Header

Bättre sent än aldrig!

Vår nyårsafton var väldigt lyckad måste jag säga. Vi umgicks med mycket härliga människor, badade jacuzz(vissa i havet)i, åt god mat, roliga lekar, dans, sång och vid tolvslaget gick vi ner till Fästningen för att se fyrverkerierna.

/ Fannie Wallrud

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vad skulle vi göra utan dessa två. De livar verkligen upp vår vardag. Är så glad att just ni kom hem till oss när vi skulle vara stödhem åt två katter. Efter några dagar var vi fast. Nästa månad har vi haft er i 4 år och till våren fyller ni 5, gullisar.

Fantastiska & lite smått galna katter!

/ Fannie Wallrud

Likes

Comments

Det går bra med vårt nyttiga liv än så länge tycker jag. Vi äter mycket vegetariskt men när vi äter kött så är det kött med låg fetthalt. Vi undviker annars det mesta som är från djur förutom ägg och det magra köttet då. Mycket grönt ska det vara!
Kaffe kan vi inte leva utan så det dricker vi. Max en kopp om dagen. Vi får heller inte äta vete, socker och inte för mycket salt.
Det är en utmaning i början men vi försöker inte vara för hårda. Vi vill kunna hålla detta en längre period och då får man inte vara så hårt mot sig själv. Då går det inte. Vi är så godis sugna men då blir det frukt och te istället.

Ikväll har jag gjort vårrullar som är färska. Allt innehåll är rått kan man säg. Jag var lite tveksam till om vi skulle gilla det eller inte. Men det var godare än vad jag tänkt mig. Vi blev inte mätta fast vi åt ju heller inte upp alla rispapper jag hade köpt då grönsakerna tog slut. Så vi hade säkert blivit mätta om vi gjorde alla. Ni som gillar sushi gillar säkerligen det här!
Det vi hade till våra vårrullarna var
🌿Morötter
🌿Gurka
🌿Böngroddar
🌿Avokado
🌿Sallad
🌿Räkor
🌿Rispapper såklart!
Man kan blanda helt som man vill. Vissa har lax, råbiff i eller helt vegetariska.
Vi gjorde även en ”dipp” på sesamolja som jag läste om på nätet. Med ingefära och chili i. Jätte gott! Kommer göras fler gånger 😊

/ Fannie Wallrud

Likes

Comments

..börjar nu!
Med en så kallad Tom kha phak soppa. En thailändsk grön curry soppa med en massa grönsaker och även koriander. Jag som inte ens gillar koriander. Det tar jag nog tillbaka, efter denna kvällsmaten!

/ Fannie Wallrud

Likes

Comments

Min mamma är grym på matlagning. Så bortskämda vi blir med så god mat. När vi kom hem till Varberg den 22de så hade hon fixat så himla god asiatisk tacos. I'm in heaven!

Vilken härlig kväll! Är så glad att vi kan umgås som en enda stor familj ❤

När jag slutat jobbet vid 16 åker jag ner till Varberg igen för att fira nyår med mina kära vänner och sambo. Längtar hem så galet mycket nu, waaa!

/ Fannie Wallrud

Likes

Comments

Åt en fantastiskt god lunch med mamma dagen innan julafton. Havets wallenbergare, mums! Sen kom världen bästa servitris, Pontus syster Elin, in med en galet god efterrätt som de hade haft under julsupén.

/ Fannie Wallrud

Likes

Comments

/ Fannie Wallrud

Likes

Comments

Pontus är riktigt nöjd med årets pepparkakshus och jag kan inget annat än att hålla med👍

jätte fint!

/ Fannie Wallrud

Likes

Comments