Header

Idag fyller min älskade mamma år! Det måste man fira. Därför sitter jag just nu på bussen ner mot Göteborg för att möta upp mamma. Sen har jag planerat lite överraskningar för henne som jag inte kan skriva ut här än. Då kanske hon går in här och läser och det vill jag ju inte, haha. Ni får veta senare helt enkelt. Jag är helt säker på att det kommer att bli en toppen dag! Älskar dig mammis ♥ Nu kommer jag till dig.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Det kanske finns en soppa som kallas fattigmanssoppa? Denna soppan kallade jag för fattigmanssoppan för att den endast innehåller potatis, purjolök, vitlök och paprika. Självklart vatten, en massa kryddor och toppad med persilja. Jätte enkelt, jätte billigt och jätte gott!

Likes

Comments

Filmade lite när jag bakade briochebröd här om dagen. Gillar att göra dessa typer utav videor. När jag bakar eller gör något typ, haha. Dessa bröden brukar jag göra när vi ska äta hamburgare, som vi gjorde i lördags. De blev super goda som de brukar bli! Det är inte alls svårt att göra dem och alltid mycket roligare att göra dem själv än att köpa i butik. Kika på filmen om ni vill veta hur man gör eller så går ni in HÄR!

Likes

Comments

Pontus hittade ett recept på fiberhavregryn´s paketet där man kunde göra bullar på fiberhavre. Så vi testade och de blev väldigt goda! Planen var att mina skulle vara med vanilj och Pontus med kanel men Pontus glömde att ta kanel på sina, haha. Jag försökte även göra kringlor som man ser på bilderna men det var jätte svårt! Tittade på Roy Fares för att se hur han gjorde och det såg super lätt ut men när jag väl stod där och skulle kringla mina bullar så gick det ingen vidare, haha. Jag brukar bara göra helt klassiska "rullen" när jag bakar bullar men tycker de ser finare ut när man gör kringlor. Man äter ju trots allt med ögat 😉

Likes

Comments

Denna söndags kvällsmaten satt fint i magen. När jag kom hem från jobbet stod Pontus i köket och friterade både fisk och sötpotatispommes. Gud så gott det blev! Det är en konst det där med att fritera sötpotatis men han lyckade mycket bra. Frityrsmeten på fisken var även den riktigt god! Nu kommer man att sova gott.

Likes

Comments

Pontus bakade den godaste banankakan igår. Han har bakat några förut och det är lite svårt att få till konsistensen på kakan när det är banan i. Men denna var super 👌🏼 dessutom sockerfri!

Likes

Comments

Här kommer en kort video som jag filmade när jag och Elin var i Stockholm. Filmade inte super mycket men eftersom jag ändå la ner tid på att filma så kan jag ju lite gärna redigera lite snabbt och slänga upp den här! Den slutar bara sådär dock, haha. Filmande bara frukosten dagen efter då vi var rätt trötta efter festligheterna kvällen innan, haha. Men vi hade verkligen super roligt!

Likes

Comments

Pontus med lilla Collin i famnen och fadder Isak bakom på Collins namngivning ♥

Han är så fin, våra vänners lilla bebis! Synd bara att de bor i Barcelona så man inte får träffa dem jämt som vi gjorde när de bodde i Norrköping. Kan hända att det kommer upp mer bilder från namngivningen på lille Collin men vill bara kolla med hans mamma & pappa om det är ok att jag lägger upp dem. Åh, saknar dem redan!

Likes

Comments

När vi skulle gå och lägga oss hemma i Varberg så hittar jag dessa finisar i sängen. Mitt hjärta kan inget annat än smälta när jag ser mina favorit killar ligga och sova jämte varandra. Lyckan var total när jag la mig när jämte dem! ♥

Hampuz(katten) är min katt som jag fick när jag var 11 år men som nu bor kvar hos mamma. Han hade inte mått bra av att flytta med oss till en lägenhet i Linköping där han inte får gå ut som han vill, saknar honom dock!

Med detta säger vi godnatt och vi ses mer här på bloggen i morgon.

Likes

Comments

Vi har ett nytt soffbord som egentligen inte är nytt. Vi har fått detta utav våra vänner som skulle slänga det och jag ville ha det, haha. Jag tyckte det var mycket snyggare och passade bättre än det vi hade innan. Det var så avlångt så vi kom inte in till soffan. Då fick man hoppa över bordet typ, haha. Jag ska visa lite bättre bilder på bordet någon dag.

Här är iallafall första lunchen vid det nya soffbordet. Pontus gör så himla god asiatisk gryta med tofu och ris, mums! Bättre än de man köper hem!😝

Likes

Comments