Jäkla mysmornar jag börjat med! Uppe med tuppen för att hinna med att landa lite innan det är dags för jobb. Och några liter kaffe senare är jag människa nog.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Åh älskade Lördag! Vad vore väl livet utan helg. Haft både lillebror och mormor och morfars vovve på pyjamasparty. Brukar låna den där saken för skojs skull. Lillebrorsan alltså.

Ett jäkla stök i köket har vi fört då vi bakat bullar för glatta livet. När pappa är med och bestämmer ska det nämligen vara extraextra. Hela köksbordet var fullt! Så vi ska alltså käka bullar fram till alla hjärtans dag.

Efter det drog vi bort vardagsrumsbordet och gjorde plats för sovplats på golvet. En stor madrass, tre täcken, sju kuddar och fyra filtar är allt som behövs. Och en hund mitt i alltsammans.

Ändå om alla kvällar kunde vara precis så.

Likes

Comments

Tänk att här hemma har vi varit uppe sedan långt innan klockan ringde. Jobbar kvällspass och har haft nästan hela dagen på mig till annat. Typ att sova. Men näj! Istället har jag hunnit med några kaffekoppar, sminkat mig (kors i taket) och ett släng av plocka-undan-lite-fort-i-lägenheten-städning. Skulle även behöva springa ner till tvättstugan men så jäkla vuxen behöver jag ju inte vara. Säger jag till mig själv.

Gick alltså och blev en redig hejjaronsdag för latmajan ändå!

Likes

Comments

Småtrött och jäkla taggad. Att styra med flera saker samtidigt är då inte min starka sida. Plockat ihop det mesta i min lilla etta och väntar på att dagarna ska bli den 29:de. Och mitt i alltihop flög febern in och ville trängs med flytt och några jobbpass i butiken.

Här ska flyttas hem igen! Västervik blev för litet och jag fick hemlängtan. Nu vankas gamla Norrköping, pappas mat (eller spicy hot) varje dag och nytt jobb. Kan bli kuuul

Likes

Comments

Hänger på trädis med Emma. Kan ju lätt vara favoritstället att diskutera lajvets alla svåra frågor. Typ vart vi ska gå och äta efter detta. 

Likes

Comments

Ett par vinarhelger och några jobbarveckor har gått. Och några jobbarhelger ja. Jag har hunnit med att skaffa några extra jobb sedan sist. Man hinner nästan inte och jag hade gärna velat ha 8 timmar extra på mitt dygn. Tänk

Tiden går fort! Redan på Måndag går vi in i månad fem, inte är det väl konstigt att man fortfarande står med julkulor och en påskhare under armen. Förvånat står jag och kliar mig i huvudet och kommer på mig själv om att det faktiskt inte alls var igår jag fyllde år. För det gjorde jag ju för två veckor sedan. Eller nej, tre. Hewegud

På Söndag efter jobbet går bussen hem till Norrköping. Då ska jag krama om brudarna och snacka skit över ett glas vin. Det är ju även tradition att springa in en sväng på puls under Valborg! Och inte äro detta ett undantag! 


Likes

Comments

En sväng på puls och Bodaborg, ett släng av landet och några varv i stan bidde det! Hann även trycka in en bio och några promenader i det lilla snö som kom. En helvecka i Norrköping som blev lite längre än jag trodde, men imorgon bär det av hemåt igen! Men först ska det fikas på Brödernas med Emma! Ett stycke favoritfik efter Skafferiet (som lagt ner dock)

Och idag ska vi ägna oss åt dedär andra viktiga i livet. Äta god mat och ta det lite smålugnt framför tvn. Mm

Likes

Comments

Och nu är vi hemma! Vi har haft ett par jäkla härliga niodagars hos Robin i Marbella. Med mycket sol och partaj, smågott käk och shopping. Kanske lite bad också. Man blev ju helt enkelt SKITLEDSEN när man kom hem till kalla Sverige igen.


Är ju en hejare på att kirra riktiga prosemesterbilder. Kika in på vsco.co/fannyvictoria

Likes

Comments

Efter sex arbetsdagar i sträck var det ganska skönt att gå hem igår med en ledig dag på lager. Idag tänkte jag kila in mot stan och titta på lite småfix jag behöver inför helgen då jag ryker hem till Norrpan för en sista helg med tjejerna innan flyttlasset går till Västervik! Vi ska köra hela baletten har vi sagt och pulsa som att det inte finns något annat! Ingenting går ju upp emot en kväll på puls liksom.

Den första September smäller det! Då ska det målas, sättas upp hyllor och fixas med första-lägenheten-grejer. Det är ju så kul! Mest för att allt är så nytt! I och med att jag inte riktigt känner varken staden eller någon än, och får börja om lite på ny kula. En riktig nystart vilket känns både lite (väldigt) nervöst och skitspännande!

Likes

Comments

Vilken helg! Haft så kul med lillskaran att tanken på att övertala allesammans om en tripp till systemet och att sätta upp ytterligare fyra nätter i stugan slog mig några gånger. Jag var inte redo för att lämna Öland! Vi hade ju precis börjat känna på stället liksom. På vägen hem droppade vi av Filippa på Böda sand och fortsatte emot Västervik som var nästa stopp. Vi hamnade i bilkö, småsov och käkade på Max. Efter att dom släppt av mig fortsatte dom små liven hem till Norrköping. Och oj så tomt det blev! Ingen Filippa som var framme med kameran överallt eller fick oss att dö snyggdöden kväll efter kväll. Inga bröderna bus Hampus och Robin, som livrädda men envist skulle jaga getingar och stod för härliga skratt. Heller ingen älsklingsolivia som förgyllde min tillvaro bara med hennes närvaro.

Med en laddning av denne tidens bakisångest däckade jag i duschen och tvätta håret i sängen. Sömnen hade kommit på efterkälke och trängde sig på under eftermiddagen. Haha! Men vad gör väl det om hundra år? Nej jävlar vilken helg vi haft!

Likes

Comments