Vardag

Det var några dagar sen nu det poppade upp ett inlägg här på bloggen. Det har hänt en massa sen sist och jag har bara roliga saker att berätta. Jag var på en intervju på Espresso house för ett jobb som Barista förra veckan och fick tjänsten direkt, äntligen!! Trivs redan super bra och personalen som jobbar där verkar vara ett riktigt toppen gäng! Så de senaste dagarna har egentligen bara bestått av en massa jobb men jag klagar absolut inte!

Vår nya soffan som jag skrivit om i tidigare inlägg har även hunnit komma. Den skulle ju egentligen komma den 14 Augusti men då fick jag ett sms förra veckan att den fanns att hämta hos Mio. Yeeey! Tänkte göra ett inlägg senare med bilder på soffan och lite ny inredning vi köpt samt länka sidorna så ni lätt kan hitta om det är något ni gillar


Ha det bra så länge❤

/ Fannie


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardag

Vi drog ut med bilen en sväng ikväll och hittade ett så fint och mysigt ställe utanför stan, men så myggigt det var! Kändes som riktiga häst myggor som anföll oss så vi blev inte långvariga. Vi tog lite bilder och åkte sedan iväg hemåt. Efter att vi åkt cirka femton minuter kan jag inte hitta min telefon någonstans.. Letade överallt i bilen och var bombis på att jag hade med mig den när vi for. Efter att vi letat i något som kändes som en evighet (men troligtvis bara var två minuter) bestämde vi oss för att vända tillbaka. Anton parkerade uppe vid grusplanen och jag gick ner på "läggdan" vid vattnet och där låg den. Blöt och iskall men vid liv, haha. Jag tyckte det var lite roligt men tror inte Anton kände detsamma, han börjar nog ta det som en vana att jag alltid lämnar eller glömmer saker vart vi än är, hehe.

Men nu nattis❤

Likes

Comments