Creative mind- by me

Golden inspo

Watermelon

Fashion wall creation

Summer

FJB

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Det er så deilig å stå opp når man ser sola skinne gjennom vinduene i den mørke høsten vi er i nå. Noen dager regner det, andre dager er det trist og grått og så finnes det dager som dette med sola smilende på himmelen. Det er ikke lenge øyeblikket kan nytes nå som vi er i mørkere tider og dagene er korte..

Jeg elsker en rolig morgen når jeg er alene hjemme og kan utnytte den tiden jeg har helt for meg selv med en god frokost, musikk og en varm kopp med svart kaffe.

..Og en annen ting.. Jeg elsker når sola bare skinner gjennom vinduet og man kan se alt. Da mener jeg absolutt alt av hundehår, støv og smådetaljer. Herlig:) Med to settere i huset er det ikke et sjeldent syn å se masse pels på gulvet. Jeg kan tenke meg at flere med hund kan kjenne seg igjen i av dette synet og ikke minst at det må støvsuges ofte.

Dette innlegget ble publisert flere timer for sent , men hey det er jo fremdeles onsdag haha.


F.J.B

Likes

Comments

SPENDING TIME WITH MY FRIENDS 

TEA ▫️ HOT CHOCOLATE ▫️ WRAP 

PAINT OR POLLEN — BLIND PILOT 🎵

F.J.B

Likes

Comments

My life vision was blurry.
Do you see colors or black & white?


F.J.B

Likes

Comments

FJB

Likes

Comments

Contains affiliate links
Nå har jeg ikke vært innom nelly.com på en liten stund og det beste med det er at det har kommet så mye nytt, ææ! Her har jeg plukket ut noen nye favoritter og hvem skulle tro at jeg har valgt rosa. ROSA!? Jeg eier ikke et eneste plagg som er rosa.. ikke som jeg kommer på nå ihvertfall. Vi får se om jeg klikker meg hjem noen av disse rosa plaggene. Jeg har flere på listen, men får ikke helt plass til alt.. det Hadde kanskje blitt litt for mye rosa for min del, haha.
Den digge Faux Fur jakken må jeg bare ha! Jakken er garantert en stor favoritt som står høyest på ønskelisten. Mens skoene er alle favoritter, hjelp! Dette er krise. Vet jeg ikke er den eneste som skulle ønske seg alt man vil ha i verden. Alt får man ikke, men det er lov å drømme litt;)

-FJB

Likes

Comments