Header

Japp, dag 1 från Budapest kommer att delas in i tre delar. Jag fotade en hel del första dagen! Första dagen(söndagen) var lite kyligare och då bestämde vi nog rätt snart att när vi skulle vänta med att besöka badanläggningarna. Vi turistade rätt mycket denna dagen kan man säg. Därav mycket bilder på kända byggnader. Vi besökte mycket platser som det stod att man skulle se som turist. Jag har blivit lite mer *"turistisk" med åren. Förr så brydde jag mig inte alls om det men idag tycker jag det är viktigt och en del utav resan, att få uppleva alla dessa platser som man sätt på bild. Nästa inlägg kommer i morgon, kika in då!


Stefansbasilikan 👇

"skorna" 👇

Parlamentet 👇

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Ett litet drinkstopp innan vi strosar vidare på Budapest gator. Pontus och hans pappa är och simtränar och vi tjejer turistar. Hörs senare!

Likes

Comments

Nu har vi anlänt till Budapest! Har inte hunnit se så mycket då vi kom fram för bara ett par timmar sedan. Ikväll blir det en lugn kväll. Vi ska vara ut och käka och gå och lägga oss i hyfsad tid. Hörs kanske i morgon!

Likes

Comments

Vi som är ifrån västkusten och speciellt Pontus som älskar allt som har med vatten och beroende av att bada, haha. Vi fick lite smått panik över vart man ska bada någonstans när det är fint väder i Linköping, vart åker man? Vi har hittat våra små pärlor men vi åker framförallt till ett stället, Ekängen. Vi älskar detta ställe då man kan hoppa i vattnet och inte gå i och att det inte är helt fullt med folk(har inte varit här i mitt i sommaren dock så vet inte hur det är då). Varje gång vi har vart här så har vi de flesta gångerna varit helt själva. Vi har även varit mycket vid Bergsslussar men tycker vattnet där är rätt äckligt och väldigt mycket turister, men vackert är det! Har varit i Sturefors en gång och igår var vi i Slaka vid Blå Lagunen. Där var jätte fint med fräscht vatten, super härligt!
Ni som är ifrån trakten. Ge mig lite tips på bra badställen i närheten utav Linköping. Vi älskar att bada och uppleva nya platser! Kom med tips, tack ❤️

Likes

Comments

Vår lilla balkong kan man ändå få rätt mysig. Denna salladen! Hade man endast fått äta en maträtt resten utav livet så ligger denna högt på listan. Vi brukar göra lite olika varianter utav den. Men det som är pricken över i:et är chevré, valnötter och honung, mums!! I just denna salladen hade vi romansallad, körsbärstomater, gurka, rödlök, päron, chevré, valnötter, kyckling och över är det ringlat med lite honung. Så himla gott! En riktigt festmåltid när man har en övernattningsgäst på besök. Jag tycker personligen att det kan vara super gott med jordgubbar eller vattenmelon i👌🏻

Likes

Comments

Budapest!!

Aldrig varit i Budapest eller i Ungern så det kommer verkligen att bli en upplevelse. Jag har hört att det ska vara en mycket vacker stad med mycket att se, det gillar jag! Vad ska vi göra i Budapest då? Jo, Pontus mamma fyller 50 så vi ska såklart fira henne här, Pontus familj och lilla jag. Vi ska se till att fira henne rejält! Vi åker nu på lördag, wiie! En massa nya upplevelser detta året. Ett mycket bra år än så länge.

Likes

Comments

Pontus fyllde år i söndags, 26 wiho!! Det blev inte super mycket firande då han tävlade i Norrköping hela dagen. Men jag hände med och hejjade på honom. Köpte ett dubbelknäppt kavaj som han velat ha och gjorde en bananpannkakstårta till honom när vi kom hem på kvällen 😍 Världens bästa Pontus, älskar dig!

Likes

Comments

Ännu en förälskelse som jag köpte i helgen. Denna spets bikinin ♥ Så himla söt och den satt super bra på! Hoppas bara att den håller när man badar i den..

Denna är från Cubus och ni hittar den HÄR!

Likes

Comments