Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

FJB

Likes

Comments

Contains affiliate links
Nå har jeg ikke vært innom nelly.com på en liten stund og det beste med det er at det har kommet så mye nytt, ææ! Her har jeg plukket ut noen nye favoritter og hvem skulle tro at jeg har valgt rosa. ROSA!? Jeg eier ikke et eneste plagg som er rosa.. ikke som jeg kommer på nå ihvertfall. Vi får se om jeg klikker meg hjem noen av disse rosa plaggene. Jeg har flere på listen, men får ikke helt plass til alt.. det Hadde kanskje blitt litt for mye rosa for min del, haha.
Den digge Faux Fur jakken må jeg bare ha! Jakken er garantert en stor favoritt som står høyest på ønskelisten. Mens skoene er alle favoritter, hjelp! Dette er krise. Vet jeg ikke er den eneste som skulle ønske seg alt man vil ha i verden. Alt får man ikke, men det er lov å drømme litt;)

-FJB

Likes

Comments

TESTING TESTING
Jeg har endelig kjøpt meg et nytt kamera og jeg er super spent på hva dette kameraet kan by på. På dette bildet tester jeg ut wi-fi funksjonen med selvutløser. Jeg har mye å lære fordi det er så mange funksjoner på dette kameraet at jeg må virkelig sette meg ned og vite hva de forskjellige knappene betyr og hva slags innstillinger jeg har å velge mellom. Spennende! Vi får se hva jeg får til haha. 

FJB

Likes

Comments

A shot of espresso
Rivièra Maison
C'est Chaud
Hei, da var jeg tilbake igjen en liten tur innom bloggen for å gi en liten oppdatering. Jeg har vært litt borte en stund, men det er fordi jeg ikke aner hva jeg skal blogge om og jeg har ikke vært så flink til å ta bilder denne perioden. For tiden så jobber jeg bare og er med venner oftest i helgene. Nå er det flere som har begynt å studere og er i militæret så nå er det litt vanskeligere å få samlet vennegjengen  slik som før. Jeg blir så overrasket over hvor fort tiden flyr nå som alle gjør hvert sitt og er opptatt med sine egne ting. Slik er det bare og snart er det min tur til å begynne å studere, men jeg har tatt meg den tiden jeg trenger og kjenner at det klør i fingrene fordi jeg har så lyst til å begynne å studere snart. Jeg håper å begynne i januar, men ikke alle skoler tilbyr dette, så da må jeg bare lete og så klart finne ut av hva jeg har mest lyst til å studere. Tiden vil vise. 
FJB

Likes

Comments

Hei igjen!

Da har jeg kommet hjem fra sørlandet etter en hyggelig hyttetur med jentene. På den tiden har vi rukket å bade, sole oss, spille spill, spise god mat, dratt på båtturer, hatt noen hyggelige kvelder med noe godt i glasset, og så har jeg til og med fått trent litt i sånn typ 15 minuttet haha.

Vi avsluttet hytteturen med å feire min 20-års dag og spontant vaske ut av hytten og feire meg hjemme hos en venninnen med gode venner og nye fjes. Det var litt stas at det ble en hyggelig feiring ut av det. Ååå så snille venner jeg har!

FJB

Likes

Comments

I dag ble kjære Bestepappa hele 90år!! Jeg synes det er helt utrolig! 90?! Er vi allerede der? Når jeg ser på gamle bilder så blir jeg ganske satt ut hvor fort tiden flyr! Jøss.

I morgen skulle det feires med familien, men det ble dessverre avlyst. Det blir en liten feiring i dag, Men vi tar igjen resten i løpet av sommeren en gang, så da blir det hvertfall ordentlig feiring får vi håpe på!


MERK: Happy national ocean day!!🌊


FJB

Likes

Comments

Forrige uke kjøpte jeg meg en ny klokke på Urban i Sandvika. Endelig har jeg fått meg en ny ordentlig kul klokke fra merket NIXON. Jeg ante aldri hva slags klokke jeg ønsket å ha på armen, men må si meg fornøyd med dette kjøpet.

FJB

Likes

Comments

ALLIEMTAYLOR
SOPHIAROE
KATARINAPETROVIC
MARIEJEDIG
HEDDAHALSTVEDT
MATILDADJERF
ELLAKARBERG
RODJAPAZOOKI
CELINEAAGAARD_
FLWHRS
ELINKLING

FJB

Likes

Comments