Header

Ultimat London-helg! Rolig fredagskväll. En hel lördag spenderad i centrala London, åt thaimat, var och kikade inne på national history museum, shoppade och avslutade kvällen med lite skridsko-åk!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Slänger in lite bilder från de senaste dagarna. Har varit och tittat fotbollsmatch i Westham som spelade mot Leicster city, blackfriday shoppat, varit på Camden market, besökt Windsdor Castle och varit på afternoon tea! Jaaa, ni ser ju - bilderna talar lite för sig själva. Iallafall haft det superbra, bortsett från att jag åkt på en jävla hosta?!? Som vägrar försvinna!!!

Bara fyra veckor kvar här. Tiden har gått så himla snabbt!


Likes

Comments

Haft superbra första dagar på höstlovet, mycket halloweenfirande och vila! Åkte även till ett nöjesfält, Thorpe Park under halloweenaftonen. Kryllade av människor som klätt ut sig och grejer. Konstigt nog så behövde vi inte köa så värst länge till åkattraktionerna, så vi åkte rätt intensivt i början - vilket resulterade till att jag blev helt snurrig i bollen så att säga. Hann iallafall med att åka "värstingarna" innan jag blev fööör snurrig och åkte hem lite tidigare än dem andra.

Imorgon får jag besök av brorn och farn min. Skall bli ytterst trevligt skall ni veta!

Kram

Likes

Comments

Börjat bli både mörkt och kallt nu på morgonen när jag ska ta mig till skolan. Mörkt och kallt = betydligt svårare att ta sig upp ur sängen. Så tillochmed jag som vanligtvis är väldigt morgonpigg har väl varit lite seg de första timmarna av dagen på senaste

Brukar vanligtvis åka bussen hela vägen till skolans framsida, men ibland händer det att jag hoppar av tidigare och tar en kvarts promenad. Somsagt, så var jag fruktansvärt trött och seg imorse när jag vaknade, men att jag valde att ta dendär kvarts promenaden imorse gjorde faktiskt sitt. Bra start på dagen, kom igång lite ändå trots allt

Bra dag idag, som vanligt. Lunchade på nåt thaiställe med Vicky, Ebba och Vilma. Åkte in till Kingston och shoppade lite halloween-saker. Skall vara djävulen, passande va? Så införskaffat mig röda klackar, svarta linser och djävulshorn. Läskigt! Avslutade kvällen med en varm choklad på starbucks, höll på att somna på vägen hem.

Kraaam

Likes

Comments

Hemma. Att bara dessa två månader gjort att jag känner mig såhär hemmastadd. Fräckt

Två månader här och jag känner redan att jag alltid kommer ha ett speciellt band till London.. Älskar staden som helhet och älskar massa småsaker.. Är rätt säker på att det är häromkring jag kommer attt bo, när livet tillåter.

Får nästan bita mig i tungan och hejda mig i skrift när jag kommer till ämnet om hur bra jag trivs här, hade kunnat hålla på i evigheter. Men något jag verkligen också känner och absolut inte kan sticka under stolen med är hur mycket jag faktiskt saknar det självklara och älskvärda där hemma. Alla fina vänner, världens bästa familj och släkt. Fågelskådningsturer med farmor och farfar, familjemiddagar, Halmstad-bibliotektsplugg, efterfester på Skrea, pastariket&subway-häng, Sannarpsgymnasiets korridorer, aktivismen, hundpromenader, SÖNDAGAR, havet, tjejkvällar med klasstjejerna, lugnet & närheten.

Men annars till en uppdatering om vad jag faktiskt har gjort på senaste. Jag gillar ju när det händer mycket. Och ja på senaste har det väl hänt mycket. Valt en "fart och fläkt" vardag här som jag inget mindre än tycker om. Så det har alltså hänt mycket sedan sist. Gjort lite London-obligatoriska grejer i vanlig ordning, fikat, shoppat, turistat i Hyde Park, Kensington, Soho och vad alla platser och områden nu heter. Förvånade faktiskt mig själv idag när jag faktiskt kunde peka ut namnen på olika gator i centrala London. Coolt vaaaa

På fredag tar jag höstlov. Behövligt och efterlängtat

Likes

Comments

Bästa stället att plugga på
Spenderat eftermiddagen i ära här på världens mysigaste café i Richmond park. Så härligt att kunna sitta ute och plugga i mitten av OKTOBER - med skinande sol och hela 20 grader celsius???

Likes

Comments

Igår fick jag och Lovisa för oss att åka "nånstans" och efter lite buss och undergroundbyten slutade vi upp i Chelsea. Strosade runt och försökte leta upp ett vanligt fikaställe bland alla Chelseas fina restauranger. Lyckades någorlunda. Rekommenderar inte att åka till Chelseas centrum om ni är ute efter en basic fika. Fint och fräckt ställe, men kanske mer passande om man är ute efter att kolla fotboll eller ta några glas champagne på förmiddagen.

Kom hem vid 18-tiden och fick i vanlig ordning stressa rejält för att hinna med tåget mot Londons innerstad vid 20.

Älskar nya ansikten och älskar (som ni vet) i allmänhet att allt här är så nytt - men jag måste ändå medge att det är fruktansvärt skönt att ha någon som Lovisa här. En bästavän sedan innan som kan mig ut och innantill. Glad att jag får dela alla nya, roliga fantastiska upplevelser med henne. Också extra tacksam över att hon är här de dagarna när allt inte går som en dans på rosor så att säga.

Ta hand om er

Likes

Comments

Igår fyllde Ida år. Bästa hon. Firades med lite käk på "Fridays" som det hette. Bra mat och fruktansvärt trevlig personal - det gör så mycket med kvaliteten på ställen när personalen är trevlig!

Har tyskaprov i eftermiddag, önska mig lycka till

Likes

Comments

Tisdagskväll och jag och Lovisa åkte in till Kingston för att kolla Sverige - Holland på samma mysiga, engelska pub som vi gjorde sist. Är inte den som är den som föredrar att komma till samma ställe (restauranger, caféer etcetc) flera gånger. Men det blev så idag för enkelhetens skull - vi visste att de kunde visa matchen, har bra mat och så.

Det är en del plugg i skolan nu, som det alltid är veckorna innan höstlovet. Får bita ihop och ta tag i det ordentligt i veckan - vill somsagt inte hamna efter i skolan för att jag är här. Stannar här under lovet och får besök av familjen, så det skall såklart bli trevlans!

Ha det bäst sålänge, det skall jag ha

Likes

Comments