Nye innlegg

M  E  L  O  N
T  V  E  D  E  S  T  R  A  N  D
M  U  S  I  K  K
O  C  E  A  N
S  O  M  E  W  H  E  R  E
Jeg har utrolig lenge tenkt til å lage en video fordi jeg har så lyst til å lage en. Jeg har noen ideer oppi hodet, men må få samlet sammen minner før det kan bli noe av. Allerede nå er jeg i gang med 2 forskjellige videoer. Hvordan de blir får vi vente å se;)       
FJB

Likes

Comments

Hei igjen!

Da har jeg kommet hjem fra sørlandet etter en hyggelig hyttetur med jentene. På den tiden har vi rukket å bade, sole oss, spille spill, spise god mat, dratt på båtturer, hatt noen hyggelige kvelder med noe godt i glasset, og så har jeg til og med fått trent litt i sånn typ 15 minuttet haha.

Vi avsluttet hytteturen med å feire min 20-års dag og spontant vaske ut av hytten og feire meg hjemme hos en venninnen med gode venner og nye fjes. Det var litt stas at det ble en hyggelig feiring ut av det. Ååå så snille venner jeg har!

FJB

Likes

Comments

På lørdag dro jeg på Astrup fearnley museet sammen med fire gode venner av meg. Der tok vi en titt på den nye kunstutstillingen " Chinese Summer" hvor vi ble møtt med kreativ kunst laget av kreative hender som tok oss med til den kinesiske samtidskunsten med øyne fokusert mot "post-mao" unge generasjon kunstnere. Deretter tok vi en titt på en annen kunstutstilling "The Word is made of stories". Her gikk vi gjennom de private og de offentlige historiene som kunsten tydet gjennom våre tanker, følelser og øyne. Kunsten var preget av politikk, urbanisme, kunsthistorie, religion, seksualitet og vold, og ikke minst etikk!

Det er helt utrolig hva man sitter igjen med til slutt. Jeg satt hvertfall igjen med mange tanker. Det virket inn på meg på flere forskjellige måter og jeg sitter inne med det enda.


FJB

Likes

Comments

I dag ble kjære Bestepappa hele 90år!! Jeg synes det er helt utrolig! 90?! Er vi allerede der? Når jeg ser på gamle bilder så blir jeg ganske satt ut hvor fort tiden flyr! Jøss.

I morgen skulle det feires med familien, men det ble dessverre avlyst. Det blir en liten feiring i dag, Men vi tar igjen resten i løpet av sommeren en gang, så da blir det hvertfall ordentlig feiring får vi håpe på!


MERK: Happy national ocean day!!🌊


FJB

Likes

Comments

Forrige uke kjøpte jeg meg en ny klokke på Urban i Sandvika. Endelig har jeg fått meg en ny ordentlig kul klokke fra merket NIXON. Jeg ante aldri hva slags klokke jeg ønsket å ha på armen, men må si meg fornøyd med dette kjøpet.

FJB

Likes

Comments

ALLIEMTAYLOR
SOPHIAROE
KATARINAPETROVIC
MARIEJEDIG
HEDDAHALSTVEDT
MATILDADJERF
ELLAKARBERG
RODJAPAZOOKI
CELINEAAGAARD_
FLWHRS
ELINKLING


FJB

Likes

Comments