I onsdags förra veckan så snubblade jag in på en sida som heter smink.net. Mitt första intryck av just denna sidan var lite blandat, dom hade mycket smink från Nyx cosmetics, borstar från real techniques o.s.v.
Jag är en sådan människa som inte vill spendera en förmögenhet på smink, min svaghet är sminkborstar. Borstar kan jag spendera hur mycket pengar på som helst, för har du en bra borste så blir resultatet ofta bra ändå.
Tillbaka till smink.net och produkterna!

Jag har länge velat ha en primer som "tar bort" de stora porerna, jag är ju rökare och har då automatiskt större porer än de flesta andra.
Sedan tycker jag att jag är väldigt mörk under ögonen, så jag passade på att klicka hem en concealer för just detta också!
Jag beställde som sagt produkterna på onsdagen runt 15.45, de skickade iväg paketet runt 15.30 på torsdagen och på fredagen fick jag mina saker. Alltså så tog själva leveransen en dag, det tycker jag är snabbt! Dessutom är det fraktfritt, sjukt bra för mig då jag avskyr att betala frakt haha.. 
Jag har endast testat produkterna en gång än så länge, så vill inte säga att jag är missnöjd men de var kanske inte direkt så som jag trodde.
Primern var väldigt svår att massera in i ansiktet och blev väldigt vit, men den gjorde vad den lovade och förminskade porerna så jag kan leva med det andra. Concealern var också bra, men just nu har jag ingen borste till concealer så det var lite svårt att få den jämn. Den täckte väldigt bra, bättre än någon annan concealer jag testat. 

Jag har ju som sagt letat efter en concealer som är till för mörka ringar och att nu ha hittat en bra är ju perfekt.

Jag beställde en Nyx cosmetics: High definition primer och en Nyx cosmetics: Dark circle concealer

Likes

Comments

"As time passes, things change everyday
But wounds, wounds heal
But scars still remain the same"


Likes

Comments

M-hm, jag var hos tandläkaren igår på en rutinkontroll eller vad det heter.
Vi kom fram till att anledningen att jag haft ont i underkäken/tänderna i underkäken är på grund av att jag har en liten inflammation i tandköttet, det har varit värre för nu gör det knappt ont längre.

Så han petade med någon skitvass nål i hela tandköttet och jag låg där med tårar i ögonen för att det gjorde så ont.
Men annars såg mina tänder bra ut!

Försökte ännu en gång diskutera om att jag faktiskt behöver tandställning för att mina tänder i underkäken är väldigt snea och det är inte bekvämt då den ena tanden river mot läppens insida hela tiden.
Svaret på det blev "Nej du har neutralbett och då får man inte tandställning" , men det är väl ändå jag som känner om det stör eller inte.

Ska tillbaka den 9:e december för att få någon plast på tänderna, fattar ingenting för fick det inte direkt förklarat mer än att det skyddar tänderna. 

Likes

Comments

Gick upp 11 idag, hatar att gå upp så sent men samtidigt har jag ingenting att gå upp för nu när jag inte har något fast jobb.
Så idag ska jag göra... ingenting som alla andra dagar haha, bara lyssna på musik och stänga ut världen.

Imorgon däremot får jag väl lägga hörlurarna på hyllan, för då ska jag träffa två stycken vänner. Den ena har jag inte träffat sedan studenten så det ska bli roligt.

Likes

Comments

"I was a afraid to make a single sound
Afraid I will never find a way out
Afraid I'd never be found
I don't wanna go another round
For all the times I let you push me around
And let you keep me down
Now I got guts over fear"

Likes

Comments

Mamma lagade en ny soppa idag, hon fick receptet av mormor och det är en lchf-maträtt!

Det som serverades var en broccolisoppa, till det fanns det ägghalvor och bacon. Jag har alltid älskat broccoli så jag visste ju att jag skulle tycka om den.

Hann tyvärr inte ta ett kort på maten då mobilen låg på laddaren och jag var väldigt snabb med att äta. Nu ligger jag i soffan med matkoma som vanligt.

Hälsade på hos min moster och tvillingarna innan så det får bli några bilder därifrån.


Likes

Comments

Idag var jag uppe ur sängen redan vid åtta, ska hänga med mamma till frisören strax.
Fick lyxfrukost idag, mamma gjorde äggröra och bacon till mig utan att jag visste det.

Måste bara säga att jag ÄLSKAR min nya telefon. Det stod mellan denna och Iphone 5, men jag gjorde garanterat rätt val! Samsung är bäst.

Likes

Comments

Utan bloggande så känner jag att det kanske är på tiden. Jag har funderat på att stänga ner bloggen helt och hållet men det har ju inte blivit så.

Iallafall, idag köpte jag en ny mobil, en fungerande sådan. Det blev en samsung galaxy S3, inte den nyaste kanske men jag känner många som rekommenderar den så.
Känns ovant med den stora skärmen men det ska man väl vänja sig vid snabbt hoppas jag. Behöver dock beställa nått fräsigt skal!

Ska alldeles strax fixa iordning lite nudlar och kolla på big brother och paradise hotel! mysigt.

Likes

Comments