Egentligen sitter jag här och ska plugga det sista inför mitt seminarium imorgon. Men som vanligt så kommer jag på saker som är så mycket viktigare än att plugga. Som nu sitter jag här och tänker på alla härliga höstfärger som snart kommer att börja dyka upp som på bilderna ovan.

Och då måste jag ju skriva ett inlägg om det, nu när jag har min comeback här på bloggen och även om bilderna är från förra hösten.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tänkte låssas som att det inte var ett år sedan jag uppdaterade sist och bara köra på.

Såååå vad har jag gjort sommaren 2017? Jo, jag har varit i COSTA RICA!!! Väldigt vackert, trevligt folk, episka solnedgångar, mycket att uppleva med andra ord så borde ALLA åka dit. Tänk att jag till och med klarade av att stå på en surfingbräda... Vilket innebär att de bästa surf instruktörerna finns i Costa Rica.

Men seriöst lätt bästa stället jag varit på!! Och är ni där så måste ni speciellt åka till Santa Teresa.

Likes

Comments

Wine, because NO great story ever began with a salad.

Det var ett tag sen jag gjorde ett inlägg här. Jag har bara jobbat hela tiden känns det som, så inget intressant har hänt direkt. Förutom att min kompis Maja har fyllt 20 år men vi ska fira henne på lördagen istället, så har något att se fram emot denna veckan.

Så under tiden så tänkte jag fortsätta att lägga upp bilder från Berlin. Det här är bilder från några av de 1000 fantastiska restaurangerna och cafe som finns i Berlin.

Likes

Comments

Nu är jag hemma efter fyra fantastiska dagar i Berlin. Och jag kan inte säga annat än att det var FANTASTISKT!!! Har haft det så kul och jag verkligen älskar Berlin. Hela staden är så full av kontraster, från byggnaderna där det kan stå en helt ny och lyxig byggnad bredvid en gammal lagerlokal täckt i graffiti till folket och allt annat. Och om man gillar mat kommer man att älska Berlin har nog aldrig sett så många coola restauranger och café på samma ställe. 

Vi var mest i öst Berlin, tyckte att det var mycket finare och mysigare än väst Berlin om jag ska vara ärlig. Det var där vi gick runt på mysiga gator i timmar och bara kollade runt. Så kan verkligen rekommendera att åka till Berlin!

Likes

Comments

Snart sätter jag mig på ett plan till BERLIN!!! SÅ TAGGAD!!! Ska stanna där tills på fredag kväll. Så tänkte lägga upp lite bilder från min kusins studentbal. Alla var så fina så tyckte att det var bra ut fyllnings bilder tills jag kommer tillbaka från Berlin.  

Likes

Comments

​Det har inte hänt så mycket de senaste dagarna förutom att jag har jobbat. Så tänkte att jag kunde dela med mig av lite bilder från när vi firade min farfar i sommar. 

Likes

Comments

Idag har varit en av de få dagarna då jag har varit ledig i sommar. Så jag bestämde mig för att åka till Ystad och träffa Amanda, har inte träffat henne på ett tag nu så det var väldigt roligt. Får ju ävem passa på nu när hon snart lämnar Sverige för Santa Barbara i 9 månader.

Sen för en liten stund sedan bokade jag och mina kompisar Nellie och Lukas en spontan resa till Berlin nästa vecka. So excited!!! Så det har ända hänt lite saker denna dagen.

Likes

Comments