Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Varit i skolan idag, inte hänt något speciellt. Träffade Alexandra en stund på stan och pratade skit snacka och sånt. Som tjejer gör :p
Sedan träffade jag mormor & moster på stan åt med dem sedan drog jag mig till sörping där jag handlade lite små saker inför helgen, när jag väll kom hem så kom jag på värdens knäppaste ide.. Jag skulle klippa min lille bror, fick övertyga han. Så var han med det, helt seriöst från en början såg det helt okej ut.. Tills jag råkade faila haha och allt blev kaos. Pappa fick fixa till det så de skulle de okej ut.. Men min lille bror är jätte besviken på mig... De känns ju sådär..

P
uss!

Likes

Comments

Nu slänger jag även in en bild på dagen outfit !
Det var bara mys outfit eftersom jag var för det mesta hemma.


Likes

Comments

Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket stannade hemma från skolan idag igen men ska ta mig till skolan i morgon. Som tur så sov ju Jesper hos mig och höll mig sällskap hela dan, men för de mesta så sov vi ut hela dan och kollade filmer. Sedan begav vi oss hem till honom och allmänt myste med film och musik.

Känner mig knappast bättre men måste ta mig till skolan kommet annars hamna så mycket efter och orkar inte med det, plus så har jag en kort dag som tur det är. Sen är de fredag,
love'it.

Men nu ska jag fortsätta kolla en serier jag nyss började på, den verkar helt okej.

Puss!

Likes

Comments

Paradis Hotel vs Big Brother ?

Jag själv gillar paradis hotel mycket mer än big Brother, för i ph har dem olika veckor och det är så himla kul att se på, att vuxna kan vara dummare än en 14 åring.
Känner mig smart haha. ;)
Tyvärr har jag bara sätt 2-3 avsnitt av Big Brother. Jag tyckte det var ur trist och så seeeegt så helt enkelt så slutade jag följa skiten !

Haha, men min fråga är vad tycker ni är bäst?

Likes

Comments

Sex saker jag gillar :

serier

skolan, inte alla ämnen men dem flesta ;)

göra saker, saker man kommer minnas livet ut

hjälpa andra genom allt man kan

ärliga personer

Sex saker jag hatar :

falska personer

elaka lärare

skolans äckliga skolmat, när den är äcklig

bråka med folk

falska förhoppningar

allmänt elaka personer

Sex saker jag älskar :

min säääng!

min boyfriend !

att sova med min boyfiend *.*

att bli kliad på ryggen

att bli pillad i hårt

mat, god mat.


Likes

Comments

Det finns inte så mycket att säga direkt. Jag ligger hemma sjuk, halv död, täppt, feber och ont i magen. Jag ligger och kollar på den svenska/danska serien bron, är på episod nio och hostar mycket just nu. Intressent ? Hah nej jag skojar, men allt stämmer. Men ska kolla klart sen ska jag fixa lite hemma och plugga litegrann. Det är tisdag och jag är super glad även fast jag är sjuk, men min kära älskade & saknade pojkvän kommer hem idag! Jag hoppas att han kan få mig att må bättre i alla fall. Men nu ska jag försätta kolla klart !

Pu
ss!
(bi
ld1)


Likes

Comments

Jag skriver inte de här för att hänga ut någon av mina vänner eller ovänner. Jag vet att jag är 14 år och kanske inte har så mycket att tycke eller säga om de, om ni redan nu tycker att jag är så kallad "omogen" så sluta läsa. Jag vill liksom inte ha några elaka kommentar över en åsikt jag står för 100%.

Förhållande ? Hur mysigigt, roligt, härligt, jobbigt och svårt är det inte? Men vart finns det i så kallade gränsen i äntligen? Visst, jag har ett förhållande som jag tycker funkar jätte bra, så de är inte mitt jag kommer prata om.
Men finns de någon gräns på hur många gånger man måste ha träffat personen innan man skapar ett så kallad förhållande? Enligt mig så nej, men man ska i alla fall träffat h*n åtminstone och känna person riktigt väll och skrivit ett jäkla bra tag men varandra. Ni vet, så där varje dag. Det ä
r vad jag själv tycker.

Men så såg jag det där som störde mig så himla hårt, det var en tjej på Facebook som precis skaffat sig ett nytt förhållande. Inget jag störde mig på diket förutom att hon precis hade ett med en annan kille. Men inget jag lägger mig i. Men i alla fall jag klickade in på hennes så kallade ny kille och såg att han bodde långt ut helvete ifrån våran lilla stad, och att dem inte hade någon gemensamma vänner.. Jag undrande du hur dem kunde ha ett förhåll
ande.. ?

Det är min åsikt, men mycket nyfiken vad ni tycker om det här.

Likes

Comments

Haha, ja ni det va ett tag sen jag bloggade..funderade nu på att försöka ta tag i det här igen, vi får se hur det går.
Jag hoppas att de kommer hålla den gång..
Under tiden jag inte har bloggat så har de inte hänt så mycket förutom att jag börjat skolan, färgat mitt hår ett antal gånger och senast var nu i helgen. Hah. Nu är jag nöjd med det i alla fall :p

Finns inte mer jag kan berätta.. För ligger just nu hemma sjuk i sängen.. Tänker inte radera dem gamla inläggen för de orkar jag inte med haha!

Puss puss !

Likes

Comments

Vaknade upp sent och redan då tog jag och Paula en lång promenad med Happy (hund) till Ica för att handla åt pappa och då kände jag redan att de var död, fick även skoskav så gick typ barfota hela vägen dit och hem. Folk tyckte säker att jag var dum i huvudet, haha.. Så direkt vi kom hem bytte vi till bikini och hoppade in i polen, de var sviiin kaaalt. Men skönt, sen log vi solen och bara stekte.

Och nu sitter vi inne framför tv och chillar bara, de liksom föööör varmt. Men vi ska väll ut att jobba på brännan, för de behövs ;)

Puss ! 😘

Likes

Comments