Igår begav jag mig ut på Brännö med mitt squad efter jobbet. Jag har jobbat så sjukt mycket det senaste. I april blev jag platschef över caféet där jag jobbat sedan september, och det har varit så himla mycket för mig att göra. Väldigt skönt att bara ta en lördagseftermiddag ute vid havet.

Vi började på klipporna och slutade på Brännö Varv, en jättemysig bar en bit in på ön. Riktigt fint! 

Jag laddar så mycket för semester snart, det ska bli så fruktansvärt skönt att vara ledig i 3 veckor. Jag känner verkligen att jag behöver semester nu, har varit så snurrig och ofokuserad de senaste veckorna. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Way out West var lerigt men lika kul som det brukar! Bäst av allt. Jag har sett Libertines. De gjorde inte världens bästa spelning, och Pete och Carl ser nästan ut som gubbar som gör parodier på sig själv som unga men jag är så jävla lycklig att jag har fått se dem! Det var ändå en av de roligaste spelningarna jag varit på pga kan alla låtar och dansade järnet. Har äntligen fått se Pete. FIDLAR och Sleaford Mods var också amazing att se, och de gjorde väldigt bra spelningar. Är mycket nöjd. 

Likes

Comments

Tre FAB saker från ASOS som jag har spanat på.

Likes

Comments

Min lilla pluttenuttiplutt-bror fyllde SEXTON ÅR igår så i söndags firade vi honom. Så sjukt att han också åldras?!

Likes

Comments

Har en rimlig ansiktsform och är inte täckt av tusen finnar och hud som är så torr att jag ömsar mitt ansikte varannan sekund? Selfie på det - ja tack! Älskar min läppenna förresten. Det är från Lumene (Wild rose, nummer 11). Tack för mig!

Likes

Comments

Lär mig att rita med ProMarkers, det går framåt men är svårt att få in blend-tekniken. Fick pennorna av mamma och pappa i julklapp men behöver nog köpa till några stycken för att kunna få snyggare färgövergångar. Riktigt kul pennor  i alla fall.

Likes

Comments

Igår var det P3 Guld-förfest i Svenska Grammofonstudion och Eldoradio spelade. Det var kul och kvällen avslutades på 7:ans gatukök med en Vasaburgare i sann Göteborg-anda. Så himla gött att det finns en helt vegetarisk och en helt vegansk meny, so many choices!! Ej bra för min beslutsångest men så jävla unnigt.

Likes

Comments

​Har ni några nyårslöften? Jag skulle inte säga att jag har några LÖFTEN, men däremot har jag satt upp några mål. Exempelvis brukar det sluta med att jag blir sjukt sugen på godis och äter åtta kilo om jag lovat mig själv att inte äta godis, tänker jag däremot att jag ska äta mindre godis men ändå tillåter mig själv att FÅ göra det om jag vill så resulterar det i att jag äter mycket mindre godis. Så samma princip för "löftena" 2016!

Mina mål är att:

 Laga en ny maträtt varje vecka.  Jag och August har under den senare delen av 2015 ätit väldigt mycket samma mat för att det är bekvämt. Jag älskar ju egentligen att laga mat och vill börja bli mer kreativ i köket igen!

☞ Tvätta bort sminket varje kväll. Okej detta är fan ett löfte, jag måste börja tvätta bort sminket varje kväll för jag har fått så sjukt dålig hy det senaste. Jag har aldrig, aldrig, aldrig haft problem med finnar. Jag tror att jag skulle kunna räkna alla finnar jag fick under hela högstadiet på fingrarna - och nu har jag fått jättemycket finnar helt plötsligt, 22 år gammal. Inte kul.

☞ Träna mer, äta bättre och bli kompis med kroppen. Jag har svårt att hitta en bra balans när det gäller att träna och att äta rätt. Det blir ofta att jag går all in och äter chiapudding till frukost och tränar varje dag eller att jag äter pizza varje dag och möglar i soffan. Jag vill börja ta bättre hand o mig själv och få en bra relation till min kropp, äta nyttigare i allmänhet så att jag kan känna mig piggare och få mer energi, och röra på mig mer än 2015 för jag har knappt tränat alls då. Och det är ju faktiskt kul att träna.

☞ Göra mer kreativa saker. Till exempel rita mer, greja mer i Illustrator, kanske blogga mer och inte bara sitta och greja med mobilen när jag inte har någonting annat att göra. 

☞ Bli full mer sällan. Jag kan känna att jag under 2015 druckit lite för mycket. Jag menar inte med detta att jag tänker sitta inomhus och inte gå ut - för det tänker jag fortsätta med, men att jag kanske istället för att festa skithårt och dricka x antal öl på förfesten, x antal öl på krogen och sen fortsätta med efterfest kanske ska begränsa mig och dricka lite mindre vid vissa tillfällen och ibland kanske följa med ut och inte dricka alls. Det KOMMER ju hända att jag blir full under 2016 också, men det är onödigt att bli det för ofta.

☞ Åka på 2 eller fler resor. Helst så många som möjligt såklart, men två resor per år tycker jag är minimum (alltså jag FATTAR att inte alla kan det, men jag kan det *mvh medelklass/övre medelklass*) :)))

☞ Stå upp för andra (och mig själv) mer. Vara mer solidarisk, ha mer civilkurage i allmänhet och ta jobbiga diskussioner, skänka mer pengar etc.

Likes

Comments