Nye innlegg

I går dro jeg på Sarbuvollen og fikk tatt årets første bad. Endelig! Kaldt var det, men det sto ikke i veien for å ta en svømmetur rundt bryggen. Yesss, da var årets første bad krysset av på listen.

I dag har jeg vært litt på jobb, gått 2,5 timers tur med kvikklunsj, kaffe og cola og etterpå har jeg planer om å nyte enda mer av sommersolen.

Snakkes!

FJB

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Spelar Ingen Roll - Rhymes & Riddim
Stan - Eminem
Road To Zion - Damian Marley
Ambition - Wale
Passionfruit - Drake
Ghettoblues - Rhymes Riddim
Cotton Fields - Nora En Pure
Oxygen - Dirty Heads
I Feel It Coming - Weeknd

FJB

Likes

Comments

Frem til nå har jeg hatt kjøretime, slappet av og drukket opp en smoothie. Jeg kjøpte en ny smoothie maskin i går og jeg er såå fornøyd foreløpig. Har kjøpt en liten smoothie maskin som er så enkel å bruke at det kun tar noen sekunder så er den ferdig og klar for å nytes! Utrolig praktisk hvis man er i farta. Kanskje jeg får tid til å lage meg litt smoothie en dag jeg må opp tidlig på jobb også. Jeg rekker aldri frokost å da bli det alltid bare kaffe. Jaja. Nå skal jeg snart på jobb og i dag får vi servert rundstykker under basemøtet, så det blir koselig.

Snakkes!

FJB

Likes

Comments

- O S L O -

I går dro jeg først på tur ved Østernvann og deretter dro jeg inn til byen for å møte Thea og william på Aker Brygge for å ta oss en matbit. Det var veldig koselig å avslutte uken med tur og byen. Jeg har gjort masse denne uken og ser frem til flere koselige uker med sol, regn og varme, haaha.

FJB

Likes

Comments

Nå er det utrolig mange ting jeg sitter å tenker på som jeg angrer skikkelig på. Å sitte og tenke på alle disse tingene samtidig er ikke så bra å gjøre, men det er vanskelig å få det ut av hodet. Denne uken har vært utrolig bra, men også ikke bra. Nå har jeg bare lyst til å komme meg vekk og starte helt på nytt. Befinne meg et sted der jeg ikke kjenner noen og bygge nye vennskap og minner.

En av tingene jeg også sitter og tenker på nå er at når sommern nærmer seg så er det også slutten på noe bra. Derfor gruer jeg meg litt. så utrolig fort tiden flyr. Det skremmer meg litt av tanken på det.

Snille mamma kom hjem med en baguette til meg med roastbiff. Jeg elsker den baguetten så føler at jeg trengte den nå som humøret ikke er helt på topp.

FJB

Likes

Comments

Jeg har vært litt trøtt og sliten etter 17.mai, men i dag følte jeg meg bedre utover dagen. Det var en superbra feiring og jeg koste meg masse. Her snakker vi om besøk på Blommenholm barneskole, lunsj med familien, bursdagsfeiring, middag i Oslo, vors og rulling med bussen. Jeg ble stoppet av på Sandvika bussterminal etter rulling og tok toget hjem. Det var tidlig på morningen og det sprutregnet. Den stille stemningen ute gjorde at jeg faktisk syntes det var koselig å gå i regnet. Det var nesten like lyst som på dagtid, så trøtt var jeg absolutt ikke før jeg la meg i sengen og kjente hvor deilig det faktisk var å legge seg.

Sent innlegg, men har ikke fått tid til å skrive før nå. Få bilder hadde jeg også og det er fordi jeg ikke var så aktiv med å ta bilder. De bildene som ble tatt er ganske like, så da ble det ikke akkurat så mange spennende bilder å legge ut haha, jaja.

FJB

Likes

Comments

Jeg har klippet pannelugg!! Jeg har hatt lugg flere ganger da jeg var liten, men har egentlig aldri falt i smak unntatt den ene gangen jeg klippet meg på ferie, da var jeg veldig fornøyd, men lenge varte det ikke. Til tross for at det er så lenge siden så prøvde jeg igjen. Jeg har vært så klar for å fikse litt på utseende mitt og nå var det på tide. Jeg klippet meg da jeg var hos Vilde på fredag. Lurer på når jeg skal vende meg til det fordi det utrolig uvant! Hver gang jeg ser meg selv i speilet så er det varierende om jeg liker det eller ikke. Maybe I'll be the next Naomi Campbelle? ;) (Neida)


FJB

Likes

Comments