Previously: Fuuck. Snabbt reser jag mig upp. Jag möts av ett par kastanj bruna ögon och ett vitt leende. Snabbt lägger jag en slinga hår bakom örat och borstar av mina knän. "Tappade min penna, bakom elementet, men det är lugnt." säger jag kort och viftar lite med pennan jag lyckats fiska upp. Han luktade rök, som om han precis hade rökt inne på toaletten. "Justin" säger han och räcker fram sin hand vänligt som en hälsning. Ganska självklart att Leslie har en crush på honom, hon är svag för charmiga killar. Jag skulle precis sträcka fram min hand och presentera mig men då öppnas dörren till klassrummet och Mrs. Hemmings kommer ut. Hon stirrar på mig med arga ögon och för blicken vidare mot Justin. Snabbt smiter jag in i klassrummet igen.

Jag kastade nycklarna på byrån i hallen så fort jag kom innanför dörren, pappa hade lämnat pengar på bordet men Nick var inte hemma. Nick bodde typ hemma hos sin flickvän ändå så jag skulle nog få käka själv idag. Så fort jag stängde dörren hör jag små tassar springa ner för trappan och komma fram till mig, älskade att komma hem till min egna söta pitbull när jag hade varit borta ett visst antal timmar. Jag var så hungrig att jag bestämde mig för att gå in med skorna och raka vägen till kylskåpet där pizzerian Napolis nummer satt uppsatt med en magnet. "Hej en Hawaii pizza tack" säger jag så fort mannen svarar. "Vill du ha den levererad eller hämtar du den?" frågar han. "Jag hämtar den" säger jag. "10 minuter".
Jag gick tillbaka till hallen, lika bra att ta med hunden så att hon får rastas lite och jag får sällskap på köpet. 

Efter att jag hade ätit så mycket att jag inte orkade en smula mer så myste jag ner mig med vovven framför en film. Under filmen öppnades ytterdörren och Nick kom hem med sin stora sportbag på axeln. "Åh hej" säger jag chockad. "Hej" säger han och kastar av sig skorna. "Jag visste inte att du skulle komma hem, så jag beställde bara pizza till mig" säger jag och låter skyldig. "Äsch, är inte så hungrig" säger han och sätter sig intill mig i soffan. Halva pizzan låg kvar i kartongen. "Ta resten, jag är mätt" säger jag och nickar mot kartongen. Han tar en slice. "Vilken film kollar du på?" säger han och nickar mot tvn. "Get hard, den med Kevin Hart du vet" säger jag. Jag och Nick har en ganska bra relation, dock är han två år äldre än mig men är väldigt lätt att prata med. "Jag trodde du skulle sova hos Sarah?" säger jag chockad. "Vi har gjort slut" säger han och tar en till tugga av sin pizza. Jag kollar chockat på honom. "Oh.." säger jag lågt. Han skrattar "Nej det är lugnt asså, vi är ju vänner fortfarande. Vi båda kände att det var bäst så" ler han lugnande. "Är det ett dåligt tillfälle att säga att jag tycker det ska bli skönt att inte behöva se henne igen?" säger jag och höjer ögonbrynen. Han skrattar. Han vet att jag aldrig tyckt om Sarah, hon har bara utseendet. Jag fattar inte vad Nick såg i henne. "Berätta om din dag i skolan nu tjorven" flinar han.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments