Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Dessa goda smørrebröden bjöds vi på hos mamma och pappa igår när vi skulle fira mamma lite extra på kvällen. Dessa kommer från Pic n Go och måste absolut vara de godaste! Hade det supermysigt och jag och Johan valde att ta mer Lill Liston, han skötte sig så himla bra.

I måndags fick jag äntligen fixat mina naglar, blev glittrigt minst sagt. Så himla nöjd!

Min nya topp som fick följa med hem från stan igår <3

Likes

Comments

I våras började jag ju med att plantera lite och tänkte visa hur det ser ut idag.

Mina palettblad! Dessa ska snart få planteras om i små krukor för att växa sig förhoppningsvis stora och fina. Dock var jag ute efter helt röda så kommer få investera i en liten planta på blomsterlandet ändå tänkte jag.

Sen har vi sockerärtorna som fått en plats i planteringsbänken. Jag hoppas verkligen att dessa kommer att överleva sommaren på vår varma balkong. Mycket vatten krävs och nya pinnar för att stödja upp de fina växterna.

Sist men inte minst har vi zucchinin!!

Alltså kolla in denna vackra planta med de stora bladen. Jag hoppas av hela mitt hjärta att det kommer att växa något ätbart från den. Tycker det är lite extra roligt att alla dessa bara var små frön när jag köpte dom, blir lite extra speciellt då måste jag säga.

Likes

Comments

Idag fyller världens bästa mamma år! Var hemma och hjälpte Emmie att fixa en mysig frukost på altanen.

Min mamma är enligt mig såklart den absolut bästa man kan ha. Hon är så otroligt vacker, smart, snäll och god. Jag har lärt mig otroligt mycket av henne och är så tacksam för den relationen vi har. Hon har alltid stöttat mig genom jobbiga perioder och alltid stått på min sida (men säger till mig om jag gjort fel), jag kan berätta allt för henne. Viktigast av allt så litar vi på varandra och hon litar på Att jag gör det som jag tror är bäst för mig och stöttar mig i det. Tack mamma för allt du gett mig i livet <3

Likes

Comments

Måndag igen och veckorna verkar bara gå fortare och fortare. Jag har haft Min första av tre dagar ledigt, känns riktigt skönt efter sex dagars arbete förra veckan.

Helgen bara sprang iväg. Fredagen spenderades hos Johans föräldrar då hans pappa fyllde år i torsdags. Bjöds som vanligt på helt fantastisk mat och ännu bättre sällskap. Hur härligt väder var det inte också? Satt ute och åt ett bra tag.

Jag och gosen innan vi promenerade hem till Johans föräldrar.

Alltså hallå eller? Finns inte mycket som smakar bättre än detta! Emma är dessutom den bästa på att göra Västerbotten ostpaj, det tackar vi för.

Lördagen var inte mindre händelserik. Jobb, konfirmation, student och ett par glas vin hos lina med Emma innan det blev en snabb visit på grappa. När jag tagit mig så långt började det bli jobbigt att hålla ögonen öppna och det var dags att åka hem för att jobba igen på söndag. På kvällen blev det grill hos mamma och pappa.

Likes

Comments

Såhär såg vår middag ut i onsdags när vi firade tre år ihop <3 detta var dessutom ett inlägg som skulle publicerats i torsdags..

Likes

Comments

Min morgon i bilder. Blev en promenad med lina, nästan lite för idylliskt att kunna styrketräna på ett berg och ha utsikt över vattnet <3

Likes

Comments

Tre år men den bästa killen på jorden och sex månades som sambos! Tänka att jag har haft turen att vara med honom? <3

Den sista bilden är för exakt två er sedan när vi var i Palma och firade 1 år ihop, sjukt vad tiden går fort och hur mycket man förändras.

Likes

Comments

Fredagsbuketten när den är som bäst. Ja så såg det ut efter jobbet i fredag och jag fortfarande ville göra det bästa av en jobbhelg. Dessutom kom Emma förbi med vin, ja tack sa jag till den kvällen. Vi satt och bara myste och pratade viktiga saker, vilken tur jag har <3

På lördagen blev det först jobb, sen ett mysigt släktkalas hos Johans kusin Linnéa som blev 16. God mat och tårta! På kvällen blev det goda drinkar och vin med Alex och lina.

Blev en sväng förbi Alex där killarna va innan jag och Johan åkte hem i rimlig tid eftersom jobb stod på schemat på söndagen. Efter jobbet bar det hem till Johans föräldrar där hans Lill söta kusin Stina var och hennes nya lillebror Arvid. Jag och Johan hade köpt en liten bubbelpistol till henne så ni kan ju gissa vad vi hittade på

Likes

Comments

Just nu sitter jag på jobbet. Efter att Ha haft en minst sagt orolig morgon så har känslan förvandlats till härliga fredagsfeelings, jag behövde det! Igår jobbade jag på att styla ännu en hall på jobbet, stora kontraster om man jämför med den jag gjorde förra veckan, älskar det! Detta var helt klart mer min "stil", älskar svart svart svart!

Nu ska jag njuta av de 20 min jag har kvar på min rast i solen. Och ikväll blir det rosé

Likes

Comments