Halloj ni!! Jag och Rebo sitter just nu uppe i lägenheten och lyssnar på empire state of mind haha. Vi ska snart dra på museum! Här får ni lite bilder så får jag berätta mer sen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 1 readers

Likes

Comments

Det hände en liten incident i helgen på birger Jarl, som är en nattklubb här i uppis. Blev riktigt jävla förbannad så skrev en insändare till unt. och vips så ringer dom och meddelar att min insändare kommer publiceras! Så håll koll nu denna vecka allesammans!! utöver att jag sitter och skriver insändare så har jag börjat packa till New york, jag åker ju nu på söndag!!! Planerar också att sätta igång med körkortsteorin också, men hur tråkigt är inte det egentligen? :( Idag ska jag bara ligga i soffan och kolla på serier iallafall, säsong 3 av skam har ju börjat droppa lite avsnitt, så det är prio ett idag! juste! sen blir det min favvis ikväll, tortellini!

Likes

Comments

Likes

Comments

​Jennifer visade mig den här videon här om dagen, kan bara den snyggaste musik videon jag sätt och låten ligger etta på bästa låtar just nu!!!!!!! 

Likes

Comments

Har sett några bloggare som screenat lite från deras anteckningar och tänkte härmas lite. Vips så blev min blogg jätte privat, nåväl vad gör det om 100 år då

Likes

Comments

Här om dagen kom Lina och väckte mig, direkt importerad från Köln och hämtade mig med sin racerbil, vi drog iväg till skyttorp och parkerade bilen hos raze sen gick vi runt i höst solen och myste, åt mackor och åkte ännu mera car.

Likes

Comments

Denna veckan har hit tills varit rätt pissig, har pms och gråter över allt och ingenting. om ni vill får ni skriva nått fint till mig så jag blir glad, kan ni inte skriver lite idéer till mig!!! vet inte vad för slags inlägg ni gillar? <33333

Likes

Comments

Tre svarta behövda saker jag införskaffat mig nyligen. En helt vanlig svart collage sweater från weekday, ett par finare höga kostymbyxor som också är från weekday och ett par urtjusiga klackar jag tänkte trippa runt i New york! Dom är från Asos!

Likes

Comments

Ey! har förresten börjat kolla på en ny serie idag! det är en netflix originalserie, Easy heter den och för varje avsnitt handlar det om ett nytt par. hittills tycker jag den är bra, mycket sex vilket är najs! och juste den är tät av snygga kändisar som Dave Franco, Malin Åkerman och Orlando Bloom, just saying ;) ;); ;)

Likes

Comments

Nu var det så längesen så jag inte vet vad jag gjort. hmm har iallafall hunnit med att klippa av håret! Jag gillar ett faktisk. Innan hade jag lixom ingen frisyr men nu känns det mer som jag har det så fort jag vaknar. Har druckit vin med mitt ex till lärare tillsammans med Rebo! och efter det spenderat en massa hundralappar på taxiresor och shottar. Har till och med bokat en resa till New york i slutet av oktober med Rebo, vi tänkte hälsa på Kesy, shoppa, och fira halloween som en borde! 

Likes

Comments