Efter sex arbetsdagar i sträck var det ganska skönt att gå hem igår med en ledig dag på lager. Idag tänkte jag kila in mot stan och titta på lite småfix jag behöver inför helgen då jag ryker hem till Norrpan för en sista helg med tjejerna innan flyttlasset går till Västervik! Vi ska köra hela baletten har vi sagt och pulsa som att det inte finns något annat! Ingenting går ju upp emot en kväll på puls liksom.

Den första September smäller det! Då ska det målas, sättas upp hyllor och fixas med första-lägenheten-grejer. Det är ju så kul! Mest för att allt är så nytt! I och med att jag inte riktigt känner varken staden eller någon än, och får börja om lite på ny kula. En riktig nystart vilket känns både lite (väldigt) nervöst och skitspännande!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vilken helg! Haft så kul med lillskaran att tanken på att övertala allesammans om en tripp till systemet och att sätta upp ytterligare fyra nätter i stugan slog mig några gånger. Jag var inte redo för att lämna Öland! Vi hade ju precis börjat känna på stället liksom. På vägen hem droppade vi av Filippa på Böda sand och fortsatte emot Västervik som var nästa stopp. Vi hamnade i bilkö, småsov och käkade på Max. Efter att dom släppt av mig fortsatte dom små liven hem till Norrköping. Och oj så tomt det blev! Ingen Filippa som var framme med kameran överallt eller fick oss att dö snyggdöden kväll efter kväll. Inga bröderna bus Hampus och Robin, som livrädda men envist skulle jaga getingar och stod för härliga skratt. Heller ingen älsklingsolivia som förgyllde min tillvaro bara med hennes närvaro.

Med en laddning av denne tidens bakisångest däckade jag i duschen och tvätta håret i sängen. Sömnen hade kommit på efterkälke och trängde sig på under eftermiddagen. Haha! Men vad gör väl det om hundra år? Nej jävlar vilken helg vi haft!

Likes

Comments

Nöjda och belåtna efter första kvällen! Efter den långa bilresan hit fylld med gamla klassiker och Mcdonalds så fick vi checka in i stugan! Där drog vi igång lite käk, partymoodet och våra bartenderskills. Sedan var det dags för oss att svirra om och gå ner mot centrum för att svänga våra lurviga bland Borgholms krogar. En wedig pangkväll alltså!

Så! Käraste Borgholm, vi är polers än sålänge! Här ska vi stanna tills på Tisdag! Imorgon ska vi hänga på stranden och i baren har vi bestämt. Och idag ska vi ta oss tiden till det viktiga här i livet. Vin.

 

Likes

Comments