Header

Härliga söndag!

Direkt efter jobbet gick jag snabbt hem för att byta om och sedan tog vi bilen till vårt favorit bageri, Boställets vedungsbageri.

Så himla mysigt ställe lite mitt ute i ingenstans. Deras bullar är så himla goda!

Det blev en himla mysig söndags eftermiddag med min älskling.

Fannie Wallrud

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I söndags satte vi oss i bilen tidigt på morgonen för att åka till Växjö där Pontus simtävlade. Mellan simpassen gick vi in till stan och tog en fika på ett jätte charmigt café. Växjö är rätt fint ändå!

Fannie Wallrud

Likes

Comments

Bättre sent än aldrig!

Här är en liten film från när jag var i Budapest med Pontus och hans familj för att fira hans mamma Annelie som fyllde 50.

Underbar resa!😘

Fannie Wallrud

Likes

Comments

Har ni hört talas om Vallastaden?

Det är en helt ny stadsdel i Linköping med cirka 1000 nya bostäder som ligger tätt och med alla möjliga arkitekturer, skit häftigt! Vet dock inte riktigt om jag skulle vilja bo där själv. Väldigt fint att titta på alla dessa olika byggnader dock.

När Pontus föräldrar var uppe nu i helgen åkte vi hit en sväng. Tog lite bilder men jag hade lyckats komma åt någon inställning så alla bilder blev gröna, suck.. Räddade upp det helt ok iallafall.

Fannie Wallrud

Likes

Comments

Vi köpte en hel lax häromdagen som Pontus gjorde lite kotletter och även små laxfiléer utav. Älskar lax, det är så smarrigt! Vi åt laxkotlett tillsammans med stekt sötpotatis, kokt broccoli och morötter.

Bra mat som var jätte god!

Fannie Wallrud

Likes

Comments

Det här har blivit en standard frukost just nu efter Elin var här på besök.

Jag och Pontus har börjat vara väldigt nyttiga och då är detta ett bra och gott alternativ till en nyttig frukost. Det är även väldigt kul att göra! Har även gjort en egen müsli som egentligen skulle bli en granola men det blev inte riktigt så, haha. God är det iallafall och det är huvudsaken!

Idag är jag ledig och min plan för dagen är att jag ska springa en mil. Har bara gjort det en gång innan och det var för typ två veckor sedan när vi var med i ett välgörenhetslopp. Vi får se om jag orkar helt enkelt! Ha en fin dag

Fannie Wallrud

Likes

Comments

När Pontus syster var här så gjorde hon super goda smoothie bowls till oss. Varför gör man inte detta oftare? Super nyttigt och väldigt mättande. Det tar dock lite för lång tid för mig, haha. Får väl ställa klockan lite tidigare så jag hinner göra detta till frukost.

Fannie Wallrud

Likes

Comments

När Pontus syster kommer på besök får hon laga kvällsmat till oss när vi kommer hem sent från jobbet. I tisdags gjorde hon fishtacos som var så galet gott! Hon får komma hit oftare och göra detta till oss, mums.

Fannie Wallrud

Likes

Comments

Plommon ifrån kära Varberg.

Pontus tog med sig en massa plommon ifrån huset i Varberg när han var hemma några dagar för lite mer än en vecka sedan, mums. De var så himla goda. Vi har gjort några plommon pajer nu, haha.

Idag är jag ledig och efter Pontus har hade sina privat lektionen skall vi åka till Ulrika marknad som ligger kanske 40 minuter från stan skulle jag tro. Det sägs att den marknaden ska vara riktigt mysigt. Hoppas bara på att regnet håller sig undan. Det regnar verkligen lite varje dag, boring..

Ha en fin dag!

Fannie Wallrud

Likes

Comments