Header

Det är en liten årlig tradition för mig, min mamma och syster att åka till Öströö fårfarm. Michaela älskar att åka på lammsafari i traktorn. Måste faktiskt hålla med om att det är riktigt mysigt. Min fina lilla familj ♥

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Är så galet nöjd med vårt golv! Nu är golvet lagt i hela lägenheten och det är så jäkla snyggt! Dessa bilder är tagna i söndags när vi började lägga golvet. Ska visa er fler bilder från lägenheten inom kort 😊

Likes

Comments

Likes

Comments

Här kommer lite sena bilder från när Kenny och Anna var på besök hos oss. Vi var ute på havet med en jätte fin tävlingssegelbåt och dess crew. Har inte seglat alls mycket och det var verkligen en upplevelse att få åka med en sån här snabb och stor båt! ⛵

Likes

Comments

Före

Efter

Det är inte helt klart ännu. Som ni ser så är inte kylen och frysen på plats ännu då golvet måste in först. Men annars är köket i princip klart. Sen i det lilla hålet jämte där kyl och frys ska stå är det tänkt att vi ska få in en liten diskmaskin. Vi letar för fullt efter en och hoppas att vi hittar en vi vill ha snart. Men det är rätt stor skillnad! Ändå har vi endast gjort en lätt renovering där det mesta är kvar. Kommer förklara allt lite mer när det är klart. Nu längtar jag tills vi lägger in golvet så vi kan sätta in kyl och frys.

Likes

Comments

Titta vad fint golvet är!! Det är faktiskt laminat golv men det märks knappt. Vi har försökt att komma undan billigt under denna renoveringen och då hittade vi detta fina golvet och fastnade direkt! Förhoppningsvis är golvet lagt innan veckan är slut, wiiie!

Likes

Comments

Den årliga lunch på John´s Beach med vår familj är så himla mysig. Fin familj vi har!

Likes

Comments

Vi har kommit en bit på vägen med renoveringen som vi gör helt själva med hjälp utav Pontus pappa, morfar och min mamma. Sovrummet här nedan är målat en gång och ska målas en gång till. Garderobdörrarna och dörren skall målas vita. Sen ska även golv läggas in men det är det sista vi gör i hela lägenheten.

Hallen är in princip klar! Det är målat och det är bara golvet och en hatthylla som skall in.

Vardagsrummet har vi knappt börjat med. Det är bara spacklat och klart för att målas och elementet är målat. VI har avvaktat med målningen här eftersom vi håller på att såga och slipa här inne så mycket. Blir en hel del spån som kan fastna på väggarna. Däremot har mamma målat våra balkongväggar som var så skitna.

I köket jobbar Pontus pappa och morfar på bra! Vi har köpt två jätte fina svarta kyl och frys som ska in i hålet till vänster om Pontus. Vi har flyttat spisen och tagit ner några skåp för att vi ska få plats med vår nya fläkt, grundmålat en gång, elementet är klar målat och morfar Bo håller på att måla alla köksluckor vita.

Toaletten har vi inte riktigt börjat med. Vi har rivit ner allt och spacklat så det är klart för att målas men vi vill göra klart köket först innan vi börjar på toaletten och hur den ska nu se ut.

Detta kommer att bli väldigt bra känner jag på mig!

Likes

Comments

Vi hade en liten inflyttningsfest(om man nu kan kalla det för de eftersom vi inte flyttat in) med våra kära vänner dagen efter vi fick vår lägenhet den 22/7. Det var en riktigt lyckad kväll och vi hade så himla roligt!

Tack alla som kom och även för de otroligt fina presenterna

Likes

Comments

Vi har haft ledigt i en vecka men nu startar vi renoveringen utav vår lägenhet, wiho!

Vi kommer endast att göra en lättare renovering så den bli hyfsat fräsch och fin för uthyrning. Det kommer att bli så kul att se resultatet!

Likes

Comments