jag skrev något här. I know.

Ska sammanfatta hösten 2015 - det var en händelserik höst. Efter jag flyttade hem till Stockholm från Leksand var det en stor omväxling för mig då jag vant mig med all lugnhet i Dalarna. Men jag fick jobb, SFI för döva, där jag undervisar invandrarna/nyanlända svenska, teckenspråk och samhällskunskap. Trivs otroligt bra på jobbet. Jobbar 80% och det är perfekt för mig då jag kan ägna mer tid åt träning och fritid. Min arbetskamrater är awesome så det är awesome. Sen har det bara rullat på tills futsal VM i Bangkok, vill inte skriva så mycket om det då det inte gått så bra för oss på grund av flera olika saker.. ajja men sen efter VM stannade jag i Thailand i två veckor..åkte till Koh Chang och Koh Samed.. det var välbehövligt då jag njöt av vädret, saltvatten, havutsikt, maten, all massage, utflykter. Det var svårt att lämna allt där och komma hem till kalla Sverige. Tur att jag ska till södra Spanien i februari, något varmare där ;)


Ja..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Förra veckan klarade vi utmaningen! 100 dagar av 100! 👏

Likes

Comments

Det var verkligen ett bra tag sen jag skrev här.....haft fullt upp med massor med saker som jobb, skola, fotboll och massor annat. Men nu är jag här igen!!

Jag är nyligen hemkommen från London, varit där över helgen med mamma. Torsdag - Söndag. London är en amazing stad, kommer definitivt åka dit igen! Besökte massa olika platser som Big Ben, London eye, Buckingham Palace och så vidare. Oxford street är också en favorit, en hel gata med massor affärer. En riktig shopping-gata. Vill inte veta hur mycket jag har spenderat under helgen där haha. Restaurangen Burger and Lobster rekommenderas också, om ni tycker om hummer förstås. Mamma njöt av hennes hummer hon åt där :)

Mysigt å ha eget tid med mamma!

Här är två av tusentals bilder ;)


Likes

Comments

Kul och få utmana sig själv ibland va? Därför är jag med i två olika utmaningar:

100 dagar utan godis, läsk, kaffebröd/bullar, chips, glass osv.

nu har det gått 18 dagar av 100 och det känns gött!

&

30 days plank challenge då man ska planka varje dag i 30 dagar

Day 1 - 20 seconds
Day 2 - 20 seconds
Day 3 - 30 seconds
Day 4 - 30 seconds
Day 5 - 40 second
Day 6 - REST
Day 7 - 45 seconds
Day 8 - 45 seconds
Day 9 - 60 seconds
Day 10 - 60 seconds
Day 11 - 60 seconds
Day 12 - 90 seconds
Day 13 - REST
Day 14 - 90 seconds
Day 15 - 90 seconds
Day 16 - 120 seconds
Day 17 - 120 seconds
Day 18 - 150 seconds
Day 19 - REST
Day 20 - 150 seconds
Day 21 - 150 seconds
Day 22 - 180 seconds
Day 23 - 180 seconds
Day 24 - 210 seconds
Day 25 - 210 seconds
Day 26 - REST
Day 27 - 240 seconds
Day 28 - 240 seconds
Day 29 - 270 seconds
Day 30 - PLANK FOR AS LONG AS POSSIBLE!!

Kom med ni också!!!

Likes

Comments

Det finns bara en man i mitt liv och jag kan offra mitt liv för honom. Mannen har alltid funnits vid min sida och stöttat mig vid alla bra och dåliga tillfälligheter. Han har gett mig ett liv, och följer med mig hela tiden när jag växer upp och finns fortfarande vid min sida idag. Han har också gett mig massa nya erfarenheter och tar alltid med mig till olika ställen i världen och visar mig hur världen fungerar. Ingen annan kan eller kommer att ersätta honom. Han prioriterar sin familj före allt annat, han lever för sin familj och fotboll. Han älskar fotboll och framförallt så älskar han att se mig spela, och tack vare honom är jag något inom fotbollen och han har alltid följt med till alla matcher och turneringar, det är alltid tryggt att se honom på läktaren där han alltid ger olika tips och råd. Han sitter alltid på läktaren och tittade på alla mina matcher och när jag mötte hans blick fick jag en stor trygghet, hans blick var som " det kommer att gå bra, du fixar det, tjejen". Efter matchen fick jag alltid en stor kram och han sa alltid att han är stolt över mig. Han är också mycket envis, han vill alltid mitt bästa och försöker alltid se till att jag går i rätta spåret i livet, trots jag har varit olydig, elak, slarvig och tanklös har han aldrig gett upp med att visa mig var det rätta spåret finns. Det är jag jättetacksam över. Jag beundrar dig, mannen, för att jag känner ingen annan människa som alltid var så snäll och försöker alltid hjälpa alla, till och med så mycket att du ibland glömmer bort dig själv. Det är inte många människor som har den egenskapen, men du har det. Jag är så stolt över din godhet, omtänksamhet och envishet och mest stolt över för att du är min pappa. Du är speciell.


Har alltid varit pappas flicka and always will <3​

Likes

Comments

Helgen har varit fullspäckat med shoppning, bio, mat, promenader, basketmatcher.

Efter crossfiten fredags fick jag träningsvärk deluxe på lördagmorgonen " SHIT tänkte jag pga basketmatcherna på söndag" jag och Nadia kunde knappt gå, träningsvärk hela benen så vi fick hjälpa varandra om vi ville ställa sig upp eller något. En sak vet vi iallafall, man ska inte underskatta crossfit! Sen såg vi på efterlängtande TAKEN 3, den var bra, grymt bra som vanligt så ger den 4/5. Jag ger inte ofta 5/5 till filmer men när jag säger 4/5 är den riktigt bra :)

Söndag var det basketmatcher i Stockholm, vi mötte Nacka och Skuru. Vi vann bägge :) Ligger fyra i serien nu hoppas på att få klättra upp nu när vi har ett bättre lag i jämfört med de två första matcherna. Go BBK Go :)

Längtar tills förkylningen som jag har nu går över så jag kan komma igång med träningen igen! Konditionen är nummer 1 nu iallafall :) 

Ja det var nog allt :)

Ciao


Likes

Comments

Hola!
Det är underbart här, har egentligen aldrig tyckt om vinter men nu älskar jag det! Nya vinterskor inköpta = jag kan ränna runt utan att frysa. Härligt. Vinter här i Leksand är bara perfekt, inte för kallt inte för varmt och massor med snö. Inatt ska det snöa 15 cm till enligt väderrapporten :) får se hur mycket snö jag vaknar till imorgon.

Imorgon är det fredag, veckan har gått fruktansvärt snabbt tycker jag. Det är också crossfit - time imorgon, ska crossfita med min klass och får se om jag gillar det. Sen är det helg!

Trevlig älg!


Likes

Comments

Sagan om ringen trilogin tröttnar jag aldrig på, speciellt dvärgen Gimli son av Gloin. :D

Annars var helgen rätt soft trots stormen Egon i farten. Idag är det dag 7 av 100 ( utmaningen) känns det rätt bra faktiskt! Vi är vana att mumsa något gott under helgen men vi fixade fruktsallad istället och det var mums!

Ny vecka nya tag! Ser fram emot vad veckan har att erbjuda! :)

Klsl.

Likes

Comments

Inte för att jag älskar eller dricker coca cola ( no way, Fanta is the shit) vill jag bara skriva och berätta lite om skillnaden mellan en vanlig cola och cola zero. Alla som dricker vanlig cola och vill "sluta" med det pga det är mycket socker i den och börjar dricka cola ZERO istället----DONT!

Det finns en farlig ämne i Zero som heter Aspartam ( en sötningsmedel) som kan göra så att man får sämre syn. Aspartam är som en gift för hjärnan som påverkar de centrala nervsystemet och förstör nervceller. Vill du dricka cola, drick vanlig coca cola med riktiga socker i istället.

Just saying =)

Min favoritdryck top 3:

Vatten

Proviva Blåbär

Fanta

:)

Likes

Comments

Så nu är man tillbaka till vardagen! Tiden går ruskigt fort just saying. Jag fyller 23 nu i sommar, vart tog tiden iväg? Jag minns dagen jag fyllde 18, det kändes så spännande då. ARTON ÅR! Myndig, Och nu har det snart gått 5 år, 5 jävla år. Ja ni folks, ta väl vare på tiden och tänk inte för mycket. 

Tänker skriva och berätta vad som kommer hända under året 2015 (sport)

DCL futsal i Graz, Österrike (februari)

VM basket i Taoyuan, Taiwan (juli)

VM Futsal i Bangkok, Thailand (november)

Blir en riktig "sport år" för mig. LOOKING FOWARD! 

Heja mig!


Och idag är dag nummer 2 och 98 dagar kvar av utmaningen. Känns helt okej! ;) 

Det sägs att suget går över efter två veckor, får se om de fungerar på mig! 

Hejsvejssssss

Likes

Comments