I onsdags förra veckan så snubblade jag in på en sida som heter smink.net. Mitt första intryck av just denna sidan var lite blandat, dom hade mycket smink från Nyx cosmetics, borstar från real techniques o.s.v.
Jag är en sådan människa som inte vill spendera en förmögenhet på smink, min svaghet är sminkborstar. Borstar kan jag spendera hur mycket pengar på som helst, för har du en bra borste så blir resultatet ofta bra ändå.
Tillbaka till smink.net och produkterna!

Jag har länge velat ha en primer som "tar bort" de stora porerna, jag är ju rökare och har då automatiskt större porer än de flesta andra.
Sedan tycker jag att jag är väldigt mörk under ögonen, så jag passade på att klicka hem en concealer för just detta också!
Jag beställde som sagt produkterna på onsdagen runt 15.45, de skickade iväg paketet runt 15.30 på torsdagen och på fredagen fick jag mina saker. Alltså så tog själva leveransen en dag, det tycker jag är snabbt! Dessutom är det fraktfritt, sjukt bra för mig då jag avskyr att betala frakt haha.. 
Jag har endast testat produkterna en gång än så länge, så vill inte säga att jag är missnöjd men de var kanske inte direkt så som jag trodde.
Primern var väldigt svår att massera in i ansiktet och blev väldigt vit, men den gjorde vad den lovade och förminskade porerna så jag kan leva med det andra. Concealern var också bra, men just nu har jag ingen borste till concealer så det var lite svårt att få den jämn. Den täckte väldigt bra, bättre än någon annan concealer jag testat. 

Jag har ju som sagt letat efter en concealer som är till för mörka ringar och att nu ha hittat en bra är ju perfekt.

Jag beställde en Nyx cosmetics: High definition primer och en Nyx cosmetics: Dark circle concealer

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

"As time passes, things change everyday
But wounds, wounds heal
But scars still remain the same"


Likes

Comments

M-hm, jag var hos tandläkaren igår på en rutinkontroll eller vad det heter.
Vi kom fram till att anledningen att jag haft ont i underkäken/tänderna i underkäken är på grund av att jag har en liten inflammation i tandköttet, det har varit värre för nu gör det knappt ont längre.

Så han petade med någon skitvass nål i hela tandköttet och jag låg där med tårar i ögonen för att det gjorde så ont.
Men annars såg mina tänder bra ut!

Försökte ännu en gång diskutera om att jag faktiskt behöver tandställning för att mina tänder i underkäken är väldigt snea och det är inte bekvämt då den ena tanden river mot läppens insida hela tiden.
Svaret på det blev "Nej du har neutralbett och då får man inte tandställning" , men det är väl ändå jag som känner om det stör eller inte.

Ska tillbaka den 9:e december för att få någon plast på tänderna, fattar ingenting för fick det inte direkt förklarat mer än att det skyddar tänderna. 

Likes

Comments