Hu måste jag säga vad vardagen känns trist, när det enda den består av är jobb så känns inte livet speciellt kul. Jag känner verkligen att på mitt förra schema (vi har alltså bytt schema nu, gick på nytt igår 29/8) var så pass mycket bättre, det var luftigare vardag där jag kombinerade fritiden med jobbet på ett helt annorlunda sett, nu känns det mer som att det enda jag gjort den här veckan är att jobba och hu vad trist det känns.

Förövrigt så börjar jag ändå se ljuset i slutet av tunneln då jag på fredag får ledigt och har en ledighet på 4 dagar alltså fre-måndag, sen är det åter arbete igen på tisdag. Förhoppningsvis gör jag verkligen något med den här helgen och tar vara på all ledighet jag får då, trots allt vet jag också att snart har jag inte annat en ledighet så egentligen bör man väl inte klaga.

Jag har även gått in i en period nu då jag vill ha förändring, jag vill göra något nytt med mig själv och jag skulle vilja inhandla något nytt, samtidigt så känns detta så otroligt onödigt då jag behöver spara och sen åker jag som sagt snart iväg på semester men jag har haft lite funderingar på att sälja lite grejer och se om någon eventuellt är sugen på att köpa något utav det jag har för det mesta är inte ens använt. Får nog fundera lite mer på det man har ju liksom köpt grejerna utav en anledning. 

Planerna inför resan står faktiskt still, vi har frågat våra vänner om någon är sugen att hänga på men än så har ingen sagt något, utan en har frågat när vi tänker åka men det är ju fortfarande oklart då vi tänkt att vi bestämmer det tillsammans om vi är fler som vill åka samtidigt. Annars så nöjer jag ju mig alltid med Henrik och han med mig (får vi hoppas). ;)

Annars har det varit lite sjukperiod för mig och det är ju inte bättre än, har gått med ont i halsen i snart en vecka, det är inte vanlig halsont utan det gör ont när jag sväljer så det känns som att något inte riktigt står rätt till och jag hinner ju tänka miljontals tankar om vad det kan vara men jag får väl ta tag i det här med att kontakta vårdcentralen och se om dom kan ta något prov eller liknande. 

Nu ska jag nog kolla på någon serie och till slut sova om jag lyckas, ha det fint hörrni.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Well hello my old friend eller något i den stilen.. 

Back to business helt enkelt och tänkte börja blogga igen. Det kommer väl framför allt handla mest nu om min tråkiga vardag jag lever i men också förberedelserna inför vår resa som jag och Henrik snart ska iväg på. 

Lite info om den då;

Tanken är att vi än en gång ska iväg och backpacka i Asien, däremot blir det inte bara Thailand denna gång utan vi har även diskuterat: Indonesien, Malaysia, Kambodja, Singapore och även Vietnam lite grann. Vi är  ju lite mer erfarna nu än vad vi var när vi åkte för 2 år sen till Thailand och var där i 1 månad så jag tror att denna gång blir det betydligt bättre, vi ska bara ta tag i planeringen lite bättre och boka flyg osv. 

Hur länge vi blir iväg det vet vi inte riktigt än, vi säger att vi är borta så länge pengarna räcker, men vi har väl ändå siktat in oss på att kunna vara iväg i åtminstone 3-5 månader denna gång, allt handlar ju om vad man vill göra och hur bra man vill leva osv. Det går ju liksom att leva snålare ena månaden och lite dyrare den andre. 

Men vi får se, just nu så är det mest bara något roligt att se framemot även fast det snart är dags. 

Annars så jobbar jag ju nu hela September ut, har sagt upp mig och det ska bli så skönt, ibland måste man ju verkligen släppa det dåliga och det vanliga and just let loose, vilket jag tycker jag definitivt har gjort med tanke på att ens ekonomiska trygghet är ju helt borta snart, haha. Trots allt är det en skön känsla att inte veta vad som komma skall. 

Imorgon är det fredag och jag tror att jag kör på typisk taco-fredag faktiskt (firar att jag får in min lön) Henrik har ju börjat träna nu och äter enbart kyckling och grönsaker, sådant som jag inte riktigt förstår mig på eller fixar jag skulle aldrig självmant kunna bara äta kyckling och grönsaker, samtidigt så hade jag gjort det så hade väl jag fått en schysst kropp om jag samtidigt tränar, men jag är för lat och det vet dem flesta redan om. 

Naj, men goodnight boys and girls och stay tuned för mer info osv osv. 


Likes

Comments