Att bröllopssäsongen blir något glesare under denna hösten, så skönt tycker jag. Det har krävt sina insatser varje lördag (förutom två) denna sommaren. Underbart jobb men nu blir det gott med några veckors mellanrum. Samla sig mellan tagen.

Har längtat så mycket efter hösten, det betyder lite lugnare veckor. Mitt skapande går hand i hand med hur jag mår. Börjar landa och snart tar jag mig i kragen. Ska ta tagit i photoshoots som jag smått planerat och lekt med i tanken. Ska också lära mig jobba hemifrån på riktigt. Det kan verka sjukt gött, det är emellanåt. Dock får man fightas med hjärnspöken, det är ganska ensamt. Inte ensam men ensamt. Pallrar mig oftast upp i tid, arbetar någon timme innan jag kickar igång kroppen på Motionshuset. Hört att kreativiteten är som bäst två timmar efter ett träningspass. Vill tro det, därför älskar jag när det är kul pass på morgonen. Den bäst meningen jag någonsin läst må vara "the more you use, the more you have, creativity".

Idag är en lite nere dag, fast ändå inte. Kan inte bestämma mig haha, det är en bra onsdag. Men allt jag läser berör verkligen extra mycket. Fina ord från er läsare och alla som alltid peppar mig på Instagram. Att vara så nära sina känslor är något jag är stolt över. Trots att man ibland hade velat gömma det lite bättre. Men fan vad härligt det är att skratta, gråta, känna och finnas. Allt på samma dag.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Phu, det tar minst sagt längre tid än tänkt. Har jag väl börjat går det knappt att sluta.

Uppdaterat min portfolio en aning. Bland annat fyra nya bröllop från sommarsäsongen som varit.

In och kika fina ni, FAcreate.net

Likes

Comments

Först, tusen tack för så himla fin respons på mitt tidigare inlägg. Ibland behövs man påminnas. Om att ingen är ensam med tankar.

September tillhör mina favoritmånader. Så mig gör det bara gott att hösten knackar på lite. Mina pjux på bilderna kommer ifrån Henry Koles nya kollektion. Kollektionen som jag plåtat nu i Augusti. Ni hittar dessa tjusiga HÄR. Kolla in kollektionen för perfektion till era fossingar i höst. Klicka er in här Henry Kole. Well, well vill ha vart enda par.

kram

Likes

Comments

Bilder ifrån ett jobb jag gjorde för Halfbakedlondon när jag var i Spanien.


För ett år sedan, bara i min vildaste fantasi. Idag skapar jag. Alltså på riktigt!?

Sanningen, jag är ibland för mycket i det. Jag känner det. Balansen finns inte där än. Idag göra jag allt som jag vill stå för. Visa och synas för att få mer kreativa jobb. Det är bästa tänkbara reklamen. Det känns inte som att jag jobbar, fastän jag gör det hela tiden.

Ibland rinner bägaren över. Slåss med sånt jag aldrig gjort förut, moms, skatter, deklartion, kontraktmallar, skriva fakturor även på engelska, verka professionell på mail. Ärlighet, det tar emot ibland. Alla dessa saker skrämde mig första gångerna, det var ju tomma blad med stora frågetecken på. Hur *** ska jag gå till väga? Mitt i detta vill jag ge upp ibland. Bara sluta och börja med något tryckt. Missförstå mig inte, dessa tankar är verkligen den svarta pricken på ett vitt A4 papper. Inte ska och aldrig ska den svarta pricken ta fokus eller övervinna resterande vit yta. Läs den meningen igen.

Jag börjar från noll och ska nu låtsas vara professionell. När anser man sig någonsin vara professionell. Räcker det om jag skriver det på min profil i Instagram? Det funkade ju tydligen med yrkes benämningen (fotograf). För läs mina ord. Om inte du, vem annars? Ingen kommer säga att du är något innan du själv bestämmer dig för att du är det. Bjud in till jobbmöjligheter genom att tydligt visa vem du är. Vad vill du bli kopplad med? Jag får ganska så ofta frågan av t.ex. bröllopsgäster, jaha känner du brudparet?, är du en hobbyfotograf? Då sväljer jag orden och litar på mig själv i stunden. Jag är på plats för att göra ett bra jobb och inget annat. Som introvert kommer den frågan istället upp när jag kör hemåt på natten. Ser jag ut som en hobbyfotograf?, ser jag inte professionell ut?, tror de mina bilder kommer bli fula? Inget fel på hobbyfotografer alls, jag har alltid varit en. Det tänds i mig. Nu ska jag hem och visa alla gäster vad jag kan.

Tack till fantastiska föräldrar och pojkvän som stöttar, hjälpt och hjälper till så mycket. Tack till mina vänner som står ut med kameror i nyllet och ibland ett jäkla tjöt. De får stå ut som bollplank många gånger.

Har mycket jobb som skall göras. Ändå sitter jag här och skriver. Tänkte såhär. För ett år sedan när jag började, då hade jag velat att någon skrev detta. Att med mycket slit så blir saker lättare. Varje steg blir lättare, trots att det finns dagar under resans gång när man enbart kan se den svarta pricken. Majoriteten måste börja från början, så det går. Våga ta hjälp. Tro på dig!

Kärlek FannyLikes

Comments

Är i Södra Spanien. Hos min lilla kusinfamilj som bor i Marbella. Flög hit med min vänstra hand, Lina. Hyrt en bil och det är sån frihet. Vi kör till ställen vi hittat, svettas i hettan på +30. Här kommer inte tid spenderas mer än några få ord möjligtvis. Bilder hittar ni på instagram som för mig är betydligt minre tidskrävande. Ska bara göra härligheter här nere, vilket vi redan gör. Europa hettan och jag kommer alltid gott överens.

Precis hemkommen från en roadtrip i bergen för att se solnedgången. Imorgon ska jag faktiskt jobba, hehe. Men det är också världens roligaste jobb. Dags att ladda kameran innan läggdags.

Kram från mig.

Likes

Comments

Bilder ifrån helgens födelsedagsfest som blev överraskningsbröllop.

Bilder jag dokumenterat under Emma & Martins stora dag, hela dagen på FAcreate.net.


Likes

Comments

Contains affiliate links

Inlägg i samarbete med Gina Tricot.

jeans HÄR jacka HÄR scarf HÄR (adlinks)

Holabolla!

Jeans outfit med två favvo accesoarer, hatt och scarf. Går väl alltid rätt till så.

Rakt på sak så har jag varit aningen frånkopplad denna veckan. Stressat ner mig i någon grotta inombords. Resulterade i huvudvärk, trodde jag var sjuk, gick ut och kände högtrycket. Är en känslig en, någon mer som blir sjukt påverkad av väderväxlingar, fullmåne osv? Låt säga att min introverta sida haft sina glänsdagar. Det finns dalar och berg. Känner iallafall att jag är påväg uppåt igen. Det är gott, känslor går över. Längtar tills Daniel kommer hem. Så man kan gotta in sig i hans famn. Någon som klappar lite på huvudet och pussar en i pannan.

Ha en strålande torsdag och glöm inte, make yourself a priority.


Likes

Comments

Contains affiliate links

Hatt HÄR (adlink)

Tjingeling!

Dagarna går i ett. Det är väldans mycket kul jobb som pågår hos mig. Jag förstår inte, nyper mig lite. Att det går att jobba med sådant jag verkligen brinner för. Det har hänt så mycket på så kort tid. Vips, det jag bara kunnat drömma om kommer sakta men säkert knackandes på dörren. Snart måste jag öppna.

Söndagen har ägnats åt mys med de käraste. Uppskattar och behöver de stunderna så mycket. Eller detta efter en fotografering tidigt imorse, för Amin. Tillsammans med Malin och Jasmine. De är så duktiga och kul att fota tillsammans. Till veckan har jag minsann fyllt på bildmaterial att behandla. Så som ett magi bröllop ifrån igår. Amin bilder. Imorgon väntar ytterligare en shoot.

Hejhå kämpa på, detta är kul.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Byxdress ifrån Zara. Skor HÄR. Väska ifrån Bali. Solisarna är mammas gamla, liknade HÄR.

Vi lovar oss själva saker. Ärlighet mot sig själv, det kvittar. Jag ska må bra i det jag väljer att göra. Mår du bra i det du gör? När ska du annars förändra om inte nu? Får du en till dag som denna? Blir chansen större av att vänta... Minns en kväll i Nice, några fina människor och jag pratade om måtton i livet. Mitt var, att vara snäll. Det mesiga svaret vad som kom ur mig. Vi skrattade alla lite. Jag tror så mycket på karma, på kärleken till människan. Just där i Nice gick nog tanken åt andra människor. Var snäll mot andra människor. Idag vet jag att det handlar exakt lika mycket om människan jag är. Hur vi mår utstrålas. Att låtsas tar för mycket energi. Därför var snäll mot dig och andra.

Likes

Comments

Någonstans av alla dagar jag levt, bestämde jag mig lite, bit för bit, dag för dag. Att det är kanske värt mödan. Luddigt värre har målet alltid varit. Trots att jag kanske vet inuti. Fast det är svårt att få ut. Bättre att agera tänkte och tänker jag.

Idag for jag och lilla familjen till Göteborg för en stros-dag. Nu på tåget hem med solen i ena ögat.

Likes

Comments