Sjukt längesen jag kollade in här haha, men har insett att jag inte har tillräckligt med intresse för att uppdatera o sånt haha. Ville dock dela med mig av alla dessa bilder och berätta om va som har hänt i mitt liv den typ senaste månaden. Jag har ju tagit studenten, gått på balen, jobbat, sagt upp mig från mitt ena jobb haha, blivit singel, festat, åkt till Stockholm och Gbg, sett Hov1, skaffat massa nya fina vänner, haft bästa power walk stunderna med Ellie och Julia, njutit av sommaren, grillat massor och nu håller jag och Ellie på att planera en resa till Budapest för att gå på spa!! Mitt liv har inte känts såhär bra på flera år, kan på riktigt säga att jag trivs med mitt liv och människorna jag har runt mig, känner att jag inte behöver massa negativitet och de är de lika bra att säga upp kontakten med vissa. Det bästa jag har gjort är att faktiskt lyssna på mig själv och vad jag vill göra och skita fullständigt i va alla andra vill, och tycker att alla borde tänka så för det är på riktigt så värt att kanske förlora några "vänner" för man hittar så mycket bättre om man har respekt för sig själv!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Bilder från balen som var såå bra även fast jag va sjukt nervös då jag har största scenskräcken (förutom på dansgolvet)

Bilderna längst ner är bilder på min fina klass som jag älskar (utanför klassrummet hahah)

Likes

Comments

Hej allihopa!

Jag har varit bort...igen. Men har inte haft för mig så mycket förutom att försöka få hem allt till balen och studenten i tid. Juste skulle ju på summerburst i Stockholm för att se världens bästa människa The Biebs, men ändrade planer tyvärr. Blir så ledsen av att veta att jag hade chansen att se han men inte kunde. Men jag tror på att allt händer av en anledning och jag vet att jag kommer träffa honom i framtiden!

Jag har bokat tid till fransförlängning och spraytan wihooo!! Jag känner att jag kommer vara skitful dagarna innan balen men det är bara kul att sen typ ha värsta glow upen hahaha. Det är första gången jag gör både spraytan och fransar. Dock så använder jag brun utan sol hela tiden men kände att jag inte ville riskera att bli fläckig till balen.

Ska uppdatera er mer om hur allt går haha, fransarna fixar jag imorgon och spraytan på fredag!

Likes

Comments

Skrev ju förut att jag aldrig hitta den rätta klänningen...JAG HAR GJORT DET NU!
Jag har äntligen hittat min studentklänning, den kanske inte alls är så annorlunda som jag hade velat ha den men de gör inget för den är sååå fin!
Vill inte avslöja hur den ser ut men kan ta några "sneak peak" bilder när den har kommit!
(Kolla min fina mössa! Älskar att den är rosé!!)

Likes

Comments

Gud va jag alltid ska skriva om saker dagen efter haha!

Igår efter skolan så gick jag, Ellen, Pen och Simon till Rådhuset för att ta något att kyla ner oss med, dock så smakade cidern saft så inte bästa valet, men det gjorde sig fin på kort iallafall så ska inte klaga.

I skolan känns det som att lärare skiter i hur mycket man måste göra klart och ger oss ännu mer onödiga uppgifter...uhhh panik!

Idag tänkte jag att jag ska beställa min studentklänning som jag fortfarande inte har hittat än haha. Fattar verkligen inte hur vissa hittade klänningar för längesen...finns inget jag gillar!! Det är svårt när jag gillar att va lite annorlunda ifrån alla men när man letar så är alla klänningar så himla basic och lik den andra...aja önska mig lycka till!

Likes

Comments

Här är lite bilder från igår och idag.

Igår var det en väldigt kort dag i skolan då vi slutade 11:20. Efter att vi slutade så drog jag, Simon, Pen och Stina till Rådis och fikade lite. Sedan skulle vi åka för att boka tatueringstid åt dom.

Idag har vi haft en ganska lång dag i skolan men det har ändå vart chill, men efter skolan skulle vi vara med på något som heter "VIP kväll" och det är när dem nya ettorna ska träffa sina klasser osv, iallafall där skulle vi visa upp vårat uf företag. Men innan allt det så drog vi (Emelie, Pen, Samuel och jag) till stan och fikade i solen. Så otroligt skönt!! Längtar tills sommaren!!

Likes

Comments

Tycker att alla borde se den här intervjun med Justin. Han är en av mina största förebilder och det har varit så väldigt länge och kommer inte ändras. Under dem senaste åren har det varit väldigt mycket smutskastning mot honom vilket jag inte tycker att någon förtjänar. Den här videon vill jag länka till alla idioter som har bidragit med elaka kommentarer på andras bekostnad!!! Min favorit för evigt!

Likes

Comments

Ni vet ju att jag skrev här om dagen att jag hade köpt lite fler grejer och en av dem plaggen var den här tröjan eller va man nu ska kalla den. Jag tycker den är supergullig speciellt till jeanskjolen jag köpte!

PS. Jag tycker det är svinkul att jag har kommit igång med bloggandet, men ni som läser...förvänta er inte bästa inläggen där jag har lagt ner typ 5 timmar att skriva osv eftersom jag använder bloggen som en slags dagbok med bilder som jag kan kolla tillbaka på när jag blir äldre! Men om det finns några tips på vad jag kan blogga om så vill jag jättegärna höra dem!

Likes

Comments

Jag är så glad över att jag har så fina vänner!
Dessa 2 har varit mina bästavänner i evigheter känns det som, och även fast vi alla 3 har helt olika smak på precis allting o då menar jag verkligen allt så är dem ändå vännerna som jag vet alltid kommer finnas där för mig. Bara av att sitta med dem och göra ingenting gör så att jag mår 1000 gånger bättre och skulle aldrig kunna byta ut dom mot några andra! Hahah mycket uppskattning men man ska vara tacksam och det är jag verkligen med så fina vänner!

Igår träffade jag Natha, Anton och Aggi för att vi skulle ner till sjön för att grilla. Det var så mysigt men det blev för kallt till slut så då drog vi till Aggi och satt där i några timmar och lyssna på musik och bara tjata om allt möjligt! Kvällen avslutades på ett oväntat men bra/konstigt men roligt sätt hahah!

Likes

Comments

Hade bästa dagen med bästa morsan!!! Jag har sån tur med en sån otroligt fin och snäll mamma. En dag hoppas jag att jag blir lika en lika bra mamma till mina barn! <3

Likes

Comments

INSTAGRAM @fannivarjas