Skriver inte detta för att andra ska läsa det utan mer för att få ur mig saker.. 

Mitt liv är en katastrof men ändå helt underbart just nu, fått mediciner å shit som gör att jag mår fruktansvärt mycket bättre i psyket och jag umgås mycket med mina älskade vänner som alltid finns där i vått och torrt, så jävla glad att jag har dom! 

Samtidigt som jag lever i min bubbla med lycka över att äntligen må bra och känna att livet är någonting värt och att jag faktiskt inte är värdelös utan jag kan göra saker bra och att det finns folk som älskar mig så har jag ett stort tomt svart hål inom mig, mitt hjärta är krossat, mosat, upprivet och trampat på och det känns som att jag ska falla ihop vilken sekund som helst. Och allt det pga att jag och mitt ex gjorde slut för ungefär 1,5 månad sedan. Nu ska jag erkänna något jag inte gjort för typ någon...... Jag saknar honom så sjukt mycket och det är endast han och ingen annan som kan fylla tomheten jag känner inom mig. Nästan alla jag pratar med säger att jag ska glömma honom och gå vidare, att jag ska hitta en ny bättre kille, att mitt ex bara är en stor fet nolla/idiot/psykfall osvosv. Varje gång folk säger sånt så känns det som att jag får en kniv i magen för det enda jag vill är ju egentligen att han och jag ska bli ett par igen.. sen finns det någon enstaka person som tycker jag ska följa mitt hjärta, göra det som jag blir lycklig av men det negativa övervinner det positiva där. 

Jag drömmer om honom varje natt, jag tänker konstant på honom varje dag och jag älskar honom mer och mer för varje dag samtidigt som han egentligen bara försvinner mer och mer för varje dag och det gör ont, jag får panik bara jag tänker på det. Jag skojar inte jag får verkligen panik och kan ligga och hyperventilera och ba vafan ska jag göra för att han ska komma tillbaka. Jag har ju dock inte sagt till honom att snälla vi försöker igen men skulle jag säga det så skulle han bara springa ifrån mig, han är en så jävla komplicerad person när det kommer till känslor. Fyfan..

Om det är något jag verkligen ångrar är det att jag lät honom gå att jag inte kämpade mer och att jag inte gav han den där sista kramen han bad om, men kanske var det rätt att ge upp ändå? Hade vi fortsatt så hade det kanske slutat i ännu mer kaos? Kanske är det här ödet som spelar oss ett spratt och kollar hur stark våran kärlek är egentligen och se ifall vi kommer tillbaka till varandra? Kanske är det en möjlighet för oss att börja om på nytt att vi blir nykära igen och vårat förhållande blir starkare än någonsin? Eller värst av allt.. Kanske är detta slutet på en underbar saga? Om det nu är så så är jag otroligt glad att jag fick läsa den iaf, han betyder så otroligt mycket för mig och han har hjälpt mig så mycket genom allt svårt, vi har stått vid varandras sida oavsett vad som hänt, våran kärlek var så stark att vem som helst kunde se den, även den blindaste mannen på andra sidan jordklotet. 

-"Vi får se vad framtiden ger"

No haters.. tack för mig! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Halloo Fuckers! 

Gör ännu ett försök till att ta upp bloggen igen. Hänt ganska mycket i mitt liv på sista tiden så inte hunnit med + att vårat internet är fortfarande lite konstigt. 

Såå vad har hänt i mitt liv..

Jag har fått sommarlov!

Jag har klarat alla mina betyg! (helt otroligt faktiskt)

Jag har umgåtts med mina vänner nästan konstant!

Jag har varit i stockholm en hel del!

Jag har börjat hänga med Nicki lite igen! 

Ja och så massa mera..

Just nu sitter jag i Kennys nya lägenhet och mest chillar och lyssnar på musik medans vi väntar på att Marcus och Pelle ska komma ner. Jag har egentligen inte så jätte mycket mer att skriva just nu men det är en början i alla fall :) 

får se ifall jag skriver ett godnatt inlägg sen.

Puss&Kram

 

Likes

Comments

Halloo!

Idag har jag internet, hoppas att det håller i sig! Idag har jag varit ute på en liten promenad med Moa min lillasyster ,det var rätt mysigt. Sen har jag suttit bakom ratten för första gången idag, dock körde jag ju typ ingenting men ah gick bra iaf. Ska snart börja övningsköra på riktigt!

Har även skickat in mitt CV idag, hopppppaaas att jag får sommarjobb för jag vill inte vara utan pengar en hel sommar.. påtal om sommar så tycker jag att den kan komma nu nu nu nu!! men Idag är det exakt en månad kvar i skolan sen slutar jag högstadiet, känns för jävla bra asså.

Puss&Kram 

Likes

Comments

halloo fuckers!
fortfarande inget Internet hemma, it suuuucks! Fett chill helg hittills igår var det fint väder så vi grillade och hade trevligt och sedan blev det lan som fooortsätter tills imorn så ja här sitter vi ett gäng nördar.. mår fett bra när jag är här så ska fan bosätta mig här. Men nä nu ska jag... göra nå.

puss&kraam


Likes

Comments

halloo
asså shit fett längesedan jag blogga, tappat lusten rätt mycket. Mitt Internet har krånglat as mycket på senaste tiden också, försökte göra ett videoinlägg för några dagar sen men dt gick inte :(
Mitt liv rullar på i alla fall, går i skolan typ bara en månad kvar!! Sen är jag mest med kompisarna nu och försöker att inte tänka på massa elände, mår hyffsat bra när jag är med dom men sen när jag kommer hem igen så fuckar hjärnan ur.
Just nu ligger jag i sängen med en iskall blöt bomullstuss över Naveln för den mår inge bra, bytte piercing och märkte att staven var kortare än hålet.. så den blev lite irriterad sen badade jag i sjön igår (knäpp jag vet!) och då blev det ännu värre så jag kan typ inte sitta rakt. Funderar starkt på att ta ur den men ändå så vill jag ha kvar den.
Jahapp, har det hänt nå mer i mitt liv..? nja inte mycket, singel igen och snyggare än någonsin! blivit rödhårig också.
Skriver mer när mitt Internet tillåter det men hare bra..

puss&kramLikes

Comments

Halloo

Har inte haft tid eller ork till att uppdatera någonting på senaste tiden. Men har fett mycket i skolan och har blivit sjukt trött på allting just nu.

En kul men ändå jobbig grej som händer nu är iaf att det är en tjeeej på skolan som tror att jag försöker förstöra för henne genom att ta hennes ragg ifrån henne, grejen är den att dt är dt sista jag försöker, helt ärligt det är bara han som kan bestämma. Denna brud är yngre än mig och jag har inga som helst planer på att förstöra hennes så kallade LIV, hade jag velat det så hade jag lyckats vid det här laget.. hehe jaoo I can be a fucking bitch och jag vet vilka knappar jag ska trycka på, dåligt eller bra yeah both... Det jobbiga är att jag får skit för något jag inte ens har gjort..! Vet inte om hon läser min blogg men kände för att skriva av mig lite!

Puss&Kram!

Likes

Comments

Halloo

Japp japp jag måste ju ha världens sämsta liv och fantasi, jag har verkligen ingen aning om vad jag ska blogga om. Känns ju inge kul att bara sitta och skriva om sitt liv dagarna långa..för ärligt..vem bryr sig? Menmen.. bjuder på en förjävla gammal bild :*

Puss&Kram

Likes

Comments

Den här dagen kan gå och suga någons... regnar allt är grått och jag är på dåligt humör, awesome?! Nej inte dirr... sån fruktansvärd beslutsångest och dt finns ingen som kan hjälpa mig.
Ska försöka jobba med lite SO nu så...

pussheej!

Likes

Comments

Halloo

Lyckades försova mig baaadly idag och stressa som fan till skolan för att inte komma försent till nationella proven.. Sen har det inte hänt så mke mer idag så ah rätt chill! Nu ska jag käka lunch för det var fisk i skolan idag.. YYSSCH!! Och sen fortsätta kolla på serien.

Dagens Inspiration är Kläder..

Puss&Kram

Likes

Comments

Halloo

Hade tänkt vara hemma ikväll igen men orkade inte sitta inne så jag brummade ut på värsta långturen, sen åkte jag och träffade Kalle ett tag det va nice vi gjorde inte så mke men ändååå.. sen drog jag och köpte cheez ballz så nu ska jag kolla på hem till midgård (tönt jag vet) och tjocka i mig sånt sen soova..

Puss&Kram

 

Likes

Comments