Header

Alltså denna dag började på värsta sättet man kan tänka sig, är så hiiimla irriterad..
Jag vaknad klockan sex i ren panik för mitt tåg går liksom 6.12 så skulle ju aldrig någonsin i hela mitt liv hinna att klä på mig, borsta tänderna och sendan ner till tåget. Aldrig aldrig aldrig.
Men de löste sig för hittade en buss vid 7, så stressade mig och fick springa till bussen. Inget konstigt alls med det utan det är min vardag att springa till buss eller tåg.
Men ni, det var inte det värsta av allt för när jag sedan kollade schema appen på mobilen när jag väll satt på bussen så insåg jag att jag började 10. Ja kul. Var i skolan runt kvart över åtta och här sitter jag än.. och väntar på lektion som börjar 10. Så irriterade, jag hopps verkligen inte att dagen blir värre för just nu vill jag bara hemma och gräva ner mig i min säng och bara sova.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Eller kan man ens kalla mig för student? Trots att jag bara pluggar på gymnasium?

Ajaaa, sitter på tåget hem och slänger i mig min matlåda då jag inte var hungrig på jobbet men vart naturligtvis jätte hungrig på tåget, så opassande. Jag frågade personalen snällt om jag kunde få värma maten och det fick jag, väldigt snällt av henne och vart väldigt glad. Så sitter väll antagligen att gör alla andra passagerare hungriga men det är inte mitt problem ju ;)
I mina öron spelas även ett avsnitt av relation podden, älskar även den podden med. SÅ STORT TIPPS.

Även denna dagen var fullspäckad som igår och som jag skrev i morse, både med jobb och skola. Inget jag klagar över, extra knäck i min ficka och mer vuxen ansvar och mer erfarenheter skadar varken mig eller min plånbok. Fast jag tycker att dagens ungdomar är väldigt lata enligt mig själv, som trotts allt är en ungdom. Det är inte alla som jobbar som 14/15 åring. Sedan söker till ett deltid jobb på Sveriges största snabbmat resturang, alltså Mc'donalds. I ett halv år jobbade jag där och trivdes som handen i handsken, men pågrund av flytt var jag tvungen att sluta och lämna alla underbara kollegor & vänner man skaffat sig. Rak i ryggen och med stolthet kan jag säga att jag jobbat där och att jag har lärt mig saker jag kommer ha nytta med i framtiden. Inget dumt va?

Likes

Comments

En efterlängtad sovmorgon mitt i en skolvecka, kan det vara bättre? Knappast.

Jag sitter på bussen in till skolan för att ha två lektioner och sedan tillbaka till jobbet för ännu ett kvälls pass. Matlådan är packad i väskan och datorn är med.
Lektioner som jag har denna tisdag är entreprenad och en föresläsningen, så inget så jätte jobbigt skulle jag påstå.
Mer än så händer faktiskt inte, jag blir så trött efter jobbet. Inte av själva arbetet utan mer av att pendla. Trodde inte jag skulle bli så trött av att pendla till skolan och hem igen, är det bara jag?

Jag hoppas att ni får en fin tisdag.

Likes

Comments

Jag slutade jobbet starks innan 8, så därför bjuder jag på en charmig bild från jobbet. Denna dag på jobbet gick också överdrivet bra. Har för det mesta pratat med allmänt glada och härliga personer även väldigt pratglada så att det nästa kändes dumt att avbryta när intervjun var färdig. Det finns allt för trevliga folk och det är det som gör mitt jobb så oerhört roligt.
Nu sitter jag på bussen hem och lyssnar på Rättegångspodden, älskar den pågrund av att den är så intressant och spännande. Vilken är eran favorit podd? Om ni nu lyssnar och vill tipps om någon. 

När jag väll kommit hem blir det nog igen solning alls pågrund av att det blir för seeent, så jag får väll fortsätta att vara en blekfis tills jag har tid med den förbannade solning, inget fel att vara en blekfis missförstå mig inte. Men jag HATART.

Föresten kolla vad mysigt det var att gå från jobbet till resecentrum i Linköping. I love it.

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag vaknade en halv timme innan tåget skulle gå, vilket resulterar stress. Och inte alls så som jag hade planerat kvällen innan.. Så han inte alls att äta frukost eller sätta i mitt löshår. Det ända jag han var att sätta på mig kläder & platta håret lite hyfsat bra.

Sen så var det bara att sätta på sig ytterkläder och dra iväg, för att inte missa tåget. Vilket resulterade att det var inställd och att det skulle komma en ersättning buss. Och det finns för & nackdelar med det, man kommer fortare in till stan men nackdelen är att folk har sina förbannade väskor på sätena och vägrar nästan att ta bort dom när dem ser folk går på.
Det borde kanske finnas en buss åt alla väskor som också ska med så allt folk får plats?

Likes

Comments

Jag hann nästan med allt jag skulle göra idag, förutom det viktigaste, att sola. Känner mig så fruktansvärt ofräsch när det är så långa mellanrum efter varje gång jag solar. Får väll hoppas att jag hinner och orkar sola efter jobbet i morgon.
Annars är jag glad, matlådorna är färdiga, tvätten är tvättad och paket är skickad.

Matlådorna består bland annat av makaroner och köttbullar, pyttipanna, makaroner & baconsås. Har ni tipps på vad man kan ha till matlåda? Jag är inte kräsen alls medan min kille är dygn kräsen. Han äter inte grönsaker om de inte är tacos förstås, han gillar inte att ha potatis för dem blir äckliga dagen efter när man ska värma dom. Listan kan alltså göras lång, så är jag ensam där ute eller är en partner likadan? Så tipps på goda matlådor både åt han & mig.

Paket jag postade innehöll ett par jeans och en tröja, som jag knappt använder längre utan bara hänger och tar plats i garderoben min. Så la ut dem på en köp och sälj sida på Facebook. Man kanske ska börja med bloppis på bloggen?
Jag vet att det var populärt en gång i tiden, men vet inte om det är det fortfarande?
Har ni någon aning?

Annars vill jag bara hopps på att ni hade en fin söndag & godnatt på er.

Likes

Comments

Dagens outfit, ett par jeans och en stickad tröja.

Hade det endast kanske en time på mig, eller knappt det. Satt på mig det för vi skulle in till byn och handla lite mat & matlådor till mig. Det blev rosa matlådor, jätte söta.

När jag väll kom hem åkte jeansen av på en sekund, bara jag som gör så? Så nu ligger jag i sängen och drar mig ett tag till innnan killen kommer hem.  Så får väll dra på mig ett per träning tights sen.

Likes

Comments

Vi vaknade för ett tag sen hemma hos mig och låg och drog oss i sängen ett bra tag, bara för att det var söndag och att vi kunde. 


Killen har åkte nu för att han skulle träffa ett par kompisar och köra cross men jag var inte direkt så sugen på det så stannade hemma i sängen. Eftersom det är söndag och vill bara ta det lugnt och fixa och dona innan en ny skolvecka drar igång.

Så idag blir det bara en lugn dag, de ska lagas matlådor både åt mig och killen, sedan tvätta lite tvätt, sedan ska jag försöka med att sola lite också så man ser lire fräsch ut under höst tiden.

Likes

Comments

Likes

Comments