MNagellack / Klocka / Sweater

Hej!
Idag skrev jag klart min önskelista, både till jul och födelsedag, och jag är så nöjd! Det mesta jag önskat mig är pengar, då jag samlar till en kamera! Men här är tre saker som finns på min önskelista.

Ha det så bra!<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej!

Jag hade tänkt att dela med mig av mina favorit jullåtar, och jag vet att det är väldigt tidigt för jul, men jag tycker ändå att det är som mysigast långt innan jul, då får jag lite jul känsla och börjar längta till julen. Längtar sååå himla mycket till julen!! Det är nämligen min favorit högtid. Men här är några utav mina favoriter (klicka på den låt du vill för att lyssna på den):

Mistletoe - Justin Bieber

All I Want For Christmas Is You (SuperFestive!) (Shazam Version) - Justin Bieber

All I Want for Christmas Is You - Fifth Harmony

Santa Tell Me (Audio) - Ariana Grande

Last Christmas - Wham

Santa Claus Is Coming To Town (Arthur Christmas Version) - Justin Bieber

Likes

Comments

Bild från september

Hej!
Den här helgen har det blivit en sån stor förändring i vårt hus, tycker jag iallafall. Vi har nämligen köpt lite nya inrednings prylar. Till köket har vi köpt en matta och ljus-gråa gardiner, som vi nu har satt upp. Dem som vet hur vårt kök såg ut förut tror jag ser en väldigt stor förändring i köket, förhoppningvis. På sommarlovet satt vi in ett nytt stort fönster i köket, innan var det en gammal liten altan dörr som stod där. Och den här veckan så målade min pappa även köket vitt, från att det var en gul tapet. Så det är ändå en väldigt stor skillnad i köket. Vita väggar, ett mycket större fönster, nya ljusgråa gardiner och en ny grå/vit matta som står under ett vitt bord. Sen så köpte även min mamma massa nya kuddar och 3 nya filtar till soffan i vardagsrummet. Vi hade massa olika färger på våra kuddar, några var rosa, några var gröna och andra var blå. Men nu har vi köpt i samma tema som i köket. Så hon köpte ljus gråa kuddar, några med lite mönster och några utan, och 3 jäääätte mysiga lurviga gråa filtar. Planen är även att vi ska köpa ljus gråa tunna gardiner till vardagsrummet. Det kanske låter väldigt tråkigt när jag beskriver, och att det låter som att det bara blir massa grått. Men nejdå, det blir alldeles utmärkt! :)
Ha det så bra! <3

Likes

Comments

Lördags myset för ikväll, yummiii!

Hej!
Jag har vart lite dålig på att uppdatera, och det är självklart bara på grund av skolan. Skillnaden mellan att gå i 6:an och 7:an är så stor, och det blir en sån stor förändring. Så därför har jag vart väldigt trött varje dag när jag kommit hem från skolan, och inte nog med det så har jag även försovit mig i 40-45 min hela veckan.. så jag har haft 20 minuter på mig att göra iordning mig på och sedan gå till bussen. Det kanske inte låter särskilt jobbigt, men jag har inte van att vilja sova varje dag när jag kommer hem.
Så det är helt enkelt varför uppdateringen är så himla dålig.
Ha det så bra!<3

Likes

Comments

Vit HÄR / Svart HÄR

Jag behöver er hjälp!!

Jag har kollat på dessa adidas tröjor runt en månad och tänkt att jag velat ha en, men jag beställer aldrig från nätet och trodde först inte att jag kunde köpa en. Men sen kom jag på att jag skulle kunna önska mig en adidas tröja, men jag kan inte bestämma mig om vilken som är snyggast! Ni som kan föreställa er mig i en sån tröja, vilken tycker ni att jag skulle passa bäst i ? Snälla hjälp mig!! <3

  • Filed under: mode

Likes

Comments

Hej!
Skrev inte något igår, och det var för att vi kom hem vid midnatt. Vi var nämligen hemma hos våra kompisar från klockan 19:30 ungefär, och så spelade vi Bingolotto till halv tolv eller något sånt. Så kom vi hem någon gång efter tolv. Tyvärr blev det ingen vinst, men det gör inget. Det var roligt och mysigt ändå.
Ha det så bra! <3

Likes

Comments

En bild från snapchat

Hej!
Jag har inte lagt ut något sen i måndags, och det är för att jag inte riktigt hunnit. Jag har ju precis börjat sjuan, och det är en sån stor skillnad mellan att gå i 6:an och 7:an, och det blir en helt annan rutin. Jag hinner inte göra något när jag kommer hem, jag har inte ens hunnit kolla på Youtube, haha. Men nu sitter jag i soffan, kollar på idol, äter choklad och bara har det bra. Och det ska bli så skönt med 2 hela lediga dagar, även fast den här skol-veckan har gått väldigt fort.
Ha det så bra! <3

Likes

Comments

Sorry för de dåliga bilderna!!

Hej!
I helgen fick jag en ny favorit mellis, och jag älskar verkligen den här mellisen. God, och stan för enkel att göra. Det är bara grekisk yoghurt med honung och hasselnötter. Så enkelt är det. Och som sagt, jag tycker verkligen, verkligen om det här. Inte så nyttigt, eftersom det är honung på, men det gör inget för mig.
Ha det så bra! <3

Likes

Comments