Godmorgon!

Jag hade väckning klockan nie eftersom idag fick man veta till vilket gymansium man har kommit in i. Jag kom dit jag ville, Mattliden <3 där får jag spendera mina nästa tre år.
Nu är jag på resa tillsammans med min bästavän Annika och hennes familj. Vi är på en ö utanför grekland som heter Zakynthos. Stället är superfint och här är såå varmt. Vi kom igår på morgonen och är en vecka så vi far hem nästa onsdag. Igår simmade och solade vi ganska länge, senare gick vi ut o äta på en mysig restaurang. Jag älskar grekisk sallad så jag tog en sådan. På kvällen gick vi runt i staden och fotograferade mycket. Människorna är så snälla här <3
Snart ska vi äta moronmål, bara Annika skulle vakna.. Sedan går vi säkert och simma & sola igen :) Idag skall vi ännu ta de lugnt och senare planera vi vad vi hittar på till de andra dagarna här. Nu vaknade Annika så vi far nu och äta hejdå!

  • 6 Lukijat

Likes

Comments

Detta är mitt första inlägg här på min blogg. Jag har länge varit intresserad av att börja skriva en blogg men har varit lite osäker över det och därför har det bara inte blivit av. Jag har skrivit dagbok nu i Ca ett år och jag tycker mycket om det. I alla fall nu skall jag berätta lite mer om mig själv.

Jag är finlandssvensk och gick just ut grundskolan i en svenskspråkig skola. På min fritid tycker jag om att vara med mina vänner, med min pojkvän, och hitta på allt roligt att göra.

Till min familj hör min mamma, pappa, två storebröder, en storesyster och två stycken hundar. Jag spelar handboll och det har jag hållit på med nu i snart 5 år.

Jag håller på med ganska mycket i min vardag och hoppas att jag kan dela med er så mycket som möjligt :)

Likes

Comments