Fanny Amanda
View tracker

1 / 2 / 3 / 4 (ad)

(Klicka på respektive plagg för att komma till produkten)

Fallit för mönster och färg. Livar upp och jag får en "mysfeeling". Jo hörrenini, detta är fint tycker jag.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 (ad)

Jakt efter en glad ryggsäck. Bra att ha till SydAfrika, jag åker dit senare i vinter. Längtar sååååå mycket. Är så spänd.

Någon som varit där?

Likes

Comments

Alltså mitt allra sötaste smultron kom över med en advents kalender. Som hon gjort själv! Hur lipigt fin är inte denna tossan. Titta in hennes instagram, @smultronlina.

Min kreativa andra hälft. Får jag en idé måste jag bara prata med henne.
Hoppas ni fått en fin start på december mina söta.

Likes

Comments

Sista kapitlet på året är uppslaget. Det tolfte, holymoly vad kvickt vi tycker det går. En sista månad att kram ur tvåtusensexton.

Igår kväll gjorde jag och vänner kransar och drack glögg på Rosengården. Inte alls fy skam med lite julmusik till det.

Puss

Likes

Comments

Alex.

Att pilla mig runt och testa på photoshop är såååå kul. Får ofta en bild i huvudet av hur jag vill få en bild att se ut. Det är så svårt för mig. Jag är inte där, men övning ge färdighet. Öva & nöta.

Likes

Comments

Några bilder ifrån Erika & Andreas bröllop jag fotade i helgen. Det är verkligen världens bästa jobb. Ni hittar mer bilder ifrån deras dag på min portfolio HÄR..

Likes

Comments

​Tjoflöjt! Jag ligger under ett redigerings monsun av bilder. Så brukar det bli efter ett bröllop. Men när allting väl är klart är det en sån härlig känsla. 

Och tro mig, jag är så himlans glad över bokningarna inför nästa sommars bröllop som nu står i mitt schema. Så pepp och fylld av inspiration inför nästa sommar. Vet att det är långt klart, men kan inte undgå att en process i mitt huvud redan tagit fart. 

Om du känner någon eller kanske du själv ska gifta dig, får ni jättegärna kontakta mig angående nästa år. Om mina bilder faller er i smaken vil säga, hihi. Gäller att vara ute i tid. <3 

Puss

Likes

Comments

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Lite härliga plagg att tillföra garderoben med. (ad)

Likes

Comments