Vardag

Some details from today

Idag har jag haft farmor här som har hjälpt mig att limma ihop mina stolar som vart rangliga. Så Tina har chillat i min soffa litegrann medan jag visade farmor lite om produkterna jag har eftersom jag hade spakväll igår och inte hade plockat bort. Så nu ikväll då, jo har pratat i telefon och bestämt ihop lite hur sista dagarna här i september kommer vara och gå till 😄 Samt att jag suttit och knåpat över min födelsedag litegrann. Vad jag kommer att måsta fixa inför helgen. Excited 🌟

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Skönhet, Vardag

I samarbete med mitt jobb så har vi ett projekt där man kan hjälpa befolkningen i Malawi, Nourish the Children (NTC). Vi kan hjälpa undernärda barn att få näringsrik mat. Hur funkar detta projekt då? Jo, vi kan donera pengar som går till matpåsar med näringsrik mat med alla olika vitaminer som ett undernärt barn behöver. Dessa matpåsar framställs på plats i Malawi så det blir inga transportkostnader eller utsläpp i miljön för att framställa dessa. De vuxna får en chans till ett jobb eftersom att det är lokalbefolkningen som får till uppgift att skapa dessa matpåsar. Dessa matpåsar skickas sedan ut till skolor och sjukhus. Detta ger även flickorna en chans till skolgång eftersom att man vanligtvis inte skickar flickorna till skolan annars, men när föräldrarna vet att det finns möjlighet till mat i skolan så satsar de på utbildning till både flickor och pojkar. Hur kan jag hjälpa till? Jo, alla kan vara med och donera och det finns ingenting som säger att man måste donera en viss summa, vill du donera 10, 56, 98 eller 253 kronor, gör det! Alla slantar kommer att hamna i Malawi vilken summa du än donerar! Om du vill donera kontakta mig på min Facebooksida eller kommentera detta inlägg!


Vi har även något som kallas för force for good foundation och det innebär att vi har en speciell kollektion där 25 cent doneras för varje produkt som säljs från denna kollektion. Några av produkterna kan du se i hörnet på den högra bilden. ​För varje body butter som säljs så planteras ett nytt baobab träd i Malawi & skulle man köpa vår force for good collection så doneras 4€ till school of agriculture for family independence. Detta innebär att man hjälper lokalbefolkningen med en utbildning för bättre lantbruksmetoder så att de kan bli självförsörjande. De får lära sig bland annat droppbevattning, skogskonservering, djurhushållning, hållbara odlingsmetoder och mycket mer. 

Så man kan göra så mycket för att hjälpa till i Malawi och det tycker jag är underbart! Om du vill veta mer om detta eller de produkter jag har så hittar du min sida här!❤

Likes

Comments

Foto, Inredning, Vardag

​Idag har jag fått bort en massa saker jag källsorterat, tvättat, haft lite möten, fått blombud och även fått upp lite saker på väggarna. Så skönt! Just nu sitter jag och jobbar lite medan jag kollar på en film på TVn. Ska försöka planera in hur resten av denna månad kommer att se ut så man ser till att få allting gjort.


Blombudet, ja jag fick en höstfin bukett från min avdelning i handels facket. Känns riktigt kul att få höra att mitt & Saras arbete uppskattades här i vår lilla stad. Vi själva var toknöjda med resultatet iallafall! Jag tycker det är jätteviktigt att alla som jobbar är med i facket. Det är ett sådant tacksamt verktyg för alla sorters frågor både på & utanför jobbet och du får en chans att vara med och påverka, det tycker jag är en av de absolut roligaste sakerna. Jag har valt att engagera mig eftersom att jag tycker det är så viktigt att alla har det bra på jobbet och självklart för att man kan vara med och påverka! Om du jobbar i butik, lager eller är frisör är det handels ​du ska vara med i. Varje bransch har ett eget fack, så kolla upp vilket fackförbund du tillhör! 

Likes

Comments

Skönhet

Eftersom jag fyller 20år nästa fredag så tänkte jag att ni ska få fira med mig! 🙌 Därför har jag gjort så att alla beställningar till och med den 29de september så får man 20% rabatt på hela köpet! Hur galet nice är inte det? 🌟 Hos mig hittar du allt ifrån de produkter som dina dagliga morgon/kvälls rutiner består av, smink, kosttillskott osv mycket mycket mer!💄☕

Min produktsida hittar ni HÄR eller om du klickar på bilden.

Likes

Comments

Vardag

September, det innebär en ny fas i mitt företagande, jag fyller år och massa annat. För tillfället har jag ganska mycket att tänka på men som man brukar säga så brukar det lösa sig. Har även vart och fixat nytt medlemskap på gymmet & det känns så otroligt skönt!! Har längtat dit otroligt mycket men det har vart väldigt mycket att tänka på och orken har inte riktigt funnits där. Men nu så, äntligen! 

Likes

Comments

Foto, Skönhet, Vardag

 Frukosten är uppäten och jag är på hugget! Idag ska jag vara riktigt produktiv och bocka av varje sak på min to do list, 9 saker att göra bara inom businessen. Sedan ska jag även planera in födelsedag & fest samt röja bort lite grejer från lägenheten. Så idag blir det fulla spjäll👊 


Visste ni att vi har en produktkatalog full med bilder och information ang våra produkter? Närmare 200 produkter, helt galet mycket det finns att välja mellan. Själv har man bara en bråkdel av allt & ändå så har jag bytt ut 95% av alla mina produkter i badrummet.

Likes

Comments

Foto, Inköp, Inredning

Oj hjälp nu börjar min mage kurra.. Har inne en form med potatislåda i ugnen som jag väntar på ska bli klar. Det måste ju verkligen vara typ det bästa som finns. 👐 Ja den här helgen har vart lugn fast jag har fått rätt så mycket gjort! I fredags blev det äntligen så att jag tog mig till Umeå med min bror så vi hämtade hem min soffa, gick på ikea samt köpte hem den större delen till mitt rumsbord. Så ni kan ju gissa vad jag gjort i helgen? Från att vardagsrummet vart ett enda kaos som innehållit 70% av alla saker jag äger pga renoveringen till att faktiskt se ut som ett vardagsrum. Det enda som fattas nu är gardiner och lite hyllor/tavlor. Sedan är faktiskt rummet komplett.

​Så igår kväll när jag blev klar med allt så satt jag mig ner och kikade på de avsnitt från paradise hotel som jag har missat. Idag har jag väl gjort ganska samma sak fast har jobbat med lite bilder, fotat lite och pratat med lite kunder 😊 Önskar er alla en superbra söndagskväll 🌟

Likes

Comments

Vardag

Personalfest/bakishäng/nyklippt

Ja men hallå amigos, vart lite off på senaste tiden men det har ju trots allt vart rätt mycket på senaste tiden. Sedan sist vi sågs så har jag fixat och donat i lägenheten, vart på personalfest, kräftskiva, haft bakishäng och så har jag klippt & färgat mitt hår. wohoo!!
I måndags så fick jag ett samtal om att de ville börja renovera min lägenhet så jag bara tackade och bockade med en gång. Skönt att det snart är överstökat istället för att de skulle bli i oktober när man hunnit bo in sig ett tag. Jag äntligen fått tillbaka hela mitt badrum, så skönt att ett rum av tre är klart, har fortfarande kvar köket och sovrummet dock. Ska bli så skönt att få börja göra i ordning allting sedan när det är helt klart!

Likes

Comments

Vardag

Hallå! Tänkte typ göra en uppdatering om att jag lever och livet rullar på! Nu har jag flyttat min rumpa från 35kvm till hela 60kvm på heltid och det känns riktigt bra och skönt! Många saker börjar falla på plats här i nya boendet. Lite gardiner, en spegel, några hyllor och en soffa som saknas sen är väl allt nästan komplett.

Idag har jag iallafall fått lägenheten besiktad och vinkat hejdå samt lämnat nycklarna. Sedan blev det lunch tillsammans med mamma & farmor. Hann även en sväng på stan innan jag begav mig hemåt igen. Sedan så fick jag spontan besök av Heaven som började med fika och slutade även med middag och djupa diskussioner. Älskar spontana saker ❤️ Så nu har jag varvat ner lite, tagit en skön dusch och lagt på lermasken. Ska försöka krypa isäng nu snart så jag orkar med morgondagen 😀

Likes

Comments

Foto, Skönhet, Vardag

Hej alla fina! Har till ikväll kl 21 ett helgerbjudande! Det innebär att om du vill beställa dessa tre produkter (ansiktsscrub, lermask & whitening tandkräm) så får du tandkrämen som en gåva. Intresserad? Maila fannnie@live.se eller gå in på min sida feel Good with Fannie på Facebook! Där kan du även hitta mer specifik information om varje produkt. Kram på er, nu ska jag fortsätta packa ner min lägenhet.

Likes

Comments