Vem tokälskar inte Halloween? Inte en GDKare i alla fall! Vi packade våra väskor och for till Underlandet, drack svartvinbärsdrinkar ur små tekoppar, groggar ur sejdlar och åt godis från blommor innan det som vanligt bar av mot Trappan. En himla bra kväll.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det är höst! Med tentorna bakom oss tog jag och Linnéa tåget till Stockholm för att spatsera runt. Alltså SER NI HUR FIN HÖSTEN ÄR? När det inte regnar då alltså.
Lite cappuccinos att värma våra frusna händer och en ett hår som vägrat ligga där det ska.
Ahmen hon är ju vacker som en sol! Så himla kul att jag bara känt mitt gäng i två månader och knappt kan föreställa mig min vardag utan dem?
X antal steg senare var det dags för middag! Veganbuffé på Hermans med denna utsikten. Så jäkla bra.
Så det var den fredagen. Det är så najs att bara byta miljö ibland. Och buffén - sinnesstört bra. Dagen får five of five toasters.

Likes

Comments

En gång blogger, alltid blogger. Eller något. Fanny Aasheim heter jag och är i från Göteborg, men bor i Norrköping. Vad gör jag där, tänker kanske du. Jomen jag pluggar. Grafisk design och kommunikation på Linköpings universitet. Najs va? Och nu har jag startat blogg igen! Familj, vänner, obekanta - välkomna att ta del av mitt liv. PoussLikes

Comments