Daily

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Daily

Idag är det internationella kvinnodagen samt min favorit kvinnas födelsedag.

Likes

Comments

Daily

I torsdags hade min samt några andra skolor i göteborgsområdet anordnat en 100-dagars fest som jag tokigt nog (eller inte) befann mig på. Så där var vi och firade att det endast är 100 (97 egentligen) dagar kvar tills vi tar studenten och checkar ut, hur vrickat är inte det? Jag hade det trevligt och det var kul, men inte mer än så. Alkoholen kickade aldrig riktigt in, inte för att det har någon betydelse egentligen jag kan ha kul ändå vilket jag hade, men jag var faktiskt taggad på att bli lite berusad sådär mitt i veckan bara för att man fick. Förstår ni? Hoppas det, utan att tro att jag är någon form av liten smygalkoholist.

Hur som helst, medan hälften av klassen stannade hemma dagen efter och den andra halvan satt trötta och slitna i klassrummet så var jag på topphumör och superpigg trots att jag nu är inne på min tredje sjukvecka. Min energi försvann däremot ganska snabbt när jag kommit hem efter att fått alldeles för lite sömn mellan festen och skolan, så jag däckade och sov från klockan 17 till 22 medan resten av min familj åkte till Varberg för att fira min mormor. Jag kunde inte åka med ner eftersom jag jobbar på lördagar så jag tog bilen ner efter lördagens jobb istället. Väl där så var det som sagt mormors 70-års firande med släkten som stod på agendan. Vi åt på min favorit restaurang, John's place, som har helt sjukt god mat. Åker ni förbi Varberg/Apelviken så se till att testa på deras lammfilé, toppklass. Därefter åkte vi tillbaka till huset och åt efterrätt etc. Sötaste finaste mormor höll ett fint lite tal och tackade så mycket för allt och berättade hur mycket hon älskar oss alla nära till gråt. Jag däremot blev helt full i skratt av någon konstig anledning och fick bita mig i kinden för att inte brista ut i ett skrattanfall. Fy mig.

Nu är det ytterligare en lång skolvecka som står på schemat. Ska bli så himla roligt. Tror att ni kan känna en pust av ironi genom datorskärmen. Men man ska väl inte klaga allt för mycket. Jag lever ju trots allt och har hela livet framför mina fötter. Det är alltid något. Nu ska jag sluta babbla och börja skriva på min idrottsinlämning som skulle ha lämnats in idag, inte riktigt min stil att lämna in i tid. Så jag fortsätter på mitt gamla vanliga spår och skickar in för sent. "Någon dag hit eller dit, vad gör de?" försöker jag intala mig själv för att må bättre, det går inte så bra. Hej så länge.

Det var Hawaii-tema på 100-dagarsfesten, syns det? // Ett av mina hjärtegull // Mememememe

Likes

Comments

Resor

Eftersom jag inte hann fixa något fäste till min lilla kamera innan vi åkte så resulterade det i att det blev ganska svårt att filma och vissa klipp har blivit väldigt skakiga.. Menmen detta är första gången jag gör en sådan här typ av video och jag måste säga att det är väldigt roligt! Nästa gång ska jag se till att filma betydligt mer och köpa ett fäste eller liknande.

Likes

Comments

Daily

I lördags vaknade jag upp med feber och fattade ingeting, det kom från ingenstans. Sedan dess har jag vart dunderförkyld. Som tur är så har förkylningen börjat att lätta nu tids nog tills vi åker till alperna. Imorgon bär det av. Jag har dock så mycket att göra innan vi åker och vet verkligen inte hur jag ska hinna med det på dem få fjuttiga timmarna som är kvar, måste ju hinna sova också. Tänkte bara uppdatera er kort med vad som pågår.

Likes

Comments

Daily

​Ni behöver min spotifylista i era liv, punkt. 

Likes

Comments