Solnedgången var såå vacker i påskas på mitt landställe!

Likes

Comments

Helluu!

Äntligen är jag tillbaka med ett nytt inlägg på bloggen. Jag har inte vart så "sugen" på att blogga eller vad man ska säga, men nu är jag tillbaka. Ny månad, nya inlägg.

Igår var jag i Kungsträdgården! Som jag längtat! Jag har faktiskt aldrig vart i Kungsträdgården såhär på våren för att kolla på träden och blommorna, så det här var första gången jag fick se Kungsträdgården blomma så fint. Jag blev verkligen jätte fascinerad av blommorna., dem var så fina! För mig som älskar att ta kort på speciellt blommor var det som en "dröm foto plats". Personligen tycker jag att det var väldigt fint att ta när bilder på blommorna, och ha den blåa himlen i bakgrunden. Det var även första gången som jag fotograferades bland den mängden folk, är van att bli fotad där ingen ser, hihi. Men det gick superbra och jag tänkte inte ens på att det fanns fler än bara jag och min syster, som tog kort på mig, där. Hur som helst var det jätte vackert i mina ögon och för dem som inte vart där när träden blommar så rekommenderar jag verkligen att åka dit!

Ha det så bra!

Likes

Comments

Tröja - BikBok Kjol - H&M Strumpbyxor - BikBok Halsband - Glitter Naglar - Primark Nagellack - Isadora

Jag har tyvärr inte någon bild på hela outfiten, men det man inte ser som jag har på mig är ett par svarta, tunna strumpbyxor.

Helluu!
Nu var det ett tag sen som jag bloggade, och jag har egentligen ingen riktig ursäkt till det. Bara lathet antar jag. Här är iallafall några bilder på hur jag såg ut/vad jag hade på mig igår på påskafton. Och glad påsk i efterskott! Jag har haft en jättebra påskafton/påskhelg, och jag hoppas att alla andra också har det! Imorgon tänker jag att jag ska lägga upp en uppdatering på hur mig påskhelg har sett ut.
Ha det så bra!

Likes

Comments

Och ännu en smoothie bowl, ingen är förvånad. Älskar verkligen smoothie bowl's, fina, goda och lätt att göra!

Likes

Comments

Kappa Madlady, Skor Footway

Likes

Comments

Helluu!
Förlåt att jag inte lagt ut något på över en vecka, har helt enkelt inte orkat med det. Det har kommit upp ganska många fina vår blommor nu, vilket gör mig sååå glad! Älskar när det börjar komma upp blommor! Ett tecken på vår och sommar :)
Ha det så bra! <3

Likes

Comments

Sneak-peak på inlägget som kommer upp väldigt snart.

Helluu!
Igår startade jag och min storasyster Sophie en blogg ihop. Vi skapade den för att lägga ut saker inom köket, alltså maträtter, godis, tårtor och kanske snacks. Hon har faktiskt en egen blogg, men eftersom att hon inte bakar och så varje dag så blir det inte så mycket uppdatering. Däremot om både hon och jag lägger ut inlägg tillsammans om vad vi har bakat så blir det bättre uppdatering. Sen är det ju också självklart roligt att ha en blogg tillsammans när vi kan hjälpas åt med både att göra det vi tillagar, ta bilderna och skriva inläggen.

Bloggen heter @siskitchen och ni får väldigt gärna gå och följa den.

Ha det så bra! <3

Likes

Comments

BLOGG INLÄGG