Previously: "Planerar du på att elda upp hela skolan denna gången?" säger jag förvånande. Jag vet inte vart jag fick denna attityden ifrån, men han var lixom bara irriterande. Alla vill ha honom, alla gör allt han ber om och det störde mig. "Wow, du har stor käft" säger han och ler nöjt innan han stoppar ciggen i munnen. Jag svarade inte. Han tände den och drog några bloss. "Så, har du ett namn?" säger han nöjt och drar på sig solglasögonen. "Celine" säger jag kort. Jag ser hur Nick rullar upp på parkeringen. "Vad fan gör han här" morrar Justin och drar av sig solglasögonen. "Hejdå Bieber" säger jag innan jag går till parkeringen och hoppar in i Nicks bil

"Vi vann så jäkla stort!!!!" tjuter jag nöjt när vi kom hem från baseball matchen. Jag och Nick hejade ju på helt olika lag och självklart vann mitt lag, igen. "Det var ju bara för att Rodgers blev skadad mitt i matchen" protesterar han. Jag skrattar. Mobilen ringer. "Hallå?" säger jag frågandes. "Hej, det är Leslie. Sätt på dig något snyggt så drar vi" säger hon glatt. "Va, vart? Klockan är tio.." säger jag i chock. "Det är school-start fest inatt" säger hon som om det vore en självklarhet att veta om det. "Jag är trött, jag tänkte precis göra mig klar för att sova..." protesterar jag. "Jag är hos dig om 30 minuter" säger hon innan hon lägger på. Varken mamma eller pappa skulle låta mig gå ut nu, dricka på en vardag med skola imorgon wow. Jag har hört om school start festerna, dem ska tydligen vara väldigt uppskattade. "Du ska inte ut hoppas jag" muttrar Nick som lyssnat. "Kan du skjutsa mig?" suckar jag. "Vart ska du? Klockan börjar bli mycket Celine." säger han förvånad och lägger armarna i kors. "School start party eller något hette det" säger jag och rycker på axlarna. "Om jag vägrar att köra, kommer du gå och lägga dig då?" säger han och höjer ögonbrynen. "Nepp, då smyger jag ut" flinar jag. "Okej, men jag vill hämta dig sen och köra hem dig så jag vet att du kommer hem säkert." säger han fullt seriöst. Jag nickar.

"Du kan inte mena allvar" muttrar Nick när han parkerat i parken där utomhusfesten är. "Vadå?" säger jag förvånat. "Det är ju bara barn här" skrattar han. Jag himlar med ögonen. "Ring när du ska ha skjuts hem från dagiset" flinar han. "Hejdå" säger jag och kliver ut ur bilen. "Du kom!" hör jag Leslie säga innan hon omfamnar mig. "Hade ju inget val" ler jag. Leslie luktade såååå mycket alkohol. "Kom så fixar vi lite dricka till dig" ler hon. Det var fullt av människor i parken och 3 stora högtalaren som dunkade musik. Jag fick ett plast glas som var fyllt av någon röd drink. "Svep den" säger Leslie och nickar åt drinken.

Efter en massa drinkar och mycket dans bestämde jag mig för att det var dags att ringa Nick. "Celine" säger en mörk röst, jag vänder mig om och där står Jake. "Oh, hej Jake" ler jag. Han har ett sånt fuck boy rykte på skolan, så alla tjejer vet vem han är. Dock är han ett år yngre än mig, vilket är synd då han ser bra ut. "Hur har din sommar varit?" ler han. Jag kunde inte kontrollera mig utan fnissade lite. "Mycket bra, din då?" säger jag glatt. "Riktigt bra, tänkte på dig" flinar han. "Haha wow, där ser man" säger jag nervöst. "Har du inte saknat mig?" säger han och tar ett steg närmare. "Haft mycket att göra i sommar" säger jag och ler svagt och plockar upp mobilen igen. "Vem ska du ringa?" säger han förvånat. "Min bror, jag ska åka hem" säger jag och bläddrar bland kontakterna. "Äh, skärp dig" skrattar han och låser min mobil. "Vi tar några shots" ler han.

Jag kände hur allt bara snurrade. "Jag behöver spy" mumlar jag till Leslie. Hon tar min arm och leder mig runt högtalarna och en bit bort från parken vid ett par buskar. "Här kan du spy" säger hon och börjar hålla upp mitt hår. Jag lutar mig framåt en aning och försöker spy, men ingenting kommer ut. "Går det bra?" fnittrar Leslie som också fått i sig alldeles för mycket alkohol. Jag börjar skratta och nickar. "Försök spy så att du nyktrar till lite, jag går och hämtar min jacka" säger hon. Jag ler som ett ja. Jag ser hur Leslie går ifrån mig men att Jake är påväg hit. "Hur mås det?" säger han försiktigt . "Mår lite illa bara" säger jag och ler osäkert. "Oj du verkar ganska full" säger han och försöker se chockad ut. "Äsch" säger jag och försöker vara så nykter som jag bara kan. "Du kan få sova hos mig ikväll om det behövs" erbjuder han. "Nej det är ingen fara" säger jag och tappar balansen. Han får försiktigt tag i mig innan jag faller. "Jag ska hem nu" säger jag och börjar gå efter Leslie, han drar tag i min arm. "Sov hos mig" säger han igen med ett hårt grepp runt min arm. "Jake, släpp mig" säger jag frågandes. Helt utan anledning känner jag hur jag får tårar i ögonen, jag måste skärpa mig. Jake bara stirrade på mig. "Men släpp mig då!" morrar jag och försöker rycka armen ur hans grepp. "Ey" morrar en mörk röst bakom oss, där stod Justin Bieber.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Previously: "Vi har gjort slut" säger han och tar en till tugga av sin pizza. Jag kollar chockat på honom. "Oh.." säger jag lågt. Han skrattar "Nej det är lugnt asså, vi är ju vänner fortfarande. Vi båda kände att det var bäst så" ler han lugnande. "Är det ett dåligt tillfälle att säga att jag tycker det ska bli skönt att inte behöva se henne igen?" säger jag och höjer ögonbrynen. Han skrattar. Han vet att jag aldrig tyckt om Sarah, hon har bara utseendet. Jag fattar inte vad Nick såg i henne. "Berätta om din dag i skolan nu tjorven" flinar han.

Första Kemi lektionen för denna terminen, detta var helt klart mitt favorit ämne. "Är det någon som har sett till Bieber?" suckar professor Higgins. Ingen svarar. Skulle han läsa denna kursen? I samma stund öppnas dörren och Justin kliver in och sätter sig bredvid Casper. "När man talar om trollen.. Jag tänkte hälsa er välkomna tillbaka!" börjar han. "Idag ska vi gå igenom säkerhets regler, eftersom att vissa skulle kunna behöva veta vad som gäller" säger han och kollar på Justin. Några börja fnissa med tanke på att han brände ner den förra kemi salen. "Ser fram emot att få höra det" säger Justin och ler små busigt.

Efter att gått igenom hur en brandsläckare funkar, varför man ska ha skyddsglasögon och rock på sig plockade professor Higgins fram en bunt papper. "Vi ska nu göra ett litet test, på vad ni kommer ihåg från förra terminen. Gör så bra ni kan, detta betygsätts inte! När ni är klara smyger ni tyst ut ur klassrummet." ler han och börjar dela ut papper. Så fort jag såg första frågan insåg jag att detta testet skulle bli lätt.

Ikväll skulle jag och Nick äntligen gå på baseball match igen. Han hade lovat att plocka upp mig efter skolan så jag snabbt skulle kunna komma hem och göra mig iordning. Så fort jag var klar med testet tog jag min väska och gick ut och satte mig på bänken utanför skolan så jag kunde se när han stod på parkeringen. Det var perfekt väder för att kolla på match, solen sken men det var samtidigt inte jätte varmt. Jag känner hur någon sätter sig intill mig på bänken. "Det är ju golv slickaren" ler Justin nöjt. "Wow, vilket smeknamn" säger jag och höjer ögonbrynen. Han flinar lite. Jag plockar fram mitt cigg paket från jackfickan. Jag stoppar in en i munnen och börjar känna i varenda ficka efter min tändare. "Här" säger Justin och tänder min cigarett. "Tack" säger jag och tar ett djupt bloss. "Är du nyinflyttad?" säger han och tänder sin egna cigg och drar på sig sina solglasögon. "Har bott här i ett halvår nu" säger jag och vrider ansiktet mot solen. "

Likes

Comments

Previously: Fuuck. Snabbt reser jag mig upp. Jag möts av ett par kastanj bruna ögon och ett vitt leende. Snabbt lägger jag en slinga hår bakom örat och borstar av mina knän. "Tappade min penna, bakom elementet, men det är lugnt." säger jag kort och viftar lite med pennan jag lyckats fiska upp. Han luktade rök, som om han precis hade rökt inne på toaletten. "Justin" säger han och räcker fram sin hand vänligt som en hälsning. Ganska självklart att Leslie har en crush på honom, hon är svag för charmiga killar. Jag skulle precis sträcka fram min hand och presentera mig men då öppnas dörren till klassrummet och Mrs. Hemmings kommer ut. Hon stirrar på mig med arga ögon och för blicken vidare mot Justin. Snabbt smiter jag in i klassrummet igen.

Jag kastade nycklarna på byrån i hallen så fort jag kom innanför dörren, pappa hade lämnat pengar på bordet men Nick var inte hemma. Nick bodde typ hemma hos sin flickvän ändå så jag skulle nog få käka själv idag. Så fort jag stängde dörren hör jag små tassar springa ner för trappan och komma fram till mig, älskade att komma hem till min egna söta pitbull när jag hade varit borta ett visst antal timmar. Jag var så hungrig att jag bestämde mig för att gå in med skorna och raka vägen till kylskåpet där pizzerian Napolis nummer satt uppsatt med en magnet. "Hej en Hawaii pizza tack" säger jag så fort mannen svarar. "Vill du ha den levererad eller hämtar du den?" frågar han. "Jag hämtar den" säger jag. "10 minuter".
Jag gick tillbaka till hallen, lika bra att ta med hunden så att hon får rastas lite och jag får sällskap på köpet. 

Efter att jag hade ätit så mycket att jag inte orkade en smula mer så myste jag ner mig med vovven framför en film. Under filmen öppnades ytterdörren och Nick kom hem med sin stora sportbag på axeln. "Åh hej" säger jag chockad. "Hej" säger han och kastar av sig skorna. "Jag visste inte att du skulle komma hem, så jag beställde bara pizza till mig" säger jag och låter skyldig. "Äsch, är inte så hungrig" säger han och sätter sig intill mig i soffan. Halva pizzan låg kvar i kartongen. "Ta resten, jag är mätt" säger jag och nickar mot kartongen. Han tar en slice. "Vilken film kollar du på?" säger han och nickar mot tvn. "Get hard, den med Kevin Hart du vet" säger jag. Jag och Nick har en ganska bra relation, dock är han två år äldre än mig men är väldigt lätt att prata med. "Jag trodde du skulle sova hos Sarah?" säger jag chockad. "Vi har gjort slut" säger han och tar en till tugga av sin pizza. Jag kollar chockat på honom. "Oh.." säger jag lågt. Han skrattar "Nej det är lugnt asså, vi är ju vänner fortfarande. Vi båda kände att det var bäst så" ler han lugnande. "Är det ett dåligt tillfälle att säga att jag tycker det ska bli skönt att inte behöva se henne igen?" säger jag och höjer ögonbrynen. Han skrattar. Han vet att jag aldrig tyckt om Sarah, hon har bara utseendet. Jag fattar inte vad Nick såg i henne. "Berätta om din dag i skolan nu tjorven" flinar han.

Likes

Comments

Nu hade jag gått på East High i nästan 6 månader. Jag hade precis haft mitt första sommarlov på denna skolan. Jag började mitt i terminen då jag och resten av min familj var tvungen att flytta hit då pappa hade fått ett nytt jobb som kirurg här i Los Angeles.

Det kändes skumt att gå in genom de stora entré dörrarna till skolan när man varit ledig så länge. Bara några steg in i skolan får jag syn på Leslie. "LESLIE" ropar jag högt innan jag springer fram och omfamnar henne. "Åh äntligen" tjuter hon. "Fan vad brun du blivit" säger hon och kollar på mig från topp till tå. "Jag har verkligen kämpat för att få färg!" säger jag som om jag hade legat ute 20 timmar per dag i solen för att få lite färg. "Well, you did a good job" flinar hon.

Det var så skönt att få träffa klassen igen, trots att jag inte ens känt dom så länge så hade jag kommit dem flesta väldigt nära. Vi tog våra matbrickor och satte oss i högra hörnet i matsalen som vanligt. "Vad gjorde du i sommar Celine?" säger Alice. "Ätit, sovit, solat I guess haha" svarar jag med en axelryckning. "Denna sommaren har varit ganska tråkig" suckar Jess. Jag kunde inte hålla med henne mer, jag hade spenderat den mesta tiden i soffan. "Omg." säger Leslie lågt. Vi alla kollar frågandes på henne. Hon nickar mot mat kön. "Bieber är tillbaka" säger hon kort. Alla blickar styrdes mot några killar som stod och skrattade i mat kön. "Vem är Bieber?" säger jag förvånat. "Han blev avstängd i nästan ett helt år, han brände ner hela kemi salen" säger Alice lågt. Jag kollar på den främmande killen som stod i matkön, han såg ut som nästan vilken kille som helst. "Han ska gå om ett år nu, fatta vilken tur vi har" säger Leslie nöjt. Jag kollar frågandes på henne. "Hon har haft en crush på honom sen 7:an typ" skrattar Jess. "Oh shut up" protesterar Leslie medan de andra tjejerna skrattar.

Jag gick ut ur lektionssalen och svarade i telefonen. "Hallå?" säger jag lite irriterat, pappa vet att han inte får ringa när jag är i skolan och speciellt inte första dagen. "Hej hjärtat, jag tänkte bara kolla så allt går bra" säger han glatt. "Ja pappa" säger jag kort samtidigt som jag trummar med blyertspennan som jag höll i handen mot väggen. "Vad skönt att höra, du..  jag är inte hemma i eftermiddag men jag har lämnat lite pengar på bordet så att ni kan köpa pizza till middag" säger han med en mjuk röst med en gnutta skuld i, det var inte alls ovanligt att jag och min storebror Nick var ensamma hemma. "Ja okej" säger jag och råkar tappa pennan jag trummade med bakom ett element. Shit. "Bra, vi hörs ikväll. Puss" säger han. Jag lägger snabbt på och lägger mig på golvet för att försöka få tag på min penna igen. I samma stund hör jag hur toalett dörren öppnas och får syn på ett par skor som stannar bredvid mig. "Hittar du något?" säger en mörk röst. Fuuck. Snabbt reser jag mig upp. Jag möts av ett par kastanj bruna ögon och ett vitt leende. Snabbt lägger jag en slinga hår bakom örat och borstar av mina knän. "Tappade min penna, bakom elementet, men det är lugnt." säger jag kort och viftar lite med pennan jag lyckats fiska upp. Han luktade rök, som om han precis hade rökt inne på toaletten. "Justin" säger han och räcker fram sin hand vänligt som en hälsning. Ganska självklart att Leslie har en crush på honom, hon är svag för charmiga killar. Jag skulle precis sträcka fram min hand och presentera mig men då öppnas dörren till klassrummet och Mrs. Hemmings kommer ut. Hon stirrar på mig med arga ögon och för blicken vidare mot Justin. Snabbt smiter jag in i klassrummet igen.

Likes

Comments