View tracker

Previously: "Vi har gjort slut" säger han och tar en till tugga av sin pizza. Jag kollar chockat på honom. "Oh.." säger jag lågt. Han skrattar "Nej det är lugnt asså, vi är ju vänner fortfarande. Vi båda kände att det var bäst så" ler han lugnande. "Är det ett dåligt tillfälle att säga att jag tycker det ska bli skönt att inte behöva se henne igen?" säger jag och höjer ögonbrynen. Han skrattar. Han vet att jag aldrig tyckt om Sarah, hon har bara utseendet. Jag fattar inte vad Nick såg i henne. "Berätta om din dag i skolan nu tjorven" flinar han.

Första Kemi lektionen för denna terminen, detta var helt klart mitt favorit ämne. "Är det någon som har sett till Bieber?" suckar professor Higgins. Ingen svarar. Skulle han läsa denna kursen? I samma stund öppnas dörren och Justin kliver in och sätter sig bredvid Casper. "När man talar om trollen.. Jag tänkte hälsa er välkomna tillbaka!" börjar han. "Idag ska vi gå igenom säkerhets regler, eftersom att vissa skulle kunna behöva veta vad som gäller" säger han och kollar på Justin. Några börja fnissa med tanke på att han brände ner den förra kemi salen. "Ser fram emot att få höra det" säger Justin och ler små busigt.

Efter att gått igenom hur en brandsläckare funkar, varför man ska ha skyddsglasögon och rock på sig plockade professor Higgins fram en bunt papper. "Vi ska nu göra ett litet test, på vad ni kommer ihåg från förra terminen. Gör så bra ni kan, det betygsätts inte! När ni är klara smyger ni tyst ut ur klassrummet." ler han och börjar dela ut papper. Så fort jag såg första frågan insåg jag att detta testet skulle bli lätt.

Ikväll skulle jag och Nick äntligen gå på baseball match igen. Han hade lovat att plocka upp mig efter skolan så jag snabbt skulle kunna komma hem och göra mig iordning. Jag satte mig på bänken utanför skolan så jag kunde se när han stod på parkeringen. Det var perfekt väder för att kolla på match, solen sken men det var samtidigt inte jätte varmt. Jag känner hur någon sätter sig intill mig på bänken. "Det är ju golv slickaren" ler Justin nöjt. "Wow, vilket smeknamn" säger jag och höjer ögonbrynen. Han flinar lite. "Jag har aldrig sett dig tidigare, nyinflyttad?" säger han nyfiket. "Inte direkt." svarar jag kort och rycker lite på axlarna. "Du säger inte mycket" säger han. "Du frågar ganska mycket" säger jag tillbaka. Han plockar upp ett cigg paket. "Vill du ha?" säger han och räcker fram paketet. "Planerar du på att elda upp hela skolan denna gången?" säger jag förvånande. Jag vet inte vart jag fick denna attityden ifrån, men han var lixom bara irriterande. Alla vill ha honom, alla gör allt han ber om och det störde mig. "Wow, du har stor käft" säger han och ler nöjt innan han stoppar ciggen i munnen. Jag svarade inte. Han tände den och drog några bloss. "Så, har du ett namn?" säger han nöjt och drar på sig solglasögonen. "Celine" säger jag kort. Jag ser hur Nick rullar upp på parkeringen. "Vad fan gör han här" morrar Justin och drar av sig solglasögonen. "Hejdå Bieber" säger jag innan jag går till parkeringen och hoppar in i Nicks bil. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Previously: Toalett dörren öppnas och jag ser ett par skor stanna bredvid mig. "Hittar du något?" säger en mörk röst. Snabbt reser jag mig upp. Jag möts av ett par kastanj bruna ögon. Snabbt lägger jag en slinga hår bakom örat och borstar av mina knän. "Tappade min penna, bakom elementet, men det är lugnt." säger jag kort. Han luktade lite rök, som om han precis hade rökt inne på toaletten. "Justin" säger han och räcker fram sin hand vänligt som en hälsning. Innan jag hann svara öppnades dörren till min lektionssal och Mrs. Hemmings kom ut och kollade på mig med arga ögon. Utan ett ljud gick jag in i salen igen och satte mig.

Jag kastade nycklarna på bordet så fort jag kom hem, mamma hade lämnat pengar på bordet men Nick var inte hemma än. Nick bodde typ hemma hos sin flickvän ändå så jag skulle nog få käka själv idag. Jag googlade fram numret till pizzerian och ringde. "Hej en Margarita pizza tack" säger jag så fort mannen svarar. "Vill du ha den levererad eller hämtar du den?" säger han. Eftersom att ingen var hemma för att köra mig till pizzerian så var jag ju tvungen att få den levererad. "Delivered" säger jag lite osäkert.
"Adress?"
"Long Island Road 43"
"Okej, pizzan kommer om en halvtimma ungefär" säger han glatt.
"Tack så mycket" säger jag innan jag lägger på.
​Jag kastade mig framför Tvn och la upp fötterna på bordet.

Mitt i filmen öppnades ytterdörren och Nick kom hem med sin stora sportbag på axeln. "Åh hej" säger jag chockad. "Hej" säger han och kastar av sig skorna. "Jag visste inte att du skulle komma hem, så jag beställde bara pizza till mig" säger jag och låter skyldig. "Äsch, är inte så hungrig" säger han och sätter sig intill mig i soffan. Halva pizzan låg kvar i kartongen. "Ta resten, jag är mätt" säger jag och nickar mot kartongen. Han tar en slice. "Vilken film kollar du på?" säger han och nickar mot tvn. "Get hard, den med Kevin Hart du vet" säger jag. Jag och Nick har en ganska bra relation, dock är han två år äldre än mig men är väldigt lätt att prata med. "Jag trodde du skulle sova hos Sarah?" säger jag chockad. "Vi har gjort slut" säger han och tar en till tugga av sin pizza. Jag kollar chockat på honom. "Oh.." säger jag lågt. Han skrattar "Nej det är lugnt asså, vi är ju vänner fortfarande. Vi båda kände att det var bäst så" ler han lugnande. "Är det ett dåligt tillfälle att säga att jag tycker det ska bli skönt att inte behöva se henne igen?" säger jag och höjer ögonbrynen. Han skrattar. Han vet att jag aldrig tyckt om Sarah, hon har bara utseendet. Jag fattar inte vad Nick såg i henne. "Berätta om din dag i skolan nu tjorven" flinar han.

Likes

Comments

View tracker

Nu hade jag gått på East High i nästan 6 månader. Jag hade precis haft mitt första sommarlov på denna skolan. Jag började mitt i terminen då jag var tvungen att flytta hit då pappa fått nytt jobb som kirurg här i Los Angeles.

Det kändes skumt att gå in genom de stora entré dörrarna när man varit ledig så länge. Bara några steg in i skolan får jag syn på Leslie. "LESLIE" ropar jag högt innan jag omfamnar henne. "Åh äntligen" tjuter hon. "Fan vad brun du blivit" säger hon och kollar på mig från topp till tå. "Jag har verkligen kämpat för att få färg!" säger jag som om jag hade legat ute 20 timmar per dag i solen för att få lite färg. "Well, you did a good job" flinar hon.

Det var så skönt att få träffa klassen igen, trots att jag inte ens känt dom så länge så hade jag kommit dem flesta väldigt nära. Vi tog våra matbrickor och satte oss i högra hörnet i matsalen som vanligt. "Vad gjorde du i sommar Celine?" säger Alice. "Ätit, sovit, solat I guess haha" svarar jag. "Denna sommaren var ganska tråkig" suckar Jess. Jag kunde inte hålla med mer. "Omg." säger Leslie lågt. Vi alla kollar frågandes på henne. Hon nickar mot mat kön. "Bieber är tillbaka" säger hon kort. Alla blickar styrdes mot några killar som stod och skrattade i mat kön. "Vem är Bieber?" säger jag förvånat. "Han blev avstängd i nästan ett helt år, han brände ner hela kemi salen" säger Alice lågt. Jag kollade på den främmande killen som stod i matkön, han såg ut som nästan vilken kille som helst. "Han ska gå om ett år nu, fatta vilken tur" säger Leslie. Jag kollar frågandes på henne. "Hon har haft en crush på honom sen 7:an typ" skrattar Jess. "Oh shut up" protesterar Leslie medan de andra tjejerna skrattar.

Jag gick ut ur lektionssalen och svarade i telefonen. "Hallå?" säger jag lite irriterat, mamma vet att hon inte får ringa när jag är i skolan. "Hej hjärtat, jag tänkte bara kolla så allt går bra" säger hon glatt. "Ja mamma" säger jag kort samtidigt som jag trummar med pennan mot väggen. "Vad skönt att höra, du.. varken jag eller pappa är hemma i eftermiddag men jag har lämnat lite pengar på bordet så att du och Nick kan köpa pizza till middag" säger hon med en mjuk röst, det var inte alls ovanligt att jag och Nick var ensamma hemma. "Ja okej" säger jag och råkar tappa pennan bakom ett element. Shit. "Bra, vi hörs ikväll. Puss" säger hon. Jag lägger snabbt på och lägger mig på golvet för att försöka få tag på min penna igen. Toalett dörren öppnas och jag ser ett par skor stanna bredvid mig. "Hittar du något?" säger en mörk röst. Snabbt reser jag mig upp. Jag möts av ett par kastanj bruna ögon. Snabbt lägger jag en slinga hår bakom örat och borstar av mina knän. "Tappade min penna, bakom elementet, men det är lugnt." säger jag kort. Han luktade lite rök, som om han precis hade rökt inne på toaletten. "Justin" säger han och räcker fram sin hand vänligt som en hälsning. Innan jag hann svara öppnades dörren till min lektionssal och Mrs. Hemmings kom ut och kollade på mig med arga ögon. Utan ett ljud gick jag in i salen igen och satte mig.

Likes

Comments