hallihallå♥ fredag idag och flera måmader senast. vet inte vad jah ska säga. jag säger hej till er. ♥😊

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 8 Readers

Likes

Comments

Gokväll....

Idag var jag på team Skåne läger.
De e typ folk från olika klubbar som samlas i ett lag. Typ.....

Det var riktigt kul. Tjejer och killar var uppdelade. Och vi fick mat..........

Inte mycket o säga om de. ❤️❤️men ha de bra!!!❤️❤️❤️👏👋👍👍🍫

Likes

Comments

Eftersom jag är med i skolans elevråd fick vi dig åka till utmaningarnas hus. Det är typ som fångarna på fortet kan man säga.

Det var kul men de i mitt "lag" gav upp hela tiden och ville inte fortsätta. Så vi förlorade men de va för att dom va redet kassa ...

Annars var det väll kul tyckte jag. Och vi fick äta kyckling klubbor och bröd och vi fick yoghurt.....?

Dessutom kunde jag ta en timme senare tåg och sen så skippade vi sista lektion (som vi egentligen skulle ha, men de var inte lönt) så jag kom hem en timme tidigare. 👌

Likes

Comments

Nu har jag höstlov. Okej, typ alla har det antar jag... Förutom tre kommuner någonstans. Okej men iallafall så vet jag inte mycket jag ska göra på höstlovet.

Igår hade jag gäster. Idag ska jag nånstans nångång. Imorgon ska jag nånstans på torsdag ska jag bara vila typ. Och på fredag är det halloween då ska jag gå bus eller godis med min bror och en tjej vi känner som gärna ville gå med oss. På lördag ska jag till ... Ullared och på söndag vet inte.


Det här ville säkert ingen veta menmen. Då behöver ni ju såklart inte läsa.


Jag är konstig vlabala

Likes

Comments

Igår var jag volontär på en Körfestival. Det var 650 jätte duktiga barn som fick sjunga med Robin Stjernberg, Jasmine Kara och Solala. Det var så sjukt mycket musik och alla var jätte duktiga.

Det var en hel dag från klockan 10 då dom repade sen fick som frukt och sen lunch och sen korv. Mycket mat. På kvällen klockan 18 var det den stora konserten. Med nästan 2000 personer i publiken det var så maffigt.

Ha det bra❤️
Likes

Comments

Jag verkligen älskar att träna. Är man trött så bli man pigg om man tränar. Är man pigg blir mer pigg av att träna. Det är kanske lite jobbigt och hårt ibland på vissa pass men det är ändå sjukt roligt och jag känner mig alltid lika nöjd efter träningen.

Det är ju såklart viktigt att tränaren ger beröm eller säger vad man ska göra bättre. Då känner man sig verkligen "Yes,jag kan detta".

Det är bra att träna. Man måste äta rätt. Jag kan inte så mycket om det här med att äta rätt och så men man ska äta lite innan och lite efter sin träning.

Man kan träna på många olika sätt. Lagsport som fotboll handboll. Man kan träna kampsporter som brottning boxning om det är kampsporter ? (Vad ve jag?)
Man kan springa eller varför inte powerwalka.
Har man hund och går ut och rastar den ett par gånger om dagen så får man ju väldigt mycket bra motion. Så det är bra.

Det är jätte kul att springa. Man kan löpa på löparbanor. Man kan springa i skogen. Eller i stan. Eller var som helst ju. Det ska va kul och man ska må bra av att springa.


Man måste tycka att det är kul att hålla med just den sporten man håller på med. Annars är det inte lönt. Visst kanske man inte har all ork varje dag till träning men man måste känna att detta är jag, jag gillar att träna denna sporten. ❤️


  • 17 Readers

Likes

Comments

Alla dessa läxorna man får gör mig seriöst tokig. Lärarna borde kommunicera så att man inte får tusen läxor i veckan. Samtliga säger dom ju faktist att man ska sova ordentligt och gå o lägga sig i tid. Good luck lärare!😫

Denna veckan har jag so, engelska, matte, språk jag har tyska btw🙈 , jag har svenska och no. Ja det är ju lättare o skriva vilka ämne jag inte har läxa i?


Jag blir seriöst tokig.

Snart e de höstlov o de ska bli sååå skönt❤️ hoppas att ni har de bra så hörs vi 💕


  • 18 Readers

Likes

Comments

Hejhej! Idag klockan 11 åkte jag till kyrkan. För att jag skulle gå på en gudstjänst. Den var jätte fin med massa mat där framme och fin musik och fina färger❤️. Efteråt bjöd dom på kaffe o kaka o saft.... Det var lite gott.

På kvällen åkte jag till trampolinträning. Lite innan skulle jag äta och då kom även min kompis och vi åkte till träningen tillsammans då hon tränar lite efter mig.

Nu på kvällen när jag kom åt jag clementin.🙈
Sen har jag kollat på tv. Jag har ringt några samtal och ja det gick helt bra helt enkelt 💕
Just nu kollar jag på genikampen på tv 1. Bara jag som tycker det år lite roligt ? Hehe😊.

Jag såg innan på Gustavsson tre trappor. Det är såååå roligt ....😙.


Hoppas att ni har haft en trevlig dag. Sprid gjärna min blogg så skulle det betyda allt ❤️ kram❤️❤️💎
  • 16 Readers

Likes

Comments

Hej, det var ett tag sedan jag skrev ngt på denna blogg. Jag har inte haft tid och inte kommit på ngt roligt att skriva. Jag har inte heller haft möjlighet att skriva. Men nu har jag så jag ska försöka uppdatera med bilder och lite text och lite allt möjligt. Tack för art ni läser denna blogg ❤️


  • 16 Readers

Likes

Comments