Oj oj! Vad har hänt sen vi sist hördes då?! Sista veckan på praktiken, vilket var så himla tråkigt. Saknar allihop så mycket! Sista dagen bjöd jag alla på mockarutor som jag och min syster hade bakat, vilket blev en stor succé! Jag fick även en jättefin filt som tack utav de som jobbade där. Åh, vilka fina människor!

Jag har för övrigt haft en jätterolig helg. I fredags klippte jag mig och det blev väldigt kort. Jag är verkligen supernöjd och trivs så himla bra. Det känns så fräscht! I lördags hade Kino öppet så jag drog en spontanare dit med några andra och hade en jätterolig kväll som slutade väldigt sent. Jag personligen tycker att allting blir så mycket bättre spontant. Nästan allting jag gjort spontant har blivit så himla lyckat trots att det inte alls är planerat överhuvudtaget. Självklart blir det oftast bra då man planerar också men det blir så himla mycket mer spännande tycker jag haha!

Nu är vi inne på dag två tillbaks i skolan och det är faktiskt lite roligt ändå. Nya kurser, nya lärare, nya saker att lära sig (äntligen)! Vi har ju nästan bara pratat om saker vi redan pratat om under första tiden i skolan enligt min åsikt så det är jätteroligt att få läsa om någonting nytt nu! Snart är det höstlov och vi får väl se vad som händer då! Har ingenting speciellt planerat! Vi hörs senare, kramis.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​En väldigt stor dröm jag har är att någon gång i mitt liv ska åka iväg till New York med någon nära till mig. Jag vill se så mycket och speciellt ställen där Gossip Girl spelades in eftersom det är min favoritserie. Jag vill spendera massa pengar på shopping, vandra runt eller cykla i Central Park, se Brooklyn och Manhattans skyline därifrån. Jag vill gå genom times square och bara verkligen vara där. Det är så många som säger att det är en otrolig upplevelse och let's face it, ingen skulle tacka nej till en resa dit bort! Detta är någonting jag är spiksäker på att göra och jag bara längtar tills dess!

Likes

Comments

Om att känna att man inte räcker till. När man gör allt för någon annan men inte får någonting tillbaks. När man känner sig ensam trots att man är omgiven av människor man bryr sig om och som ska bry sig om en. Om att ägna tid åt någon, skapa tid för någon, ge bort sin tid till någon som inte tar sig 20 minuter till att lyssna. Det är vad det här inlägget kommer att handla om.

Har ni någonsin känt er så otroligt otillräckliga, som att ni gör allt men inte får någonting tillbaks? Som att vad ni än gör så är det inte nog? Ni ger bort er tid, även tid ni inte har. Ni skiter i att plugga på morgondagens prov för att istället finnas där för er vän, oavsett om den vännen är ledsen, irriterad eller bara vill dela en rolig bild med dig. Du finns där oavsett. Men när man inte får någonting tillbaks, när man väntar på det där meddelandet när ni bestämt att ni ska ses, när man väntar på att bli inbjuden, när man väntar på den där tacksamheten i form av ett enkelt "hur mår du?", men det aldrig kommer, känner man sig otillräcklig på ett sätt som är obeskrivligt. Då ligger man där och känner hur luften blir tunnare och tunnare och till slut somnar man och vaknar upp med den där tyngden i bröstet som egentligen varit där så länge men som man inte märkt av förrän nu.

Det handlar inte om att sätta en annan persons lycka framför din egen, det handlar om att göra din vän glad och på så sätt göra dig själv glad. Att dela någonting, att dela glädje och dela sorg, att dela tid. Jag säger att det handlar om att ge och att ta. Det handlar om att finnas där, om att lyssna, om ärlighet. Om någon ger dig sin tid ska du vara beredd att göra likadant. Det är inte en one way street, man ska mötas på mitten.

​Du försöker så mycket att finnas alla till lags, du försöker att vara den där ärliga, lyhörda, öppna, roliga, snälla vännen, men du vet att du inte alltid kan vara det. Du vet mycket väl hur långt ifrån perfekt du är och du vet att du gör så otroligt många misstag många gånger, men du vet mycket väl att andra är likadana. Att det finns fler som strävar efter det men som inte heller är perfekta och du accepterar det, du finns ändå där, för det är det en vän gör. Finns där. Ger sin tid. Men ju mer och mer du finns där, desto mer känner du hur du inte räcker till, desto mer känner du hur det är en one way street. För det där messet kommer aldrig.

Det är inte rättvist. Det här med tiden. Du delar så mycket av din men får ingenting tillbaks. För en person kan lova dig mycket men ändå inte hålla det till sist. Det enda säkra kortet du har är när den personen visat sitt löfte, när personen har fullföljt löftet på riktigt. För ljuger du upprepade gånger, om du bryter ditt löfte upprepade gånger kommer tilliten att slopas, till sist kommer den inte finnas kvar. 

Det handlar om att vara en vän, en familjemedlem, en lärare, en dagistant.. Det handlar om att ge tid till någon som behöver dig. För vänner, familjemedlemmar, alla som har en relation, ska ha tid för varandra. Det tar inte länge att höra av sig och fråga hur man mår. Alla har tid. Det handlar om hur man spenderar den, hur man prioriterar, hur man resonerar. Vill du prata med någon så gör du det, vill du vara med någon så är du det, för det finns tid. Du har all tid i världen.

Know the difference between someone who speaks to you on their free time and someone who frees their time to speak to you.

Likes

Comments

I fredags hade jag och Alina bestämt att vi skulle dra ut en sväng, så vi började lite hos henne och sedan gick hon, jag och Leo till indigo där vi satt i ungefär FEM timmar?! Det kändes verkligen som att vi satt där i ca en timme men tiden flög verkligen iväg! Det var i alla fall jättemysigt och en jätterolig kväll med massa roliga och intressanta samtalsämnen och mycket alkoholkonsumtion haha!

Igår skulle jag och Rafaela ha en mysig hemmakväll med middag och godisätande.. Det slutade med att vi var ute halva natten och drack och lyssnade på musik, men det gick lika bra det! Jag hade jätteroligt och hamnade i säng vid tre inatt. Jag måste säga att mitt smink verkligen blev over the top igår, vi satt hur länge som helst och bara pysslade och det var så mysigt och jag blev så nöjd haha, det händer inte ofta!

Idag har jag faktiskt städat och så ska jag skriva lite på mitt yrkesprov och sen har jag inte några planer. Det är en lite tuff dag för mig idag så jag antar att jag ska ligga och titta på serier eller nåt haha, men vi får se! Vi hörs!

Likes

Comments

I Sverige hann jag inte förskaffa mig alltför mycket, men detta + en grå basic klänning fick jag i alla fall med mig! Trots att verkligen alla har skorna kunde jag inte motstå dem, har velat ha dem så himla länge och de är så sköna att gå i. Richmond & Finch skalet är ju så himla fint och jag hittade det verkligen ingenstans sist jag letade men nu hittade jag det och så klart skulle jag ha det i marmor. Vill egentligen ha det vinröda eller det mörkblå men det fanns inte där jag köpte det så det fick bli det där istället, men lika glad är jag för det! 

Likes

Comments

På sistone har jag inte tagit så mycket bilder faktiskt, men jag har i alla fall hunnit äta en riktigt god middag med Sofie, Sillu och Rafaela, gått på en lång promenad med pappa vilket jag inte gjort på riktigt länge, myst med min älskade kisse, åkt en sväng till Sverige där jag fick träffa mina fina vänner som jag saknat så mycket och fira Moa som fyllt år. Vi blev några tjejer som åt på Friday's och kan nog lätt säga att det var bland det godaste jag ätit. Minuset var att man knappt hörde vad någon sa för att musiken var så hög haha, men annars rekommenderar jag det! Har även hunnit dra på mig världens förkylning och har vart tvungen att vara hemma från praktiken några dagar.. Jag är dock på bättringsvägen så jag hoppas det är över snart! Ni får ha det så bra så länge så hörs vi! 

Likes

Comments

Vilken fin och genuin människa, med så mycket självinsikt. Så mycket bra han har gjort och fortfarande gör för den här världen, även efter allt han fått gå igenom. Att han verkligen efter alla hårda tider står kvar och levererar så gott han kan, han är en riktig hjälte.

Jag har läst och hört så mycket dåligt om honom, både från mina vänner och från media. Att han inte var närvarande, att de förväntade sig mer, att han inte log tillräckligt, att han inte är tacksam. På ett sätt förstår jag de människorna, för de betalade för att gå på en konsert som de skulle tycka var rolig och en fin och bra upplevelse. Men samtidigt förstår jag inte. Han är ju bara människa? Sen 2009 har världen varit på honom som ett tjockt täcke och jag tror inte att han någonting har hittat ut. Om jag får säga helt vad jag själv tror så tror jag att han känner sig otillräcklig. Vad han än gör förväntar sig folk mer, mer och mer. Gör han ett album förväntar sig folk att det skulle vara bättre, fler ballader, fler up-beat låtar. Tar han en paus är han lat och otacksam för sina fans. Han gör ALLT för att tillfredsställa andra och ingenting för sig själv, det var det man såg så tydligt på konserten.

Ursäkta uttrycket men jag tycker faktiskt det är lite själviskt av fans och andra att uttala sig så som vissa gör om honom och hans uppträdanden. Han är ju inte mer än människa som du och jag. Att han inte ser närvarande ut, att det ser ut som att han inte vill vara där.. Många gånger såg han väldigt olycklig ut, det kan jag hålla med om, men jag tycker inte det är rättvist att klanka ner på honom för det. Under konserten log han en gång, men det var ett så genuint leende och det lyste verkligen upp hela arenan. Det gjorde mig så himla glad. Om jag ska vara väldigt cheesy men ärlig nu så kan jag med säkerhet säga att jag hellre ser ett enda leende som verkligen än äkta än att se tusen som är fake. Speciellt från någon som förtjänar all kärlek i världen. Han gör ju allt för alla andra, allt för att göra andra glada. Jag är dock glad att han börjar inse att det inte är möjligt.

På den ljusa sidan måste jag tillägga att det var förvånansvärt många killar på konserten. Jag vet att det är många som har fått upp ögonen för honom på sistone men jag hade verkligen aldrig förväntat mig att flera killgäng skulle hänga längst fram på parketten?! Det var verkligen en glad överraskning och jag är jätteglad att så många har öppnat sina ögon och insett vilken fantastisk artist Justin faktiskt är!

Det blev ett väldigt knasigt och flummigt inlägg men jag ville skriva ner lite om mina tankar angående det här. Enligt mig var konserten väldigt bra och trots allt vet jag att han gjorde det bästa han kunde och jag kunde inte vara annat än nöjd och glad. Jag har trots allt fått se en artist jag väntat väldigt många år på att få se, och varje konsert är en upplevelse i sig. Jag är tacksam över att ha fått se och höra honom live och jag tycker att det är någonting alla borde göra!

Likes

Comments

Åh vad jag har längtat efter att få ta hem dessa saker till mig. Har suktat efter tightsen hur länge som helst nu och jag som är världens största nikefreak kunde inte vara annat än nöjd. 

Idag var jag på praktik från 07.30 till 14.30 och nu sitter jag och funderar vad jag ska hitta på idag. Jag tänkte dra med pappa till MIO en sväng eftersom jag tycker att ett nytt vardagsrumsbord skulle behövas hos oss. Det är så himla tråkigt med ett vanligt svart och jag har visat honom några exempel vilket otroligt nog ledde till att han höll med mig. Nu tänkte jag lägga mig och se om jag kan hitta någon ny serie att titta på då jag avslutat Gossip Girl för ca 789 gången haha! Vi hörs!

Likes

Comments

En av mina största drömmar är att flytta till min drömlägenhet/mitt drömhus och få inreda det precis hur jag vill. Stilrent med ett bord i träformat blandat med lite koppar, guld och marmordetaljer. Mycket vitt, svart och grått men även rosa. Jag vill dekorera med massa olika tavlor och stora lampor, växter och ljus. Stilrent men med karaktär, det ska ändå kännas som ett hem, mitt hem. Jag skulle kunna gå runt i inredningsaffärer hela dagarna om jag hade tid, det är verkligen en av mina absoluta favoritsaker!

Likes

Comments

Praktik dag 2, 3 och 4 har varit såå roliga! Jag trodde verkligen inte det skulle vara såhär roligt att jobba med barn eftersom jag alltid känt att det inte riktigt är min grej (det är det inte heller men...) men jag förvånas hela tiden över hur roligt jag har och hur mycket jag faktiskt ler under dagarna. Idag började jag 06:45 och det var någonting jag fasade över hela dagen igår men det var faktiskt mycket skönare än att börja åtta eller halv nio som jag tidigare gjort. Jag har varit mycket piggare idag.

Nog om det. Idag står en joggingtur på agendan, sedan har jag faktiskt inga ytterligare planer. Jag känner bara att jag kommit off track och tänker nog bara planera hur jag ska komma tillbaks haha! Ska försöka slänga ihop ett till inlägg idag (vet dock hur dålig jag är på det men ska verkligen försöka!) så hörs vi då!

​Har sådan otrolig bildbrist så ni får två löjligt liknande selfies som får duga för stunden hehe.. 

Likes

Comments