Äntligen helg!

Efter en lång vecka på jobb firar jag fredag med bubbel tillsammans med min mamma. Har både hunnit med en massa snack och thaimat, och snart väntar idol och chips innan man lär slockna i soffan..


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Är inte superglad för pizza i vanliga fall men hemmagjord är supergod (och nutellapizza såklart!). Här har vi gjort en med chevre och parmaskinka och en med salami och ruccola, båda lika goda! Gjorde lite väl mycket så får nog äta det hela helgen haha


Likes

Comments

Vilket fantastisk höstväder det har bjudits på idag! Eftersom jag jobbar inomhus hela dagen så tog vi en promenad efter jobb. Hoppas verkligen att detta vädret håller i sig så att det inte blir så grått och regnigt som det har varit hela oktober.


Likes

Comments

När vi inte vet vad vi ska äta och inte orkar laga mat så brukar det bli att vi beställer mat från Spoonery, älskar långkok och det är alltid lika gott!


Likes

Comments

Köpte dessa acne skönheter tidigare i höstas och invigde de i veckan, men fy vad obekväma haha. Sjukt smala och jag känner att det kommer både vara blod, svett och tårar för att gå in dessa MEN vill man vara fin får man lida pin.

Likes

Comments

Eftersom mannen är borta i Stockholm med jobb så är det bara jag och denna donnan hemma ikväll, funderar på att börja kolla på en ny serie eftersom jag har kollat färdigt på Sons of Anarchy (...för andra gången). Har hört att Narcos ska vara bra så får nog checka in den!


Likes

Comments

Vilken grå och molnig måndag, känns som om det gick från sommar till vinter på en vecka. Älskar hösten när det är soligt och kallt ute, men när det är såhär vill man helst stanna hemma under täcket!


Likes

Comments

Igår var jag uppe i Helsingborg och träffade en vän och satt och drack vin ute under gasolvärmare, mysigt och trevligt tills man gick därifrån, kändes som om det både var orkan och -20 grader. Efter det gick vi och åt nutellapizza, alltså vilken genialisk idé! Fantastiskt gott, måste kolla upp om det finns här i Malmö!


Likes

Comments

Likes

Comments