Hver gang det er sol og varme så får jeg veldig lyst til å gjøre noe gøy. Jeg vil ut og grille, spise på Aker brygge, ta et glass vin med en venn, spille kort og brettspill, gå tur, sitte på bryggen og prate, bestille god mat, ta en skitur, dra i bakken osv.. Det er så mye jeg vil, men vanskelig å få med seg noen..

FJB

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Før jobb dro jeg på Meny og hentet de nye skoene mine hos Posten. Skoene er fra Nelly og merket er fra River Island. Jeg er superfornøyd, men må bare vende meg til å gå i de først fordi de er litt stive bak helen, ellers gode å gå i.


FJB

Likes

Comments


FJB

Likes

Comments


FJB

Likes

Comments

Først og fremst vil jeg si: Jævlig fint vær i dag! Det letter så utrolig på humøret. Før jeg dro på jobb satt jeg meg på trappen utenfor inngangsdøren og hørte på musikk med kaffekoppen i hånden. Skikkelig agurknytt innlegg det her haha, men frem til det jeg egentlig skulle skrive om.

Jeg har helt sluttet å se på Netflix fordi det har vært så mye annet å se på. Jeg har vært helt hekta på Neste Sommer, Helt Perfekt, Paradise Hotel, Mesternes Mester, 71 Grader Nord og Bloggerne. Før så jeg nesten aldri på TV og det var bare Netflix. Jeg innser nå at jeg koser meg mye mer med TV underholdning enn å se på filmer og dokumentarer på Netflix. Nå kan dere sikkert tenke dere hva jeg gjør hver dag når jeg ikke gjør noe spesielt. Hehe.

FJB

Likes

Comments

M O N D A Y

T U E S D A Y

W E D N E S D A Y

God morgen og god onsdag!

Endelig kjenner jeg at dagene har falt litt mer på plass siden helgen. Hele søndagen og mandagen var jeg utrolig trøtt. Skulle tirsdagen bli bedre? -Neida, for da hadde jeg morgenåpning på jobben kl. 07:30. Dagen i dag kjennes bedre, men like treig som tastaturet på denne pcn. Det vil si at tastene er treige og jeg mangler bokstaven S og tasten ved siden av shift og Z. De funker jo, men fort går det ikke. Vet ikke helt når jeg skal invistere meg en ny mac, men å bruke pengene på det er bare så utrolig kjedelig. Derfor venter jeg til jeg virkelig behøver det. Snart skal jeg av gårde på jobb så tror jeg avslutter skrivingen før jeg blir helt gal av denne pcn.

Hejdå!


FJB

Likes

Comments

Da var helgen over og turen til Bergen har vært super! Vi var heldig med været på lørdagen som ga oss muligheten til å bli kjent med byen. Turen opp med Fløybanen var helt nydelig. Solen skinte og man kunne kjenne varmen smyge seg under huden, utrolig deilig! Oda, Mie og jeg tittet innom byens butikker og spise på Sumo som var en dyr restaurant, men maten var god. Lørdagskvelden bød på tacomiddag, vors og kveldens uteliv. Tiden gikk så utrolig fort. Skulle nesten ikke tro at jeg har vært i Bergen, men det har jeg. Første gang, men absolutt ikke den siste. Vi sees igjen!
FJB

Likes

Comments