Wanties

Innlegget inneholder adlinks

- LET'S DO THIS -

Jeg kjenner at jeg har så mye treningsglede for tiden, og det er så herlig! På denne tiden av året pleier det å dabbe veldig av, men når har jeg nesten mer motivasjon enn jeg noen ganger har hatt! Merker hvertfall at jeg får mer motivasjon når jeg kjøper nytt fresh treningstøy, og her er wanties-ene mine atm. Jeg har en lignendes treningsbag fra Kari Traa som jeg fikk til bursdagen, og den er så rå. Ellers sikler jeg veldig etter begge treningstightsene. Kan aldri få nok...

Likes

Comments

Kjenner jeg savner det lange håret litt, og tror nok at jeg kommer til å la det vokse ut igjen! Synes det er veldig fint med kort også, men føler meg mer "vel" med langt av en eller annen grunn. Hva synes dere?

Likes

Comments

Fashion

Hei, dere! Til nå har jeg egentlig bare redigert litt bilder, og sett gjennom noen blogger. Jeg har publisert noen av disse bildene før, men ville prøve å redigere dem på nytt, og de ble så mye finere! Synes det er så gøy å eksperimentere i Photoshop, og bare prøve seg litt frem. Nå skal jeg straks lage middag, og senere skal jeg på jobb! Ha en fin onsdag❤

Likes

Comments

Fashion, Wanties
The Laidback Look

BEANIE - HERE BACKPACK - HERE BOMBERJACKET - HERE HOODIE - HERE JEANS - HERE BOOTS - HERE

Jeg elsker den laidback looken, og det er så behagelig å gå med. Må bare nevne at jeg digger hettegensere under bomberjackets, om ikke med skinnjakke. Synes også at bootsene passer perfekt til dette antrekket og gir det en enda mer edgy touch.

Likes

Comments

Food & Drinks

Oppskrift:

2 speltlomper

4 skiver med kalkunfilet

1 hardkokt egg

En neve med valgfritt salat

Litt smørost

En klype pepper

...

Her er det jo bare fantasien som setter grenser, og man kan jo alltids tilføye paprika, agurk, osv.


Jeg kom over denne oppskriften i Shapeup sitt spesial blad, og de har så mange forskjellige sunne og gode oppskrifter. Jeg liker veldig godt å lage mat, og synes alltid det er gøy å lære seg nye oppskrifter. Snart er det tid for å dele en ny juiceoppskrift med dere også, til den nye spalten min, så håper dere liker det!

Likes

Comments

Everyday
Follow me: @ida_martine

Her er en liten kollasj med de siste bildene jeg har tatt de siste ukene. Følg meg gjerne her!

Likes

Comments

Fashion

A HINT OF BURGUNDY

JACKET, SCARF AND SWEATHER FROM BIKBOK

CAPS FROM H&M

Her er gårsdagens antrekk! Det begynner å bli skikkelig kaldt her i Stavanger (Ålgård), og derfor er det herlig å pakke seg inn med store skjerf og kåper. Nå skal jeg straks dra på butikken og handle inn litt ingredienser til en god og sunn brownies oppskrift som jeg kom over. Ha en super tirsdag <3

Likes

Comments

Places I wanna travel
Lake Louise

En plass jeg har utrolig lyst å reise en gang i livet er til Lake Louise som ligger i Alberta, Canada. Sjekk denne innsjøen - det er noe av det vakreste jeg har sett. Her kan man også leie kano, og bare nyte utsikten. Her skal jeg i løpet av noen år!

Lofoten

Lofoten har fått mye oppmerksomhet i det siste, spesielt på instagram - og det kan jeg lett forstå. Norge er så utrolig vakkert, og det er så mange steder jeg vil dra og Lofoten står høyt på listen. Med den vakre utsikten og spisse fjell sjarmerer regionen folk flest. Det finnes også en utrolig fin strand i Lofoten, som jeg gjerne vil besøke!

Cliffs of Moher

Cliffs Of Moher ligger i Irland, og for en fantastisk utsikt! Her vil jeg nyte soloppganger og solnedganger og rett og slett bare nyte utsikten. Irland har også en veldig vakker natur, med mye grønt.

Fairy Pools - Isle of Skye

Fairy Pools - Isle Of Skye er en kjent attraksjon i Skottland, og det forstår jeg godt! Med et nydelig landskap, og fossefall blir man "blown away". Man kan forstå hvorfor de har kalt det "Fairy Pools", for dette er trolig nok en plass man kan drømme seg bort.

Glow Worm Cave

Glow Worm Cave er en populær attraksjon i New Zealand, hvor man er inni en grotte med glødende ormer. Disse skal visst være på en størrelse som en mygg, og gløder opp hele grotten. Sjekk så fint og ikke minst så spesielt det er!

...

Jeg er jo en reiselysten sjel som vil oppleve hva verden har å by på, og tidligere i år lagte jeg jo en ny spalte med steder jeg vil dra. Denne gangen ville jeg dele natur-steder med dere, og disse stedene står høyt opp på listen min. Har dere noen steder dere må dra til?

Likes

Comments

Fashion

JACKET & PANTS FROM BIKBOK

SWEATHER FROM SABOSKIRT

Synes denne jakken fra Bikbok er så fin! Det er så mye man kan style den med, og bare fantasien setter grenser. Jeg har riktig nok ikke brukt den så mye enda til tross for at jeg kjøpte den tidlig i år, men tenker at jeg skal få brukt den en del til neste år. Nå går det mot kaldere tider, og da er det tykkere kåper som skal frem!

Håper dere får en super søndag💛

Likes

Comments

Fashion

JACKET & SWEATHER FROM BIKBOK

CAPS FROM H&M

BAG FROM ZARA

Slik ser dagens antrekk ut! Elsker den nye ullkåpen min fra Bikbok og capsen fra H&M! Synes ull og skinn passer så godt sammen. Nå skal jeg straks i en liten bursdagsfeiring, og etterpå skal jeg henge med ei venninne, så det blir kos. Ha en fantastisk onsdag, dere!

Likes

Comments

Instagram@ida_martine