Hallå
Då var det fredag igen. Veckan har flugit iväg. Har haft årliga kontroll på jack på barnmottagningen. Kollat igenom tillsammans med doktorn vad som gjorts och vad som ska göras. Står i kö för att komma och kolla hjärtat igen. Han har ju ett läckage mellan kammarna. Men som sagt det skulle vi få tid för snart. Hoppas det vuxit igen nu.
Sen har ju jack opererat sin testikel, nu är den andra kulan på vandring så risk är att det blir operation igen. Han skulle skicka remiss till kirurg. Bara hoppas vi slipper operation.
Öron å ögon är kollat och vi har redan kollat det är okej. Han är översynt så i framtiden blir det glasögon men inte just nu.
Sen väntar vi även på kö till diabetes mottagningen, där ska vi även ta gluten prover å sköldkörteln. Han växer bra, ligger jättebra på kurvan för barn med downs syndrom. Så det gick bra. Sen har vi inhandla nya skor till jack, ur vanlig butik. Funkade bra. Inläggen passade å han gick bra. Kanon. Idag är jack på dagis, nova är i skolan. Och själv ska jag strax fixa fransarna. Lite egentid så här på förmiddagen. ☺️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hallå
Ligger i sängen, kämpar för att få ner en väldigt hög rekyl på jack. Vart väldigt svängig i bs idag. Har snabbt blivit åt det lägre hållet. Efter kvällis vid sju så sjönk det 4 pil ner ↙. Fick en banan å yoghurt. Somnade gott på ett bs på 7. En timme senare. 18!! Insulin i sömnen. Nu en timme senare börjar det vända 17,6 påväg ner. Ingen logik alls. Men håller mig vaken en timme till och ser om mer insulin krävs. Märker att han är hög, han sover oroligt, törstig. Klunkar i sömnen. Lilla plutt. Hoppas på bättre kurva imorgon. Alltid lika spännande och se hur morgondagen blir.

Likes

Comments

Hallå
Måndag kväll och det börjar bli dags att krypa ner. Jack har precis somnat, var överpigg ikväll. Idag har vi haft en bra dag men lång. Varit ute och gått, kollat lite affärer, handlat, ätit middag och varit på dans.
Nova somnade vid sju, super trött efter dagen.
Jack har varit jätte duktig idag, gått långa sträckor med mig hand i hand. Han har blivit väldigt stadig och går väldigt bra. Jätte roligt. Imorgon är det dags för dagis igen. Ska bli skönt. Och jag tror jack kommer tycka det blir jätte roligt. Själv har jag inga planer alls imorgon, kommer bli jätte skönt med lite egentid 😍
Nattinatt

Likes

Comments

Igår kväll satte jag in 100 kr på mr Green. Spelade för 6 kr. Fick bonus, på ett drag i bonusen vann jag. 20 000 kr. Gissa om jag höll på å svimma.. Lycklig 😊

Likes

Comments

Hallå!
Lite uppdatering, helgen har sprungit iväg. Vi har haft en bra helg. I fredags var Sandra och robban här. Nova sov över hos farmor. I lördags hade nova Matilda här, blev melodifestivalen för oss alla och massa gott. Full fart hela kvällen men alla var nöjda och glada. Idag har vi vart hemma hos mormor och morfar. Fikat å haft det mysigt. Sen hade vi emelie och barnen över på middag. Kan säga att barnen somnade på en gång. Trötta efter dagen, trötta efter helgen. Imorgon är det skola för nova. Jack är ledig, sen dags för dans igen för nova.
Måste även ringa barnmottagningen imorgon. Misstänker att jack har uvi. Så det blir morgondagen. Återkommer om hur det går. Nattinatt

Likes

Comments

Hallå ☺️
Dags för en liten uppdatering. Lovet är förbi men vi har hunnit med en hel del. Nova har haft kalas, bio, badhus, Ikea, fixa hemma och bara vara. Var en mysig vecka då Simon också var ledig. Idag körde vi igång igen. Alla var nog rätt trötta, Simon jobbade morgon så han åkte vid 03.00, sen vaknade jack vid 04,00. Tog en stund innan han lyckades somna om hos mig. Så när klockan ringde vid sju var vi rätt trötta. Skola för nova, sedan dans.
Planen var att jack skulle börja på dagis imorgon, men ingen av Jacks personal är där imorgon så vågade inte lämna. Så han blir hemma med oss imorgon med. Hoppas han kan gå på onsdag då jag själv har möte på arbetsförmedlingen.
Sen är det tandläkaren för nova på torsdag, även jack har tandläkaren fast på fredag.
I fredags lyckades jack ramla ner från rutschkana med hakan i golvet. Blöde en del så blev tandläkaren. En tand kändes lös så vi fick återbesök en vecka efter. Så vi får väl se vad dom säger. Nej dags att krypa ner. Nattinatt

Likes

Comments

Hallå
Idag har nova och jag haft en dag för oss själva. Vi har gått i affärer vi har lunchat, och varit på bio. Jätte mysigt har vi haft det och nova är mer än nöjd.
Nova valde lunch, Kina. Sen överraskade jag henne med bio. Nu är vi trötta så dags att krypa ner. Jack hade sovit middag idag, så vi får se hur natten blir. Han hade 38,1 nu ikväll. Så nu är det hans tur. Men det har märkts på sockret som drar iväg.. Åh idag har matlusten inte varit på topp. Men det har gått bra med isglass. Så vi har haft blodsockret i balans. Nej dags att krypa ner. Nattinatt

Likes

Comments

Hallå
Då var denna dagen förbi. Har gått väldigt fort. Ingen bra start dock. Nova vaknade strax innan 05.00. Skrek rätt ut och väckte oss alla. Ont i örat, stackars liten. Sen vaknade jack och satte igång att hosta och var väldigt rosslig. Så blev inte mycket sömn inatt. Bokade tid för nova på vårdcentralen. Vätska och röd, men eftersom hon inte har hög feber så sattes inget penicillin in. Avvakta tre dagar! Om det inte blivit bättre får hon penicillin. Hon har precis lagt sig. Fattar inte att hon orkar. Som sagt vart uppe sen innan fem.  Jack är fortfarande rosslig men hoppas inhalera har hjälpt. Själv har jag haft tandhygienist idag, ett besök med nova på vårdcentralen och sedan mc Donald lunch. Snart dags att krypa ner, lika bra eftersom man inte vet hur natten blir.
Igår inhalera jag jack med maskinen, ailosen vi fått via barnmottagningen. Hans socker drog iväg upp till 18.. Fattade sedan att det berodde på medicinen han fått. Så nu tar vi det lugnt med den och kör endast koksalt i den. Medicinen får han i vortexen. Inte lätt, men man måste verkligen tänka runt om. Inte bara maten som påverkar blodsockret.
Nattinatt

Likes

Comments

Hallå!
Lördag, och vi är i full gång med att fixa inför Novas kalas idag.
Igår var det en hektisk dag, började med att jack sätter i halsen. Jag är ensam hemma. Jag gör som vi brukar göra när detta händer. Men jag lyckas inte så fort som jag brukar. Jag vänder han upp å ner och skakar. Han är rädd jag är rädd. Jag ringer ambulans. Samtidigt som jag kämpar med jack, jag lyckas.. Men ambulans vill komma enda. De kollar syresättning lyssnar och tittar i munnen. Allt såg okej ut och vi slapp åka med denna gång. Eftersom det inte var första gången.
Sedan efter detta var det dags att åka och träffa ortopeden.
Han klämde å kände på jack. Kollade höfterna. Han talade om att det är vanligt för barn med downs att höften hoppar ur led. Att det är vanligt med operation. Hade jag ingen aning om. Sen kollade han Jacks överrörlighet, hans fötter. Han är plattfot. Allt var okej, fortsätter med sko inlägg. Återbesök om ett år. Bara hoppas han slipper höft operation lät ju inge vidare.
Så som sagt en riktig rivstart på helgen. Idag blir det kalas 🎉. Då hoppas vi på en lugnare dag!

Likes

Comments

Godmorgon!
Idag är det förskolan som gäller igen,  och nova ska till skolan.  Hon vaknade upp pigg och ville verkligen till skolan.  Så vi ska snart åka och lämna barnen sen blir det ut och handla en sväng.  Igår fick vi tillbaka vår bil som varit inne på lagning.  Så nu kan vi äntligen åka och handla.  Igår fick jag ett meddelande från förskolan att det hänt en liten olycka.  Blev väldigt nervös.  Men var inte så allvarligt.  Jack hade krossat en glasburk och skurit upp fingret.  De sa att han var omplåstrad och lekte glatt igen.  De skickade denna bilden.  Han ser ju ut att trivas.  ☺️
Såret började blöda igår kväll.  Vi la om det på nytt,  får hoppas att det läker bra.  Pga diabetes så är det ju mer svårläkta.  Sen sitter det ju på ett tokigt ställe.  Men det ska nog gå bra.  Nej dags att bege sig.  Ha en bra dag alla läsare!

Likes

Comments