View tracker

Hei hei, en liten stund siden jeg har sagt et pip, men mye har skjedd for tiden og Macen min oppfører seg ikke slik som den skal lenger, derfor har jeg ikke blogget på en stund. Nå blogger jeg direkte fra IPhonen, men det er ikke helt det samme som å sitte foran Macen og skrible på tastaturet.

Nå ligger jeg i sengen og har nettop våknet fra en 20 minutters blund-Det var godt, men jeg er fortsatt veldig trøtt. Dagen i dag har vært veldig grei. Jeg startet med 1 times tur med mamma og hundene på Østernvann. Deretter dro vi og handlet inn diverse ting og vi fikk til og med kjøpt oss et lite koselig juletre. Etter det så bærte vi oss videre på jobb og nå ligger jeg i sengen og koser meg. Dagene flyr unna.


-FJB

Likes

Comments

View tracker

Her er et lite bildedryss fra de siste månedene, september & oktober. Hvis jeg skal legge ut bilder, så blir det ikke noe annet enn mobilbilder. Kameraet mitt har et teknisk problem som gjør at jeg ikke får tatt bilder fordi skjermen er helt svart, men alt annet fungerer. Jeg håper jeg får ordnet dette rask som mulig for dette er irriterende.

God helg og god Halloween!

-FJB

Likes

Comments

View tracker
Dagen har vært lite produktiv og det har for det meste gått på innendørs aktiviteter som å dusjen, spise og slappe av.. Jeg har ikke fått gjort noe ut av dagen med andre ord. Er det ikke slik søndager skal være da?


-FJB
-FJB

Likes

Comments

Jeg gjorde meg klar. Klar til vors. Planen var å dra ut, men så..

..skjedde dette. 

Man sitter med vennene sine og er smågira på å starte vors og dra ut, men når timene går ønsker man heller å sove på sofaen og er sulten på pizza. Og slik endte kvelden: Øl&vin, SKAM, musikk og pizza. 

Slike kvelder er egentlig veldig koselig, så for meg gjorde det ikke noe at kvelden endte slik. Vi tok rett og slett en god fredagskos på en lørdag. Herlig.


-FJB

Likes

Comments

​Jeg bestilte noen utrolig kule boots for noen dager siden og i dag fikk jeg hentemelding i posten etter jobb. Jeg hadde et lite håp om at de var like kule som på bildene og at de var gode å gå i. Jeg elsker skoene og de passer meg helt perfekt. Deler av jumpsuiten er med på bildet, men den var dessverre for stor så da skal jeg prøve å få noen til å sy den opp for meg. Jeg synes den var utrolig kul og derfor gjør jeg det jeg kan for å beholde den uten å returnere den tilbake. 

Link til skoene: http://nelly.com/no/kl%C3%A6r-til-kvinner/sko/boots-booties/nly-shoes-427/mid-block-heel-boot-429505-26/

Link til Jumpsuiten: http://nelly.com/no/kl%C3%A6r-til-kvinner/kl%C3%A6r/jumpsuit/nly-trend-917/all-day-jumpsuit-321563-80/


-FJB

Likes

Comments

​I fjor fikk jeg en av de beste gavene jeg har fått i mitt liv. Tusen takk mamma, du er god. En dag blir det din tur;) Husk å sette kvaliteten på videoen på 720p HD for å få bedre oppløsning!

Musikk: Green Day - Boulevard Of Broken Dreams


God søndag!

-FJB

Likes

Comments

Anbefaling fra meg:

Dama bak envelope.no er helt rå. Hun har tidligere vært sjefredaktør i STYLEmag og hadde sin populære blogg hippiehippiemilkshake som tidligere ble lagt ned. Denne kule dama heter Celine Aagaard som er daglig aktiv på Instagram med sine moterike bilder der hun tar med sine followers med på sin reise i fashion verden. Jeg blir utrolig inspirert og skulle selv ønske at jeg gikk i hennes sko akkurat nå.

Jeg anbefaler alle moteinteresserte til å ta seg en tur innom Envelope og hennes Instagram

-FJB

Likes

Comments

Alt jeg ønsker meg er å oppfylle fremtidens drømmer. Jeg ønsker meg min egen leilighet hvor jeg kan fikse og styre akkurat som jeg selv vil. Jeg ønsker meg først og fremst ikke å bo helt alene, men sammen med noen som har den samme smaken og interessene som meg. Ting høres kanskje mye mer lettere ut en det det egentlig skal ha seg til, så et stort prosjekt blir det, men det er det jeg vil holde på med. Jeg har alltid synes at interiør er gøy og elsker å være på IKEA for der har de så sinnsykt mye forskjellige ting til enhver smak. Helt siden jeg var liten elsket jeg å innrede og ommøblere rommet mitt, så dette er noe som sitter i meg enda og kommer nok alltid til å gjøre.

Her er litt inspirasjon av det som foregår i hodet mitt akkurat nå. Jeg blir helt dårlig av å se på disse bildene. Jeg har så lyst til å komme i gang og starte med dette.

snart, men lenge til.Bildene er hentet fra oraclefox.com


-FJB

Likes

Comments

I går kikket jeg meg litt rundt på denne blogg plattformen og ble inspirert av http://nouw.com/vestvikkine

Hun la ut bilder av minimalistiske rom og derfor ga meg ideen om å legge ut et lignende innlegg. Jeg kom på at jeg har jo weheartit som jeg er sjeldent inne på for tiden. Der har jeg mange bilder liggende sortert i collection som dere kan få ta en titte på her hvis dere ønsker det: http://weheartit.com/famjosefine/collections


-FJB

Likes

Comments