Ibland är det skönt och avslappnande att skriva några rader, utan mening eller mål. Typ som att tömma och rensa huvudet lite. Kanske är det bara jag som tänker så - men så fort jag skriver så släpper saker jag grubblar på. Saker som gnager i mig försvinner, åtminstone ett tag. Det blir nog så när man håller många tankar och känslor inom sig, som fångar i ett fängelse. Oftast stannar dem inlåsta länge, väldigt länge. Det kanske är lika bra det. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Dagen som jag har längtat efter ett tag nu är äntligen här. Idag börjar mitt (nästan) tre veckor långa jullov. Hösten har varit underbar, stressig, psykiskt påfrestande, nästan för kort (är det ens möjligt för en höst?), fylld av skratt osv. Jag har haft min bästa och i särklass sämsta kurs i skolan hittills. Jag har börjat umgås med nya människor och tappat andra kontakter. 

Summan av kardemumman är att ett jullov är väl förtjänat och välbehövligt. Nu längtar jag efter att spendera massa mysig tid med familjen och vänner. Jag längtar även efter snö, vilket känns helt omöjligt den här vintern... 

Likes

Comments

​En helt vanlig onsdag med en ganska vanlig skoldag följd av ett lite mer ovanligt träningspass. Här sitter jag uttråkad och vad gör man då? - Jo startar en blogg. Här tänkte jag dela med mig av mina tankar. Stora som små, djupa som ytliga. Som en dagbok, fast inte lika privat. 


Likes

Comments