Header

Jag läste just igenom alla bloggar jag följt under åren. Det är ett roligt sätt att kunna minnas och se tillbaka i tiden. Därav tänkte jag skriva några rader, det har ju faktiskt hänt endel i mitt liv också. Vardagen rullar på och min dröm har faktiskt blivit verklighet Tg.spaak har blivit på riktigt, så roligt och spännande! en bebis och hjärtevän som jag hoppas kommer utvecklas och bli större. Ett mål är svårt att sätta men man ska drömma. En dröm är att kunna påverka genom företaget, att kunna göra iallafall lite skillnad. En annan att kunna bygga vårt drömhus. en tredje att kunna styra sin arbetstid för att få så mycket ketchup tid man vill med familjen. Det ska bli spännande att se vart detta tar mig, just nu är det bara fantastiskt kul att testa på på riktigt !


För er som är nyfikna http://tgspaak.com

Nattsuddarkramar Fanny!

Likes

Comments

I början av veckan hade vi besök utav Petters syster och tages två kusiner. Full fart med 3 ungar i vårt lilla hus! Vi hann med att bada, i alla fall Petter och Leticia. Vi åkte också en sväng till Hjo för att äta lite god mat och leka i parken. Idag har Tage varit i Karlsborg och badat med sin kompis rut. Och idag fick både jag och Petter hoppa i plurret. Tage älskar verkligen att bada så vi var i vattnet i nästan en timma !

Likes

Comments

Hej!
Med lunch i magen är vi redo att fortsätta lördagens projekt. Är det inte konstigt att det alltid finns något att greja med. Jag som drömmer om ett större hus.
Leticia och farfar är på ingång, det var länge sedan vi träffades så det blir kul att leka en stund. Ikväll fortsätter vi mot mamma och pappa för grill.

Resultatet i vardagsrummet vi är sjukt nöjda !

Likes

Comments

Nu när hösten är här var det verkligen dags att ta tag i vardagsrummet. För några veckor sen slängde Petter ut fönstrena och dörren och satte in nytt. Utvändigt är allt klart men inte inne. Så vi passade på att måla innan det hunnit bli klart. Det blir en mysig, mörkblå färg som ska skapa den där "murriga" känslan som jag älslar. Lite senare idag får vi se hur det blev.
Petter tjatar alltid på att jag inte ska måla med mina vanliga kläder. Så ikväll blev det naken målning.

Likes

Comments

God förmiddag! Vi var uppe med tuppen idag men ha myst ner oss igen en stund. Nu tänkte jag passa på att ta en dusch medan Tage slaggar en stund.
Det fina höstvädret ger verkligen energi och jag känner mig glad.
I eftermiddag ska jag försöka låna en bil av päronen för att åka in till stan och kika efter lite ny höst inredning till vardagsrummet.

ljuset, underbart eller hur!

Likes

Comments

Dagarna flyger förbi. Idag tog jag och Petter en långpromenad. Det va längesedan nu och med sensommarvädret som hänger sig kvar var det helt underbart. Om det inte var för att vi nästan dog under vandringen. Helt plötsligt när vi går i skogen hör vi hur det grymtar till bland buskarna. Någon sekund senare rusar det förbi ett stort vildsvin 20m framför oss. Efter suggan kom det åtta vildsvin till!! Jag blev livrädd och ville vända. Och Petter tyckte självklart att allt va skithäftigt. Aldrig tidigare har vi sett vildsvin på dagen och helt ärligt vette fan om jag vågar gå där igen !

Likes

Comments

Jag har myst mig ner mig i soffan helt själv, vet inte när det hände sist. Jag bestämde att jag var värd det och struntade i att plocka som jag vanligtvis gör på kvällarna. Tage somnar tidigare på kvällarna nu så det brukar bli lite mer gjort då, och så kommer vi upp tidigare på morgonen. Inte helt fel faktiskt. Och så passar det bra in i min nya plan om att få mer gjort på dagarna. Jag vill inte vara så slö och lojj som jag är, det måste få en ändring!

Likes

Comments

Godmorgon världen.
Tage har redan somnat om, vi vaknade på Slingvägen hos mamma och pappa. Nu sitter jag i soffan med pappa och Simon och ser på nyhetsmorgon. Det är 15 år sedan terrorattacken mot World trade center, tiden går så fort. Någon sa att det var starten för IS, fy fan.

Ikväll ska vi hämta hem våran pappa äntligen. Det ska bli så spännande att se hur Tage reagerar. För på något sätt känns det som att han saknar Petter. 

Likes

Comments

Godmorgon!

Genom fönstret ser det ut att gå mot höst det är helt grått. Gissa om jag fick en shock när luften var helt ljummen vid åtta på morgonen. Jag kom just hem från tandläkaren, hela käften är bedövad så jag vågar inte äta, om jag skulle bita mig. Tage sover gott i Filips säng så jag passar på att bara ta det lungt och göra ingenting en stund. Tanken var att vi skulle åka till Karlsborg och bada idag men Tags polare är förkyld så vi struntar i det och siktar på näsa vecka istället.

Vill ni ha tips på skön läsning måste ni gå in på Yayas blogg hennes dotter Naomi kläcker sånna underbra komentarer http://nouw.com/yayas

Likes

Comments

Helgens utflykt gick till Huskvarna och äppladalen. Ett helt fantastiskt vackert ställe. Med massa äppelodlingar, en butik och ett litet litet musteri. Med mig hade jag såklart bästa gänget.

Likes

Comments