Header

Tiden går så otroligt fort, två veckor till julafton. Och sen är jul över. Jag inser min egen hysteri, all längtan efter en dag som är över snabbt som attan. Det gäller verkligen att njuta nu.


Idag kom snön också, det var en lycklig Tage som kunde åka pulka för första gången iår. Och ännu bättre, äta snö!
Sen for vi till mormor och morfar för att baka pepparkakor. En perfekt decemberdag helt enkelt!

Jag har krupit ner framför musikhjälpen med små känningar, tänk om man kunde veta när den där Bosse tänker komma ut. Vi väntar spänt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tg.Spaak har tickat på sedan i november nu, min egna lilla bebis. Med webbshop och under sommaren en helt egen butik, så himla spännande och roligt. För den som inte förstått vad Tg.Spaak är för något är det alltså mitt egna företag med inredning under återbrukstemat. Jag gillar att ta tillvara på det som redan finns. Och dessutom gärna det som finns nära.

Ni hittar webbshopen på tgspaak.com och på Instagram under @tg.spaak

kika in vettja det finns massor av kul grejer.

Likes

Comments

Godmorgon! Det här härligt att alltid starta veckan med en ledig dag att lägga ny energi på. Oavsett om det är något roligt eller något som bara måste göras.
Jag har flera gånger tagit upp det här med att vi är dåliga på rutiner i vår familj. Och att det beror på både hur jag och Petter är som människor men också vår livssituation. Jag har varit hemma med Tage och vikarierat lite emellan åt, Petter har också varit hemma fast pluggat och vikarierat när tillfälle funnits. Med andra ord har vi varit hemma mycket tillsammans allihop.
I augusti kommer vår sitution ändras, kanske för alltid och jag vet inte om jag tycker det är bra eller jobbigt. Det känns givetvis skönt med lite rutiner, men vi kommer spendera så himla mycket mer tid på varsitt håll och det känns jobbigt.

Jag vet inte om jag tycker de pengarna från två heltidsjobb som det tillslut kommer bli för oss väger tyngre än att vara tillsammans lite mer och tjäna lite mindre. Självklart måste man få allt att gå ihop men kanske inte jätte mycket mer än så.
Och så gäller det att må bra och att våga testa i livet, vi lever bara en gång. Hur vill vi leva och vad vill vi ge våra barn?
Livet är en balansgång.

Bild, Linn Carlsson från min butik Tg.Spaak.

Likes

Comments

Idag : Jobb i butiken fram till 15. Sen tänkte vi ta en runda minigolf och käka glass. Håller vädret i sig kanske vi tar en tur med båten ikväll.

Mår: Strålande måste jag säga, en aningen trött kanske men det beror isåfall på för mycket sömn, inte för lite.

Tage: Hänger med min farmor och farfar på kolonin just nu, käkar hallon och lever livet, den ungen har det bra!

Petter: Hade kli i benen efter träning. Så jag sa åt honom att cykeln till Karlsborg. Bra idé tyckte han! Glad och pigg Petter = glad Fanny

Likes

Comments

Tjenare! Tänkte bjussa på lite bilder från mina föräldrars hem. Något partisk kanske men grejerna från Tg.spaak gör sig så bra hemma hos dem. Mamma gillar inredning, hennes stil går i grått med industri känsla, rackarns snyggt och roligt med massa återbruk precis som jag gillar !

Hyllorna i vardagsrummet hittar man på Jula, de är egentligen för garaget men funkar lika fint i vardagsrummet.
ljushållarna på väggen hittar man i vilket byggvaruhus som helst. Beijer, Byggmax tex.
Och många av de snygga detaljerna hittar man såklart på www.tg.spaak.com

Likes

Comments

Godmorgon alla fina !
Här hemma var frukosten helt slut. Så jag tog till en kär gammal vän, havregrynsgröt. Det var länge sedan men ack så gott ibland, man blir liksom varm och skön i hela magen. 

idag väntar lite samtal, jag letar efter en lokal att kunna starta en butik i. Det är super spännande, jag har så många drömmar och tankar!

Min drömprins, tack för att du berikar mitt liv.

Likes

Comments

jag fick starta morgonen med en egen sovmorgon. När hände det senast? Det var inte så att jag behövde sovaut egentligen men vad härligt det var att kunna vakna och bara göra vad man vill på morgonen.

Nu är Petter och spelar fotboll i snöstormen, jag och Tage har hängt hos mamma och pappa en stund.

Likes

Comments

Utanför har vi snö igen.. skit tråkigt. Petter blev väckt av sin mamma och fick sticka iväg och jobba. Så jag och Tage går här hemma och grejar. i eftermiddag har jag lite jobb att göra annars verkar det bli en lugn måndag. Och förhoppningsvis får vi veta om vi får huset eller inte.

Vi har hängt upp lite kort över vår säng, Tage tyckte inte att det var en toppen Ide' att hänga pappa över sängen dock

Likes

Comments

Vi klev upp redan 6.20 idag. Solen sken in så rakarns härligt och gjorde mig pepp på en lång dag. Vi försökte väcka pappan men det var lättare sagt än gjort. Han fick sova en stund till.
Sedan har vi röjt i både trädgården och här inne. Petter är rädd att det ska bli som på reklamen att vi städar så fint att vi inte längre vill flytta. Men det är ju faktiskt inte det som är problemet. Vi älskar ju vårt hus men det är lite för litet och lite för kallt på vinterhalvåret. Och så finns det ju inget som säger att vi kommer att flytta med en gång bara för att vi värderar huset. Det ska iallafall bli väldigt spännande och se vad hon säger imorgon. Vi har ju faktiskt vänt upp och ner på hela det här huset sedan vi flyttade in.

Likes

Comments

Vi på oss just i en nybäddad säng för lite Bolibompahäng. Mitt huvud håller på att explodera av allt som händer just nu. lokal till företaget, leveranser, renovering, ev husköp, värdering av vårt hus mm. Det är superkul men jag har inte förmågan att reda ut det känner jag. Jag är alldeles för flummig och inte alls så effektiv och strukturerad som jag hade behövt vara, tuuur att Petter finns!

Likes

Comments