Header

Utanför har vi snö igen.. skit tråkigt. Petter blev väckt av sin mamma och fick sticka iväg och jobba. Så jag och Tage går här hemma och grejar. i eftermiddag har jag lite jobb att göra annars verkar det bli en lugn måndag. Och förhoppningsvis får vi veta om vi får huset eller inte.

Vi har hängt upp lite kort över vår säng, Tage tyckte inte att det var en toppen Ide' att hänga pappa över sängen dock

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vi klev upp redan 6.20 idag. Solen sken in så rakarns härligt och gjorde mig pepp på en lång dag. Vi försökte väcka pappan men det var lättare sagt än gjort. Han fick sova en stund till.
Sedan har vi röjt i både trädgården och här inne. Petter är rädd att det ska bli som på reklamen att vi städar så fint att vi inte längre vill flytta. Men det är ju faktiskt inte det som är problemet. Vi älskar ju vårt hus men det är lite för litet och lite för kallt på vinterhalvåret. Och så finns det ju inget som säger att vi kommer att flytta med en gång bara för att vi värderar huset. Det ska iallafall bli väldigt spännande och se vad hon säger imorgon. Vi har ju faktiskt vänt upp och ner på hela det här huset sedan vi flyttade in.

Likes

Comments

Vi på oss just i en nybäddad säng för lite Bolibompahäng. Mitt huvud håller på att explodera av allt som händer just nu. lokal till företaget, leveranser, renovering, ev husköp, värdering av vårt hus mm. Det är superkul men jag har inte förmågan att reda ut det känner jag. Jag är alldeles för flummig och inte alls så effektiv och strukturerad som jag hade behövt vara, tuuur att Petter finns!

Likes

Comments

Godmorgon, Fagersanna ligger lugnt och snöigt. Jag som var inställd på vår. Men Tage och barnen på förskolan är lyckliga att äntligen kunna åka pulka och då är jag med det. Veckoplanen verkar ganska lugn. På torsdag ska jag till Skövde för att träffa Linn och hämta nya produkter till shoppen, spännande!

Nu ska jag pussa mina killar och göra mig redo för jobb.

Likes

Comments

Det lutar åt mellomys med tacos ikväll. Det kan inte bli så mycket mer Svensson än så men det spelar ingen roll för jag njuter av det !
Vi har spenderat hela förmiddagen hos min mormor och morfar framför tremilen. Med fika och en massa bus. Jag är så tacksam som har alla de gamla kvar. Och att Tage får hänga med dem är underbart.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Det närmar sig förskolestart för Tage och det finns en djungel av grejer att välja bland. Jag tillhör inte klass 1 av shoppinggalna mammor som spenderar timmar vid datorn för att spana priser och märken. Även om jag tycker det är väldigt kul med barnkläder. Jag har också lyxen med en mamma som är förskolelärare och har ganska bra koll på vad som är bra att ha inför förskolestarten. Här uppe finns grejer ur favorit basen. Tage precis som sin pappa är hittills en ganska blå kille.

Likes

Comments

Hur härligt är det inte när han med stort H, som i Henrysson alltså. Kryper tätt intill och jag får ligga tryggt i hans famn. Det kan vara den bästa känslan i världen. Nu ska vi äta frukost ihop och snacka om dagarna som gott och dagarna som kommer. Lägga ihop familjepusslet liksom, det är fantastiskt det här med att vara en familj.

Likes

Comments

Det blir mest natttankar här inne nu. Pappa Petter är snart hemma efter en hockeyresa med grabbarna. Vi har längtat efter honom så det ska bli skönt att se honom. Helgen har varit toppen, vi tillbringade fredag till lördag i Göteborg med mamma, pappa och Freja. Lite shopping och god mat. Tages bästa med trippen var det djupa fönstret ut över centralstationen. Han gick helt bananas, jag har aldrig sett honom så galen! Det var ju lite mer aktivitet där än hemma på vår gata också, och tack gode gud för det.

Likes

Comments

Jag läste just igenom alla bloggar jag följt under åren. Det är ett roligt sätt att kunna minnas och se tillbaka i tiden. Därav tänkte jag skriva några rader, det har ju faktiskt hänt endel i mitt liv också. Vardagen rullar på och min dröm har faktiskt blivit verklighet Tg.spaak har blivit på riktigt, så roligt och spännande! en bebis och hjärtevän som jag hoppas kommer utvecklas och bli större. Ett mål är svårt att sätta men man ska drömma. En dröm är att kunna påverka genom företaget, att kunna göra iallafall lite skillnad. En annan att kunna bygga vårt drömhus. en tredje att kunna styra sin arbetstid för att få så mycket ketchup tid man vill med familjen. Det ska bli spännande att se vart detta tar mig, just nu är det bara fantastiskt kul att testa på på riktigt !


För er som är nyfikna http://tgspaak.com

Nattsuddarkramar Fanny!

Likes

Comments

I början av veckan hade vi besök utav Petters syster och tages två kusiner. Full fart med 3 ungar i vårt lilla hus! Vi hann med att bada, i alla fall Petter och Leticia. Vi åkte också en sväng till Hjo för att äta lite god mat och leka i parken. Idag har Tage varit i Karlsborg och badat med sin kompis rut. Och idag fick både jag och Petter hoppa i plurret. Tage älskar verkligen att bada så vi var i vattnet i nästan en timma !

Likes

Comments