Header
View tracker

Så simpelt, men detta känner man sig så snygg i. Min faux fur är från zara och är nog mitt bästa köp denna höst. Så varm och mysig ♥︎

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Att önska sig julklappar nu känns i mitt fall väldigt överflödigt, då jag tycker att man bara byter pengar. Idag känns det mycket mysigare att sitta hemma med familjen och bara njuta av att få vara lediga. Men jag är riktigt sugen på att unna mig några egna julklappar, speciellt de ovan <3

p&k

Likes

Comments

  • 219 readers

Likes

Comments

HUR snygg blev inte min kund i sin nya frilla?? 

Likes

Comments

​Det är så fantastiskt att ha en lugn fredag med mamma. Vi åt inne på saluhallen här i Örebro och testade ett hyfsat nytt ställe. Jag valde en magiskt god pasta med högrev, vi drack varsitt glas vin och satt och skrattade. Det är verkligen så himla mysigt att sitta och äta inne i saluhallen, det är alltid så mycket folk och en himla trevlig stämning. 

Imorgon väntar några timmar på jobbet, sen vet jag inte vad dagen tar vägen. Kanske någon promenad, men vi får se. Är sugen på att bara njuta av solen, eftersom att jag jobbat när det varit underbart väder senaste dagarna.

LOVE*

Likes

Comments

Dessa tre ligger på min topp-tre-lista helt klart. Varje person skulle ha just dessa tre hemma, en leave-in som är M A G I S K. Den gör under med mina så ofta torra blonda toppar, men jävlar vilken produkt. Den räddar mig jämt. En wax spray som fixar och håller i de perfekta lockarna, "beach wavesen" och ja allt med struktur. Även till er snubbar är den najs, ett stort + är den fantastiska doften. En tjejkompis tog den till och med som en "splash" innan vi skulle ut och dansa. Okej hörni, detta torrschampo är min riddare-på-vithäst varje vecka, helt ärligt vet jag inte hur jag skulle överleva utan denna. Den går inte att jämföra med något. Håret känns nytvättat även med fem dagars otvättat hår. 

LOVELOVE

Likes

Comments

Åkte och spenderade lite tid med mina föräldrar på vårar landställe i hjälmaren när de hade sin semester. Detta är verkligen min favorit ställe året om. Det är så otroligt lugnt och tyst. Man går i mjukisar och lagar god mat.

Och ska vi prata om utsikten? Jag vet inte hur många gånger jag stått just på dessa klippor och fotat en rosa skimrande solnedgång, hehe solnedgångar är verkligen något av det bästa jag vet. 


/KRAM F

Likes

Comments