Hej !
Har inte haft tid eller ork för bloggen över huvudtaget faktiskt . Har haft annat att Göra och sen inte haft något att prata om heller så aa har inte blivit något.
Nu tänker jag prata om något om mig själv som dom flesta vet men som lätt blir dubbelmoral när det gäller mig .
Jag brukar alltid säga att jag är inte en typisk tjej , med fokus på utsida , mig och mig . No .
Jag är inte så insatt i hela grejen att få likes och va poppis bland boysen . Nej brukar vara den som umgås med killar som kompis enbart för jag för det mesta klickar mer med killar än tjejer . Tycker killars samtal är roligare osv.
Men dock har jag en grej som verkligen gör mig till typ världens tjejigaste. SMINK!! Ååh va jag älskar allt med smink . Jag älskar att köpa smink , sminka mig , sminka andra och kolla smink videos . Sitter jag på tunnelbanan kollar jag make up tutorials . Bästa jag vet att få inspiration , lära mig knep som jag sedan kan gå hem och testa .
Jag är en smalare när det gäller skönhetsprodukter men smink mest . Jag handlar smink produkter 100 gånger oftare än kläder /smycken etc .

Jag ska inte säga att jag är bra på att sminka för det men jag tycker inte själv stt jag ser ut som en clown när jag är klar iaf . Har aldrig blivit förolämpad över sminket iaf så jag antar att det ser bra ut varje dag haha.
Jag sminkar mig varje dag - så girly !
Vägrar gå till skolan utan - dock inte för att jag skäms över mig själv utan osv osv utan enbart för att jag älskar att sminka mig och gör det så ofta jag kan !

Men det här är ett riktigt "tjejigt " intresse jag har .. Älskar det bara och har alltid gjort .
Nog en av de mest tjejiga sakerna jag gillar/gör efter att bokstavligen ha ett beroende av Victorias secret haha!
Det är mitt intresse nummer 1 ,alltid när det kommer till just sånt här.
Kan visa lite bilder någon dag på mina vs osv bara för att visa hur sjukt det är haha!
Sen är jag en sån tönt och sitter och gör smink videos hemma för mig själv när jag har tråkigt och om det finns intresse för någon att se dom kan jag lägga upp dom dock är jag sjukt pinsam där haha !

Kram på er !

Här nere kommer riktiga goals ! Min framtid 😍

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej friends !

Sitter just nu på en träningscykel på gymmet . Något som slog mig
Nu när jag satt här och trampa var att jag hatar gymmet nu för tiden . Inte för att jag tycker det är jobbigt att träna , visst det tycker jag ju men så
Ska det vara eller hur ?
Varför jag hatar det är för att de blivit så överskattat bland fixerade ungdomar och även vuxna men å andra sidan så underskattat av äldre och överviktiga ungdomar/ äldre.
Jag kan inte svara på varför unga idag sätter ribban så högt på hur man ska va , bete sig , se ut osv. Men efter som att jag är en ungdom och en sån där typisk åsiktsmaskin så hatar jag gymmet av massa anledningar som egentligen inte borde finnas i samband med gym och hälsa .
Varför jag inte gymmat tidigare har handlat om att jag varit för lat , helt seriöst ansåg inte att jag hade tid med gym , och som många andra tyckte jag att jag va tillräckligt snygg och behövde inte gymma , men där ,
Precis där är varför jag hatar hela grejen. Man ska inte träna enbart för att se snygg ut , motivation ? Självklart men det ska inte vara huvudsyftet med att träna . Jag har aldrig hört av en läkare att du bör träna så du ser bra ut , nej utan du bör träna för det är hälsosamt på massa olika punkter . Kroppen är gjord för fysisk aktivitet . Vi bör träna för att orka leva och för att hålla oss friska inte för att se bra ut på stranden , missförstå mig inte , självklart kan motivationen vara att se bra ut på stranden men det ska inte vara huvudsyftet med att
Man tränar .
Tränings hetsen idag är äcklig rent ut sagt. Det är celsius hit och kvarg dit . Vi svälter oss och gymmar som dårar för att se bra ut men sorry hörni ni kommer enbart bli skadade , kanske inte direkt fysiskt men psykiskt kan jag lova dig . Man måste skilja på motivation och syfte . du tränar för att må bra först och främst sen kommer en fin kropp på köpet .
Jag var typisk en sån som vägrade gym och tränade hellre hemma för att jag var oerfaren av gym , sjukt otränad och allmänt osäker just för att träningshetsen hade träffat mig . Idag kan du inte gå till gymmet ifred och se ful och trött ut ( vilket man borde om man tränar ?) för då kommer det stå "gäng " eller ensamma personer och stirra /titta snett , just för att för dem är gymmet ett ställe man visar upp sig och helst flirtar /dejtar vilket är så fel.
Gymmet är inte en dejtingsida eller träffpunkt för singlar ? Okej kan alla förstå det. Jag vill gå till gymmet och vara svin ful och svettig och även lukta äckligt för att då vet jag att jag gjort det jag var där för , inte gå till gymmet stå med en celsius och ta selfies, och försöka förstora rumpan när killarna går förbi. Och sen gå därifrån helt fräsch som jag va innan och sen lägga upp på snapchat Gud va skönt detta
Pass var , jag fattar att du tyckte det var skönt att gå dit och spegla sig , självklart var det skönt ,du har inte rört en fena och jag märker även också att "skönt pass " är en definitions fråga . För mig är ett skönt pass när jag går därifrån och vet att jag blivit
Av med lite kalorier och faktiskt gjort det gymmet är tillför , och är sjukt ofräsch .
det är bra hörni att ni fått arslet ur soffan men nästa gång ni gjort de kan nu ju träna också , bara ett tips . För annars kan ni gå därifrån för just såna som ni stör / är i vägen för oss som faktiskt vill träna .

Sen får ni gärna lägga upp bilder på era hälsosamma luncher /frukoster etc men snälla släpp normen . Såna som faktiskt är överviktiga och behöver gymma vill inte gå hit för de är rädda för att bli uttittade vilket faktiskt Hänt , läste några artiklar om detta i Aftonbladet /Metro .
Om ni vill stå och låtsats vara hälsosamma med att lägga upp bilder att ni är På gymmet så varsågod (resultatet kommer synas btw ) men sluta titta på dem som faktiskt tränar , ni stör och förstör ! En person som är överviktig som faktiskt vågat sig till gymmet mår nog inte speciellt bra av att göra övningar som de kämpar med för att bränna något över huvudtaget medans du och dina kompisar står med en äcklad blick i ansiktet och stirrar . Så sluta . Ingen uppskattar det . Gå hem och ta kort på din celsius spara dig besväret att
Åka till gymmet och bara stanna hemma istället , du gör ju ända samma sak där.

Alla ni andra som är så jävla grymma och åker till gymmet och svettas och känner er sjukt osexiga och äckliga , big credit till er . Ni är de som kommer leva länge i erat liv och även slippa sjukdomar . Kanske ser ni snygga ut I sommar också men det spelar ingen roll. Alla är fina på sitt sätt , vissa är bara bättre på att visa det av olika anledningar, sen handlar det inte om utsida utan insida , men om har båda är det väll underbart!

Peace out ! ✌🏻️

Likes

Comments

Hej igen allihop !
Jag startar en blogg och skriver inte ens på den , bra start?

Nu har jag i alla fall hittat ett ämne som är väldigt aktuellt just nu , och verkligen något jag stör mig galet mycket på.
Sexuella trakasserier/övergrepp på badhusen! Usch kan jag börja med att säga . Bara usch.
Finns så mycket brister i vårt samhälle och fler blir det , och vad gör vi ? Ingenting .
Det som stört mig mest på med alla åtgärder vårt fina samhälle kommit med ( är allt ) men det är att de delar upp bubbelpooler etc . Alltså menar de på att vi ska tillåta det som hänt och återigen flytta på offren och inte förövarna .. Jag blir galen. Först och främst har vi ett jätte kast straffsystem . En våldtäktsman får mindre straff än en person som betalt för lite skatt , man känner ju att våldtäktsmannen borde få livstid då han förstört en annan människas liv på många fronter . Medan en person smusslat lite med pengar (vilket inte heller är rätt ) får längre tid . Really? Är det värt mer straff än en våldtäkt ? Idag är det tydligen så .. Läskigt nog!
Men back to the subject!
att flytta på offret säger bara att förövaren vunnit . Den som utsatt en människa för sexuella trakasserier ska inte vara välkommen på ett badhus någonsin igen. Oavsett etnisk bakgrund .
Vi ska inte dela upp samhället ännu mer än vad det redan är. Kvinnor idag är redan tillräckligt utsatta (utan att låta som en feminist ) men enbart för att samhället aldrig gör något åt det. Vi måste informera redan från tidig ålder att nej betyder nej. När pojkar i 3an låser in sig med tjejer och tittar på brösten eller tvingar till att pussas , ska lärare redan där kalla till möte med föräldrar . Det är inte okej . Vi måste lära alla oavsett vart man kommer ifrån att nej betyder nej , oavsett vad, hur och när det gäller .
Sedan gå ut med den här informationen i asylboenden etc. Då de kommer från helt andra samhällen med helt andra lagar och normer . Vi behöver lära dem att så här fungerar det här och jag är rätt säker på att många av dem kommer acceptera det och även tycka att det är bra att vi har de här reglerna /lagarna ! Och när vi börjat med detta i skolan /förskolan på boenden osv. Så ska samtidigt politikerna höja straffen för våldtäkter /sexuella trakasserier osv osv. Inte placera flickor/kvinnor i en pool och män/pojkar i en annan det blir bara mixade signaler , det blir otydligt för dem som inte fattat/lärt sig vad som är rätt och fel och som inte kan tyda ett nej .
Och för mig som tjej känns det skit tråkigt att jag på Eriksdalsbadet inte får sitta i samma bubbelpool som min pojkvän eller lillebror bara för att ett visst antal pojkar /män gjort fel .
När ska vi börjar straffa dom som gjort fel ? När ska vi lära oss att förövarna ska avvisas inte offren?
Tack för mig ! 💕

Likes

Comments

Okej .. Hej igen.
Haha känner mig som en riktig tönt just nu, har lagt upp länken till bloggen på facebook och min instagram , och var som en besatt att kolla om någon varit inne , och tack hörni , statistiken ökade faktiskt ( inget överdrivet men kul ). Kan vara för att jag inte bloggat på 100 år och att jag precis la ut en länk , men jag hoppas att i alla fall några av dem som var inne och kollade faktiskt kommer fortsätta .

Till rubriken.
Något jag stör mig på , eller som gör mig typ nästan ledsen och så sjukt irriterad på är bekräftelsebehovet idag bland ungdomar. Jag tror många håller med mig om jag säger ungdomar är uppmärksamhets" kåta ", mer än vuxna i alla fall. Jag vet också att varje individ behöver bli bekräftad på olika sätt för att "överleva " . Men kraven idag , på oss ungdomar är höga oavsett i vilken miljö vi befinner oss i , skolan , hemmet , på tunnelbanan , kompisarna etc.
Vi behöver hela tiden uppfylla en massa förväntningar , höga betyg , bra attityd , ge upp platsen på tunnelbanan . Många saker av detta är en självklarhet för vissa och främmande för andra.
Men det som seriöst gör mig typ ledsen idag är alla dessa nästan nakna bilderna över alla sociala medier , Instagram, snapchat , facebook osv. Och jag kan svära på att i alla fall 70 % av alla dessa bilder finns där enbart för uppmärksamheten. Enbart. Och ja jag tycker att det är fel.
​För mig finns det två olika sorters uppmärksamhet , bra/positiv uppmärksamhet och sen dålig/negativ uppmärksamhet. Alla har sina anledningar ja ja . Men nej. Att lägga upp bilder där man visar halva tuttarna eller lägga upp bilder där man sitter i trosor , really ? har det gått så långt. Jag tycker synd om de här personerna . Inte nog med att de vill ha uppmärksamhet , men på helt fel sätt , utan också enbart i utbyte med  negativ uppmärksamhet . Vem vill ha uppmärksamhet av 100 killar som enbart ser en som ett sexobjekt? eller vem vill gå och lägga sig med känslan att en 55 årig gubbe sitter och roar sig med ens bild ,man la upp för att man kände att man behövde få höra att man ser bra ut? usch. Jag mår dåligt av tanken. Helt seriöst ?! det finns så många tjejer där ute som helt har tappat sin självrespekt, som har missuppfattat vilken uppmärksamhet som är bra för en själv. Varje gång jag går in på min , en kompis eller min pojkväns Instagram ( utforska ) så är varannan bild på typ halvnakna tjejer i underkläder , grov push-up etc. och det är så många kommentarer som jag själv hade känt mig så äckligt kränkt över att få.

Vilken förälder vill gå in på sin 16/17 åriga dotters Instagram och se att dottern hänger ut sig själv på sociala medier. Där hon visar det mest privata hon har för personer hon inte känner? Som ser henne som ett object eller som vi brukar säga ( orre , slyna , attention whore , lätt )tror inte någon förälder skulle må så bra att veta att Inga av de här orden betyder något bra. Att det är enbart negativ uppmärksamhet.
Men främst att se att ens egna dotter är så osäker och beroende av att vara fin för någon annan , och helt glömmer bort sig själv i det där. Hon glömmer att hon egentligen bara behöver vara fin för sig själv och helt plöstligt när man insett det så kommer alla andra också inse det , där har vi positiv uppmärksamhet ,något alla behöver och bör sträva efter inte att se sexig ut för random killar som enbart vill ha henne för en kväll och sedan få henne att må ännu sämre en vad hon gjorde innan hon la upp bilden och då lägga upp en ännu mer naken /lättklädd bild för att få den boost hon behöver för att fylla ångesten. Galet är det här på så många nivåer , Det är sorgligt , irriterande , kränkande , sjukt och absolut inte bra.

Snälla försök att inse det viktigaste med uppmärksamhet/ bekräftelse , själva poängen. 
Det är inte värt ett s*it om den inte kommer från någon som älskar dig , eller har goda tankar om dig.
Lär er. Usch är så trött på att se dem här bilderna .

peace ✌ 🙌

Likes

Comments

Hej !
Idag bestämde jag mig för att göra något jag planerat väldigt länge. Börja blogga.
Som ni kan läsa på bloggen så vet jag inte riktigt vad jag ska blogga om redan nu . Lär bli om allt mellan himmel och jord. Jag tänker överdrivet mycket varje dag så tror jag mest kommer att prata om mina tankar och typ åsikter jag har. Händelser/texter jag upplevt / läst . Eftersom att jag helt seriöst inte tror att någon i min omgivning orkar lyssna på allt hela tiden , haha . Så tänkte jag att det här kunde vara en bra ide för mig att få ut allt och kanske är det någon som håller med om de jag säger och då är det alltid kul att ha en delad åsikt med någon , men som sagt jag kommer skriva mest för min egen skull.
Jag känner att alla andra bloggare beskriver sig själva med massa ord som de anser att dem lever upp till men kan inte riktigt säga att jag vill skriva några sånna förklaringar för jag känner inte att jag vet vilka ord jag ska beskriva mig själv med men inte heller ifall jag ger falska förhoppningar. Ni får helt enkelt läsa och se hur jag verkar.. jag tror att med tiden så kan man märka hur en människa är på ett ungefär och "lära" känna personen på ett sånt sätt.

Det här blir alltså mitt första inlägg och jag har inga förhoppningar på att alla ska börja gilla mina inlägg etc. för vet inte ens om någon kommer läsa min blogg. Många bloggar för att bli "kända" jag ( som jag skrev innan) gör det här för min egen skull främst. Men med tiden kanske det ändras , vem vet?
Som ni märker är jag lite osäker på det här och inte speciellt kunnig , så no hate.

Bye 💗
Likes

Comments