Header

Contains affiliate links Daily, I+

God eftermiddag,

Jag kom nyligen hem från en dag på jobbet efter att ha varit borta i fyra dagar. Jag har åkt på ytterligare en dunderförkylning så jag var hemma från jobbet både torsdag och fredag. De senaste månaderna har jag nog varit sjuk åtminstone en gång i månaden. Det blir aldrig riktigt bra, jag är lite småsjuk hela tiden och ibland slår det till ordentligt. Extremt påfrestande! Jag gissar på att min konstanta förkylning ursprungs vis kommer från körtelfebern jag hade förra sommaren, har nämligen läst att immunförsvaret kan bli försämrat en tid efter det. Annars vet jag inte. Men det är riktigt kasst vilket som.

Nog om det, jag sitter och kikar runt lite på väskor. Jag funderar nämligen på att göra ett lite "större" väskköp detta året. Jag lider ju dock av beslutsångest x100 vilket kommer göra detta till ett väldigt svårt val. De tre olika väskorna som jag har fastnat för just nu är Gucci Marmont, Mulberry Lily och YSL Monogram. Väldigt klassiska och tidlösa modeller enligt min mening. De finns ju dock i ett antal olika färger och material, så det blir lite att fundera över helt enkelt.

Likes

Comments

Har våren börjat som du tänkt dig?

"Våren" har väl precis börjat men hitintills så är jag nöjd. Jag har hunnit med en trip till Åre och spenderat en hel del tid med mina fina vänner samt familjen.

Hur såg ditt liv ut förra våren?

Förra året såhär dags så var det slutspurt i skolan. En hel del roligheter men också en del stress. Det roliga var dock helt klart övervägande!

Hur hoppas du att våren blir i år?

Jag hoppas att det blir en rolig vår (såklart) och att jag tar vara på den och hittar på saker. Jag blir lätt bekväm och faller tillbaka i samma gamla mönster. Vill hitta på nytt.

Hur hoppas du att ditt liv kommer se ut nästa vår?

Nästa vår ser jag gärna att jag har tagit steget och påbörjat något av mina drömäventyr. Antingen en skidsäsong någonstans eller en trip runt i Asien.

Vad är ditt favorit vårplagg?

JEANS i alla dess former.

Vad önskar du dig i vår?

SOL.

Föredrar du våren eller hösten?

Å, svårt. Våren är ju allt härlig när solen kommer fram och människor blir som pånyttfödda men hösten har sin charm den med (plus att jag ju faktiskt fyller år då).

Har du några sommarplaner?

Summerburst, Håkan och Marbella.

Likes

Comments

Daily, News

En ny efterlängtad doft i min påbörjade samling.

Likes

Comments

Daily
Nu är jag tillbaka på hemmaplan igen, har i och för sig varit det i några dagar nu. Kom hem i fredags morse och åkte därefter direkt från tåget till jobbet sådär gott trött och sliten. Till min fördel så jobbar vi bara till klockan tre på fredagar, skönt! Efter jobbet mötte jag upp Filippa och hennes kompis Drake som är här på besök för att ta ett glas i eftermiddagssolen. Göteborg blir verkligen helt magiskt när solen kikar fram och alla människor ger sig ut på stan. Men när vi satt där på uteserveringen och njöt så möttes vi helt plötsligt av hemska och chockerande nyheter. Stockholm har blivit utsatt för en terrorattack. Oskyldiga människor som strosade ner för Drottninggatan och njöt av vårsolen likt oss har fallit offer för terrorn. De senaste månaderna har attackerna blivit fler och tätare. Det är svårt att begripa vad som faktiskt försegår runt om i världen och skrämmande att det är så nära inpå. Jag beundras dock över hur alla fina Stockholmare har hanterat denna krissituation. De värnar om varandra på ett fantastiskt sätt och sprider både kärlek, trygghet och omtanke. Otroligt fint! Mina tankar går till offren och de skadade samt deras nära och kära.
Låt detta få ett slut.

Likes

Comments

Daily

Nu har vi befunnit oss i Åre i ett dygn ungefär och sitter på en uteservering på fjället och avnjuter varsin kaffe. Det ska man inte klaga på. Solen har kikat fram lite emellanåt och då är det verkligen helt magiskt att sitta här. Skidåkningen är dock lite sisådär, det är lite jobbigt för benen att ta sig ner för backarna med tanke på den tunga snön.

Igår hängde vi bara runt där vi bor och installerade oss lite i lägenheten som Louise kompis bor i. Det var rätt skönt att inte åka skidor igår och bara ta det lite lugnt efter tågresan hit. Mot kvällen så tog vi oss däremot i kragen och fixade iordning oss och gick ut en sväng. Det var riktigt roligt faktiskt, över förväntan! Vi är lite trötta idag, men det är överkomligt.

Likes

Comments

Contains affiliate links Daily

Vem har ens gett mig tillgång till "blogglivet"? Jag borde inte få äga en blogg med den bloggmoralen jag har. Får feeling lite då och då med några månaders mellanrum och skriver en sisdär tre-fyra inlägg, inte okej. Skärpning! Vet återigen inte riktigt varför jag har fått för mig att det nu skulle vara en bra tid att börja blogga igen... Mitt liv är ju inte mirakelspännande direkt. Jag har blivit en så kallad vuxen med ett 8-5 jobb och längtar för det mesta bara till helgen (och sommaren för den delen). Lite halvt bitter ibland också, usch vad tråkigt. Men jag tycker att det är väldigt mysigt att skriva, jag gillar att skriva. Kikade igenom mina utkast och det var en hel del inlägg som låg där och skräpade, inlägg som jag aldrig vågat posta av någon anledning. Jag har väl aldrig riktigt tyckt om att dela med mig för mycket av mig själv så det kanske är därför. Å andra sidan så kan det bli lite tradigt att bara sitta och skriva för sig själv så jag tänkte att jag kanske ska försöka ändå? Ta lite babysteps och sedan se vart vi hamnar. Det kanske blir bra det här. Förresten, imorgon åker jag till Åre med en av mina bästisar så lite stoj hittar jag på ändå. To be continued...

En soligare jag i ett mycket soligare Marbella.

Likes

Comments

Daily

Idag är det internationella kvinnodagen samt min favorit kvinnas födelsedag.

Likes

Comments