Fanny Amanda
Fanny Amanda

Klänning HÄR. Halsband HÄR.

Höstrytmen är inne. Polo-tidens årstid. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Bilder ifrån ett fantastiskt fint höstbröllop jag fick äran att föreviga någon helg sedan. Att vara bröllopsfotograf är det bästa tänkbara jobbet. Så mycket kärlek i luften. Mer bilder ifrån Jessicas och Johans dag hittar ni på min portfolio, HÄR.

Likes

Comments

​(Klicka på bilderna för att komma till respektive plagg)

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag är en fotograf. Om inte jag säger det vem skulle då? Att starta företag har varit en fantastiskt utvecklande upplevelse. Ansvar sätts på prov. Som ni kanske vet går mitt företag ut på fotograferingstjänster. Det roligaste jag vet. Varje gång ett nytt fotojobb bokas in blir jag lika glad. Att driva företag med något som kallas hobby är inte fy skam. 

Tror verkligen att marknadsföring är himla viktigt i dagen samhälle. Dessutom viktigt att använda sig utav rätt marknadsföring beroende på ens målgrupp. Hjälp finns alltid att få om man startat företag och behöver marknadsförings hjälp hos webpower. Jag tror på uttrycket "syns du inte, finns du inte" eller "syns du, finns du". Att påminna folket om det man gör är viktigt. Man vill in i folkets undermedvetna. När tillfället väl infaller vet de att man finns där. Online marknadsföring tror jag är den allra vassaste i dagens samhälle. 

Likes

Comments

Hej allihopa, Hoppas ni har en fin vecka. Runt hörnet har hösten visat sig därav höstgarderoben. Jag älskar fina höstdagar, speciellt kläderna man får slänga på sig. 

Ihop med Fashiola.se fick jag lov att bära smycke, jacka och bralls. Dessa plagg/smycken kommer ifrån River Island och ni hittar dem via länken här... River Island.

Det passar mig utmärkt. Kläder, foto, kläder, foto... Materiella ting som alltid faller fröken Fanny i smaken. Jah ni vet väl vid detta laget att jag gillar bilder. Kläder tror jag att nästintill alla gillar. Till saken, Fashiola har gått och blivit som moderjord, fast snarare modermode. Online-butiken som har flera online-butiker hos sig. Istället för att leta här och där klickar vi oss nu hit. Går ni in och kikar på sidan, klicka er vidare till butiker ser ni själva hur många stora webbutiker ni hittar hos Fashiola. Närmare bestämt 54 webbutiker. Exempel på webbutiker är ASOS, NA-KD, Nelly, Nike,, River Island mm... Det finns kläder åt alla, från en mängd välkända samt mindre välkända varumärken. 

Sidan är smidig, enkel och lättframkomlig vilket är mycket viktigt för mig när jag handlar på nätet. Ska det krångla eller ser det trist ut blir shoppingen mest buu. Är man en mobilshoppare finns det en Fashiola-app till undsättning. När man hittat något man gillar blir man omdirigerad till plaggets ursprungliga sida. Där sedan beställningen samt betalningen sker. Därefter kan du lätt klicka dig tillbaka till Fashiola. Jag personligen föredrar att shoppa via datorn eller paddan. Vill ha stora bilder. Det finns dessutom alltid ett gäng pågående rabattkoder från olika märken på hemsidan. En bra tips att ha i bakhuvudet.

Så till er som vill göra allt lite enklare att hitta när ni shoppar. Hur fint med det mesta samlat på ett och samma ställe. Inte sant? 

Likes

Comments

​(Klicka på bilderna för att komma till respektive plagg) 

Dille på gosplagg. Eller speciellt på rosa jeansjackan i vänstra hörnet. 

Likes

Comments