Igår hängde jag, malle, jempa å olle på 60 kvadrat. Jag beställde in en alldeles för stark öl och märkte att mitt leg inte låg i min plånka?????? fan asså. Vi satt å snicksnackade på att resa i sommar, typ en festresa någonstans.. Märker att alla bara vill ha nått att se fram emot nu när det är pissvinter.efter ett tag beställde jag och jennifer in en ananas drink?? så fan heller att de var, det ända som låg i det där glaset var whisky. vi blev lite små tipsy och efter vi suttit där ett tag drog vi hem! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Flög över än en gång till Köln där mina girls lina å raze bor!

På dagarna pillade vi på lite för dyra kläder, käkade pommes å kollade på det där feta kapellet

på nätterna drack vi ölbärs ;), gick på techno rejv tills klockan slog 10 på morgonen, kramades medan vi lyssnade på linas kompanjon Patrik spela musik och lekte med fisheye

När jag kom hem klippte jag av ännu mera hår och såg svart å svår ut

Sen blev det nyårs afton ;) och nyårsaftonsmorgon

Skämtade lite med dafo också, han e roli prick!!!

Likes

Comments

​ville bara dela med mig av dom här små berättelserna! så jävla fina!! Kunio Kato heter han som har tecknat dom! 

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Ska snart åka till mall of scandinavia med Max och shoppa julklappisar! Mår fan pissigt nu för tiden, har väl hållit i sig ett tag. måste hitta på saker så jag inte hamnar kvar i skiten! Hejdå! Nu måste jag böja ögonfransarna!!

Likes

Comments

Är påväg in till stan för att kolla på första avsnittet på julkalendern med min sis! Vi ska dricka te å käka frukost. Har hänt lite sen jag sist var här, har hunnit fylla 20, sett Silvana imam och flugit!

Ibland tar jag upp mobilen och skriver lite på mina anteckningar, det kan egentligen handla om vad som helst, men mest är det nog typ riktigt jävla dåliga förälskelser, här får ni en liten snutt!!!!

Nånstans så vet jag ju att det var lika bra. När man blandar ihop två destruktiva personer så blir det ju bara en ända röra, iallafall vad man sett och hört blir det ju så. Ni vet, typ filmer, med två personer som antingen är kriminella, deprimerade eller tar en jävla massa knark som faller för varandra. Men det är ju det som gör honom så intressant, man vet inte vad fan som händer innanför pannbenet egentligen och det är kanske därför det känns som jag aldrig kommer hitta någon som honom igen. Jag vill lixom inte ha det där "standard" förhållandet, det ska vara rakblad, kokain å slå in grannes fönster och råna kiosker ute på vishan. Ja, jag skulle nog helst av allt vilja vara Bonnie, ja och så är han Clyde.

Likes

Comments

I fredags var jag ute och åt på stationen med familia och efter det mötte jag upp Olle på pendeln och for in till stockholm. Vi drog till en sunkig pub på stureplan, tror den hette bull n bear??? vi drack amaretto sour och väntade in Jempa å crew. Det blev lite stökigt och högljutt och efter det halkade vi vidare till cafet där vi dansade tills dom stängde. hamnade på Max och sen tog vi fem pendeln hem och däckade. Vaknade lördag morgon relativt pigg med Jemp, vi käkade pizza och kolla lite på misfits. Idag har jag gått promenadis med Jempa och lyssnat lite på flora och Fridas podd! älskar fan dom, dom pratar mycket om sex vilket är kul, rekommenderar!!! Nu väntar jag in midnattssol som börjar klockan nio!

Likes

Comments

Vaknade upp idag av att Donald Trump har vunnit vadet i USA. Det som chockar mig mest är att det var så pass många kvinnor som röstade på honom? Jag menar hur kan man som kvinna nedvärdera sig själv så mycket att man röstar på den här jävla pajasen alltså?! Läser folk inte tidningen? Ser ni inte vilka uttalanden, ser ni inte hur sexistisk och rasistisk människan är??? Och för att inte tala om alla feta svettiga amerikanska män som bor ute på vishan som sitter och röstar så att dom ska kunna ha ännu mera vapen hemma ja osv osv. USA alltså, vilket skämt
Nåväl! Idag känner jag mig lite less på världen faktiskt, känns också som att jag inte sovit på en vecka för ögonen mina vägrar vara öppna idag.
Igår hade jag det myspys med Jempa iallafall, jag tog pendeln mot Stockholm och mötte upp tösen vid Sollentuna och så for vi vidare. Vi käka på créme och shoppade lite, trevligt!!!!!

Likes

Comments