Jag har inte så många vänner men vad ska man med det till när dem man har är de bästa vännerna? Fick besök igår av Rebecca, min gamla gymnasiekrigare som nu flyttat till Åre! Vi gick lite på Avion och strosade runt och sen hade vi myskväll med gott framför tvn!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Namnamnam!.. Skulle hämta jycken hos min morbror som hade besök av en snubbe som äger tapas och dom två stod och stekte älgfärsburgare som dom bjöd på! Inte illa, då slapp man göra middag idag!

Likes

Comments

Min sambos förkylning tog mig tillslut så har legat en vecka framför tvn i princip. Sambons "plastmamma" fyllde dock femtio år i helgen så fick som rycka upp mig för en kväll för att fira henne! Hon är tokig i HarleyDavidson så jag bakade ihop en HD tårta som överraskning för henne!

Likes

Comments

Buuurrrr, nu börjar det bli kallt ute på riktigt! Till och med så att Frank vill ha tjocktröja på sig på promenaderna!

Likes

Comments

Tänk dig att du har jobbat sju av åtta dagar. Jobbat 18timmar på en helg och därefter jobbar 8-13 på måndag och allt du vill är att bara åka hem efter kl 13 och lägga dig på soffan för att du är så jävla leds! Då kallar din chef in dig och säger att du MÅSTE jobba till klockan 16 för att en kollega är sjuk och det finns inga vikarier!

Detta hände mig idag och då blir man fan så leds! Så nu sitter jag här och väntar på att klockan ska slå fyra! Tiden har nog aldrig gått så sakta..

När jag kommer hem ska jag fira två dagars ledighet men att göra absolut ingenting!

Likes

Comments

Hur ofta händer det att det kommer en kompis som råkar jobba på DUÅ till en och lagar renstek med rotselleripure och kantarellsås? Aldrig! Men det hände iallafall hos oss ikväll! Avis? Det borde ni vara för det var as gott!

Likes

Comments

Vad gör man inte när ens far ringer och undrar om man kan komma och göra honom sällskap som hamnvakt i segelbåtshamnen under natten? Klockan tre kom jag hem och dog typ i sängen av trötthet.

Likes

Comments

Så jävla gott var köttet! Både renen och den 40dagars hängmörade entrecoten smälte i munnen! Plankstek med hemmagjord bearnaisesås! Så. Jävla. Gott. !

Likes

Comments