View tracker

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Ska snart åka till mall of scandinavia med Max och shoppa julklappisar! Mår fan pissigt nu för tiden, har väl hållit i sig ett tag. måste hitta på saker så jag inte hamnar kvar i skiten! Hejdå! Nu måste jag böja ögonfransarna!!

  • 9 readers

Likes

Comments

View tracker

Är påväg in till stan för att kolla på första avsnittet på julkalendern med min sis! Vi ska dricka te å käka frukost. Har hänt lite sen jag sist var här, har hunnit fylla 20, sett Silvana imam och flugit!

Ibland tar jag upp mobilen och skriver lite på mina anteckningar, det kan egentligen handla om vad som helst, men mest är det nog typ riktigt jävla dåliga förälskelser, här får ni en liten snutt!!!!

Nånstans så vet jag ju att det var lika bra. När man blandar ihop två destruktiva personer så blir det ju bara en ända röra, iallafall vad man sett och hört blir det ju så. Ni vet, typ filmer, med två personer som antingen är kriminella, deprimerade eller tar en jävla massa knark som faller för varandra. Men det är ju det som gör honom så intressant, man vet inte vad fan som händer innanför pannbenet egentligen och det är kanske därför det känns som jag aldrig kommer hitta någon som honom igen. Jag vill lixom inte ha det där "standard" förhållandet, det ska vara rakblad, kokain å slå in grannes fönster och råna kiosker ute på vishan. Ja, jag skulle nog helst av allt vilja vara Bonnie, ja och så är han Clyde.

  • 25 readers

Likes

Comments

I fredags var jag ute och åt på stationen med familia och efter det mötte jag upp Olle på pendeln och for in till stockholm. Vi drog till en sunkig pub på stureplan, tror den hette bull n bear??? vi drack amaretto sour och väntade in Jempa å crew. Det blev lite stökigt och högljutt och efter det halkade vi vidare till cafet där vi dansade tills dom stängde. hamnade på Max och sen tog vi fem pendeln hem och däckade. Vaknade lördag morgon relativt pigg med Jemp, vi käkade pizza och kolla lite på misfits. Idag har jag gått promenadis med Jempa och lyssnat lite på flora och Fridas podd! älskar fan dom, dom pratar mycket om sex vilket är kul, rekommenderar!!! Nu väntar jag in midnattssol som börjar klockan nio!

Likes

Comments

Vaknade upp idag av att Donald Trump har vunnit vadet i USA. Det som chockar mig mest är att det var så pass många kvinnor som röstade på honom? Jag menar hur kan man som kvinna nedvärdera sig själv så mycket att man röstar på den här jävla pajasen alltså?! Läser folk inte tidningen? Ser ni inte vilka uttalanden, ser ni inte hur sexistisk och rasistisk människan är??? Och för att inte tala om alla feta svettiga amerikanska män som bor ute på vishan som sitter och röstar så att dom ska kunna ha ännu mera vapen hemma ja osv osv. USA alltså, vilket skämt
Nåväl! Idag känner jag mig lite less på världen faktiskt, känns också som att jag inte sovit på en vecka för ögonen mina vägrar vara öppna idag.
Igår hade jag det myspys med Jempa iallafall, jag tog pendeln mot Stockholm och mötte upp tösen vid Sollentuna och så for vi vidare. Vi käka på créme och shoppade lite, trevligt!!!!!

  • 117 readers

Likes

Comments

Nu är jag hemma! Och har faktiskt varit det ett tag, kom hem på måndag morgon men har varit så jetlaggad och bara sovit sen jag kom hem. Det var iallafall ett jävla rabalder där borta. Blev mer strul än vad jag hade tänkt mig. Vi var till och med hemlösa några timmar när vi kom fram. Vi hade alltså bokat ett airbnb rum som dom av massa konstiga anledningar avbokade, vi stod och dividerade med idioten som vi hade hyrt rum att bo på i kanske två timmar till vi tillslut gav upp och satte oss på gatan utanför och brast i gråt. Vid det här laget var vår batterinivå på den där skrikande röda färgen när det kommer fram två riktigt steriotypiska Brooklynbor och frågar om vi behöver hjälp. Vi berättar vad som har hänt och dom välkomnar oss in till deras hem för att ladda mobilen och hjälpa oss fixa alltihop. Vi är kanske hos dom i fem sex timmar tills allting tillslut fixar till sig och airbnb bjuder oss på en natt på hotellrum. Brooklynparet kör oss hela vägen dit och fyller våra händer med två stora kassar fullproppade med mat och lämnar oss på hotellet med 20 dollar. Haha gråter för att det finns så fina människor!!!! Resten av resan var najs, vi klubbade med promoters med en massa gratis dricka och första kvällen vi gick ut, då det bara var jag och Rebecka blev vi så fullständigt jävla borta. inte så konstigt dock eftersom det enda vi drack var glas fyllda med tequila, is och en citronskiva hehe. Vi myste med keesia, fortsatte gå på klubbar, besökte moma och såg massa van Gogh å Picasso tavlor, shoppade, åt så jävla gott, åkte upp i top of the rock och promenixade över Brooklyn bridge! Även fast det var lite strul så var det as najs att träffa keesia och se allting i new york, det bästa var fan maten <3333

  • 154 readers

Likes

Comments

Halloj ni!! Jag och Rebo sitter just nu uppe i lägenheten och lyssnar på empire state of mind haha. Vi ska snart dra på museum! Här får ni lite bilder så får jag berätta mer sen!

  • 169 readers

Likes

Comments

Det hände en liten incident i helgen på birger Jarl, som är en nattklubb här i uppis. Blev riktigt jävla förbannad så skrev en insändare till unt. och vips så ringer dom och meddelar att min insändare kommer publiceras! Så håll koll nu denna vecka allesammans!! utöver att jag sitter och skriver insändare så har jag börjat packa till New york, jag åker ju nu på söndag!!! Planerar också att sätta igång med körkortsteorin också, men hur tråkigt är inte det egentligen? :( Idag ska jag bara ligga i soffan och kolla på serier iallafall, säsong 3 av skam har ju börjat droppa lite avsnitt, så det är prio ett idag! juste! sen blir det min favvis ikväll, tortellini!

Likes

Comments

Likes

Comments

​Jennifer visade mig den här videon här om dagen, kan bara den snyggaste musik videon jag sätt och låten ligger etta på bästa låtar just nu!!!!!!! 

Likes

Comments