henne. Vi kommer vara hon mormor för att mamma ska bara jobba lite gran så under tiden så fixar jag, Alex och mormor kalaset så att det blir parfeckt.

 Jag har varit på semester i en vecka så det är därför jag inte har bloggat så mycket under en vecka eller 2. Jag var på kreta om det är någon som undrade. Jag hade det jättebra. Jag kommer att skriva ett inlägg om det lite senare.

Nu så ska jag till torget och kolla hur mycket pengar jag har på kortet. efter det så ska jag lite senare i kväll så ska jag på tjej-kväll med mina kompisar. Det kommer att bli kul tycker jag..

Ni för ha en fortsatt trevlig eftermiddag!

Puss & Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag är ledsen att ja inte bloggade igår, men det var så att jag ramlade av min häst och slog i min rygg. Så jag hade lite problem med att gå och lägga min i sängen. Jag bloggar precis innan jag ska gå och lägga mig (det händer ibland att jag inte gör det) och nu så kunde inte jag de för att det gjorde ganska ont när jag skulle räcka mig för att ta min mobil. Så att ni förstår varför jag inte bloggade igår även att ja sa att jag skulle göra det.

Nu sitter jag i bilen på väg till pappas jobb. Där tar jag min cykel å cyklar till mamma, å efter så går jag till skolan.

Jag hoppas att ni mår bra för det gör jag!

Puss & Kram!

  • 22 Readers

Likes

Comments

Idag så hände det som jag aldrig trodde skulle hända! Jag hade precis haft en lektion, så jag gick till skåpet och skulle ta in mina böcker och ta ut min väska för jag skulle ha idrott. Sedan så tog jag upp min mobil och då stod det så här: "Grattis Fanny du är vinnaren! Du är välkommen och hämta dit pris i butiken!". Jag kollade på vad det stod i 1-2 min för att sedan förstå vad det jag hade vunnit. Och jag van.... 2kg MJÖLKCHOKLAD!!!😍 Jag blev jätteglad så jag studsa fram och tillbaka.
När ja kom hem så åkte jag å min lossas mamma och hämta ut mitt paket med choklad. Min lossas mamma blev lika överraskad som jag var. Men jag gav henne en chokladkaka bara för att jag taggade henne i den tävlingen.

Nu så ska jag faktist sova. Jag vet att det kommer lite sent. Många sover å många orkar inte kolla men då tänker jag att då har ni något å läsa på morgonen då ni vaknar. Eller något. Men jag måste skärpa mig med att blogga. Ska försöka att blogga hela denna veckan. P.S jag åker på semester i en vecka på fredag så jag vet ej om jag kan blogga på den veckan men det märker ni isåfall. God natt på er så hörs vi i morgon.

Puss & Kram!!!

  • 22 Readers

Likes

Comments

Nu ligger jag i sägen och ska snart sova. Jag ska upp 06.10 för att pappa åker 06.30 från huset å då ska jag vara klar för att åka till skolan (fast vi åker till pappas jobb först å sen så cyklar jag å min bror till skolan).

I morgon är det den bästa dagen! För att jag har minst lektioner idag. Jag har bara 4 stycken lektioner. Det är AS skönt. Fast jag kommer ta med mig läxor så de är inte så skönt ändå men men. Vi för se om jag bloggar i morgon jag är inte säker (jag är ganska dålig på det här men, det kanske ni märker). Men om jag gör de så kommer jag ihåg det.

Men nu måste jag sova för att orka gå upp 06.10 å klä på mig å sedan äta frulle. Godnatt på er!!!
❤️

(TACK FÖR ATT DU LÄSER MIN BLOGG!!!
❤️)

Puss & Kram!!!!

  • 22 Readers

Likes

Comments

Idag så fyller jag år! Jag blev jätte nöjd över min nya kamera som jag fick. Det blev bara den (för den kostade 3399kr) men jag är jätte nöjd med den, så det går bra.

På morgonen så vaknade jag först av alla ( det ska ju vara tvärtom men hos mig så är det inte det
😂) men det slutade med att jag fick gå och lägga mig igen. De kom in och sjöng, efter det så fick jag mina "morgon presenter" eller vad man nu ska säga. Jag fick ett vykort där det stod att jag fick 100kr för att köpa på en app som heter "wish" (jag handlar där ganska ofta😂). Vid 11.00 så kom mormor, morfar & Mari (min moster). Av dem fick jag ett vykort där jag fick 500kr och för dem får ja göra vad jag vill för, efter fick jag en blomma med godis hjärtan i.


Nu väntar jag på att vi (morfar, Alex och jag) ska gå till bion (i Mariestad) för vi ska se på "Husdjurens hemliga liv". Jag har sett "Hitta Doris" och jag älskar den! Jag gillar första filmen också ( Hitta Nemo). Filmen börjar 15.45 så vi väntar bara att kl ska bli 15.30 så ska vi gå till bion sen. Vi kommer att köpa godis och chips innan (idag blir det inga popcorn😂).

Puss & Kram!

  • 27 Readers

Likes

Comments

Nu snart har jag haft mina Nike Air i en månad. Jag är jätte nöjd med att vi köpte dem. Det var rea så priset var 899 kr men vi fick dem för 399 kr (dem var på rea) det var dem sista som fanns kvar i butiken och som tur var så var dem i min storlek.

Imorgon så fyller jag år! För er som undrar så blir jag 14 år (2002) och då ska jag firas av min släck. Så idag så har jag och mamma bakat kakor, vi har städat toaletterna, sovrummen och köket. TV rummet behövdes inte städas de var rent där.

För er som undrar varför jag inte har bloggat så mycket är det för att jag har börjat skolan,. så jag gjorde mina läxor. Och sen har jag också glömt av bloggen så det är därför jag inte har bloggat så mycket, men jag försöker bli bättre på det. Jag lovar att det kommer ett inlägg i morgon också jag kan ju inte missa och skriva på min födelsedag.

Pussar & Kramar!

Likes

Comments

Nu har jag haft min blogg i ett år!!!

iallafall Imorgon ska jag till Örebro till gallerian Marieberg och shoppa med mamma och lillebror. Vi kommer att fika på expressohause och äta på mcdonnal's.

Idag har jag inte gjort så mycket. jag har varit med en kompis och sedan har jag bara varit inne på datorn.

Jag hoppas att ni mår bra så får ni ha en fordsat trevlig kväll!

puss & kram

Fanny <3

Likes

Comments

Hej! Jag hoppas på att du mår bra för det gör jag😄. Idag har jag inte gjort så mycket. Jag har kollat till hästarna och kollat om dem mår bra. Till frulle så åt jag två skinkmackor ( utan smör ) med ett glas äppeljos. Sedan har jag bara hållit på med mobilen tills nu😄.

Bara en liten uppdatering med lite bilder som jag har tagit och redigerat😄!

Nu sitter jag i bilen på väg till Skövde från Mariestad. Jag vet inte vad vi ska göra men jag följde med bara för att😊.

Idag har jag haft lite otur för att jag har fått en glasflis i foten ( vid hälen om man ska vara exakt😊 ) och det gör ganska ont 🙁. Det är så att min lillebror Alexander har tappar en glas skål på golvet i köket och då har han glömt att dammsuga så när jag gick där i morse så fick jag en glasflis i hälen🙁.

PUSSAR & KRAMAR
Fanny❤️

Likes

Comments

Hejj på er!!! Jag hoppas på att ni mår bra för de gör jag! Idag så är det jätte sorligt och skönt och jag bara ligger i solen och solar. Detta var ett kort inlägg men jag ska slänga ut ett inlägg senare i dag så det är därför det är så litet!

puss Å kram

Bildresultat för vackra bakgrundsbilder        FANNY

Likes

Comments

Hejj! jag hoppas på att ni mår bra för det gör jag. Jag har varit sjuk ett tag och sedan har jag inte bloggat så mycket och jag vet inte varför jag inte har gjort det. Jag har vell inte orkat göra något inlägg. men nu har jag tänkt och blogga lite i alla fall. Idag så är det fredag och jag har varit i skolan och haft ett NO prov (det var i fysik) och det gick bra tyckte jag. Sedan i morse så var jag så nervös för att idag så skulle vi ha en redovisning för hela klassen och man ska vara där framme själv så det var jag nervös över och det var i Sv och jag satt vid min bänk och var så nervös och sedan så skrev hon upp väm som ska börja och vem som var efter och sist och så klart så blev jag sist och det var jag glad över för jag ville inte vara först. men sedan så fick inte jag köra bara för att jag inte han för att vi slutade 14.40 och det var den sista lektionen så jag får köra på onsdag för att det är studiedag på måndag och sen så har jag inte sv på tisdag. så ja det kändes könt att jag inte behövde redo visa i dag. på påsk lovet så ska jag till LONDON!! och vi ska vara där i 3 dagar så vi åker på Måndag och kommer hem på torsdag. Nu så ska jag faktiskt inte göra något men jag hoppas på att ni kommer att ha en bra Fredag så hörs vi i morgon. PUSS & KRAM //Fanny

Likes

Comments