View tracker

Hej!
Asså iiihhh vad den här dagen har vart bra! Skolan har gått snabbt, vädret idag har vart helt otroligt, blå himmel, ljummen temperatur, fåglar som kvittrar, solen som skiner och gräset som börjar komma fram. Dessutom har jag vart på bra humör hela dagen. När jag kom hem så va jag först lite med min syster och min mamma, men sen skrev jag klart min uppsats och jag är verkligen sååå glad att jag inte har något plugg att göra i helgen! Jag kan göra precis vad jag vill, fixa i mitt rum, fixa naglarna, åka skridskor, åka någonstans, ni fattar. Är bara så glaad! På toppen av allt är det fredag också.
Hoppas ni haft en lika bra dag som jag har haft, och så får ni ha det så bra! <3

Likes

Comments

Förlåt att jag inte har skrivit så mycket de senaste dagarna, men det ända jag gör om dagarna är att gå till skolan. Sen när jag kommer hem halvsover jag tills jag ska gå och lägga mig.

Likes

Comments

Idag har jag bara haft en vanlig dag i skolan, men när jag kom hem tog jag mig en kopp varm choklad med sprut-grädde och en "subway" kaka, sån som min syster bakade i helgen. "Nyttigt" och gott! :)

Likes

Comments

Två bilder min min sötaste Oliver <3

Likes

Comments

Hej!
Idag har det bara vart en slapp dag, och på kvällen så fick jag lite plugg gjort. Men annars har det var ett väldigt fint väder idag. -4 grader, ljusblå himmel, och ett frostigt, isigt lager över snön. Så jag gick ut lite fort bara för att ta lite bilder.
I skrivande stund sitter jag och kollar på så ska det låta med familjen, så behöver jag väll snart sova eftersom att det är skola. De "roliga" är att jag vet att jag inte kommer att gå och lägga mig förens klockan tio hehe.
Ha en fin kväll! <3

Likes

Comments

Förrätten

Huvudrätten

Efterrätten

Hej!
Och förlåt att bilderna fick ganska dåligt ljus, vi hade det ganska mörkt och mysigt med lite svagt ljus i taket och några tända stearinljus. Idag lagade min stora syster Sophie tre rätters. Toll förrätt så fick vi något som jag inte kommer ihåg vad det heter, men det är iallafall en varm macka med en typ tomat och basilika röra, tror jag, jag är inte så bra på det där med mat. Till huvudrätt så fick vi kyckling wook med nudlar och till efterrätt så hade Sophie bakat subway kakor, och så la hon det som en stor oreo ungefär. Kaka - kroknat glass - kaka. Toppat med lite smält choklad, hallon och kiwi.
Jag fattar verkligen inte hut hon gör! Hon är 15, snart 16 år och är såå bra på att baka och laga mat, och det har hon alltid vart. Men jag däremot är verkligen sämst på att laga mat, jag kan baka om jag följer receptet men ne, jag är inte bra på sånt.
Sophie har också en blogg där hon skriver och visar sina bakverk, snacks, matlagning och ibland lite övrigt. Hennes blogg heter "sophiesblog", så den kan ni kolla in om ni har tid och lust.
Ha det så bra! <3

Likes

Comments

Första veckan i skolan och jag är redan utsliten.. dock så blev jag inte särskilt utvilad under lovet, men ändå. Idag har jag skrivit på min uppsats heeela dagen, ända rasten jag har haft är lunch rast och "middags rast", och så självklart när jag åkte hem från skolan. Men nu har jag skrivit ungefär hälften av uppsatsen, jag håller på att skriva på min fjärde sida. Det är ganska mycket ändå, för att ha börjat igår ikväll. Ja är iallafall helt utsliten av skolarbeten. Det som ska in på måndag som jag måste göra är ett personligt brev och CV, jag vet att det kanske låter lite konstigt att ha det som ett skolarbete, men det har vi. Det känns som jag ligger ganska bra till, jag har snart läst ut boken som man måste göra, jag har kommit halvvägs på uppsatsen som ska in om ungefär 10 dagar (yes!!), jag har börjat förstå vad jag ska skriva på mitt CV och personligt brev och jag har skrivit klart uppgiften som vi ska redovisa på måndag. Det som vi ska redovisa på måndag är i en grupp, eller grupp och grupp, det är jag och en till, men jag tycker inte alls att den blev bra. Dock är det en uppgift som man högst kan fö E i så jag bryr mig faktiskt inte så mycket om den, så länge den blir godkänt så är allt bra.
Ha det så bra!<3

Likes

Comments

Äntligen är jag nöjd med min dag. De flesta dagar, särskilt nu när det har vart jullov, så har jag inte gjort någonting på min dag, och jag går och lägger mig med dåligt samvete för att jag vet jag borde fått mer plugg gjort. Men idag har jag fått ganska mycket gjort i skolan, plus att jag åkte hem till min kompis Nova efter skolan och skrev lite på min uppsats. Både bilden och idrotten blev inställd idag. Bilden har jag på morgonen, så istället för att börja 08:00 så började jag 09:10, wiho! Och idrotten är min näst sista lektion, så det hade blivit håltimme men eftersom att vår sista lektion var eget arbete så sköt dem fram den lektionen till 13:10 - 14:00, när man egentligen skulle ha slutat klockan 15:00 :) Så ikväll kan jag förhoppningsvis somna med bra humör.
Ha det så bra! <3

Likes

Comments

Det bästa som finns när man kommer hem från skolan en kall vinter dag är enligt mig att krypa ner under täcket/filten med en kopp varm choklad. Så mysigt och gott!

Likes

Comments

BLOGG INLÄGG