Beauty

Hei, fine! I dag tenkte jeg å tipse dere om en fantastisk ansiktsmaske som virkelig gjør jobben. Det er nemlig Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask fra The Body Shop. Dette er en vegansk ansiktsmaske som skal hjelpe mot urenheter. Jeg sliter en del med urenheter/arr så denne er perfekt for meg. Masken inneholder kraftige ingredienser som bambuskull og tea tree, som er med på å dyprense huden. Den inneholder også grønne teblader som er med på å eksfoliere huden, så den blir etterlatt myk og glødende. De har flere forskjellige masker i denne veganske serien, og jeg har lyst å investere i flere etter hvert.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Fashion

JACKET & TOP FROM BIKBOK

Hvor fin er ikke denne toppen fra Bikbok? Jeg er helt forelsket i den, og synes den passer perfekt til både fest og hverdag. Har nesten lyst å kjøpe den i alle fargene, tihi💛

Likes

Comments

Beauty

Clean - First Blush: Denne er snart tom, og det er det en grunn for. Jeg er ikke så glad i en alt for søt lukt, og derfor passer denne perfekt med en mer mild lukt med toner som hvit te, musk og amber. Den lukter bare så fantastisk og denne bruker jeg til hverdags.

YSL Black Opium: Denne lukter faktisk helt amazing! Dette er en veldig feminim og sensuell lukt, som passer perfekt til fest/spesielle anledninger. Parfymen har toner fra blant annet kaffebønner, sambac sjasmin, appelsinblomst og vanilje. Ettersom den har en ganske mørk lukt, så bruker jeg den sjeldent til hverdags.

Versace Bright Crystal: Denne kjøpte jeg i NYC og har brukt den så og si hver dag etter jeg kjøpte den. Synes den er veldig drøy i bruk, ettersom jeg har brukt den hver dag i nesten 1, 1/2 år! Dette er en sprudlende, frisk og sensuell blomsterduft med fruktige innslag, som granateple, hvite blomster, amber og musk. Synes denne passer perfekt til både hverdag og fest.

Hvilken/hvilke er dine favorittperfymer?

Likes

Comments

Food & Drinks

Recipe:

2 Oranges

2 Green Apples

1 Kiwi

1 Lemon

2 cm Ginger

Jeg er veldig glad i ferskpresset juice, og synes det er perfekt nå til høsten ettersom man lett blir forkjølet eller syk. Da er det godt å lage en juice med mange næringstoffer, og som kan hjelpe med immunforsvaret. Man føler seg også veldig oppkvikket!

Ettersom jeg er så glad i å lage juice, så tenkte jeg å legge ut en ny oppskrift én gang i måneden fremover. Hvordan høres dette ut?

Likes

Comments

Se så lekker denne veska er da! Så den først på Eirin Kristiansen sin blogg, og ble helt in love, så måtte bare ha den selv. Den er fra Zara, og var utrolig rimelig i prisen, Synes det er så fint med fløyel nå til høsten, og derfor passer den perfekt inn!

Likes

Comments

På søndag dro jeg og ei venninne for å se solnedgangen på Borestranda. Det var så utrolig vakkert at jeg ble nesten helt målløs! Det siste bildet er faktisk ikke redigert i det hele tatt (!!). Vi satte oss på ei sanddyne og koste oss med kakao og kjeks. Jeg kjenner at jeg må virkelig bli flinkere til å nyte norsk natur, for det er jo så vakkert!

I dag har jeg faktisk bursdag, og er endelig 21 år. Skal ut å spise litt med Anja før jeg skal jobbe i kveld, og så blir det sikkert noe godt å spise med familien etter jobb! Ha en fin dag <3

Likes

Comments

Traveling

Siste dagen på Rhodos gikk vi opp på en liten fjelltopp, hvor det er en fantastisk utsikt. Man har en vakker utsikt over havet, Rhodos by, og man kan se over til Tyrkia. Man kan riktig nok se over til Tyrkia fra bakken også, men det ble enda finere fra en høyere utsikt! Savner varmen allerede, og kjenner vi er godt på vei til høsten nå.

Likes

Comments

Fashion

Dress from ASOS

Synes denne kjolen fra ASOS er så utrolig fin! Kjøpte den i fjor vår, og forstår ikke at jeg ikke har brukt den mer enn to ganger, haha! Vi kom hjem fra Rhodos natt til i går, og jeg følte nesten at jeg våknet opp til en grusom hangover i går. Hadde heldigvis fri i går, så kunne sove lenge.

Likes

Comments

Traveling

God fredag! I dag lånte vi en firehjuling, og kjørte gjennom Faliraki, Anthony Quinn Bay, Ialyssos, Ixia og tilbake til Rhodos by. Klønete som vi er så havnet vi på feil vei, og endte opp på motorveien. Her kjører de som svin, og å kjøre på en firehjuling som ikke gikk høyere enn 60-70 km/t, var ganske skummelt, haha! Vi var ikke sikker på om det var lovlig først å kjøre på motorveien, så kjørte av på en vei, og endte opp i gokk. Så vi stoppet på en bensinstasjon for å høre hvor vi var. Det endte med at vi kjørte tilbake igjen samme vei, og endelig endte vi opp i Faliraki. Tydeligvis har de litt andre regler her nede, for det var tydeligvis lov å kjøre med både moped og firehjuling på motorveien! Det var i hvertfall helt nydelig i Anthony Quinn, og jeg fikk snorklet litt, og så en del fisker. Er forresten sykt hvor mye det har å si hvilken side du er på Rhodos når det kommer til strender. Det blåser helt sinnsykt på vestsiden, mens på østsiden er det helt stille og mye klarere vann!

 Nå skal vi straks ut å spise etter en lang dag, og etterpå skal vi nok bare slappe av. Ha en fin helg!

Likes

Comments

Traveling

I dag tok vi turen innom Lindos, og det er så utrolig vakkert der, for ikke å snakke om klart vann. De har veldig mange hvite bygninger med fine små gater og butikker/restauranter. Vi fikk ikke vært i Lindos i mer enn 2 1/2 time, så vi fikk ikke utforsket stedet så mye som vi hadde lyst til, men vi fikk i hvertfall tatt oss en dykkert, og jeg er så "amazed" over hvor fint det er her. Vannet var helt turkist og vakkert.

Det er også mulig å sitte på esler opp til Akropolis, men synes så synd på de stakkars eslene som må bære på mennesker opp en sinnsyk bratt bakke i skinnende sol (!). Fikk helt vondt av de, jeg! 

Vi stoppet også innom to forskjellige bukter, hvor vi kunne bade fra båten, men det var litt kjølig på båten så stod derfor over denne gang. Anja og jeg skal kjøre firehjuling i morgen, så tenkte å dra innom den ene bukten da. Var så utrolig fint der!

Likes

Comments

Instagram@ida_martine