Hej alla fina vänner!

Min helg har verkligen varit helt underbar. Har bara umgåtts med mina fina tjejkompisar. Har varit på 2 tjejträffar och spelat sällskapsspel och bara släppt loss. En väldigt händelserik och trevlig helg med alla mina fina tjejkompisar.

Nu i veckan kommer det hända ganska mycket ska försöka fixa till min låt och plugga lite mer. Träningen är i full gång så det ska jag bara fortsätta med. Kanske ska lägga ut lite tips på olika tränings övningar. Men så länge önskar jag er en trevlig söndag och en fin vecka framför er.

XOXO Famke

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej alla fina följare!

Gott nytt år på er alla hoppas eran nyår blev en succé. Jag firade nyår i Malmö med mina fina vänner.

Jag tänkte dela med mig lite av årets händelser. Vart ska jag börja känns som de blev precis 2017 hann knappt blinka. I början av året fick jag min första stora sponsor vilket var super kul. Därefter har det bara ökat och de är verkligen en dröm för mig. Har blivit Peskiterian/Vegitarian/Vegan försöka så mycket jag kan för att inte äta något från djurriket. Kommer nog aldrig äta kött igen. Har också hunnit med att åka till USA på språkresa och det var ju verkligen helt fantastiskt. Fick se mycket fina platser. Spenderade sommaren med mina vänner. Härliga grillkvällar på stranden. Mycket festande och varit väldigt social av mig. Har även tränat mycket och har ser resultat.

Mycket har hänt under detta året jag har varit fri från mitt självskadebeteende. Vilket gör mig väldigt glad. Jag har haft det skit jobbigt med mycket personliga känslor över en viss sak. Svårt att släppa och gå vidare när du inte egentligen vill men att du vet att du måste. Tur har jag mina vänner som alltid står vid min sida. Älskar er. Att förlora min bästa vän min kanin som jag har haft i 10 år var väldigt tufs. 2017 kan man säga att det har varit väldigt mycket ett skit år. Visst ett år kan inte vara perfekt men sådant år som detta behöver det inte vara.

Att få körtelfeber var inte heller så kul. Vara hemma från skolan i flera veckor och inte kunna äta något. Därefter få problem med handmandlarna. Men sådan tur så är mina mandlar borta nu och är redo för att möta världen med min röst.

Gymnasiet var en sak jag verkligen längtade till men den känslan försvann ganska snabbt men det känns dock bättre nu. Att få sjunga och utvecklas och se vad jag går för är kul. Mina vänner stöttar mig mycket. Har under detta året hittat ett gäng som jag verkligen älskar. Dessa killarna och tjejerna är speciella och de betyder väldigt mycket för mig. Har alltid kul med dem och känner mig alltid bekväm. De är guld värda. Hoppas dem vet de men om inte så vet ni det nu!

Har rest en del också Zanzibar som var absolut det finaste och jobbigaste stället att åka till. Att möta världen och se hur andra bor medans man själv klagar så mycket om att man kanske inte får en Iphone medans de har inget vatten. Ni förstår! Träffat helt underbar ungar som verkligen fick mig att gråta av skratt och ville verkligen aldrig lämna dem.

Men jag tackar så mycket för detta året och hoppas 2018 blir mitt succé år.

God Fortsättning Vänner! <3Likes

Comments

​Hej alla älskade vänner! Hoppas att är bra med er.

Just nu håller jag på att läsa Therese Lingrens bok "vem bryr sig". Förstår ni hur mycket vi plågar djur. Med vi menar jag vi människor. Vi äter ungefär 50-55 kilo kött per person per år. Tänk alla dem djuren som får dö för att vi vill äta dem. Att 2 526 500 grisar slaktades och 99 293 000 kycklingar dödades. Känns inte det för jävligt. Vi har en stor chans att förbättra detta genom att välja vegetarisk eller vegansk. Om du bara 3 gånger i veckan undvika köttet hade du räddat liv. Jag vill inte nu att ni ska tro att jag tycker att ni är elaka för att ni äter kött. Jag vill bara få er att fatta hur mycket kött vi äter och hur många djur som dör på grund av oss. Det finns alternativ för oss att överleva utan att behöva äta kött. Det finns protoner i mycket annat är bara kött. 

Jag bestämde mig bara för att inte äta kött och nu har jag inte gjort det på ett väldigt bra tag. Det finns väldigt bra alternativ för att undvika köttet. Jag kommer nog aldrig kunna äta kött igen men det är ju så jag känner att det ska vara. Jag tycker du ska prova och ge det ett försök.

Många frågar när jag blir äldre och skaffar barn om jag kommer tvinga dem till att äta vegetariskt eller vegansk. Jag kommer styra dem så länge jag kan att inte äta kött. Men när dem blir äldre kan det bli svårare men de kommer bara serveras vegetarisk eller vegansk mat från min sida om inte killen jag är tillsammans med äter kött får han det. 


Godnatt och sov gott älsklingar! Hoppas ni fått er en tankeställare nu. Puss Puss

Likes

Comments

Jag har varit vegetarian väldigt länge nu. Jag trivs jätte bra med det. Det känns väldigt skönt att veta om att jag inte tar del av att se döda djur ätas. Enligt mig ser jag ingen anledning till att äta kött. Nu förtiden finns de en miljontals vegansk eller vegetariska alternativ.
Ge det ett försök vet jag. Försök minst en gång i veckan att äta något ekologiskt och inte kött. En sallad eller vad som det finns väldigt goda recept.
Trevlig lördag gott folk!

Likes

Comments

Mina snygga svarta solglasögon från JFR. Gå in och kolla deras hemsida nu. Du blir nog lika kär som mig i deras varor. @jfr.se
Rekommenderar: Luxe Night Vision solglasögonen svarta.
https://www.jfr.se
Använda ”FAMKE20” för 20% rabatt!
Shoppa loss nu!!!

Likes

Comments

Hej alla följare!

Hoppas allt är bra med er. Jag mår super bra. Jag är i skolan nu och har natur snart. Jag trivs super bra och har hamnat i en super bra klass. Vi är ett skönt och härligt gäng. Jag går på Malmö latin och går musik med samhälle. Latin är verkligen en skola där man får vara exakt vem man vill. Idag slutar jag 16:00 vilket är skit jobbigt. För dig som är estetisk men funkar även om du inte är detta en skola för dig. Om du är 02 eller yngre sök hit när det är dags. 


Vad ska alla göra i helgen?

Jag ska på grillkväll på fredag om vädret är bra annars träffa vänner och även till läkaren. Ska operera bort mina mandlar. Lördag ska jag träffa några tjej kompisar och killar. Söndag ska jag spendera hela min dag med en tjej kompis jag inte har varit med på ett tag. 

Ha en fortsatt trevlig Onsdag! xoxo


Likes

Comments

Jag har blivit sponsrad av ett företag som heter Mirina Collection. Jag älskar deras halsband och deras bikinis. De har väldigt mycket fina saker. Väldigt bra priser och kvaliteter. Tycker ni ska gå in och kolla in deras Instagram och deras hemsida. USE: FAMKE23 for money of. Check my instagram tomorrow.

Likes

Comments

Nu är jag påväg till Göteborg för att träffa kompisar från min språkresa jag var på för någon månad sedan. Då jag var I Long Beach, California och bara utvecklades. Jag saknar att vakna upp varje morgon i USA med fint väder och alla dessa vännerna över hela världen. Men idag ska jag få träffa 2 av dem fina vännerna jag fick där även min Ef ledare. Den bästa ledaren av dem alla. Ska bli kul att dela allt med dem. Vi ska se Petter och så Lysekil där en av tjejerna bor. Kram på er och har en bra dag!

Likes

Comments

Jag får alltid höra att man ska vara nöjd för hur man ser ut. Men om man ska vara nöjd för hur man ser ut måste man få positiva kommentarer därför underlättar inte mobbarna. Jag kan känna mig större än andra och det tycker jag är jobbigt. Jag vill vara smalare men jag har inte det lika lätt att bli smal som vissa andra. Många tycker det är fint att vara kurvig och många tycker de är fint att vara smal vilket som är det bra. Men bara att man själv ska känna säg bekväm i sig själv. Det är din egna kropp och du ska få bestämma själv vad du vill göra. Även fast andra säger till dig att du är tjock, ful, smal, ful näsa eller vad som. Tänk hur ser jag på mig själv. Skit i vad fan dem säger om du är nöjd för hur du ser ut, va det! För det ska du för du är perfekt för hur du ser ut. Om du vill göra en ändring antingen träna mer plastikoperationer eller något annat så gör det. Du ska bara känna dig bekväm och vacker. Det är din kropp och du bestämmer! #kropp #kroppsideal

Likes

Comments

Idag såg jag hov1. Vilken känsla de förmedlar och kärlek. De har något speciellt och det kommer utvecklas ännu mer snart. Man kan inte älska dem mer. De är annorlunda och det är så bra!

Likes

Comments