Header

Jag lever för den här killen. Är det såhär det känns att vara kär? Fuck allt, falla för en fuckboy ännu en gång är psykos. Men grejen är att detta är andra känslor, inget likt som förut. Jag blir helt nervös när jag ser han, och jag märker att han kollar på mig och saknar den tiden vi hade en stund men sedan avslutade innan det skulle bli något mer än vad han ville. Det känns som jag är ett litet blyg barn på 10 år som har fått sin första kyss, dedär pirret som bara skakar en helt. Jag drömmer om killen bre. Haha. Det är sjukt. Jag orkar inte med mer sorg eller besvikelse i mitt liv. Man lever bara en gång, man måste få vara med om såna saker för att bli den starkaste i dagarna som kommer då framtiden är lite mer dyrbar och seriös. Men jag som 15 åring have not been exploring it all yet. Mina hopp är riktigt högt upp nu. Vi får alla hoppas på det bästa så kanske jag får en sak på listan checkad. Singel livet kan dra åt helvete, jag ska kämpa för denna kille. Jag ör helt ​hooked.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag sitter just nu och tar en morgon cigg, jag är skit trött och orkar inte ens lyfta ciggen. Det är paketets sista cigg, fan, abstinens. Jag väntar på min kompis just nu som ska skjutsa mig till skolan, jag har inte sovit på 2 nätter och mitt huvud kommer explodera när som helst. Det känns som jag har ont i hela kroppen. De sorgligt bre. Haha. Jag hoppas att denna dagen går snabbt och att jag sover inatt för jag kommer inte klara en endaste dag till som är sig lik denna. Fuck this shit, I'm out. Tur att jag bara har en lektion i skolan idag eftersom jag har special tider eftersom jag inte är like bra som alla andra i skolan, Thanks :). Jalla, Habibi, vi ses.

Likes

Comments

Det här en en liten lista, som verkligen inte är klar än men som ska vara min bucketlist under mitt liv,. Jag har bara kommit på 16 saker, men det är ganska svårt eftersom en bucketlist ska vara en lista som har saker som man troligtvis inte kan fixa på 5 minuter och saker som man verkligen vill göra och har ork att få det att bli sant. Jag kommer uppdatera den här listan nån gång ibland då jag vill ha det nerskrivet för mig själv och för er som nån inspiration. Det skulle ju även vara coolt om jag har den här bucketlist här på bloggen så jag kan checka av saker som blir avklara så får man se resultatet och framgången. Listan står absolut inte i någon ordning utan man kan göra det som står på 1 när som helst om ni förstår. Under texten här har jag gjort ett lite collage av dom sakerna som "can express" listan.

 1. Gifta mig.
 2. skaffa barn och en familj och en framtid.
 3. Bli succesful.
 4. Gå ut skolan och komma in på gymnasiet.
 5. Åka till Marocko.
 6. Tjäna mycket pengar.
 7. Bli av med ett/flertal beroende/missbruk.
 8. Få egen lägenhet.
 9. Hitta den One And Only.
 10. Äga en Louis Vuitton väska
 11. Berätta för ***** vad jag känner för han.
 12. Hoppa fallskärm.
 13. USA
 14. Portland
 15. Hollywood.
 16. Var med i åtminstone 1 scen som skådespelerska.

Likes

Comments

Att älska någon kan vara det mest svåraste och jobbigaste som kan hända, iallafall i mitt fall. Att älska någon så mycket att det gör ont i en. Och den känslan när man har hittat den man tror är The one, det är den dagen som kan förändra din framtid. Jag älskade han. Jag älskar han än idag så det gör ont i mig. Han var, och är allt som jag kunde önska mig, jag gjorde allt med han, han var min bästa vän, min pojkvän, min psykolog, och min livs lina. Mitt liv. Jag kunde offra allt för den killen. Han gjorde mig glad på ett sett som jag aldrig har känt förutom. Mer 1 år gjorde han mitt liv till det bästa tiden. Men den dagen allt kom fram, kunde jag inte andas. Det kändes som mitt hjärta skulle hoppa ut, Jag ville dö. Jag kunde inte ens kolla han i ögonen, jag kunde inte kolla på den killen som jag älskar mest på denna jord. Som tusen knivar i hjärtat. Än idag kan jag inte ens lita på nån. Killen jag älskade var otrogen mot mig med en av mina vänner. (Idag är vi inte vänner, vi hatar varandra) Varken litar jag på killar längre och värsta är att jag inte ens kan lita på en kompis längre. Jag har märkt att dom som säger älskar dig mest är dom som kommer såra dig mest. Heartbreaks and tears is what you pay for love. Jag saknar han. Jag saknar tiderna. Och jag vet, han var ju otrogen men att fortfarande känna såna här känslor gör ondare för mig än hur det kändes när han gjorde så mot mig. Jag tycker hon är en falsk fitta som inte förtjänar kärlek eller respekt, och detta säger jag inte för att vara elak, men för att få ut sanningen. Det hon gjorde mot mig var hemskt eftersom hon var min kompis och lovade att dom "bara är kompisar" och att han aldrig skulle göra något och att hon inte eller ens skulle röra han. Varför inte bara vara ärliga? Alla ni idioter som är otrogna eller nån gång är nära på det, sluta direkt, eller säger du innan som det är, "jag vill inte vara med dig längre". Det är så mycket bättre än att nån ska vara otrogen, för det får så mycket sorg och konsekvenser och leder även många till depression. Dessutom vill jag prata om hur denna tjej efterhand kallade mig för hora eftersom hennes pojkvän (som hon var otrogen mot med min kile) började få känslor för mig. Det här samhället är sjukt. Det här är inte ett samhälle man vill leva i. Det är nog inte så många som dessutom inte fattar sig på ungdomarna eller hur det är i centrum, det är helt annorlunda från vad folk tror, Hemska, junkies, och backstabbers o goolare. Stick från mitt liv tack. I'm done with you bitches.

Likes

Comments

Jag vill ha sommar. Jag skiteri. Här vaknar man en morgon med skolstress och tiden rinner iväg. Man duschar, fixar det perfekta sminket och håret sitter där det ska, men såklar så fort man går ut ytterdörren blåser allt rakt in i ansiktet, iskallt snö överallt, hala vägar, och kall storm. Jag vill ha sommar, värme, sol, människor som lever utomhus och inte stannar inne hela natten och dagen. längtar. Idag var jag i skolan ungeför 1 timme. Är besviken på mig själv för att jag inte gick mer än så. Mådde dåligt och hade inte sovit ens 5 minuter i natt. Sömn problem, fuck you. Jag försöker så gott jag kan med skolan och jag hoppas till gud att jag fixar betygen för jag kommer aldrig gå om 9 oavsett vad som händer. Aldrig. Men det är bara att göra det man ska, det kan ju inte vara så svårt. Bara jag blir godkänd så blir jag nöjd. Det finns ett ämne som jag intresserar mig i, det är historia och såna grejor. är intressant hur välden har utvecklas och det viktigaste och det mer intressanta är hur det kommer utvecklas mer, och det vi lever idag kommer vara historia för våra barnbarn och barnbarnbarn som dom kommer läsa om i skolan. Även om jag har svårt med koncertationen så tycker jag allafall att jag har jobbat mer det här året än vad jag har gjort under alla 9 år, de är ju inte bra men det är bättre än att skita i det helt och hållet. Men nu måste jag fortsätta skriva om Efter Krigs Tiden som vi just nu håller på med i skolan. 9 frågor, och en fråga ska motsvara ett svar på en hel sida (A4). Hjälp mig, haha. Jag tror det är ungeför 3 veckor kvar och jag har svarat på 3 frågor, detta kommer gå åt helvete. <3

Likes

Comments

Söndags stress. Skolstress. Abstinens. Allt samtidigt. Jaf har sån stor fucking stress över skolan, det är sista terminen och jag går i nian. Nästa år blir det gymnasiet om jag ens kommer in på det. Ångest håller på att döda mig. Jag har så mycket skolarbete som måste göras. Förutom skolan så har jag falska människor runt om mig. Lita inte på nån, det är nånting vi alla måste ha i huvudet. Lita inte ens på dig själv. Psykoser manipulerar våra huvudet nästan dagligen.

Likes

Comments

​Hej allihop eller ingen alls. Dehär är min nya blogg. Jag har haft ungeför 1000 bloggr förut med olika designer, olika beskrivningar och olika kategorier, men nu är det dax att börja en seriös blogg som jag kan skriva vad som helst på. Ni kan läsa lite grann om mig i beskrivningen men jag tror nog att jag ska berätta lite mer här i detta inlägg så ni får en bättre bild om vem jag är. Jag är 15 år, mitt namn är Fannie Kwiatkowski, och jag föddes 2001 den första juli. Jag är ursprungligen från Polen men bor i västerås med min mamma, pappa, bror och min katt Lotus. Inte för att jag har sånt intresse för han men, haha. Mina dagar går ut på att leva dom som om jag skulle dö imorgon, även om jag tar några sov dagar då då. Jag hänger oftast nere i centrum men mina kompisar, träffar min pojkvän, jag har alltid nånting att göra om jag får tråkigt. Jag har 6 tatuering var en jag ångrar så ​jävla​ sjukt mycket eftersom de är en persons första bokstav, den personen har förstört mitt liv och krossat mitt hjärta på alla smutsigaste sätten som finns. Och bokstaven är på sidan av min handled och den går ut lite grann på handen, om den inte hade varit synbar hade jag inte brytt mig, men man ser den oavsett vad jag gör. Mitt tips till er är att inte göra som jag, aldrig! Jag kan visa mina tatueringar i ett inlägg om ni skulle vilja se dom. Jag bor i vallby, ett område här i västerås, går i skolan som dom flesta, och som sagt, lever som om jag snart kommer dö. Jag vet inte riktigt om vad ni kommer tycka om den här bloggen men jag hoppas på det bästa och jag ska försöka att uppdatera så mycket som jag kan. :)  

Likes

Comments