Helluu! ♡

Nu var det ett tag sen sist, och enda anledningen till det är bara att jag inte haft någon ork eller motivation. Men nu är jag tillbaka! Jag ska försöka blogga åtminstone några gånger i veckan, men kanske inte varje dag, vi får se.

Hur som helst. Har ni testat varm choklad med sprutgrädde? Det är så otroligt gott, särskilt med choklad/kola sås som topping. Såsen jag har på grädden är saltad karamell, favorit smaken just nu. Varm choklad med sprutgrädde och någon typ av kolasås är verkligen höstens bästa dryck!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Helluu ♡

Äääntligen har jag klippt mitt hår! Det var såå slitet och hårtopparna var suuper tunna. Mitt hår var verkligen inte friskt och fräscht. Så nu har jag äntligen klippt mig! Ca 1,5 dm tror jag klipptes bort, så skönt! Jag ångrar att jag inte tog någon bild på håret innan jag klippte mig, så att jag kunde göra en före/efter bild. Men såhär ser det ut nu iallafall, friskt och fräscht.

Ha det så bra!

Likes

Comments

Ljusslinga - rusta

Helluu! ♡

Nu har jag satt igång med höst dekorationen! De enda jag har gjort hittills är att hänga upp lite fina löv från min ljusslinga och så har jag lagt en ganska stor lykta med lite höstliga löv under breved mitt skrivbord. I mitt hyfsat lilla rum är det super mysigt! Jag fick ingen bra bild på lyktan, men jaja. Jag antar att jag senare i oktober kommer lägga in lite pumpor eller någon annan halloween dekoration.

Ha det så bra!

Likes

Comments

  • Filed under: Inspo

Likes

Comments

Contains affiliate links

Helluu!

Jag har börjat älska kappor såå mycket, jag tycker att det är så fint! Jag har kollat lite på kappor här och där och utav dem jag har sett så är dessa tre mina favoriter, och alla är ifrån Ellos. Jag tror inte att jag själv kommer köpa någon utav dessa, då jag gillar att prova i butik först, men det gav mig ändå super mycket inspiration på hur jag vill att min kappa ska se ut.

Kappa Malin

Den första kappan är super fin vinröd kappa i en klassisk, rak modell. När jag såg den här kappan på Ellos så var det nog färgen som lockade mig mest. Vinrött är ju en så fin färg på hösten! Dock är det svårt att matcha till allt. Det skulle kanske se lite konstigt ut om jag gick med en röd kappa till mina gröna byxor, eller? Till ett par svarta jeans och en ljusgrå stickad tröja skulle det vara super fint.

Kappa Rachel

Nästa kappa är en så fin svart , ganska simpel kappa. Den här kappan är som den första också i en klassisk modell. Jag älskar hur den ser ut fram ifrån! Knapparna är en super fin detalj. Den här är nog lite lättare att matcha, eftersom att svart passar till princip allt.Jag tycker att det är lite tråkigt att bara ha svart, så en ljusgrå eller vinröd halsduk till den här skulle säkert vara jättefint.

Kappa viBee Wool Coat

Sista kappan! Den här kappan är i en ganska stilren modell. Det jag gillar med den här som de andra två kapporna inte har är knytskärpet i midjan. Jag tycker att det är såå fint när man knyter skärp i midjan på en kappa. Älskar färgen också! Ljusgrått är en utav mina favorit färger. Den här kappan ser såå himla varm och mysig ut och skulle passa perfekt till en fin men lite kallare höst dag.

Likes

Comments

Helluu! ♡

Jag har suttit och funderat lite över vad jag ska lägga ut nästa vecka, och skrivit ner det jag känt låtit bra. Jag har inte bestämt vilken dag vilket inlägg ska ut på, det beror lite på vad jag känner för. Här är idéerna jag kom fram till:

1. 3 Fave Coats

2. Fall inspo

3. Top 3 This Summer

4. School Life Hacks

5. Dagens Lista

6. Room Decor - Fall

7. Konsert

Så det är vad som förhoppningsvis kommer upp nästa vecka, och jag ska försöka få upp alla kl 21 på kvällarna. Jag tror att nummer 1, 3 fave coats, kommer upp imorgon. Den eller konserten. Vi får se. Jag är iallafall väldigt taggad på att få ihop de här inläggen . Det är några som handlar om hösten, vilket jag ser fram emot.

Ha det så bra!

Likes

Comments

Helluu! ♡

Förra året la jag ut bilder på mitt skolfoto, så jag tänkte att jag kunde göra det i år med. Det här är då mitt skolfoto i årskurs 8! Som vanligt är jag inte särskilt nöjd och tycker inte riktigt att det ser ut som jag på bilden, men det är vad det är, haha. Det här var nog den första gånger jag ser gul ut på mitt skolfoto, jag brukar se lite röd ut. Man ser verkligen skillnaden när man jämför bilderna breved varandra. Jag vet dock inte om jag tycker det är varken bra eller dåligt.

Ha det så bra!

Likes

Comments

Helluu! ♡

Det var såå länge sen som jag bloggade, och min ända ursäkt till det är att jag inte haft något att skriva om. Jag har bara vart hemma och tagit det lugnt inprincip hela sommaren.

22 Augusti började jag skolan igen, så jag har alltså gått i skolan i 2 veckor nu det här läsåret. Allt har gått ganska bra. Vi tog skolfoto i onsdag så jag skulle kunna visa hur det blev imorgon.

Just nu mår jag inte sådär superbra, jag blev sjuk idag. Jag kände väll av imorse att jag hade lite ont i halsen men det blev värre under dagen så nu är jag förkyld, "yay". Men jag har haft en rätt skön eftermiddag/kväll ändå. Jag har börjat kolla på en serie som heter "New Girl" som verkar ganska bra. Jag har bara sett några avsnitt så jag kan inte riktigt avgöra vad jag tycker än.

Ha det så bra!

Likes

Comments

Helluu! ♡

Den närmaste veckan kommer det att vara den typiska sommaren, regn. På dagen idag regnade ingenting så vi har vart nere vid havet och badat tre gånger idag! Men som sagt blir det lite sämre väder nu. Man får helt enkelt göra det bästa av situationen och bada ändå.

Ha det så bra!

Likes

Comments

BLOGG INLÄGG

Fresh Hair

kamera pics, Hår fix

Fall Room Decor

Årstid, kamera pics

Fall Inspo

Inspo

3 Fave Coats From Ellos

Årstid, Inspo, Wanties

Next Week

kamera pics, Vardagen

Mitt Skolfoto 2017

skolan

1 September

Vardagen, skolan

Nails Done

kamera pics, Naglar