Contains affiliate links

Hurry curry om ni vill ha senapsgula brallor HÄR. Vits toffs HÄR. Linnet är mammas gamla och skorna ifrån freepeople.

Våra själar korsades. Springer runt solen tillsammans genom livet.

Vi kommer aldrig få tillbaka den tiden vi slösade bort på att vara normala.

Igår kväll var huset fullt av människor till vänner. Sommaren och livet är nu. Påminner mig om det varje dag.

Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Contains affiliate links

jeans HÄR skor HÄR

Varma rekommendationer, lurre på Verket i Varberg. När var här "råkade" vi ta en sväng in på en outlet bredvid. Blev bland annat en jättekruka, kofotölj, byrå och lite skålar. Två mätta magar och en proppfull pickup.

Tummarna upp!

Likes

Comments

Contains affiliate links

blus HÄR , skor HÄR (adlinks)

Igår hade vi dejt, middag hemma, glass, runda med bilen ute på landsvägar och musik, avslut på MAX. Spontaniteten spricker och går lös på slutklämmen. För övrigt smått kär i mina nya pjux ifrån Henry Kole. Det kommer förstås bättre bilder på det en annan dag.

Körde precis ett intensivt pass på gymmet, innan kl slog nio var vi färdig tränade. Det är en härlig känsla. Har min första helt lediga idag, på ganska länge. Visst kan det hända att jag nyss bokade in en fotografering för Aim'n... På något vis måste dagens kreativitetsdos tömmas den också.

Ha en härlig dag kära ni!

<3

Likes

Comments

Contains affiliate links

klänning HÄR byxor HÄR (adlinks)

Hej på er!

Min fredagskväll bestod av kubb och vänner. En kombo som heter duga. Ni kan kika på min instastory om ni vill se straffen förlorarna fick... (@fannyamandanilsson)

Imorgon söndag, hoppas jag vi ses på Societen i Varberg. Jag kommer bland annat vara på plats tillsammmans med NA-KD. Stor förfest för alla oss härliga tjejer väntar, kl 21. Allt gottigt som drinkar, kläder, smink och goodiebags bjussas det på. Kom i tid för att får allt for free, 100 första.

Killar är välkommen senare, innan dess har vi flickor dansat några vändor.

Kram

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jeans HÄR , så kär i modellen på dessa brallor. (adlink)


Igår var en kväll när allt var mycket enklare. Ni vet när vänner tillsammans svävar på rosa små moln genom tiden. Vi sjöng, dansade, åt tårta och firade en finis. Alla var nyktra, men vi blir höga på varandras närvaro. De är livets tjejer och shit så glad jag är i dem.


Nyss hemkommen ifrån en photoshoot med en härlig tös för Aim'n. Är verkligen vrålhungrig, kylskåpet väntar på mig. Ute och upp över staden lyser solen idag. Sommar, sommar, sommar.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Samarbete med NA-KD

Jeans jacka HÄR , byxor HÄR


Tjingeling!

Ikväll är bland annat jag med NA-KD On Tour på Club Mondag, i Tylösand. Det kommer bli en himla sommarefest. Ömma dansfötter, drinkar & till de 100 första kläder och goodiebags. Ni vill inte missa kvällen. Kl 21.00 släpper vi in alla härliga flickor. Så har vi en stor tjejförfest tillsammans. 23.00 kommer pojkarna.

Hoppas vi ses där, ni kan läsa mer om eventet HÄR...

Kramar

Likes

Comments

Toddilo!

Jag har nyss avklarat tre dagar fulla av fota. Amin shoot, bröllopsdag och idag ytterligare en fotografering på en släkt/familj. Men det är så fantastiskt kul. Redigerings mood de kommande dagarna. Bästa är att jag kan planera mina arbetstider efter mig själv. Här ovan får ni lite sneakpeaks på Aim'n"s" nya kollektioner. Så mycket fina plagg att man vill ha allt.

Nu ska här njutas av en solig kväll med gott sällskap. I tacon's tecken. Yummi!

Hoppas ni fått en fin söndag.

Kram!

Likes

Comments

Contains affiliate links

topp HÄR kjol HÄR kor HÄR hatt HÄR (adlinks)

Håll i hatten, och i de andra plaggen. För att inte tala om mina nya pjux. Kär.

Igår dansades och skålades det såhär. Torsdagsklubbat på strandbaden med ett par sköna bönor. En härlig sommarkväll. Idag är det roligheter som städning och återhämtning. Senare är blir det plåtning för Amin.

Glada miner!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Vanligheter i huvudet.

Fullt upp i hjärnsystemet så fort jag inte sliter ut mig och vill halvspy på gymmet. Då kan man enbart tänka på hur äckligt, jobbigt det är. Annars tog jag visst inte i tillräckligt.

Annars finns det en massa pill i huset som jag drar ut på. Av oklar anledning, fullt upp med sånt som handlar om foto kanske. T.ex. kan någon hjälpa mig med vad jag ska fylla alla ramar med. Ska bli en ”jättefotovägg”. Skulle vilja påstå att jag är kräsen och full av beslutsångest. Väggen ska vara personlig med en touch av kreativitet. Helst ska alla bilder komma ifrån gamla fotoalbum och bilder jag tagit.

Kärat ner mig i min hatt (HÄR). Fötterna är skitiga på en sån som mig, stavas det sommar? Jag är bekväm på det viset. På det andra viset inte, för att få stimulans måste jag anta utmaningar. Slänger mig ut i utmaningar. Finns många att luta sig mot men samtidigt är det himla ensamt. Allt nytt som måste göras, det måste jag lära mig själv. Hela tiden nya saker som dyker upp. Hatkärleken är mitt driv.

En annan sak jag tänkt på. När människor pratar om semestrar och ledighet. Hur härligt med tre veckor utan något jobb. Det skrämmer mig, hur kan man vara helt ledig en dag. Hur lär man sig känna sig nöjd så. Ska jag vara nöjd måste jag skapat något på något vis. Finns det andra som känner igen sig i mitt tänkande? Kanske kan jag lära mig det i framtiden.


Ha en underbar dag, jag vaknade till en sommardag. Hoppas ni gör något glatt och kul denna dag.

<3

Likes

Comments