Nu har jag varit sjuk i en vecka men börjar piggna till nu, festen i lördags hjälpte kanske inte direkt haha. På söndagen lät min röst ungefär som om jag druckit whiskey i hundra år.
Menmen!
Igår åkte vi ut en sväng och käkade fruktsallad ute hos Bengan och idag har jag varit och skaffat mig ett jobb. Ska provjobba tors-fredag denna veckan men än så länge känns det bra. Allt har gått så snabbt men vad gör det?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ligger just nu och håller på med paddan i brist på annat, är fortfarande sjuk. Helt sjukt hur uttråkad man blir, snabbt dessutom.
Tredje dagen i rad som det är likadant, och vi ska på 20 års-fest imorgon, bådar gott!

Likes

Comments

Mitt hjärta kom hem med glass, har haft så ont i halsen hela dagen. Men glass brukar hjälpa så får hålla tummarna, och jag tackar inte direkt nä till min favoritglass?

Likes

Comments


Ligger i sängen och har precis ätit frukost. Hinkar i mig te också efter att ha sovit en halvtimme inatt pga halsont, det bara kom som en smäll igårkväll. Så nu ligger jag är i C's tröja och myser, som tur är har jag inte mycket med skolan just nu!

Likes

Comments

Idag har jag en svacka men jag vet att kvällen kommer bli Amazing så just nu lever jag på det, jag och mina fina tjejer.

Längesen vi hade en förfest bara vi tjejer, det är då det brukar bli som galnast haha!

Som denna gången när vi hamnade på toan och satt där i typ 45 minuter och hade så roligt att vi glömde festen utanför

Likes

Comments

Något många inte vet är att jag har linser, och ibland glasögon här hemma såklart. Brukar nästan aldrig ha glasögon ute bland folk, men fick mina nya bågar igår och blev nöjd. Så nöjd att jag till och med funderar på att vistas ute bland folk med dom haha!
Utan linser eller glasögon så ser jag verkligen sjukt dåligt, på långt håll. Det räcker att jag står en meter från tvn så ser jag inte texten, rätt så illa haha..


Likes

Comments

Ligger just nu i mormors soffa efter att ha lagat och ätit köttbullar med henne. Världens godaste! Mormor har alltid rivna morötter i färsen och det blir sååå gott, det låter lite konstigt men så har hon alltid gjort de och det blir så mycket godare.

Likes

Comments

899:- på Team Sportia, nersänkt från 1099:-


Blev en tur till Nova med Lisen idag, var i stort behov av nya träningsskor och tights. Hittade långt om länge ett par skor jag fastnade för, himla tur eftersom dom gamla snart trillar sönder. Bokstavligen.
Tights hittade jag inga så det får vänta.

Just nu ligger jag för övrigt och tittar på Lisen när hon dammsuger och städar hehe

Likes

Comments

Snabb-mellis innan träning!​

Likes

Comments