Hejsan!
Tallinn resan var amazing med mina vänner! Vi gick i butiker, shoppade en hel del, skrattade, åt och mycket mer. Kommer kanske att lägga upp bilder på mina uppköp, men det är bara ett kanske. Eftersom det är en hel del uppköp och jag vet inte om någon där ute är intresserad att se bilder på dem. Men ifall någon ber om en bild haul, kan jag väl lägga upp bilder på vad jag köpte i Tallinn.
Igår (fredag) åkte jag iväg med mamma till Ikea, eftersom jag ville ändra på mitt rum lite. Vi köpte bland annat hyllor, växter, ljus... Lägger senare upp före och efter bild, för att jag tänker möjligen ännu köpa en större hylla/låda som vi inte ännu har beställt. Men det kommer senare!
Idag vaknade jag upp tidigt igen. Eftersom jobbet började redan 6.30. Efter jobbet kom jag hem och gick och lade mig. Vaknade ca 15.30 till att mamma och pappa kom hem med mat från Thai street food. Rekomenderar det verkligen, super tasty!

Siirrä blogisi Nouwiin - nyt voit tuoda vanhat blogisi - napsauta tästä!

Likes

Comments

Hej!
Nu har höstlovet börjat för mig. Höstlovet är 5 dagar långt detta år ifall man räknar med måndagen, som är dagsverksdag. Imorgon (torsdag) åker jag och några av mina vänner till Tallinn. Där kommer vi att vara en hel dag, alltså vi åker iväg på morognen med båt och kommer hem vid 22.
Andra planer för höstlovet har jag inte ännu, tänkte bara ta det lungt, träna, vara med vänner och kanske läsa på kemi och matematik. Får se vad jag hittar på att göra!

Till middag åt jag sallad och biff. Med middagen drack jag nocco, som är min favorit dricka för tillfället. Rekomenderar enormt att smaka på nocco! Min favorit smak är jordgubb-rabarber, den måste ni alla smaka på! Den är så himla gooood.

Likes

Comments

CIAO!
Nu har jag planerat att börja blogga igen. Har gjort det förr, i flera år men intressent för bloggandet minskade med tiden och därför slutade jag totalt med bloggskrivningen. Men nu är jag här igen och tänkte börja skriva på allvar igen.

Igår var jag på bio med mamma, vilket var väldigt kul. Vi såg filmen Bridget Jones's Baby. Jag tyckte filmen var bra och rolig. Efter filmen åkte vi hem via butiken och där efter väntade läxorna på mig. Kvällen avslutades alltså med läxläsning.

Kläder:
Halsduk: Burberry
Väska: Michael kors
Skor: Nike air max
Byxor: Gina Tricot
Skjorta: H&M
Rock: H&M

~Kram F.

Likes

Comments