Singles

En helt nysläppta låt, Shoutout To My Ex av tjejgruppen Little Mix är en stor hit, det är en riktigt sassy breakup låt! För någon som verkligen vill ha kul o dansa loss eller bara glömma sitt ex för en stund är det här ultimata låten att göra det till. Perrie, Jade, Jesu & Leigh Anne gör ett riktigt bra jobb med sina starka röster i deras första singel från fjärde albumet, Glory Days!

Rekommenderar starkt att lyssna.

Likes

Comments

Random

Det är en bra fråga, med en förklaring. Jag har alltid varit en person som har tyckt om musik oerhört mycket och det har alltid varit en stor del av mitt liv. När jag var liten var det framför allt var det framförallt schlager, astrid lindgren musik och liknande men nu när jag är äldre har det förändrats en hel del. Jag förklarar ofta mig själv som en fangirl, jag reagerar ofta högljutt om till exempel en av mina favoritlåtar spelas i en resturang eller affär.


Nu under kvällen har jag arbetat med en oerhört ointressant skoluppgift ("Sofia ingen bryr sig, varför berättar du det här", ta det lugnt svar kommer) och lyssnade på musik i högtalare samtidigt. Pappa arbetade även i hallen med ett lister och liknande, han sa flera gånger att jag hade bra musik och tillslut slutade han med arbetet och gick in i mitt rum. "Sofia du har så oerhört bra musiksmak du borde ju ha någon slags blogg eller något sånt och berätta om musikhistoria eller något sånt."

Vad gör man då? Det händer ju inte ofta att mina föräldrar säger att det är bra att jag lyssnar på mycket musik, det är istället "Du kan väl istället lyssna på någon lärorik podcast som andra gör" inte att jag ska berätta för andra om min grymma musik. Men jag tänkte att "Ja. Det ska jag fan göra." så nu är vi här. Jag skapade en blogg, tänker mig att jag ska lägga upp minst en gång i veckan.

Det kommer framförallt bli musiktips, det vill säga låtar, album och artister eller soundtrrack från filmer. Eventuelt även musik, film eller serie tips då och då.

Jag kommer att rekommendera en massor av olika typer av musik, jag har väldigt bred musiksmak. Allt ifrån 30 tals musik - acapella - modern country eller pop. Ungefär vad som helst förutom just hip hop eller metal i stort sett.


Likes

Comments