Header

Tjenare! Tänkte bjussa på lite bilder från mina föräldrars hem. Något partisk kanske men grejerna från Tg.spaak gör sig så bra hemma hos dem. Mamma gillar inredning, hennes stil går i grått med industri känsla, rackarns snyggt och roligt med massa återbruk precis som jag gillar !

Hyllorna i vardagsrummet hittar man på Jula, de är egentligen för garaget men funkar lika fint i vardagsrummet.
ljushållarna på väggen hittar man i vilket byggvaruhus som helst. Beijer, Byggmax tex.
Och många av de snygga detaljerna hittar man såklart på www.tg.spaak.com

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Godmorgon alla fina !
Här hemma var frukosten helt slut. Så jag tog till en kär gammal vän, havregrynsgröt. Det var länge sedan men ack så gott ibland, man blir liksom varm och skön i hela magen. 

idag väntar lite samtal, jag letar efter en lokal att kunna starta en butik i. Det är super spännande, jag har så många drömmar och tankar!

Min drömprins, tack för att du berikar mitt liv.

Likes

Comments

jag fick starta morgonen med en egen sovmorgon. När hände det senast? Det var inte så att jag behövde sovaut egentligen men vad härligt det var att kunna vakna och bara göra vad man vill på morgonen.

Nu är Petter och spelar fotboll i snöstormen, jag och Tage har hängt hos mamma och pappa en stund.

Likes

Comments

Utanför har vi snö igen.. skit tråkigt. Petter blev väckt av sin mamma och fick sticka iväg och jobba. Så jag och Tage går här hemma och grejar. i eftermiddag har jag lite jobb att göra annars verkar det bli en lugn måndag. Och förhoppningsvis får vi veta om vi får huset eller inte.

Vi har hängt upp lite kort över vår säng, Tage tyckte inte att det var en toppen Ide' att hänga pappa över sängen dock

Likes

Comments

Vi klev upp redan 6.20 idag. Solen sken in så rakarns härligt och gjorde mig pepp på en lång dag. Vi försökte väcka pappan men det var lättare sagt än gjort. Han fick sova en stund till.
Sedan har vi röjt i både trädgården och här inne. Petter är rädd att det ska bli som på reklamen att vi städar så fint att vi inte längre vill flytta. Men det är ju faktiskt inte det som är problemet. Vi älskar ju vårt hus men det är lite för litet och lite för kallt på vinterhalvåret. Och så finns det ju inget som säger att vi kommer att flytta med en gång bara för att vi värderar huset. Det ska iallafall bli väldigt spännande och se vad hon säger imorgon. Vi har ju faktiskt vänt upp och ner på hela det här huset sedan vi flyttade in.

Likes

Comments

Vi på oss just i en nybäddad säng för lite Bolibompahäng. Mitt huvud håller på att explodera av allt som händer just nu. lokal till företaget, leveranser, renovering, ev husköp, värdering av vårt hus mm. Det är superkul men jag har inte förmågan att reda ut det känner jag. Jag är alldeles för flummig och inte alls så effektiv och strukturerad som jag hade behövt vara, tuuur att Petter finns!

Likes

Comments

Godmorgon, Fagersanna ligger lugnt och snöigt. Jag som var inställd på vår. Men Tage och barnen på förskolan är lyckliga att äntligen kunna åka pulka och då är jag med det. Veckoplanen verkar ganska lugn. På torsdag ska jag till Skövde för att träffa Linn och hämta nya produkter till shoppen, spännande!

Nu ska jag pussa mina killar och göra mig redo för jobb.

Likes

Comments

Det lutar åt mellomys med tacos ikväll. Det kan inte bli så mycket mer Svensson än så men det spelar ingen roll för jag njuter av det !
Vi har spenderat hela förmiddagen hos min mormor och morfar framför tremilen. Med fika och en massa bus. Jag är så tacksam som har alla de gamla kvar. Och att Tage får hänga med dem är underbart.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Det närmar sig förskolestart för Tage och det finns en djungel av grejer att välja bland. Jag tillhör inte klass 1 av shoppinggalna mammor som spenderar timmar vid datorn för att spana priser och märken. Även om jag tycker det är väldigt kul med barnkläder. Jag har också lyxen med en mamma som är förskolelärare och har ganska bra koll på vad som är bra att ha inför förskolestarten. Här uppe finns grejer ur favorit basen. Tage precis som sin pappa är hittills en ganska blå kille.

Likes

Comments

Hur härligt är det inte när han med stort H, som i Henrysson alltså. Kryper tätt intill och jag får ligga tryggt i hans famn. Det kan vara den bästa känslan i världen. Nu ska vi äta frukost ihop och snacka om dagarna som gott och dagarna som kommer. Lägga ihop familjepusslet liksom, det är fantastiskt det här med att vara en familj.

Likes

Comments