Da var det plutselig ferie igjen. Deilig med litt fri slev om jeg jobber noen dager til uken. Det gjør ikke meg noe for da får jeg kombinert litt fritid og jobb. Jeg har vært litt sliten i noen dager selv om jeg har veldig lyst til å komme meg opp på bena og gjøre noe. Jeg har så lyst til alt. Jeg vil dra på vennetur til Geilo eller Hemsedal, jeg vil på bowling, jeg vil ut og spise, jeg vil reise, jeg vil dra i bakken, jeg vil dra på bytur, jeg vil gjøre noe spontant. Liste blir fort lang.


-FJB

Likes

Comments

​Bildene er hentet fra We<3it


-FJB

Likes

Comments-FJB

Likes

Comments


1 9 6 5 INSPIRATION PHOTO.

Så fant jeg dette bildet for lenge siden da jeg sippet et glass med cola og nøt livet en morgen jeg nettopp hadde kommet meg ut av dusjen. Helt casual. Jeg synes bildet egentlig passet ganske bra fordi det er søndag. Søndager pleier å være en av de lateste dagene.

Drømmer meg bort en morgen i 1965 og ser på The Sound Of Music mens jeg synger til sangene.


-FJB

Likes

Comments

Tacokvelden i går var veldig koselig. Det er alltid så hyggelig å samle den nærmeste gjengen til en hyggelig kveld med vin og taco. Kinoen var ikke så mye å si på. Fifty Shades Darker var litt skuff. Filmen i mine øyne var ganske dårlig..Traileren ga meg mer forventninger til filmen enn hva den viste. Jeg tror alle var litt misfornøyd unntatt en av jentene. Alt i alt så var kvelden super uansett.


-FJB

Likes

Comments

Nå nærmer helgen seg igjen. Tiden går skremmende fort. I morgen skal jeg på kino med jentene og se Fifty Shades Darker. Har sett den første filmen og husker den sluttet veldig brått. Det blir spennende å se film nummer 2.

-FJB

Likes

Comments

Før jeg dro på jobb i dag så kom mamma med caffè latte til meg fra Baker Hansen. Det er så kos å få små gleder, og særlig når man er veldig glad i kaffe som meg.

-FJB

Likes

Comments

I og med at jeg ikke har så veldig mange bilder å dele så klarte jeg å fiske frem noen bilder fra weheartbit som ble tatt en vår for lenge siden. Jeg synes bildene ble ganske kule med tanke på hvordan solen skapte en glød i bildene. Nå drømmer jeg bare om de etterlengtede sene sommerkveldene. Gjett om jeg gleder meg. Å savne sommeren gjør vi alle. Det er like populært som å snakke om været. Det er litt morsomt å tenke på at både de små og store samtalene begynner der.

God onsdag!


-FJB

Likes

Comments

God morgen.

I dag blir en lang dag. Jeg skal ha morgenåpning kl 07:30-08:30. Rett etter skal jeg være assistent frem til skoledagen er over og rett videre til SFO frem til 17.00. Yesss.

Ha en fin dag!


-FJB

Likes

Comments

Jeg har enda ikke fått fikset MAC'en min og verre har den blitt. Om jeg blar opp og ned på skjermen så resulterer det glitch bilder som dukker opp. Det øverste bildet viser hva jeg snakker om. Egentlig synes jeg bildet ble ganske kult da jeg knipset det, men gjett om jeg irriterer meg grenseløst over problemet. Litt stilig at noe såå plagsomt kunne bli litt kult også.

Men dagen ellers har vært veldig bra. Har vært på jobb(SFO) og koser meg hver gang jeg får muligheten til å rullere litt i de forskjellige basene. Det er så mange jeg trives godt med av kollegaene mine og da blir det alltid så hyggelig å hjelpe til.

God mandag!


-FJB

Likes

Comments